- 6 Temmuz 2022
- 2.279
- 1.597
- 83
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #8.941
Sonuçlarınız nasıldı? Yaptırdım bugün açlık şekerim sınırda çıktı sadece doktorla daha görüşmedim arıycam.Ben yaptırdım canım. Önce aç verdim. Sonra içeceği içtim 1 saat geçince ve 2 saat geçince verdim.
Nasıl geçti ? Ben verdim çıktım hastaneden. Hiçbir şey olmadı valla hafif mide bulandı geçti o da.az yeyip sık yemek. ara öğün meyve yada kuruyemis . Sicak icecekler rahatlatiyor.
BEn yarin gidecem 9 da randevum sabah ac gel dediler sadece. Esim mesaideydi sucuklu yumurtacekti canimiz yedik yaa sabahta ac kalcam die yedik 10 giibi yedik neyseki 12 saate yakin bisi oluyor açlığım Dr anlatirim az gec veirrim ilk kani
Canım kolay gelsin öncelikle. Taşınamak zaten zor bir de hamileyken tabi yorulmussundurMerhaba arkadaslar nasilsiniz insallah herkes cok iyidirBir sey sormak istiyorum. Biz tasindik bu esnada ozellikle dun cok fazla yoruldum yanimda yardim edenler olmasina ragmen. Hatta bir ara sancim falan da geldi gitti ayaktayken. Bugun de lavaboda bir tatli kasigi kadar islaklik vardi camasirimda. Normalde de akintiyla beraber cok hafif olurdu zaten su. Ama bu bir tik daha fazlaydi ben de biraz cekindim. Dr umla da gorustum sıkıntılı bir durum olsa pantolonu islatacak kadar bir sivi olmasi lazim ama sen yine de takip et devam ediyor mu dedi. Afedersiniz vajinada cok hafif arada bir yanma hissi gibi bir sey de oluyor. Sizce korkmali miyim? Bunu yasayan oluyor mu?
Açlık 83 . 1 saat sonrası 109 ,2 saat sonrası 98 çıkmış benim. Doktor güzel demişti.Sonuçlarınız nasıldı? Yaptırdım bugün açlık şekerim sınırda çıktı sadece doktorla daha görüşmedim arıycam.
Benim böyle çıkmışAçlık 83 . 1 saat sonrası 109 ,2 saat sonrası 98 çıkmış benim. Doktor güzel demişti.
Biraz yüksek gibi canım bakalım ne diyecek doktor.Benim böyle çıkmış
Açlık bana da öyle geldi bakalım doktor ne diyecekBiraz yüksek gibi canım bakalım ne diyecek doktor.
Ayy cok sevindim normale donmesine sizin anlatamammCanım kolay gelsin öncelikle. Taşınamak zaten zor bir de hamileyken tabi yorulmussundurbenim ara ara oluyor camasirimda. Hatta biliosun su azligi vardi bende acaba diyodum su mu geliyor gecen hafta da iki kez gordum. Cumartesi doktora gittigimde suyum normale donmustu. Doktor dediki bebek baski yaptikca mesaneye fark etmeden azicik kacabilirmis idrar. Ya da wc den sonra tam bosalmamistir falan dedi. Amniyon olsa her kadin anlar dedi. Su gelince anlasilirmis. Korkma bence
Ben yaptırdım canımŞeker yüklemesi yaptıran var mı? 12 saat aç gidip 75 gr olanından yaptıran var mı
Ben de inşallah yarın 2. Doz tetanoz olacağım.Bugün 2.doz tetenoz aşımı oldum
Gecmis olsun. Ya ben cok kilo almadim 56’ydim 60’im su an. Boyle cok kilo degisimim de olmadigi icin sekerim yoktur belki diye dusunuyorum. Sizin hamilelikte kilonuz nasil oldu? Kac kilosunuz merak ettim. Acaba bununla ilgisi var miBen yaptırdım canım
Açlık normal çıktı ammmaaa 1. Saat tokluk 197 çıktı
2. Saat ve 3. Saat normal değerin altına düştü şükür ki
Ancak yine de doktorum kontrol altında tutmak için diyetisyene yönlendirdi. Yarın diyetisyen ile ilk seansa başlıyoruz.
