2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Ya onun açık rengini biz de çok beğendik eşimle ama burada hiçbir mağaza olmadığı için her şeyi internetten alıyorum canlı göremedim de. Trendyoldaki yorumlar caydırdı bizi çok yavaş vs çocuk olunca hiç sallanmıyor diyenler olmuş

Ben 3-6 ay alıyorum ama mayıs haziranda doğum yapanlarla konuştum. Haziran sonu kesinlikle kısa kolluya geçiliyor. İsilik ve pişik çok oluyor uzun kollu alma dediler. Hatta body uzun kollu hiç almadım. Yazlık delikli gibi olanlardan al dediler

Kızlar selam bebek arabası bakanlar var sanırım okuduğum kadarıyla.Bende baya araştırmıştım sonra trendyoldan cok uygun daha önce duymadığım bir markayı sipariş verdim risk alıp. Cok pahalı bisey istemedim cünkü zaten hepsi 15kg ya kadar kullanılıyor. Ben çok beğendim cok hafif güzel ve uygun fiyatlı.siz de bakabilirsiniz biz çok beğendik.

Ben 3-6 ay aldım. Biraz büyük olsun dedim. Yoksa 1-2 kez giyip küçülüyor hemen.

Teşekkürler arkadaşlar.

Yeni doğan bebeğin ilk 1 ayı oluyor zaten. Hemen sonrası için tulum, patik pantolon, alt-üst takım 0-3 ay al diyenlerde var, direk 3-6 ay al diyenlerde var orası biraz kafamı kurcaladı. Hangisinden almalıyım kısmı. 0-3 küçük mü kalır yada 3-6 ay bi anda büyük mü kalır, heyecan yaptım sanırım

Neyse alışveriş yapanlar yada tecrübeleri anneler neler yaptınız? Alışverişe yeni başlayacaklar için bu konuda desteklerinizi bekliyoruz

Son düzenleme:
Bebegin dogdugu kiloaya da bagli. Eger cok iri dogmazsa 0-3ay baslangicta ideal oluyor. Benim kizim 3-4aydan sonra cok tospik olmaya baslamisti. 6-9 ay aldiklarimdan 1 tane bile giyemedi. Etiketleri üstünde kaldi hep. Ama yine de insan bilemiyor nasil olcak aliyor hertürlü. Ben simdi erkek olcagi icin yine 0-3 3-6 aldim hep kisa kolu body ve tulum olarak. Sonra gidisata göre bakarim

Ben 1 aydır masada bile oturamıyordum uzun sure burada çalışan arkadaşlara sordum hatta masa basinda nasil uzun sure oturabiliyorsunuz diye;( gece saga sola dönmek zorluyor benide goguslerimden henüz akinti gelmedi ama annemin bu haftalarda sutu gelmis bana hamileyken ben tam 9 ay 10 gun sonra gününde doğmuşum.ben tek çocukla böyleyim bir de ikiz olsa nasil dayanıyorum diyorum siz daha fazla hissediyorsunuz . Insanlar doguma 2 3 hafta kalana kadar çalışıyorlar ben erkenden agirlasanlardanim.

Haklısın canım bebeğin doğduğu kilo önemli bu noktada. Normal aralıktaysa 0-3 ay sanırım iyi olur, birazda 3-6 ay. Gidişata göre bakıcaz sanırım dediğin gibi Teşekkürler canım

Ben mamas da strada aldim 10 kilo diğer modeller cok agir. Ben de strada modelini cok begendim arkadasim cok memnun kalmis onun sayesinde araştırdım ama tabi icinde çocukla gezdirmedim hic

B
en ilk kizımda yenidogan ve 0.3 ay cok almistim ama cogunu giyemeden büyüdü birde kac kiko dogdugu önemli busefer yenidogan olarak 0.3 ay aldim

