- 2 Ağustos 2022
- 1.244
- 1.032
- 83
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #11.221
Vücut kabul etmiyor galiba artık benim öyle bir sorunum yok aslında ama biz ilk başlarda rahim ağzı kalınlaştığı zamanlarda da ilişkiye girerken oluyordu vücut kendini koruyordu sonra sonra düzeldi kendiliğinden ama şuanki düzelmez heralde doğuma kadar. Bir kere daha deneriz olmadı olmazsa bir daha yok ama doktoruma soracağım bu durumu.Benim de aynı sanırım kuruluktan oluyor ben hissediyorum artık kuruluk sorunu yaşıyorum galiba o yüzden çok yanıyor içim, ben de sanırım artik yapamycam ama istiyorum
Ben 2. Trimester ortasından bu zamana kdr problem yaşamıyorum artık. Sık ta oluyor acıkcası. Çünkü korku, isteksizlık ve kuruluk yapıyodu . Son aylara geldim bi rahatlama oldu ondan kaynaklı sorunlar ortadan kalktı.Kızlar biraz özel bir soru olacak ama cinsel münasebetiniz nasıl eşinizle? Sıkıntı oluyor mu bugün bende aşırı yanma oldu zaten sık olmuyordu ilişki nolur nolmaz diye. Bir dahaki sefer yanma olursa sanırım doğumdan sonraya kadar kesinlikle yaklaşmam eşime çok yandı
Yorgan tavsiye edilmiyor ilk başlarda üstüne çeker nefessiz kalır diye o yüzden battaniye yeterli benceKızlar doğum mayıs 10-15 arası gibi olucak gözüküyor. Anne yanı besik aldım. Nevresim olarak yorgan almalı mıyım? Yoksa battaniye yeterli olur mu sizce? Kıyafet icin de cok zor oluyor bu mevsim ne alıcağımı bilemiyorum
bende de oluyor canim doktor normal dedi hatta kontrolde doktora baya guzel vurdu 2 kere karnim baya gergjndi. Halkbukj kiloluyum normalde artik civik yumusak yer kalmadk gerildim .Arkadaşlar aranızda karın sertleşmesi ve kasılma yaşayan var mı dün gece 2 saat boyunca bu kasılmalarla cebelleştim karnım sertleşip acılı bi ağrı oluyodu belime vuruyodu sonra hafifliyodu tekrar oluyodu takip aralıklarını düzensizdi çok sık değildi biraz daha devam etseydi acile gidecektim bebekte çok hareketliydi ama her zamanki gibi tekme atmak dönmek yerine kendini toplayıp sağa sola itiyodu bu haftalarda normal mi acaba kızlarımda hiç böyle şeyler yaşamadım yalancı sancı vs bile başıma gelmemişti bi daha olursa direk acile gitsem mi acaba kontrolüme daha var çünkü 2 haftadan fazla var
Biz dükkanı kapattık, bundan sonra bacı kardeşKızlar biraz özel bir soru olacak ama cinsel münasebetiniz nasıl eşinizle? Sıkıntı oluyor mu bugün bende aşırı yanma oldu zaten sık olmuyordu ilişki nolur nolmaz diye. Bir dahaki sefer yanma olursa sanırım doğumdan sonraya kadar kesinlikle yaklaşmam eşime çok yandı
Kiz yok :))) gogusumuzdeki sut kanallari aciliyo buda terlemeye sebep oluyo :)Süt iyi gelir ozaman öyle mi
Surekli asagilarda geziyo dun aksam 10 dk dahi ayakta duramadim. Ha dogurdum ha doguracam sandim. Sancim yok ama agri dersen evet agrim oluyoSeninde artık yavaş yavaş başlar agrilarin geçen aya kadar çok az olurdu şimdi hergun mutlaka biyerlrrim ağrıyor. Hepsi normal bı dönemde en tehlikelisi artık kanama
Kiyafet olarak hic kisa kollu almadim yenidogan bebek vucut isisini dengeleyemez kiKızlar doğum mayıs 10-15 arası gibi olucak gözüküyor. Anne yanı besik aldım. Nevresim olarak yorgan almalı mıyım? Yoksa battaniye yeterli olur mu sizce? Kıyafet icin de cok zor oluyor bu mevsim ne alıcağımı bilemiyorum.
Bizim de öyleydi ilk öğrendiğim zamanlar duruldu biraz sonra doktora gidip doktora sorduk sorun olmadığını söylemişti sonra her şey iyiydi bu haftaya kadar. Bacak ağrılarım kaynaklı rahat edemiyorum ben biraz belki de ondan kasılıyorum. İsteksizlik yok aslında ama yanma olunca mahvoldum bu sefer.Ben 2. Trimester ortasından bu zamana kdr problem yaşamıyorum artık. Sık ta oluyor acıkcası. Çünkü korku, isteksizlık ve kuruluk yapıyodu . Son aylara geldim bi rahatlama oldu ondan kaynaklı sorunlar ortadan kalktı.
