2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Seninde artık yavaş yavaş başlar agrilarin geçen aya kadar çok az olurdu şimdi hergun mutlaka biyerlrrim ağrıyor. Hepsi normal bı dönemde en tehlikelisi artık kanama
Ayyy erken dogum yasadim zaten 29 a girdim ama hala cok korkuyorum ufacik agrim oldugunda acaba mi diyorum ( 32 yi goreyim bayaaa rahatlicam

Ayyy senden haber alinca bayaa imreniyorum bende o haftalari gorebilcek miyim diye :) allahim bebislerimizi saglikla kucaklarimiza almayi nasip et iyi insanlarin kucaklarini bos birakma aminnnnn

Ağri ların seni rahatsıs ediyo sorun o bnce

Bence yorgan gereksiz oluyir canim battaniyeye sarip ustune bidaha battaniye ortersin gerekirse yorgan elyaf cok terletiyor ama ginede sen bilirsin tabi zaten 4 aydan sonrada tuluma. Gecmek daha mantıklı gece uykusunda hem rahaat ediyirsun hemde yorgani ustune cekme riski felan oluyor onlar olmuyor tulumda

Nasil yapcan iki tane kucuk bebekle bide bi tane daha var hepside ufak
gerçekten bende merak ediyorum nasıl olacak diye kızım 2-3 yaşına gelsin sonra 2.çocuğu yaparız çocuk defterini kapatırız 2 çocukla diyorduk, ama çok erken oldu doğumdan sonraki ilk ilişkimizde 2.sefer hamile kalmışım ki daha doğru düzgün yumurtlama döngüsü bile yokmuş, bir de korunuyorduk, baya mucize gibi oldu :) ikiz gibi büyüteceğiz heralde 11 ay olacak aralarında çünkü 1 yaş bile olmuyor, ilk 2 sene zorlanırsın sonra çok daha keyifli kolay oluyor diyorlar ama bakıcaz bilemiyorum bir de kurumsal bir şirkette çalışıyorum ve sabah 9 akşam 7-7:30 gibi evde olabiliyorum şuan bide hamilelikle birleşince çok yoruluyorum, herkes burda yazıyor ya yat dinlen vs ben ona hasret kaldım yatmak vs imkansız 5-6 saat uyuyabiliyorum günde ücretsiz izin vs de almadım kızım 5,5 aylıktı işe tekrar başladığımda ikinci de de öyle olacak büyük ihtimalle, ama çok şükür eşim çok ilgileniyor yardımcı oluyor onun desteğiyle büyüteceğiz heralde böyle böyle şu hamilelik beni en çok yoran kısım doğumdan sonra daha kolay olacak gibi düşünüyorum nedense rahat rahat koştururum herşeye en azından şimdi eğilip kızımı kucağıma almak bile zor

Allah nasip etmiş canım. Kolaylığını da verir inşallah olumsuz düşünme ilk zamanlar zor olur dediğin gibi sonra rahatlarsın bende naispse ikiz büyüteceğim Allah yardımcımız olsun Eşlerin yardımcı olması büyük kolaylık oluyor sağolsunlar

Ilk gun hic gelmedi ama surekli pompa yaptim sonra cesme gibi geldi ve sapsari yagli suttu. Benim bebis ilk gun buyuk ihtimal ac kalir ama ben mama vermicem. Cok tembel oluyolar biberona cok kolay alisiyolar emsin cimcime :)))
BeNde vermicem mama kiraz kadar mide iki üç damla yetiyor zaten iki saatte veya saatte bir beslerim zaten kaşık biberon alacam sadce sağabildiklerimi vermek için

Benim amcamin kizlari seninkiler gibi 11 ay var aralarinda hala cok zor bide calisicaksin cidden allah yardimcin olsun ara verebilcek imkanin varsa ver bi kucuk cocuga bakmak baska 2 taneye bakmak baska

amin inşallah sağlıklı olsunlar da hallederiz herşeyi allah çocuklarımıza anneli babalı sağlıklı ömür versin bende çok isterdim ikizlerim olsun diye annem o yüzden allah sana böyle verdi diyor :)

Benimkiler yasaydi bu 3. Olucakti malum ilki ikizdi. Kizlara hamileyken ikisine birden nasil bakicam derdim korkudan titrerdim :))) ama bakiliyo iste

Sanirim hamileliği rahibe teresa gibi yaşayan tek benim hamile olduğumu öğrendim ve bitti bu kadar valla yazdıklarınızı okuyunca bende mi sıkıntımı var dusundum heralde var Benim zihin olarak da kafam cok baska oldu bazı kadınlar tam tersi oluyormus beni hormonlar baskıladi
zaten artik kocaman bir karnim var .. Bu arada gece yine 50 saga 50 sola dönüşle geceyi kapattım hergun magnezyum alıyorum maden suyu içiyorum ona ragmen sabaha karsi ayağıma kramp girdi sinirlendim ağzıma 5 tane magnezyum hapı aticaktim zor tuttum bu uykusuzluklar bana bol kitap okutuyor faydası o oldu sadece

İkisini ben de duydum. Son ayda yapmayın diyen de var son 15 gün kala yapın kolaylaştırır diyen de. Hangisi doğru bilemiyorum. Doktorların bazısı da sezeryan yanlısı oluyor kim doğru söyler bilemiyorum.

N nilolaylay eşim de bana kıyamaz ben de istiyorum ama böyle sıkıntılar olunca tadı kalmıyor.
Ağri ların seni rahatsıs ediyo sorun o bnce
Artık sıfır özgürlük kurbanlık koyun gibiyim yatakta . Zorluyor insanı doktora gidip öğrenicem haftya. bu hafta denerim gene bakalım haftaya da öğrenirim sorun devam ederse doktordan

Benim amcamin kizlari seninkiler gibi 11 ay var aralarinda hala cok zor bide calisicaksin cidden allah yardimcin olsun ara verebilcek imkanin varsa ver bi kucuk cocuga bakmak baska 2 taneye bakmak baska
izin alabilsem bile en fazla 3 ay daha alabiliyorum yasal olarak bakalım duruma göre 3 ay daha alıp en azından 8-9 aylıkken bırakmak istiyorum bende

Benimkiler yasaydi bu 3. Olucakti malum ilki ikizdi. Kizlara hamileyken ikisine birden nasil bakicam derdim korkudan titrerdim :))) ama bakiliyo iste
kesinlikle bakılıyor o kadar güzel bişey ki o kadar yorgunlukla bitkinlikle bile gece uyanıp kızıma bakıyorum nasıl güzel uyuyo diye seviyorum öpüyorum :) bi gülüşleri alıyor yorgunluğu yeter ki sağlıklı olsunlar

32+0
1902gr
Baş ve bacak ileride ama göbek çevresi 10 gün geride. Coraspin kullanıyordum. Kan sulandırıcı iğne yapmaya başlayacağım. (Çentik ve kordonda 2 damar var) şuan doğum şeklini belirlemek için erken bir iki haftaya anca karar verebileceğiz inşaallah gelişimi güzel devam eder bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…