- 2 Eylül 2022
- 288
- 351
- 23
- 35
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #9.901
Hiç canını sıkma canım. Ben takmamaya çalışıyorum. Benim teyzem, kuzenlerim falan hep aynı durumdaydılar. Doğumda da kan verildi onlara hep kilo kilo, bir sorun da olmadı çok şükür.Geçmiş olsun canım umarım normale döner değerlerimiz de bidaha gerek kalmaz iyice gerildim ben bunlardan zaten duygusalligim da arttı bunu da duyunca nasıl ağladım..
Yaa çok teşekkür ederimHiç canını sıkma canım. Ben takmamaya çalışıyorum. Benim teyzem, kuzenlerim falan hep aynı durumdaydılar. Doğumda da kan verildi onlara hep kilo kilo, bir sorun da olmadı çok şükür.
Benim de sol kasık sağ kasık vuruyor bazen de sağ göğsüme doğruRennne gaviskon süt hic birini denemedim doktora sorucam bakalim ne önerecek tsk ederim
KIZLAR size bisey daha sorucam ben bebegin tekmelerini cok asagida hissediyorumptsi gunu kontrolum sizce erkene cekeyim mi ? Sanki bikini bölgemi tekmeliyor bu normal mi 11gun once kontrolum vardi hersey normaldi şeyime vuruyor sanki icerden
Merhaba 27+3 olduk sabahları nefes darlığı ile uyanıyorum burnum kapalı .nem makinesi işe yaradı mı iyi geliyorsa bende sipariş vermek istiyorum ve hangi markayı aldınız ?Evet hem havalardan evdeki kaloriferler cok kurutuyor hem de hamilelikte cok oluyormus daha bugun nem makinası siparisimgeldi simdi onu çalıştırdım umarim ise yarar ama ben aynı zamanda nezle geçiriyorum ekstra rahatsız ediyor nefes darligi;( cok fazla burnumu seçildiğim icin pecetede kucuk kanama goruyorum ama aleni bir burun kanaması olmadi en cok gece artıyor benimde
Yeri daraldı annesi dönmeleri hissedersin dikkatli bak karnında bir tarafta gerginlik hissettiğinde o tarafta çıkıntı var mı bak. Yürürken aşağı baskı olursa kafası aşağıda oluyor olmazsa yukarıda. Otururken dinlenirken de tek tarafa sağ sola gerginlik hissi ve yuvarlak çıkıntı olunca kafa orada oluyor. Ben acayip hareketleri hissediyorum acıktıkça coşuyo yiyene kadar rahat yok tekmeliyor. Yiyince tık yok. Tatlı yersem yine bi coşku sağ tarafıma çok kafasını koyup yatıyor öyle rahat ediyor demek kiBenimde yarın kontrolum. Bende ayni seyi yazacaktim . Hareketleri baya azaldi önceden cok net hissedebiliyodum ama simdi elimle dokununca anca hatta onuda hissedemiyorum eşim dinliyor dolaşiyor dioicerden tekmeliyor. 1 hafta önce karnimi ziplatiyordu ama simdi goremiyorum karnimda hep ic tarafa vuruyor oda narin
Hareketler gündüz daha az aksam gece olunca bayaa harektlerini hissediyorum muhtemelen gun icinde ben cok fazla hissedemiyorumBenim de sol kasık sağ kasık vuruyor bazen de sağ göğsüme doğrupozisyon değiştikçe yer değişiyor. Hareketler nasıl? Ben bugün hıçkırdığını hissettim çok ritmikti karnım atıyo gibiydi
Resim olarak ekliyim trendyol dan aldim uygun fiyatliydi yatağın başına koydum bende ise yaradı gibi eskiden resmen kuruyup kaniyorduMerhaba 27+3 olduk sabahları nefes darlığı ile uyanıyorum burnum kapalı .nem makinesi işe yaradı mı iyi geliyorsa bende sipariş vermek istiyorum ve hangi markayı aldınız ?
