2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kizlar bugun kontrolum vardi sukur bebegim iyi rahim agzinda da sıkıntı yok ama 1 hafta gelisim geriligi var dedi doktor(( vitamin falanda vermedi muz ceviz yiye yiye icim disim muz ceviz oldu

Kizlar bugun kontrolum vardi sukur bebegim iyi rahim agzinda da sıkıntı yok ama 1 hafta gelisim geriligi var dedi doktor(( vitamin falanda vermedi muz ceviz yiye yiye icim disim muz ceviz oldu
1 haftayı çok önemsemiyor doktorlar aslında bir sonraki kontrolde zamanını yakalar diye düşünüyorum.
Tam kaç haftalıksın canım, bende haftaya gidicem 26+0 oldum bugün. Bebişin kilosu boyu kaç çıktı ki öyle dedi.

Benim doktora göre yeme icmeyle cok da alakasi yok bebegin kilosunun. Anne babanin dogum kilolari, vücuttaki kan akisinin bebege ne kadar verimli oldugu falan diyor. Benimki de haftasiyla uyumlu ama böyle giderse 3 kilo anca olur dedi. Kizim da 3080 grdi zaten.

Sıkışıyolar bacakları açıp eğilmek daha iyi oluyo ama tabi aniden bişeye uzanınca falan insanın aklına gelmiyo refleksle bir şey almaya çalışırken

Ayniyiz :))) 26+0 iki hafta fark olursa erken doguma aliriz dedi korktum kilo 780 gram ama boyunu soylemedi boyu haftasiyla uyumlu dedi

Hep 3 gun 4 gun geriden geliyodu zaten bide ben cok zayif dogmusum genetik mi dedim yok degil dedi. Bebegin kan akisi falan herseyi gayet guzel dedi anlamadim ki dunyayi mi yemem lazim 10 kilo aldim zaten vitamin falanda vermedi bende eczaci kuzenim var ona dedim bakllik yagi ic dedi bide vitamin verdi bol bol ceviz muz ye dedi

Benimde öyle telefonu düşürdüm arabada hafif eğilerek aldim unutarak cok fazla agrim oldu cok korktum. Ama ilk kez bunlari yaşadığımız icin korkuyoruz ikinci hamileligimizde insallah tecrübeli olcaz
Az once bebegime bisiler aldim :)))) rahim uzunlugu 4,4 mm cikti doktor bi daha olcmicem dedi :))) e alim bari dedim :))) ama kilosu dusukmus cok uzuldum yaaa

Hiç mi vitamin içmiyorsunuz? Omega 3 yani balık yağı bebeğin gelişimi için şart. D³ damla ve demir ilaçları şart. Multivitamin belki yediklerinizle alırsınız ama diğer yukarıdaki takviyeler olmalı.

Az once bebegime bisiler aldim :)))) rahim uzunlugu 4,4 mm cikti doktor bi daha olcmicem dedi :))) e alim bari dedim :))) ama kilosu dusukmus cok uzuldum yaaa
Bazı şeyler genetiktir komple gelişimi 2 hafta ve daha fazla gerideyse sıkıntılar doğar. Ama kilosu boyu biraz önde veya gerideyse problem değil bu biraz genlerle alakalıdır. Eşim ve ben uzun boyluyuz mesela bizimki genetikten dolayı önde. Sizin de ailedeki genler kısa veya zayıfsa bunlar normal.

Balik yagi multivitaminde var diye ekstradan icmedim imom,kalsiyum hapi,iki cesit magnezyum, d vitamini ve demir hapi iciyorum yetmemis demekki

Son düzenleme:
Ayniyiz :))) 26+0 iki hafta fark olursa erken doguma aliriz dedi korktum kilo 780 gram ama boyunu soylemedi boyu haftasiyla uyumlu dedi
Nasıl bu kadar rahat söyleyebiliyorlar ya çok şaşırıyorum. Bizim zaten hormonlarımız tavan, hiç çekinmeden pat pat söylüyorlar. Korkma canım o kadar kolay mı. Benim arkadaşımın plesantaya giden damarda çentikleşme vardı 39. haftada doğum yaptı 2600 oldu bebeği, o da geriden geliyordu.

Benim boyum 169 esim 178 cokta ufak tefek degiliz ama dogum kilom azmis dedi annem

Yaa korkumdan bebege bisey almamistim bugun ilk defa aldim dusun ama alirken bile icimde acaba vardi hicccc soyle gonul rahatligiyla hamileyim diyemedim yaaa (

Yaa korkumdan bebege bisey almamistim bugun ilk defa aldim dusun ama alirken bile icimde acaba vardi hicccc soyle gonul rahatligiyla hamileyim diyemedim yaaa (
Hiç düşünme öyle şeyler benim şuan odası bile hazır canım eksik hiç bir şeyi kalmadı gibi. Doğduktan sonra da allah korusun her şey olabilir, o yüzden olumsuzluk düşünme al ki motive ol. Hepsini giyecek, kullanacak bebişlerimiz :)

Kalkip bi muz ceviz de ben yiyim bari Umarim saglikli en azindan 3 kilo dogarlar. Dogumdan sonra da ister istemez 200-300 gr veriyolar cünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…