- 21 Kasım 2014
- 160
- 176
- 303
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #11.261
biz de bu aya kadar iyiydik sorun yoktu da 31. haftadayım şimdi, artık işkenceye dönmeye başladı. Karnım baya büyüdü, eşim de göbekli biraz, bebiş de maşallah sıkıştırıyor çok, zevki kalmadı.. belki çok istersem bir daha denerim ama yavaştan biz de bırakıcaz herhaldeKızlar biraz özel bir soru olacak ama cinsel münasebetiniz nasıl eşinizle? Sıkıntı oluyor mu bugün bende aşırı yanma oldu zaten sık olmuyordu ilişki nolur nolmaz diye. Bir dahaki sefer yanma olursa sanırım doğumdan sonraya kadar kesinlikle yaklaşmam eşime çok yandı
hayır maalesef 4,5 ay emdi sonra hamile olduğumu öğrenince doktorum çok halsiz kalırsın vücudun kaldırmaz dedi bıraktık kızım da çok güzel emiyordu sütüm de çoktuEmziriyo musun?
4 düşük yaptım. 4 yıldır bebiş olsun diye beklerken Rabbim doğal yolla ikiz nasip etti. Şikayet etme, olumsuz düşünme gibi bir lüksüm yok bakarız elbetBenimkiler yasaydi bu 3. Olucakti malum ilki ikizdi. Kizlara hamileyken ikisine birden nasil bakicam derdim korkudan titrerdim :))) ama bakiliyo iste
Hamile olduğumu hissetmemiştim bu konuda hele 2.trimester normal dönemlerimiz gibiydibiz de bu aya kadar iyiydik sorun yoktu da 31. haftadayım şimdi, artık işkenceye dönmeye başladı. Karnım baya büyüdü, eşim de göbekli biraz, bebiş de maşallah sıkıştırıyor çok, zevki kalmadı.. belki çok istersem bir daha denerim ama yavaştan biz de bırakıcaz herhalde
Uzuldim kizinahayır maalesef 4,5 ay emdi sonra hamile olduğumu öğrenince doktorum çok halsiz kalırsın vücudun kaldırmaz dedi bıraktık kızım da çok güzel emiyordu sütüm de çoktu
Bakiliyo kuzum hiccc korkma zor oluyo ama cok guzeller allah saglikla kucagina almayi nasip etsin :)4 düşük yaptım. 4 yıldır bebiş olsun diye beklerken Rabbim doğal yolla ikiz nasip etti. Şikayet etme, olumsuz düşünme gibi bir lüksüm yok bakarız elbet
Dogumu belirleme asamasina gelmissiniz32+0
1902gr
Baş ve bacak ileride ama göbek çevresi 10 gün geride. Coraspin kullanıyordum. Kan sulandırıcı iğne yapmaya başlayacağım. (Çentik ve kordonda 2 damar var) şuan doğum şeklini belirlemek için erken bir iki haftaya anca karar verebileceğiz inşaallah gelişimi güzel devam ederbebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşaallah
bende çok üzüldüm ilk zamanlarda baya hergün ağladımUzuldim kizinazaten bu durumlarda ezilen hep buyukler olur benimde kardesimle aramda 15 ay var brn en azindan 8 ay emmisim ama abnem o travmayi okula gidinceye kadar atlatamadigimi soyler
Benimkinde gec dollenme var bacak ve bel sat a uyumlu kafa olcusu sata gore 1 haftadan fazla geride oda erken ultrasona gore bi kacgun ondeDogumu belirleme asamasina gelmissinizmaasallah insallah bizde geliriz :))) cok heves ettim sabirsizlaniyorum artik :)
Biz haftada 2-3 ilişkiye giriyoruz. İlk başta hafif acı oluyor sonrasında olmuyor. Kuruluk varsa yanma yapabilir.Kızlar biraz özel bir soru olacak ama cinsel münasebetiniz nasıl eşinizle? Sıkıntı oluyor mu bugün bende aşırı yanma oldu zaten sık olmuyordu ilişki nolur nolmaz diye. Bir dahaki sefer yanma olursa sanırım doğumdan sonraya kadar kesinlikle yaklaşmam eşime çok yandı
Benim doktorum yanlış hatırlamıyorsam 32-33 e kadar serbest sonrasında doğumu tetikleyebiliyor o yüzden 32-33 ten sonra önermiyorum dedi.Bizde1. Bucuk aydir ara verdik . Doktora sormayi unutuyorum hep dogrumu yapiyoruz die . Karnım cok büyüdü hic rahat degiliz cocuk izliyo gibi sankierken doguma sebep die biliyorum ama arkadasima doktoru yapin normal dogum olmasini kolaylastirir demis .