Benimde öyle eskiden eşimin sesini duyunca duruyordu şimdi eşim konuşunca elini koyunca hareketleniyorYeri daraldı annesi dönmeleri hissedersin dikkatli bak karnında bir tarafta gerginlik hissettiğinde o tarafta çıkıntı var mı bak. Yürürken aşağı baskı olursa kafası aşağıda oluyor olmazsa yukarıda. Otururken dinlenirken de tek tarafa sağ sola gerginlik hissi ve yuvarlak çıkıntı olunca kafa orada oluyor. Ben acayip hareketleri hissediyorum acıktıkça coşuyo yiyene kadar rahat yok tekmeliyor. Yiyince tık yok. Tatlı yersem yine bi coşku sağ tarafıma çok kafasını koyup yatıyor öyle rahat ediyor demek kiDikkatli bakınca takip edersiniz bir de çalışmıyorsanız kendinizi dinlendirin hareketleri daha çok hissedersiniz. Ben çalışmıyorum. İşlerimi günlere yayıyorum ki ağrım olmasın bebişimle iletişim kurayım babayı da tanıyor artık dokununca eskisi gibi durmuyor hareketleri. Önceden dokunduğunu hissedip duruyordu.
Kocaeli medical parkta arkadasa 16 bin demis dogum ücreti olarakÖzel hastanelerden doğum ücretini öğrenen var mı? Fiyatlar nasıl? Bizim yıl başında özel sağlık sigortamız yenilendi. Ama hastane fiyat söylemiyor henüz, yeni zamlı fiyat belli değil diyor.
Canim hic endise etme benim de genelde oralara vuruyor daha cok oradan hissediyorum.Rennne gaviskon süt hic birini denemedim doktora sorucam bakalim ne önerecek tsk ederim
KIZLAR size bisey daha sorucam ben bebegin tekmelerini cok asagida hissediyorumptsi gunu kontrolum sizce erkene cekeyim mi ? Sanki bikini bölgemi tekmeliyor bu normal mi 11gun once kontrolum vardi hersey normaldi şeyime vuruyor sanki icerden
Su yazdiklariniz su an beni cok aydinlattiYeri daraldı annesi dönmeleri hissedersin dikkatli bak karnında bir tarafta gerginlik hissettiğinde o tarafta çıkıntı var mı bak. Yürürken aşağı baskı olursa kafası aşağıda oluyor olmazsa yukarıda. Otururken dinlenirken de tek tarafa sağ sola gerginlik hissi ve yuvarlak çıkıntı olunca kafa orada oluyor. Ben acayip hareketleri hissediyorum acıktıkça coşuyo yiyene kadar rahat yok tekmeliyor. Yiyince tık yok. Tatlı yersem yine bi coşku sağ tarafıma çok kafasını koyup yatıyor öyle rahat ediyor demek kiDikkatli bakınca takip edersiniz bir de çalışmıyorsanız kendinizi dinlendirin hareketleri daha çok hissedersiniz. Ben çalışmıyorum. İşlerimi günlere yayıyorum ki ağrım olmasın bebişimle iletişim kurayım babayı da tanıyor artık dokununca eskisi gibi durmuyor hareketleri. Önceden dokunduğunu hissedip duruyordu.
Ben yaptırdım önce açkan kan aldılar sonra gazoz gibi bir içecek verdiler 75 gr. Şeker 300 kal. Yağ vs. 0 yazıyordu. Onu içtim 1 saat sonra kan aldılar. 2. Kandan 1 saat sonrada kan aldılar toplamda 3 kere kan aldılar. Son kan alana kadar hiçbir şey yemedim. İçeceğin tadı da gazoz gibiydiKızlar aranızda şeker yüklemesi yaptırmayacak olan var mı?
