- 6 Temmuz 2022
- 2.279
- 1.597
- 83
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #8.961
Sulu akinti nasil oluyor acaba benim normalde de olan mi? Tamam canim cok tesekkur ederik cevabin icin. Lavaboya gidiyorum cok hafif iki defa islaklik gordum ama cok cok azdi. İnsallah cok basit bir seydendirAmin canimçok su içince idrar beyaz olur ya icip yattim diyosun belki ondandir canim ya da sulu akintidir. Devami gelmemis bide o da var icini ferah tut canim bana perinatolog dediki su gelse herkes anlar dediydi suphe etmezsin dediydi.
Benim esimde almiyordu bende dedim ki eger alirsan her hafta doktora gitmem,razi olduAha,benden daha çılgınını buldumbnde istiyorum eşim almıyor. iyi yapmışsın canım hareketleri seyrek mi peki genelde
Eminim oyledir. EndiselenmeSulu akinti nasil oluyor acaba benim normalde de olan mi? Tamam canim cok tesekkur ederik cevabin icin. Lavaboya gidiyorum cok hafif iki defa islaklik gordum ama cok cok azdi. İnsallah cok basit bir seydendir
Tabi kilodan olabilir. Bazı bebeklerde az hareket ediyor bu bir sorun olduğu anlamına gelmez. Bnm kuzenim ın bebeği öyleydi çok az hareket vermiş 9 ay boyunca pek nadir tekme görmüş . Olabilir yanii. Benimki normal standart a geldi günde 8 tekme görüyorum en fazla oyüzden sakinleştim biraz darısı şana olsunBenim esimde almiyordu bende dedim ki eger alirsan her hafta doktora gitmem,razi olduseyrek benim ya galiba kiloluyum diye. Ya da bazen cok oynuyor sabahtan aksama kadar bazen hic oynamiyor anlamadim.
Amin canim insallahTabi kilodan olabilir. Bazı bebeklerde az hareket ediyor bu bir sorun olduğu anlamına gelmez. Bnm kuzenim ın bebeği öyleydi çok az hareket vermiş 9 ay boyunca pek nadir tekme görmüş . Olabilir yanii. Benimki normal standart a geldi günde 8 tekme görüyorum en fazla oyüzden sakinleştim biraz darısı şana olsun
güle güle kullan. Ben de düşünmüştüm ama sonra vazgeçmiştim.Eki Görüntüle 3196547
Kızlar herkes bebişine kıyafetler beşikler bebek arabaları alır bende eve doppler aldimyeni geldi. İyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum, benim kız sabahtan beri oynamadiydi, hemen denedim ultrason jeliyle. 10 dakikada anca kalbinin yerini buldum. Canim cikti bulana kadar. Sonrasi rahatladım tabi ultrasonda zararliymis kalp sesini dinlemek ama bunda degilmis doppler oldugu icin o yuzden aldim yoksa hareket etmedigi zaman icim icimi yiyordu
Nasıl geçti ? Ben verdim çıktım hastaneden. Hiçbir şey olmadı valla hafif mide bulandı geçti o da.
Ay keşke komşu olsaydıkEki Görüntüle 3196547
Kızlar herkes bebişine kıyafetler beşikler bebek arabaları alır bende eve doppler aldimyeni geldi. İyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum, benim kız sabahtan beri oynamadiydi, hemen denedim ultrason jeliyle. 10 dakikada anca kalbinin yerini buldum. Canim cikti bulana kadar. Sonrasi rahatladım tabi ultrasonda zararliymis kalp sesini dinlemek ama bunda degilmis doppler oldugu icin o yuzden aldim yoksa hareket etmedigi zaman icim icimi yiyordu
Anladım doktorum bana normal dedi değerlerime. Bitek açlık 96 sınırdaydı. diğerleri normal aralıktaydı. Ama diyet yapanları görünce yemedikleri az tükettiikleri şeyleri ben çok tüketiyorum bazen yine de dikkat edicem zaten mide sorunlarım geri geldi bana daha tatlı çok yedirmez75 gr yaptilar banada yuklemeyi damarlarim ince olduğu icin gene ondam sıkıntı yasadik sadece .
0 dk 96
60 dk 128
120 dk 127 cikti
Açlık kanimda sinir 92 olmasi gerek benimki 96 die tedbir amacli dietisyene gönderdi. Gece kacta yedin yemek dedi 10 gibi esimle sucuklu yumurta yedik dedim ondan yuksek cikmistir deyip gülüştük . Dietisyene de dikkatli olmam icin gönderdi . Normal dogumu riske atma kilo cok alirsan sezaryan olma olasigin yukselir dedi.
Dietisyende zayiflama degil amac daha az kilo alman gerek dedi gunde 3 ogun ve ara ogunler liste verdi karbonhidradlar proteinler vs bunlardan her ogunde dengeli beslen dedi . Seker riski yok cok sukur . Uymaya caliscam dietede .
Tesekkur ederimgüle güle kullan. Ben de düşünmüştüm ama sonra vazgeçmiştim.
Galiba benimki tatli degil de eksi seyler yedigimde oynuyoOmenlove bende 26 hafta ve kiloluyum bazen hissedemiyorum . Genelde yemek yeyince yada dinlenirken cok fazla hissediyorum . Yeyince hareket ettigi seyleri dikkat edin oynamayinca onlari tuketin . haftadan kaynaklida olabilir ilerde hissetmeleriniz artar benim minnak vurunca tam vuruyor karnim giyinikken bile yamuluyor .
