- 1 Temmuz 2022
- 271
- 280
- 23
- 35
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #10.041
Ya onun açık rengini biz de çok beğendik eşimle ama burada hiçbir mağaza olmadığı için her şeyi internetten alıyorum canlı göremedim de. Trendyoldaki yorumlar caydırdı bizi çok yavaş vs çocuk olunca hiç sallanmıyor diyenler olmuşEpey araştırdık canım biz. Bayağı da mağaza gezip baktık. Sonuçta Elele ye karar verdik. Elele Dormire modeli bizim aldığımız. Ama Trendyolda falan biraz pahalı, biz kendi mağazasından indirimle aldık, çok memnunuz
Benim 28+1 ama 1 hafta öndeyiz ondan muhtemelen.Masssalh
1400 gr 40 cm
sata göre 29 +5 2 gun ondeymis ultason ölçüsüne 30.haftaya girdik bizde
Ben 3-6 ay alıyorum ama mayıs haziranda doğum yapanlarla konuştum. Haziran sonu kesinlikle kısa kolluya geçiliyor. İsilik ve pişik çok oluyor uzun kollu alma dediler. Hatta body uzun kollu hiç almadım. Yazlık delikli gibi olanlardan al dedilerEvet öyle diyorlar hızlı büyüklükleri için yeni doğan fazla almayın. Yeni doğan haricinde 3-6 ay mı aldınız yoksa 0-3 ay aymı almak gerekir. Mesela tulum alıcam 8 tane tane yarısını yenidoğan yarısını 0-3 ay mı almak gerekir. Yoksa 3-6 ay mı?
Allah yardımcın olsun valla seninki daha zorBenim de aynı durum canım hatta annem çalıştığı için 3 4 gün anca kalabiliyorbir de 5 yaşında oğlum var ne yapcam bilmiyorum
İlk aylarda çok hızlı büyüyorlar ben ilk hamileliğimden biliyorum o yüzden yenidoğan takımı çok fazla almadım bu sefer. 3 takım kadar yenidoğan aldım.1 tanesi 10lu,Diğerleri 5li sonra 3 -6 ay takım var birkaç tane o şekilde. 2 tane de battaniye aldım.
Ben 3-6 ay aldım. Biraz büyük olsun dedim. Yoksa 1-2 kez giyip küçülüyor hemen.
Ben genelde citcitli badileri kisa kollu aldim 3 aydan baadim yeni dogan almadim 1 adet tam hastane cikisi 3adet ayakli takim (alt ust sapka eldiven) ayakli evde giydirmeye tulum ayaksiz disaei giyinmeye tulum 5 adette ayaksız takim ben tuluma daha agirlik verdim
Ben 3-6 ay alıyorum ama mayıs haziranda doğum yapanlarla konuştum. Haziran sonu kesinlikle kısa kolluya geçiliyor. İsilik ve pişik çok oluyor uzun kollu alma dediler. Hatta body uzun kollu hiç almadım. Yazlık delikli gibi olanlardan al dediler
Bebegin dogdugu kiloaya da bagli. Eger cok iri dogmazsa 0-3ay baslangicta ideal oluyor. Benim kizim 3-4aydan sonra cok tospik olmaya baslamisti. 6-9 ay aldiklarimdan 1 tane bile giyemedi. Etiketleri üstünde kaldi hep. Ama yine de insan bilemiyor nasil olcak aliyor hertürlü. Ben simdi erkek olcagi icin yine 0-3 3-6 aldim hep kisa kolu body ve tulum olarak. Sonra gidisata göre bakarimTeşekkürler arkadaşlar.