Olabilir bir de sürekli aynı pozisyonda olmuyorlar sürekli hareket de etmiyolar. Oturup dikkat ettiğinizde anlıyosunuz bebeğiniz uyanık mı değil mi uyanık olunca daha çok hareket ediyorlar. Yürürken aşağıdan bir şey çekiyormuş gibi his oluyor kafası aşağıda olunca basınç hissediliyor. Eğilirken falan her türlü zorlanırsınız kafası aşağıda olsun olmasın aynı oluyor yani karnımızdaki ağırlık arttığı için.Su yazdiklariniz su an beni cok aydinlattibenim sag karnimin uzerinde bazen oyle bir yukseliyor ki hatta sanci oluyor karnimda. Ben de acaba neden boyle oluyor neresi burasi diye merak ediyordum. Esniyor mu geriniyor mu anlamiyordum. Hep derler ya kafasi surda ayaklari burda diye nereden nasil anliyorlar bunu cok merak ediyorum. Benim gordugum sadece hareketleri tekmeleri. Neresi nerede bilmiyorum. Hatta tekme sandigim bazi vuruslari yumrukmus ultrason esnasinda dr demisti o derece ayirt edemiyorum. Bir de su birkac gundur karnimin altinda inanilmaz bir baski hissi artti. One dogru dogrulamiyorum bile namazlarimi oturarak kilmaya basladim hepten. Acaba dogum pozisyonu almis olabilir mi. Cunku cok agrim artti fazla baski hissediyorum asagi kisimda
Gebelik şekeri den dolayı diyet yapıyorum. Ara sıra parmaktan ölüyorum açlık 80 tokluk 110 civarında çıkıyor.Şekeri yüksek çıkıp diyet yapanlar ölçümleriniz kaç çıkıyor. Kontrol etmekte çok zorlanıyorum.
Diyetisyenim özellikle kepekli ekmekten uzak durmamı istedi. Çavdar ekmeği ya da tam buğday unlu ekmek yiyebilirsin dedi. Pirinç pilavı ve normal makarna yemek yok. Çok canım isterse tam buğday unlu makarna yiyebilirim. Bal, reçel, pekmez, tahin, muz, incir hepsi yasak.Benim yükleme yapılmadı babamın şeker cihazıyla evde ölçtüm açlık yüksek çıkınca hgbA1c isted o da yüksek çıkınca dahiliyeye yönlendirdi. Dahiliye 1 hafta ölçtürdü diyet yapacaksın insülinlik değil dedi. Ama çok zorlanıyorum. 1 dilim kepekli ekmek bile yükseltiyor.
Bunlar hepsi benim severek yedigim seyler bakalim benim yükleme sojucum nasıl cikacakDiyetisyenim özellikle kepekli ekmekten uzak durmamı istedi. Çavdar ekmeği ya da tam buğday unlu ekmek yiyebilirsin dedi. Pirinç pilavı ve normal makarna yemek yok. Çok canım isterse tam buğday unlu makarna yiyebilirim. Bal, reçel, pekmez, tahin, muz, incir hepsi yasak.
Hayır canım farketmez, sonuç normalse problem yokBana 50 mg yaptırdı Dr gerekli görürsem 75 yapıyorum dedi fark eder mi ki acaba 50lik ya da 75 liko da normal çıktı zaten
Kuzum yurumeden de o basinci hissediyorum su birkac gundur. Egilemiyorum yerden bir alacaksam tamamen dizlerimi kirip comeliyorum oyle aliyorum. Egilme bile degil azicik one dogru doğrulunca bile sanci saplaniyor o basinc olan yere. O zaman basi orada dediginiz gibiOlabilir bir de sürekli aynı pozisyonda olmuyorlar sürekli hareket de etmiyolar. Oturup dikkat ettiğinizde anlıyosunuz bebeğiniz uyanık mı değil mi uyanık olunca daha çok hareket ediyorlar. Yürürken aşağıdan bir şey çekiyormuş gibi his oluyor kafası aşağıda olunca basınç hissediliyor. Eğilirken falan her türlü zorlanırsınız kafası aşağıda olsun olmasın aynı oluyor yani karnımızdaki ağırlık arttığı için.
Benimde öyle telefonu düşürdüm arabada hafif eğilerek aldim unutarak cok fazla agrim oldu cok korktum. Ama ilk kez bunlari yaşadığımız icin korkuyoruz ikinci hamileligimizde insallah tecrübeli olcazKuzum yurumeden de o basinci hissediyorum su birkac gundur. Egilemiyorum yerden bir alacaksam tamamen dizlerimi kirip comeliyorum oyle aliyorum. Egilme bile degil azicik one dogru doğrulunca bile sanci saplaniyor o basinc olan yere. O zaman basi orada dediginiz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?