Ya keşkeAy keşke komşu olsaydık
Merhaba benim de geçen Cuma doktorum 2.6 mm ölçtü alttan muayene ile ve aciklik başlamış dedi 15.haftada idim.Acil serklaj dendi bugün yapılacaktı.Tekrar vajinal muayene yaptığında uzunluk 33.4 mm ve aciklik da kapanmıştı onca yolu boşa gitmiş olduk.Kendi de şaşırdı biz de şaşırdık başka doktorlar da gelip baktılar.Endol fitil kullandım 4 gün,o iyi gelmiş dedi doktor.Cok tuhaf geldi bana böyle yasaniyor mu?uzunluk ve acikligin duzeldigini duymamıştım hiç.Sizinde ölçüm farklı cıkmış ben de başka bir hocaya daha görünsem mi bilemedim.Bazen cihazlar hata veriyor olabilir mi simdi hangi değer doğru.Korkmali ve tedbir almalı mıyım işe devam etmelimiyim çok tedirginim.14 Şubatta bir daha ölçüm yapılacakKizlar merhaba;
Dun detayli ualtrasona girdim sukur bebegim gayet saglikli yalniz rahim agzi uzunlugum 2,5 mm cikti serklaj yapilmasi lazim dedi bugun kendi doktoruma gittim 3 cm cikti doktorum bu uzunluga serklaj olmaz cunku serklaj cok masum bisey degil dedi sizin aranizda bu problemi yasayan yada tavsiye verebilecek biri var mi napmam gerektigini sasirdim
24 28 hafta arası canımKızlar seker yuklemesini ne zamana kadar yaptirabilirim?
Yaaa harikasınEki Görüntüle 3196547
Bende ogleden beri iki kez dinledimYaaa harikasınbizde eşimle dalga geçiyoruz eve ultrason cihazı alsak keşke diye bakar bakar dururduk .
Bundan alsam hergün dinlerdim herhaldr
Benim de yemekten sonra 1. Tokluk değerlerim yüksek çıkıyordu. Diyete başladım. 140 ın altında tutmaya çalışıyoruz. İnşallah insüline gerek kalmaz, diyetle kontrol altında tutabiliriz. Pazartesi belli olacak benim de diyet mi ilaç mı. Sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallah.Ben yaptırdım canım
Açlık normal çıktı ammmaaa 1. Saat tokluk 197 çıktı
2. Saat ve 3. Saat normal değerin altına düştü şükür ki
Ancak yine de doktorum kontrol altında tutmak için diyetisyene yönlendirdi. Yarın diyetisyen ile ilk seansa başlıyoruz.
En azından doğuma kadar kilomu kontrol altında tutarız
Siz yaptırdınız mı peki sonuçları nasıl çıktı
Ayyy sen ciddi ciddi almışsınEki Görüntüle 3196547
Benimde detaylida 2,5 mm cikti kendi doktorum 3,2 mm olctu guvenemedim baska petinatologa gittim 3,2 mm olctum aciklik vardi kapanmis rahim agzi cok degisken birgun baska ertesi gun baska cikabiliyo benim size tavsiyem ilk once baska bir perinatologa gorunun iciniz rahatlasin ve kesinlikle stresten ve yorgunluktan uzak durun benim rahim agzimi stres acmisti sakinlesince kapandi doktorum onaylamadigi halde serklaj yapicaktim sakinlesince gerek kalmadi benim gibi panikseniz bir perinatologa daha gorunun ve yorucu bir isteyseniz biraz mola verinMerhaba benim de geçen Cuma doktorum 2.6 mm ölçtü alttan muayene ile ve aciklik başlamış dedi 15.haftada idim.Acil serklaj dendi bugün yapılacaktı.Tekrar vajinal muayene yaptığında uzunluk 33.4 mm ve aciklik da kapanmıştı onca yolu boşa gitmiş olduk.Kendi de şaşırdı biz de şaşırdık başka doktorlar da gelip baktılar.Endol fitil kullandım 4 gün,o iyi gelmiş dedi doktor.Cok tuhaf geldi bana böyle yasaniyor mu?uzunluk ve acikligin duzeldigini duymamıştım hiç.Sizinde ölçüm farklı cıkmış ben de başka bir hocaya daha görünsem mi bilemedim.Bazen cihazlar hata veriyor olabilir mi simdi hangi değer doğru.Korkmali ve tedbir almalı mıyım işe devam etmelimiyim çok tedirginim.14 Şubatta bir daha ölçüm yapılacak
Karından mı ölçüyorlar canım?Benimde detaylida 2,5 mm cikti kendi doktorum 3,2 mm olctu guvenemedim baska petinatologa gittim 3,2 mm olctum aciklik vardi kapanmis rahim agzi cok degisken birgun baska ertesi gun baska cikabiliyo benim size tavsiyem ilk once baska bir perinatologa gorunun iciniz rahatlasin ve kesinlikle stresten ve yorgunluktan uzak durun benim rahim agzimi stres acmisti sakinlesince kapandi doktorum onaylamadigi halde serklaj yapicaktim sakinlesince gerek kalmadi benim gibi panikseniz bir perinatologa daha gorunun ve yorucu bir isteyseniz biraz mola verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?