2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Aynen yapilmiyor zaten. Dogduktan sonra birak sporu 2 lokma yemek yemek zor oluyorVe bu aylaaaarca gidiyor. Bizim aileden kimse yok yanimizda. O yüzden kosturmacayla gidiyor kilolar
bana da annem biraz uzak ama gelir . kaynanam yakın ama gelmezz fazla kalmalı olarak

Doğuma kaç hafta kalana kadar kendi kendimize bakabiliyoruz. Sonra ağırlaşırsın filan diyorlar illa birinin yanımızda olup bize bakması gerekiyor mu?

Doğuma kaç hafta kalana kadar kendi kendimize bakabiliyoruz. Sonra ağırlaşırsın filan diyorlar illa birinin yanımızda olup bize bakması gerekiyor mu?
Ben ilk doğumumda hiç ağırlaşmadım. Doğuma gitmeden 1 gün önce evi süpürmüştüm.7 kilo kadar almıştım ve karnım çok büyümedi ilk hamileliğimde. Bünye meselesi sanırım

Ben ilk doğumumda hiç ağırlaşmadım. Doğuma gitmeden 1 gün önce evi süpürmüştüm.7 kilo kadar almıştım ve karnım çok büyümedi ilk hamileliğimde. Bünye meselesi sanırım
hadi ya iyiymiş. ben şimdi zor yapıyorum çok almamama rağmen. sol bacak gece yatakta dönerken bile çok ağrıyo

İlk doğumda normal ya da sezaryen ne olacağı belli değildi benim mesela. annem 2 gün önceden gelmişti 42.haftada olmustu (sezaryen) yani öyle haftalar öncesinden riskli bir hamilelik süreciniz yoksa o kadar da ağırlaşma olmuyor.Bende olmadı en azından

Herkes 3-5 kilo aldım diye yazmış, ben de 20. Haftada 8 kilo aldım. Kimse yazmıyor heralde diyordum ki sizi gördüm. Çekinmeden yazmışsınız İştahım çok açıldı benim de yemek yedikten 2 saat sonra acıkıyorum. Sağlıklı da yesem kilo alıyorum bence bu genetiğe bağlı tamamen. Sağlık olsun ne yapalım

ben de 7 kilo aldım. tartıda bir sabah aç karnına bir de yatmadan tartılın. az önce youtubeda bir doktordan dinledim 2 3 kilo fazlanız oluyorsa bir gün içinde ödem kaynaklı olabilirmiş. bunları da göz önünde bulundurmak lazım. ve evet iştah gittikçe artıyor çünkü vücut yükü artıyor daha fazla besine ihtiyaç duyuyor.

Ben her gün değil pazartesi günleri haftada 1 kez sabah aç karna tuvaletimi yaptıktan sonra aynı incelik kıyafetle tartılıyorum. Her gün ödem vs farklı oluyor en güzeli 1-2 haftada bir tartılmak

Ben her gün değil pazartesi günleri haftada 1 kez sabah aç karna tuvaletimi yaptıktan sonra aynı incelik kıyafetle tartılıyorum. Her gün ödem vs farklı oluyor en güzeli 1-2 haftada bir tartılmak
Evet can sıkıyor gerçekten ben de haftada 1 tartılıyordum. Ama bir kere 3 kilo aldığımı görünce 1 hafta içinde o kadar kilo almadığımdan da eminim çünkü kıyafetler oluyor sıkmıyo da. ertesi sabah aç karnına sadece 1 kilo aldığımı gördüm tartıda. Etkiliyo insanı her zaman aç tartılmak lazım yediklerimiz kilo aldırmasa da bile aldırmış gibi gösterebiliyo tartıda.

Bende mumkun oldukca dik oturmuyorum sag sol devriliyorum misafirlikte bile . Ayakta cok durunca ve dik oturunca sanki omuriligim kalcamin icine gecmis gjbi tuhaf bir bel ağrısı giriyor. Uzanip dinlenince geciyor şükür.

Ben zaten kiloluydum 106dan 82 e dusup hamile kaldim simdi 94 u gordum 6.5 aylik olduk . Gene veririm insallah . Dediginiz gibi Insan kendine inansin heleki kadin inansin herseyi basarir ben hamile kalmak icin 24 kilo vermisim dogum kilosuda gider . Bi hamilelik var keyiflice yiyeceğimiz ondada kiloyu abartmayalim dunyanin sonu degil sağlıklı bebişler alalim kucağımıza sonra sağlıklı fit anneler oluruz insallah

Hayırlı olsun inşallah hoşgeldiniz göbek deliği çevresinde batmalar bende de oluyor bebegin hareketleri de bu haftalarda belli düzeni olmuyor ilerleyen haftalarda düzenli oluyormus diye biliyorum benim bazi günler asiri hareketli bazi günler sadece 1 2 kıpırtı şeklinde oluyor şuan nezleyim mesela o tekmeler surekli hareketlenmeler oldukça azdi

Hareketlerinden kaynaklı rahminizde batmalar oluyordur . Rahim artik buyudu icinizde orayada denk geliyordur .Devamli olursa doktorunuza danisin ama iciniz daha rahat edr. Bebisin Harkeetlerinj Kiloluysaniz saga sola yatip dinleyin bebeginizi ,daha rahat hiisediliyor. Hatta cikolata felan atistirin hareketlenir ilerde duzenli olmaya baslar insallah ne yesen oynar

Evet hareketleri düzenli değil şuan için düz yatınca sırt üstü hareketlerini daha net hissediyorum ama bu şekilde yatmak da zararlıymış sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…