2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Geçmiş olsun canım umarım normale döner değerlerimiz de bidaha gerek kalmaz iyice gerildim ben bunlardan zaten duygusalligim da arttı bunu da duyunca nasıl ağladım..
Hiç canını sıkma canım. Ben takmamaya çalışıyorum. Benim teyzem, kuzenlerim falan hep aynı durumdaydılar. Doğumda da kan verildi onlara hep kilo kilo, bir sorun da olmadı çok şükür.

Benim de sol kasık sağ kasık vuruyor bazen de sağ göğsüme doğru pozisyon değiştikçe yer değişiyor. Hareketler nasıl? Ben bugün hıçkırdığını hissettim çok ritmikti karnım atıyo gibiydi

Merhaba 27+3 olduk sabahları nefes darlığı ile uyanıyorum burnum kapalı .nem makinesi işe yaradı mı iyi geliyorsa bende sipariş vermek istiyorum ve hangi markayı aldınız ?

Yeri daraldı annesi dönmeleri hissedersin dikkatli bak karnında bir tarafta gerginlik hissettiğinde o tarafta çıkıntı var mı bak. Yürürken aşağı baskı olursa kafası aşağıda oluyor olmazsa yukarıda. Otururken dinlenirken de tek tarafa sağ sola gerginlik hissi ve yuvarlak çıkıntı olunca kafa orada oluyor. Ben acayip hareketleri hissediyorum acıktıkça coşuyo yiyene kadar rahat yok tekmeliyor. Yiyince tık yok. Tatlı yersem yine bi coşku sağ tarafıma çok kafasını koyup yatıyor öyle rahat ediyor demek ki Dikkatli bakınca takip edersiniz bir de çalışmıyorsanız kendinizi dinlendirin hareketleri daha çok hissedersiniz. Ben çalışmıyorum. İşlerimi günlere yayıyorum ki ağrım olmasın bebişimle iletişim kurayım babayı da tanıyor artık dokununca eskisi gibi durmuyor hareketleri. Önceden dokunduğunu hissedip duruyordu.

Hareketler gündüz daha az aksam gece olunca bayaa harektlerini hissediyorum muhtemelen gun icinde ben cok fazla hissedemiyorum
Merhaba 27+3 olduk sabahları nefes darlığı ile uyanıyorum burnum kapalı .nem makinesi işe yaradı mı iyi geliyorsa bende sipariş vermek istiyorum ve hangi markayı aldınız ?
Resim olarak ekliyim trendyol dan aldim uygun fiyatliydi yatağın başına koydum bende ise yaradı gibi eskiden resmen kuruyup kaniyordu
Benimde öyle eskiden eşimin sesini duyunca duruyordu şimdi eşim konuşunca elini koyunca hareketleniyor

Eklentiler

• IMG-20230216-WA0012.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 51
Özel hastanelerden doğum ücretini öğrenen var mı? Fiyatlar nasıl? Bizim yıl başında özel sağlık sigortamız yenilendi. Ama hastane fiyat söylemiyor henüz, yeni zamlı fiyat belli değil diyor.
Kocaeli medical parkta arkadasa 16 bin demis dogum ücreti olarak

Canim hic endise etme benim de genelde oralara vuruyor daha cok oradan hissediyorum.

Su yazdiklariniz su an beni cok aydinlatti benim sag karnimin uzerinde bazen oyle bir yukseliyor ki hatta sanci oluyor karnimda. Ben de acaba neden boyle oluyor neresi burasi diye merak ediyordum. Esniyor mu geriniyor mu anlamiyordum. Hep derler ya kafasi surda ayaklari burda diye nereden nasil anliyorlar bunu cok merak ediyorum. Benim gordugum sadece hareketleri tekmeleri. Neresi nerede bilmiyorum. Hatta tekme sandigim bazi vuruslari yumrukmus ultrason esnasinda dr demisti o derece ayirt edemiyorum. Bir de su birkac gundur karnimin altinda inanilmaz bir baski hissi artti. One dogru dogrulamiyorum bile namazlarimi oturarak kilmaya basladim hepten. Acaba dogum pozisyonu almis olabilir mi. Cunku cok agrim artti fazla baski hissediyorum asagi kisimda

Bende şeker yüklemesi ne gittim 3 gün önce yükleme esnasında fenalastım agır geldi iptal edildi. Aclık tokluk şekeri bakıldı normal dendi.

Tüy temizleme konusu da ben lazer liyim evde makinem de var ama ilk 3. Aydan sonra düzenli olarak ağdaya gittim alttan muayene m çoktu.

Bebek 1008 gr dı son muayenede doktor iyi dedi kilosu bende üstünde durmadım.

Benim'de karnım bazen sertleşiyor bazen Yumuşuyor. Üstünde durmadım doktora sormam gerekiyorsa bi sorarım.

Son gittiğimde demir ilacına başladı.
Umarım herkes iyidir. Bebeklerimizi vaktinde sağlıklı bir şekilde kucagımıza alırız inşallah

Bu arada sorun yaşayanlara da Allah'tan şifa diliyorum inşallah en kısa zamanda sizlerde şifaya kavuşursunuz

Kızlar aranızda şeker yüklemesi yaptırmayacak olan var mı?
Ben yaptırdım önce açkan kan aldılar sonra gazoz gibi bir içecek verdiler 75 gr. Şeker 300 kal. Yağ vs. 0 yazıyordu. Onu içtim 1 saat sonra kan aldılar. 2. Kandan 1 saat sonrada kan aldılar toplamda 3 kere kan aldılar. Son kan alana kadar hiçbir şey yemedim. İçeceğin tadı da gazoz gibiydi

Olabilir bir de sürekli aynı pozisyonda olmuyorlar sürekli hareket de etmiyolar. Oturup dikkat ettiğinizde anlıyosunuz bebeğiniz uyanık mı değil mi uyanık olunca daha çok hareket ediyorlar. Yürürken aşağıdan bir şey çekiyormuş gibi his oluyor kafası aşağıda olunca basınç hissediliyor. Eğilirken falan her türlü zorlanırsınız kafası aşağıda olsun olmasın aynı oluyor yani karnımızdaki ağırlık arttığı için.

Diyetisyenim özellikle kepekli ekmekten uzak durmamı istedi. Çavdar ekmeği ya da tam buğday unlu ekmek yiyebilirsin dedi. Pirinç pilavı ve normal makarna yemek yok. Çok canım isterse tam buğday unlu makarna yiyebilirim. Bal, reçel, pekmez, tahin, muz, incir hepsi yasak.

Suanda hastanedeyim ve zeker yüklemesi yapıldı bekliyorum bebiste uyuyordu genel görünümü gayet iyi ö den gidiyor dedi kilokuz 988 gram olmuş seker testinden sonra karnimi doyurup tekrar bebise bakacak

Bunlar hepsi benim severek yedigim seyler bakalim benim yükleme sojucum nasıl cikacak

Kuzum yurumeden de o basinci hissediyorum su birkac gundur. Egilemiyorum yerden bir alacaksam tamamen dizlerimi kirip comeliyorum oyle aliyorum. Egilme bile degil azicik one dogru doğrulunca bile sanci saplaniyor o basinc olan yere. O zaman basi orada dediginiz gibi

Benimde öyle telefonu düşürdüm arabada hafif eğilerek aldim unutarak cok fazla agrim oldu cok korktum. Ama ilk kez bunlari yaşadığımız icin korkuyoruz ikinci hamileligimizde insallah tecrübeli olcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…