2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
O an hiç hareket de etmiyordum oturuyordum öyle bir anda oldu, hareketleri ne zaman düzene giriyor peki doktora gitmeme daha 2 hafta var

Evet hareketleri düzenli değil şuan için düz yatınca sırt üstü hareketlerini daha net hissediyorum ama bu şekilde yatmak da zararlıymış sanırım
En iyisi surekli sola yatmak bebegin gelişimi hem de bizim bizim sağlığımız icin hamilelik döneminde oyleymis ama ben yuz ustu yatmaya alışkın biri olarak zorlaniyorum hamile yastığı almıştım 2 aydır onu kullanıyorum gerçekten çok ise yarıyor sola yattıysam sol da kalıyorum donmuyorm surekli

Bende hamile yastığı alsam mı diye düşünüyorum, sola yattığımda kolum ağrıyor benimde hiç alışık değilim ben hep sırt üstü yatardim şimdi uyurken zorlanıyorum baya

Bende hamile yastığı alsam mı diye düşünüyorum, sola yattığımda kolum ağrıyor benimde hiç alışık değilim ben hep sırt üstü yatardim şimdi uyurken zorlanıyorum baya
Çok zorlamayın kendinizi ara ara sağa da yatabilirsiniz. Hatta kısa süreli sırt üstünde de yatabilirsiniz. Bir doktor dinledim 30. Haftadan sonra genelde sola yatın diyor açıkçası ben çok sola dönünce artık kafam uyuşuyor mecbur dönüyorum sağıma da.

O an hiç hareket de etmiyordum oturuyordum öyle bir anda oldu, hareketleri ne zaman düzene giriyor peki doktora gitmeme daha 2 hafta var
Ben 23 24den itibaren her gün ufak veya hızlı hareketlerini hep hissettim. Büyüdükçe artar sıklıkları

Sürekli dönüyorsanız hiçbir şey olmaz. Kasmayın kendinizi. Vücudunuza güvenin. Vücut tehlikeli olduğunu hissettiği zaman uyanır dönme ihtiyacı duyarsınız. Sola yatmak sağlıklı evet ama ne kadar zorlarsanız olmuyor. Şimdiye kadar zorlanmadıysanız normal yastıklarla idare edin ederim. Ben 10.haftadan beri hamile yastığı kullanıyorum çünkü bel fıtığı başlangıcım vardı dayanılmaz ağrı çekiyordum. Ama bu zamana kadar çok ağrımadıysa normal yastıklar da işinizi görür. Boşa masraf olmasın diye düşünüyorum. Siz bilirsiniz yine de. Normal yastıklar işinizi görmezse ala da bilirsiniz.

22 den sonra duzenli hissettim sayabiliyodum hareketleri . Zaten 22 boyunca hastaydim 23 haftada stresli gergindim . Tam 24 de hersey guzellesti disardanda ziplatiyor karnimi kiloluyum bide ben ona ragmen gozukuyor .

Hamille yastigi degilde battaniye yada yorganimi bacaklarımın arasina veya yanima alip uzerine cikmayi daha cok seviyorum . eşime yorgan kalmiyor normal yastikla denedim bacak arama yada yana almayi fazla sis geldi . Bebek yastiklari felan ince suan onlar rahatsiz etmiyor . ilerleyen zamanda normal yastik tam konforlu olabilir

Kızlar bugün annemi kaybettim duanızı eksik etmeyin
Başın sağolsun , ben de babami kaybettim yakin zamanda o yüzden acını içimde hissettim. Kendine dikkat etmeye çalış hamilesin çok daha Zor biliyorum ama ben bebeğime sarılmıştım sen de bebeğini düşün, mekanlari cennet olsun hepsinin inşallah huzur içinde uyusunlar

Ben normalde bir tarafima donup yatardim ama simdi saga donunce bile vicdan azabi hissediyorum cunku cevremde de herkes soluna yat diyor. Ama oyle surekli de yatilmiyor ki. Hatta arada sirtustu de yatiyorum dinlenmis oluyorum hem de. Ama iste sonra uzuluyorum. Sorun degilse o zaman niye oyle diyorlar ki

Rahat ettiğiniz her yana yatın nasılsa uyuşuyor bir yerleriniz dönüyosunuz açıkçası bende öyle oluyor nereye yatarsam yatayım 2 3 saatte bir uyanıp dönüyorum valla dönmezsem uyuyamıyorum.

Solda kan akışı daha iyi diye ama ben sürekli sola dönüp yatamıyorum açıkçası . Rahatlatıyorum kendimi tekrar dönüyorum birşey olmaz bence. Özellikle son haftalarda sola yatın diyorlar. Ama benim bi tanıdığım ikiz annesi iki tarafa da dönemedim son zamanlar ağırlaştıkça sırt üstü yattım demişti.
Rahat ettiğiniz her yana yatın nasılsa uyuşuyor bir yerleriniz dönüyosunuz açıkçası bende öyle oluyor nereye yatarsam yatayım 2 3 saatte bir uyanıp dönüyorum valla dönmezsem uyuyamıyorum.
Aynen öyle dönüyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…