Ben ihtiyaç olursa mama vereceğim çünkü sarılık olsun istemiyorum. Ama biberonla değilde şırıngayla vereceğim meme reddi olmaması için emzirme eğitiminde de böyle yapılabileceğini söyledi. Bir memeyi en az 15-20 dk emmeliymiş ilk gelen içerikte su sonra gelenler bebeğe kilo aldıracak yağ kısmı dedi. İlk gün midesi küçük oluyormuş sonrasında gün geçtikçe büyüyormuş.Ilk gun hic gelmedi ama surekli pompa yaptim sonra cesme gibi geldi ve sapsari yagli suttu. Benim bebis ilk gun buyuk ihtimal ac kalir ama ben mama vermicem. Cok tembel oluyolar biberona cok kolay alisiyolar emsin cimcime :)))
millet der kendimi hatirliyorum elimi koynuma koyar oyle uyurdum. Annem sutten kestikten sonra oyle uyumaya basladigimi soylerdibende çok üzüldüm ilk zamanlarda baya hergün ağladımama herkes onun kısmeti o kadarmış allah verdi ikinci çocuğu da hiç emziremeyen insanlarda var hiç sütü gelmeyen yada bebeği emmeyi reddeden öyle düşün vs dediler
Ben de kısa kollu almadım Mayıs başı doğacak gecen sene İstanbul bi öyle bi böyleydi hazirana girince alcam kısa kollulariAyyy hicc almadim simdiye kadar aldiklarim hep uzun kollu neyse bundan sonrakileri kisa kollu alirim :)
Bizim hamileligin basindan itibaren kapali. Doktorum direkt yasakladi. Yürüyüse cikin dediBiz dükkanı kapattık, bundan sonra bacı kardeş
Ben de kaşık biberon alcam ya şırınga ucu sert ya emin olamadımBiz haftada 2-3 ilişkiye giriyoruz. İlk başta hafif acı oluyor sonrasında olmuyor. Kuruluk varsa yanma yapabilir.
Benim doktorum yanlış hatırlamıyorsam 32-33 e kadar serbest sonrasında doğumu tetikleyebiliyor o yüzden 32-33 ten sonra önermiyorum dedi.
Ben ihtiyaç olursa mama vereceğim çünkü sarılık olsun istemiyorum. Ama biberonla değilde şırıngayla vereceğim meme reddi olmaması için emzirme eğitiminde de böyle yapılabileceğini söyledi. Bir memeyi en az 15-20 dk emmeliymiş ilk gelen içerikte su sonra gelenler bebeğe kilo aldıracak yağ kısmı dedi. İlk gün midesi küçük oluyormuş sonrasında gün geçtikçe büyüyormuş.
Oyle oluyo ama mama verme yanlisi degilim zaten orda doktor yonlendirir gerekirse mecbur vercem siringa mantikli amaBiz haftada 2-3 ilişkiye giriyoruz. İlk başta hafif acı oluyor sonrasında olmuyor. Kuruluk varsa yanma yapabilir.
Benim doktorum yanlış hatırlamıyorsam 32-33 e kadar serbest sonrasında doğumu tetikleyebiliyor o yüzden 32-33 ten sonra önermiyorum dedi.
Ben ihtiyaç olursa mama vereceğim çünkü sarılık olsun istemiyorum. Ama biberonla değilde şırıngayla vereceğim meme reddi olmaması için emzirme eğitiminde de böyle yapılabileceğini söyledi. Bir memeyi en az 15-20 dk emmeliymiş ilk gelen içerikte su sonra gelenler bebeğe kilo aldıracak yağ kısmı dedi. İlk gün midesi küçük oluyormuş sonrasında gün geçtikçe büyüyormuş.
Ben de dün bi denedim ama son oldu artık doğru pozisyon bulamıyorum ben göbekli beyim göbekli bebek de hissetmiş gibi oynamaya başlayınca aklımız çıktıbiz de bu aya kadar iyiydik sorun yoktu da 31. haftadayım şimdi, artık işkenceye dönmeye başladı. Karnım baya büyüdü, eşim de göbekli biraz, bebiş de maşallah sıkıştırıyor çok, zevki kalmadı.. belki çok istersem bir daha denerim ama yavaştan biz de bırakıcaz herhalde
Bir gun icin deger mi bilemedim cunku bir kac pompadan sonra benimki geldiBen de kaşık biberon alcam ya şırınga ucu sert ya emin olamadım
Haklısınız ama korkuyorum ya sütüm gelmezse diyeBir gun icin deger mi bilemedim cunku bir kac pompadan sonra benimki geldi
hiç öyle bir psikolojiye girme bana da sezeryanla doğumda süt gelmiyor vs dediler kızım 37 haftada acil sezeryanla alındı bir de ona rağmen ben hep gelir sütüm niye gelmesin diyordum :) geldi de gerçekten doğumdan yukarı çıktım hemen emzirdim baya çoktu hem de psikoloji önemli, gelmezse de yapacak bişey yok bebeğini sar öp kokla, sağarsın kaşıkla verirsin çok zor da kalırsan mama olur.Haklısınız ama korkuyorum ya sütüm gelmezse diye
Gelir bitanem benim ilk dogumumdu bi kac saat gelmedi aksamina geldi :)Haklısınız ama korkuyorum ya sütüm gelmezse diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?