Yeni doğan bebeğin ilk 1 ayı oluyor zaten. Hemen sonrası için tulum, patik pantolon, alt-üst takım 0-3 ay al diyenlerde var, direk 3-6 ay al diyenlerde var orası biraz kafamı kurcaladı. Hangisinden almalıyım kısmı. 0-3 küçük mü kalır yada 3-6 ay bi anda büyük mü kalır, heyecan yaptım sanırım
Neyse alışveriş yapanlar yada tecrübeleri anneler neler yaptınız? Alışverişe yeni başlayacaklar için bu konuda desteklerinizi bekliyoruz
Ay ebebek in önünde üç tur attıkAllah yardımcın olsun valla seninki daha zor
Ben 1 aydır masada bile oturamıyordum uzun sure burada çalışan arkadaşlara sordum hatta masa basinda nasil uzun sure oturabiliyorsunuz diye;( gece saga sola dönmek zorluyor benide goguslerimden henüz akinti gelmedi ama annemin bu haftalarda sutu gelmis bana hamileyken ben tam 9 ay 10 gun sonra gününde doğmuşum.ben tek çocukla böyleyim bir de ikiz olsa nasil dayanıyorum diyorum siz daha fazla hissediyorsunuz . Insanlar doguma 2 3 hafta kalana kadar çalışıyorlar ben erkenden agirlasanlardanim.Merhaba kizlar,nasilsiniz.Nasil gidiyor hamilelik?Ben bir kac gundur tekmelerden dolayi asiri rahatsizim.Sizde de varmi boyle durum,yoksa bende ikizdir o yuzdenmi boyle?Karnimin alt kismina cok tekmeliyorlar.Vagina,makat,karin agrisi artdi.Bazen uykudan uyaniyorum tekmeden.Yatarken yan tarafima donende cok zorlaniyorum.Daha kac hafta var doguma,simdiden hareket edemez hale geldim.Bir de tekmeden sonra afedersiniz sut gibi akinti oluyor bazen.Kim boyle lutfen yazsin bana,korkuyorum erkenmi gelmek istiyorlar nedir
Haklısın canım bebeğin doğduğu kilo önemli bu noktada. Normal aralıktaysa 0-3 ay sanırım iyi olur, birazda 3-6 ay. Gidişata göre bakıcaz sanırım dediğin gibiBebegin dogdugu kiloaya da bagli. Eger cok iri dogmazsa 0-3ay baslangicta ideal oluyor. Benim kizim 3-4aydan sonra cok tospik olmaya baslamisti. 6-9 ay aldiklarimdan 1 tane bile giyemedi. Etiketleri üstünde kaldi hep. Ama yine de insan bilemiyor nasil olcak aliyor hertürlü. Ben simdi erkek olcagi icin yine 0-3 3-6 aldim hep kisa kolu body ve tulum olarak. Sonra gidisata göre bakarim
Ben mamas da strada aldim 10 kilo diğer modeller cok agir. Ben de strada modelini cok begendim arkadasim cok memnun kalmis onun sayesinde araştırdım ama tabi icinde çocukla gezdirmedim hicMamas papas eltim aldı ama benbiraz denedim onun oğluyla gezdim falan ama hic memnun kalmadım inanılmaz ağır, tek başıma araba bagajına falan kaldiramadim. Ama kraft ona göre daha hafif ve pratik geldi bana üstelik manevra olarak da mamasdan daha iyi geldi bana. Ben de o yüzden kraft almaya karar verdim.Bi arkadaş da Pierre Cardin demişti sanırım bizim fiziksel gücümüze ve ne aradigimiza göre değişiyor
Sonra son dakikada benim gibi en aklında olmayan modele karar verirsinAy ebebek in önünde üç tur attık26sında bidaha indirim varmış joie de 1 hafta iyice kafayı yerim ben hangisi diye
en ilk kizımda yenidogan ve 0.3 ay cok almistim ama cogunu giyemeden büyüdü birde kac kiko dogdugu önemli busefer yenidogan olarak 0.3 ay aldimTeşekkürler arkadaşlar.
Yeni doğan bebeğin ilk 1 ayı oluyor zaten. Hemen sonrası için tulum, patik pantolon, alt-üst takım 0-3 ay al diyenlerde var, direk 3-6 ay al diyenlerde var orası biraz kafamı kurcaladı. Hangisinden almalıyım kısmı. 0-3 küçük mü kalır yada 3-6 ay bi anda büyük mü kalır, heyecan yaptım sanırım
Neyse alışveriş yapanlar yada tecrübeleri anneler neler yaptınız? Alışverişe yeni başlayacaklar için bu konuda desteklerinizi bekliyoruz
Canım yeni doğanları 5 li hastane çıkışı şeklinde al. Ondan 3-4 olsa yeter. Tulumları mutlaka kullanacağın ayın bir büyük bedeni olacak şekilde al. Bez bağlandığı için bir beden büyük rahat oluyor. Ve hastane çıkışı hariç altları ayaklı almamaya çalış. Ayaksız olduğunda küçülsede bir süre daha giyebilir. Fakat ayaklı olduğunda kesinlikle küçüklen altı giyemez. Bunlar benim ilk kızımdan tecrübelerim. 0-3 ay ve 3-6 ay çoğunluk al. Ben sana yaptığım alışverişi söyleyeyim. 10 lu hastane çıkışı ve 3 tane 5 li 3lü hastane çıkışı. Tulum aldım. Ve hepsini ayaksız 3-6 ay aldım. Uzun kollu zıbınlarım kızımdan vardı. O yüzden tshirt kol zıbınlardan 4-5 tane yine 3-6 ay aldım. Zıbınlarda bir beden büyük olursa alttan sıkıştırma yapmaz. Birde patiksiz 3-6 ay 0-3 ay alt aldım. Onun haricinde yaz başına denk geldiği için başka bişey almadım. Havanın gidişatına göre ihtiyaç olursa almayı düşünüyorum. Birde şu önemli ben ilk kızımda zıbını çok almıştım ilk 3 ay için. Fakat kızım asla kusan bir bebek olmadı bu yüzden çoğunu kullanmadan kaldırdım. Çünkü kusmadığından kirlenmiyordu. Salyalıda değildi. Buda çok etkiler. Hani bebeğin salyalı ve çok kusarsa daha çok çamaşıra ihtiyacın olur. Ama kusmazsa gerek olmaz. O yüzden minimum alıp bebeğine ve havanın gidişatına göre doğumdan sonra takviye yapmanı tavsiye ederim.Evet öyle diyorlar hızlı büyüklükleri için yeni doğan fazla almayın. Yeni doğan haricinde 3-6 ay mı aldınız yoksa 0-3 ay aymı almak gerekir. Mesela tulum alıcam 8 tane tane yarısını yenidoğan yarısını 0-3 ay mı almak gerekir. Yoksa 3-6 ay mı?
