- 18 Haziran 2017
- 773
- 1.167
- 113
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #9.081
Aynen yapilmiyor zaten. Dogduktan sonra birak sporu 2 lokma yemek yemek zor oluyorvalla bebiş varken istediğimiz gibi spor da yapılmaz ki sonrasını bilemem ama şuan zor
bana da annem biraz uzak ama gelir . kaynanam yakın ama gelmezz fazla kalmalı olarakAynen yapilmiyor zaten. Dogduktan sonra birak sporu 2 lokma yemek yemek zor oluyorVe bu aylaaaarca gidiyor. Bizim aileden kimse yok yanimizda. O yüzden kosturmacayla gidiyor kilolar
Ben ilk doğumumda hiç ağırlaşmadım. Doğuma gitmeden 1 gün önce evi süpürmüştüm.7 kilo kadar almıştım ve karnım çok büyümedi ilk hamileliğimde. Bünye meselesi sanırımDoğuma kaç hafta kalana kadar kendi kendimize bakabiliyoruz. Sonra ağırlaşırsın filan diyorlar illa birinin yanımızda olup bize bakması gerekiyor mu?
hadi ya iyiymiş. ben şimdi zor yapıyorum çok almamama rağmen. sol bacak gece yatakta dönerken bile çok ağrıyoBen ilk doğumumda hiç ağırlaşmadım. Doğuma gitmeden 1 gün önce evi süpürmüştüm.7 kilo kadar almıştım ve karnım çok büyümedi ilk hamileliğimde. Bünye meselesi sanırım
İlk doğumda normal ya da sezaryen ne olacağı belli değildi benim mesela. annem 2 gün önceden gelmişti 42.haftada olmustu (sezaryen) yani öyle haftalar öncesinden riskli bir hamilelik süreciniz yoksa o kadar da ağırlaşma olmuyor.Bende olmadı en azındanDoğuma kaç hafta kalana kadar kendi kendimize bakabiliyoruz. Sonra ağırlaşırsın filan diyorlar illa birinin yanımızda olup bize bakması gerekiyor mu?
Herkes 3-5 kilo aldım diye yazmış, ben de 20. Haftada 8 kilo aldım. Kimse yazmıyor heralde diyordum ki sizi gördüm. Çekinmeden yazmışsınızmrblar herkese...
bayadır yazamadım bende detaylıya gittim çok şükür sonuçlar iyi çıktı.
kızımız büyüyerek gelioinş herbirimiz sağlıkla keyifle kavuşalım.
sanırım sırada şeker testi var. ve ben şimdiye kadar 10 kg aldımdikkat ediyorum tatlı yemiyorum ama yinede kaçıo arada sanırım. el ve ayaklarım akşamları şiş oluyor. akşama kadar işyerinde uzatamadığımdan da şişiyor olabilir mi acaba diye düşünüyorum.
saç boyatan oldumu bu zaman kadar, yada boyatmayı düşünüyormusunuz?
ben de 7 kilo aldım. tartıda bir sabah aç karnına bir de yatmadan tartılın. az önce youtubeda bir doktordan dinledim 2 3 kilo fazlanız oluyorsa bir gün içinde ödem kaynaklı olabilirmiş. bunları da göz önünde bulundurmak lazım. ve evet iştah gittikçe artıyor çünkü vücut yükü artıyor daha fazla besine ihtiyaç duyuyor.Herkes 3-5 kilo aldım diye yazmış, ben de 20. Haftada 8 kilo aldım. Kimse yazmıyor heralde diyordum ki sizi gördüm. Çekinmeden yazmışsınızİştahım çok açıldı benim de yemek yedikten 2 saat sonra acıkıyorum. Sağlıklı da yesem kilo alıyorum bence bu genetiğe bağlı tamamen. Sağlık olsun ne yapalım
Ben her gün değil pazartesi günleri haftada 1 kez sabah aç karna tuvaletimi yaptıktan sonra aynı incelik kıyafetle tartılıyorum. Her gün ödem vs farklı oluyor en güzeli 1-2 haftada bir tartılmakben de 7 kilo aldım. tartıda bir sabah aç karnına bir de yatmadan tartılın. az önce youtubeda bir doktordan dinledim 2 3 kilo fazlanız oluyorsa bir gün içinde ödem kaynaklı olabilirmiş. bunları da göz önünde bulundurmak lazım. ve evet iştah gittikçe artıyor çünkü vücut yükü artıyor daha fazla besine ihtiyaç duyuyor.