Canım yeni doğanları 5 li hastane çıkışı şeklinde al. Ondan 3-4 olsa yeter. Tulumları mutlaka kullanacağın ayın bir büyük bedeni olacak şekilde al. Bez bağlandığı için bir beden büyük rahat oluyor. Ve hastane çıkışı hariç altları ayaklı almamaya çalış. Ayaksız olduğunda küçülsede bir süre daha giyebilir. Fakat ayaklı olduğunda kesinlikle küçüklen altı giyemez. Bunlar benim ilk kızımdan tecrübelerim. 0-3 ay ve 3-6 ay çoğunluk al. Ben sana yaptığım alışverişi söyleyeyim. 10 lu hastane çıkışı ve 3 tane 5 li 3lü hastane çıkışı. Tulum aldım. Ve hepsini ayaksız 3-6 ay aldım. Uzun kollu zıbınlarım kızımdan vardı. O yüzden tshirt kol zıbınlardan 4-5 tane yine 3-6 ay aldım. Zıbınlarda bir beden büyük olursa alttan sıkıştırma yapmaz. Birde patiksiz 3-6 ay 0-3 ay alt aldım. Onun haricinde yaz başına denk geldiği için başka bişey almadım. Havanın gidişatına göre ihtiyaç olursa almayı düşünüyorum. Birde şu önemli ben ilk kızımda zıbını çok almıştım ilk 3 ay için. Fakat kızım asla kusan bir bebek olmadı bu yüzden çoğunu kullanmadan kaldırdım. Çünkü kusmadığından kirlenmiyordu. Salyalıda değildi. Buda çok etkiler. Hani bebeğin salyalı ve çok kusarsa daha çok çamaşıra ihtiyacın olur. Ama kusmazsa gerek olmaz. O yüzden minimum alıp bebeğine ve havanın gidişatına göre doğumdan sonra takviye yapmanı tavsiye ederim.
Canım benimde aynı. 2 haftadır genital kaslarım ağrıyor. Aşağıya sürekli baskı. Akıntıda aynı şekilde. Bunlar çok normal. Dert etme kendine.

Ben almadim gereksiz bi pahaliligi var baktik ciktik. Bir suru ihtiyaci olcak hem bi kac ay kullanabilecegi biseye o kadar para vermek mantikli gelmedi bana bu arada bebek arabasi ve puset takimi 13000 dedi normal mi?
Okadar olmuşmu fiyatları. İlk bebeğin mi canım? Travel sistem almamanı ve mümkünse katlandığında az yer kaplayan kimse olmadığında da bebekle taşıyabileceğin bir araba almanı tavsiye ederim. Böyle bir araba almazsan muhtemelen ilerde tekrar bir bebek arabası alacaksın

Arkadaslar size uc model bebek arabasi atacagim. Bana fikir verirseniz cokk sevinirim cunku hic tecrubem de yok hangisi iyidir kalitelidir kullanislidir. İki resimde modeli yaziyor ismi yazmayan da bagi flexfold 2. Sizce ucunden en iyisi hangisi
Canım kraft travel sistemi kesinlikle önermiyorum. Arabada traveller çok yer kaplıyor ve bebekle tek başınayken taşıman kullanman çok zahmetli. Chicco nun bu modeli ve bu model gibi olan başka markaların modellerini tavsiye ederim. Hem katlandığında az yer kaplıyor hemdr bebekle yalnızken tek başınada taşıyabilirsin

evet ilk ve bugun chicco ya ugradik bevek arabasi ve oto koltugu bakmaya almadan ciktik biraz bekleyebilecegine karar verdik bunun dogumu var odasi var iviri ziviri var bazi seyler beklesin zamanla alinir dedik

Kızlar çok özel olacak ama cinsel ilişki sırasında acı yaşayan var mı, bana bu aylarda bişey oldu herşey şuana kadar çok normaldi taaki bu haftaya kadar çok acıyor nasıl desem sanki giriş kapanmış gibi hani ilk ilişki sırasında böyle batma acıma hissi oluyor ya öyle bir acı yaşadım. Eşim zaten panik bi insan korkmasin diye bisey soylemedim baktım ağrım sancım akıntım kanamam hicbisey yok ama korktum da yani. Bu bile acitiyorken nasil dogurcam bilmem heralde ruhumu teslim ederim allah korusun

evet ilk ve bugun chicco ya ugradik bevek arabasi ve oto koltugu bakmaya almadan ciktik biraz bekleyebilecegine karar verdik bunun dogumu var odasi var iviri ziviri var bazi seyler beklesin zamanla alinir dedik
O kadar haklısınız ki bazen ben de hesap kitap işin içinden çıkamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…