Canım benimde aynı. 2 haftadır genital kaslarım ağrıyor. Aşağıya sürekli baskı. Akıntıda aynı şekilde. Bunlar çok normal. Dert etme kendine.Merhaba kizlar,nasilsiniz.Nasil gidiyor hamilelik?Ben bir kac gundur tekmelerden dolayi asiri rahatsizim.Sizde de varmi boyle durum,yoksa bende ikizdir o yuzdenmi boyle?Karnimin alt kismina cok tekmeliyorlar.Vagina,makat,karin agrisi artdi.Bazen uykudan uyaniyorum tekmeden.Yatarken yan tarafima donende cok zorlaniyorum.Daha kac hafta var doguma,simdiden hareket edemez hale geldim.Bir de tekmeden sonra afedersiniz sut gibi akinti oluyor bazen.Kim boyle lutfen yazsin bana,korkuyorum erkenmi gelmek istiyorlar nedir
Ben almadim gereksiz bi pahaliligi var baktik ciktik. Bir suru ihtiyaci olcak hem bi kac ay kullanabilecegi biseye o kadar para vermek mantikli gelmedi banaKızlar otomatik ana kucaklarından aldınız mı?
Okadar olmuşmu fiyatları. İlk bebeğin mi canım? Travel sistem almamanı ve mümkünse katlandığında az yer kaplayan kimse olmadığında da bebekle taşıyabileceğin bir araba almanı tavsiye ederim. Böyle bir araba almazsan muhtemelen ilerde tekrar bir bebek arabası alacaksınBen almadim gereksiz bi pahaliligi var baktik ciktik. Bir suru ihtiyaci olcak hem bi kac ay kullanabilecegi biseye o kadar para vermek mantikli gelmedi banabu arada bebek arabasi ve puset takimi 13000 dedi normal mi?
Canım kraft travel sistemi kesinlikle önermiyorum. Arabada traveller çok yer kaplıyor ve bebekle tek başınayken taşıman kullanman çok zahmetli. Chicco nun bu modeli ve bu model gibi olan başka markaların modellerini tavsiye ederim. Hem katlandığında az yer kaplıyor hemdr bebekle yalnızken tek başınada taşıyabilirsinArkadaslar size uc model bebek arabasi atacagim. Bana fikir verirseniz cokk sevinirim cunku hic tecrubem de yok hangisi iyidir kalitelidir kullanislidir. İki resimde modeli yaziyor ismi yazmayan da bagi flexfold 2. Sizce ucunden en iyisi hangisi
evet ilk ve bugun chicco ya ugradik bevek arabasi ve oto koltugu bakmaya almadan ciktik biraz bekleyebilecegine karar verdik bunun dogumu var odasi var iviri ziviri var bazi seyler beklesin zamanla alinir dedikOkadar olmuşmu fiyatları. İlk bebeğin mi canım? Travel sistem almamanı ve mümkünse katlandığında az yer kaplayan kimse olmadığında da bebekle taşıyabileceğin bir araba almanı tavsiye ederim. Böyle bir araba almazsan muhtemelen ilerde tekrar bir bebek arabası alacaksın
O kadar haklısınız ki bazen ben de hesap kitap işin içinden çıkamıyorumevet ilk ve bugun chicco ya ugradik bevek arabasi ve oto koltugu bakmaya almadan ciktik biraz bekleyebilecegine karar verdik bunun dogumu var odasi var iviri ziviri var bazi seyler beklesin zamanla alinir dedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?