En azından doğuma kadar kilomu kontrol altında tutarız
Siz yaptırdınız mı peki sonuçları nasıl çıktı
Yukarıda sonuçlarımı atmıştım sanırım benimki o kadar yüksek değil ama açlık sınırda. Acaba o neyden olur ki?Ben yaptırdım canım
Açlık normal çıktı ammmaaa 1. Saat tokluk 197 çıktı
2. Saat ve 3. Saat normal değerin altına düştü şükür ki
Ancak yine de doktorum kontrol altında tutmak için diyetisyene yönlendirdi. Yarın diyetisyen ile ilk seansa başlıyoruz.
En azından doğuma kadar kilomu kontrol altında tutarız
Siz yaptırdınız mı peki sonuçları nasıl çıktı
Aşılar yeni gelmiş özellikle sordum ama bu seferki kolumda kızarıklık da yaptı.Ben de inşallah yarın 2. Doz tetanoz olacağım.
Amin canimAyy cok sevindim normale donmesine sizin anlatamammRabbim saglikla sihhatle kolaylikla kucagimiza alabilmeyi nasip etsin yavrularimizi ama bu idrara da benzemiyor hic idrar da sari olmaz mi? Camasirda kuruyunca mesela iz birakmiyor bu sivi kuruyup gidiyor normal. Bu arada dun hem cok yorulmustum hem de yarim litreden fazla su icip uyumustum cok susamistim cunku yatmadan. Belki dediginiz gibi de olabilir ama sadece aklimi karistiran idrara benzememesi
Gözün aydın,rabbim sağlıcakla kucağına aldırsın inşallah. Kendin diyosun canım diğer belirtiler yok diye o yuzden sikma canini benceKızlar detaylı ultrasondan çıktım şimdi plasenta previa marjinal çıktım ama o düzelir muhtemelen 1 ay sonraya dedi onun dışında beni üzen bebeğimin her şeyi iyi burun kemiği de güzelmiş ama burnu basıkmış normalde daha dik olmalıymış, eğer diğer belirtiler de olsa down sendromu tarzı bir şey olabilirdi dedi ama başka belirti yok sadece görüntü olarak burnu basık bu yüzden doğduktan sonra kbb takibi gerekebilir bir sorun olup olmayacağını şimdiden anlayamayız dedi ve tabii ki çok üzüldüm. Lütfen dua edin de bu durum kötü bir şey olmasın ve sağlıkla doğsun
Tek bir belirti yle down diyemeyiz . Bnmde bebeğin kalbinde parlaklık gördü down sendromlu olabilir mi ama tek belirti yle birşey diyemem dedi. Saglklı Da olabilir üzme kendini herşey Allah'tan saglıklk olur inşallh bebeklerimiz ❤Kızlar detaylı ultrasondan çıktım şimdi plasenta previa marjinal çıktım ama o düzelir muhtemelen 1 ay sonraya dedi onun dışında beni üzen bebeğimin her şeyi iyi burun kemiği de güzelmiş ama burnu basıkmış normalde daha dik olmalıymış, eğer diğer belirtiler de olsa down sendromu tarzı bir şey olabilirdi dedi ama başka belirti yok sadece görüntü olarak burnu basık bu yüzden doğduktan sonra kbb takibi gerekebilir bir sorun olup olmayacağını şimdiden anlayamayız dedi ve tabii ki çok üzüldüm. Lütfen dua edin de bu durum kötü bir şey olmasın ve sağlıkla doğsun
Aha,benden daha çılgınını buldumEki Görüntüle 3196547
Kızlar herkes bebişine kıyafetler beşikler bebek arabaları alır bende eve doppler aldimyeni geldi. İyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum, benim kız sabahtan beri oynamadiydi, hemen denedim ultrason jeliyle. 10 dakikada anca kalbinin yerini buldum. Canim cikti bulana kadar. Sonrasi rahatladım tabi ultrasonda zararliymis kalp sesini dinlemek ama bunda degilmis doppler oldugu icin o yuzden aldim yoksa hareket etmedigi zaman icim icimi yiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?