Evet can sıkıyor gerçekten ben de haftada 1 tartılıyordum. Ama bir kere 3 kilo aldığımı görünce 1 hafta içinde o kadar kilo almadığımdan da eminim çünkü kıyafetler oluyor sıkmıyo da. ertesi sabah aç karnına sadece 1 kilo aldığımı gördüm tartıda. Etkiliyo insanı her zaman aç tartılmak lazım yediklerimiz kilo aldırmasa da bile aldırmış gibi gösterebiliyo tartıda.Ben her gün değil pazartesi günleri haftada 1 kez sabah aç karna tuvaletimi yaptıktan sonra aynı incelik kıyafetle tartılıyorum. Her gün ödem vs farklı oluyor en güzeli 1-2 haftada bir tartılmak
Bende mumkun oldukca dik oturmuyorum sag sol devriliyorum misafirlikte bile . Ayakta cok durunca ve dik oturunca sanki omuriligim kalcamin icine gecmis gjbi tuhaf bir bel ağrısı giriyor. Uzanip dinlenince geciyor şükür.aslında uzun süreli oturamıyorum belime ağrı girdiğini hissettiğim anda kalkıp bi yürüyorum oda içinde de olsa. telefon gelince alışkanlık ettim hemen ayağa kalkıp konuşyrm. ama işim uzadı kalkamadıysam kalkarken ve kalktığım ilk 10 dk normale dönemiyorum ağrıdan.
Hayırlı olsun inşallah hoşgeldinizKızlar merhaba aranıza yeni katıldım 22 haftalık hamileyim bugün göbek deliğinin etrafında aniden iğne batması gibi acı oldu 5 dakika sonra falan geçti ama sonrasında hareketlerini pek hissedemedim bebeğimin sanki, yaşayan varmı bu durumu
Hareketlerinden kaynaklı rahminizde batmalar oluyordur . Rahim artik buyudu icinizde orayada denk geliyordur .Devamli olursa doktorunuza danisin ama iciniz daha rahat edr. Bebisin Harkeetlerinj Kiloluysaniz saga sola yatip dinleyin bebeginizi ,daha rahat hiisediliyor. Hatta cikolata felan atistirin hareketlenir ilerde duzenli olmaya baslar insallah ne yesen oynarKızlar merhaba aranıza yeni katıldım 22 haftalık hamileyim bugün göbek deliğinin etrafında aniden iğne batması gibi acı oldu 5 dakika sonra falan geçti ama sonrasında hareketlerini pek hissedemedim bebeğimin sanki, yaşayan varmı bu durumu
Ah nur icinde yatsin. Mekani cennet olsun. Cok zor bi durum yasayan bilirKızlar bugün annemi kaybettim duanızı eksik etmeyin
Basın saolsun Rabbim dayanma gucu versinKızlar bugün annemi kaybettim duanızı eksik etmeyin
Rabbim size sabırlar versin, mekanı cennet olsun inşallahKızlar bugün annemi kaybettim duanızı eksik etmeyin
Başın sağolsun mekani cennet olsun insallah. Allah sizlere sabır,dayanma gücü versin canım.Kızlar bugün annemi kaybettim duanızı eksik etmeyin
Evet hareketleri düzenli değil şuan için düz yatınca sırt üstü hareketlerini daha net hissediyorum ama bu şekilde yatmak da zararlıymış sanırımHayırlı olsun inşallah hoşgeldinizgöbek deliği çevresinde batmalar bende de oluyor bebegin hareketleri de bu haftalarda belli düzeni olmuyor ilerleyen haftalarda düzenli oluyormus diye biliyorum benim bazi günler asiri hareketli bazi günler sadece 1 2 kıpırtı şeklinde oluyor şuan nezleyim mesela o tekmeler surekli hareketlenmeler oldukça azdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?