Bakalım biz de mi öyle olacağızBiz dükkanı kapattık, bundan sonra bacı kardeş
ben 2 tane almıştım ilk oğlumda hiç ama hiç kullanmadım. bebekler için uyku tulumu daha ideal. hiç tavsiye etmem almanı.Kızlar doğum mayıs 10-15 arası gibi olucak gözüküyor. Anne yanı besik aldım. Nevresim olarak yorgan almalı mıyım? Yoksa battaniye yeterli olur mu sizce? Kıyafet icin de cok zor oluyor bu mevsim ne alıcağımı bilemiyorum.
yanma varsa doktor enfeksiyon var mı diye bir baksın canım istiyorsan. enfeksiyon olabilir mantar vs. bizde haftada 1 olacak şekilde devam ediyor. ilk hamileliğimde son aya kadar devam etmiştik doktor izniyle.Kızlar biraz özel bir soru olacak ama cinsel münasebetiniz nasıl eşinizle? Sıkıntı oluyor mu bugün bende aşırı yanma oldu zaten sık olmuyordu ilişki nolur nolmaz diye. Bir dahaki sefer yanma olursa sanırım doğumdan sonraya kadar kesinlikle yaklaşmam eşime çok yandı
İlk zamanlar da birkaç kez böyle yanma yaşadım ama o zaman bakıldığında ne idrarda ne kanda bir şey çıkmamıştı. Şimdi yine doktoruma sorucam bakalımben 2 tane almıştım ilk oğlumda hiç ama hiç kullanmadım. bebekler için uyku tulumu daha ideal. hiç tavsiye etmem almanı.
yanma varsa doktor enfeksiyon var mı diye bir baksın canım istiyorsan. enfeksiyon olabilir mantar vs. bizde haftada 1 olacak şekilde devam ediyor. ilk hamileliğimde son aya kadar devam etmiştik doktor izniyle.
Bizde1. Bucuk aydir ara verdik . Doktora sormayi unutuyorum hep dogrumu yapiyoruz die . Karnım cok büyüdü hic rahat degiliz cocuk izliyo gibi sankiKızlar biraz özel bir soru olacak ama cinsel münasebetiniz nasıl eşinizle? Sıkıntı oluyor mu bugün bende aşırı yanma oldu zaten sık olmuyordu ilişki nolur nolmaz diye. Bir dahaki sefer yanma olursa sanırım doğumdan sonraya kadar kesinlikle yaklaşmam eşime çok yandı
hiç gerek yok ilk 2 yıl yorgan ve yastık önerilmiyor zaten yazın doğacağı için ince uzun kollu bir pijama üzerine ince bir battaniye mis :) geçen yıl kızım haziranda doğru biz öyle yaptık 40 ı çıktıktan sonra gündüzleri de sadece kısa kollu zıbın üstüne ince bi müslin örterek yatırdık. kış için de uzun pijama üstüne uyku tulumu giydiriyorum rahat rahat yatıyor şimdi 9 aylık kızım :)Kızlar doğum mayıs 10-15 arası gibi olucak gözüküyor. Anne yanı besik aldım. Nevresim olarak yorgan almalı mıyım? Yoksa battaniye yeterli olur mu sizce? Kıyafet icin de cok zor oluyor bu mevsim ne alıcağımı bilemiyorum.
ilk 1 ay-40 gün bende kısa giydirmemiştim ama sonrasında sadece kısa kollu zıbınla bıraktık biz hep doktorumuz öyle önerdi ki ankaradayız çok sıcak bi yer de değil ona rağmen yazın evin içi 29-30 derece oluyor o sıcakta bebek üşümez giydirip terletirseniz hasta olur dedi bizde öyle yaptık, 9 aylık kızım çok şükür hiç hasta olmadık sadece ayağına çorap mutlaka giydiriyodum :)) yazın doğacağı için kısa kollu mutlaka al 40 günden sonra büyükleri dinleme bana çok kızlar giydir giydir diye üşür çocuk diye ama hiç dinlemedik, kışın da pijama üstüne uyku tulumu çok iyi oluyor üstünü de örtmüyoruz hem de yüzüne kapatır nefessiz kalır diye korkmuyosun :)Kiyafet olarak hic kisa kollu almadim yenidogan bebek vucut isisini dengeleyemez kibence battaniye yeterli olur ama kisin usuyebilir
ilk gebeliğimde bizde son 15 güne kadar devam etti, hiç sorun yaşamadık her seferinde doktoruma sordum aksine sağlıklı dedi :) riskli bir gebelik değilse doktorlar öneriyor genelde sonuna kadar :)Bizde1. Bucuk aydir ara verdik . Doktora sormayi unutuyorum hep dogrumu yapiyoruz die . Karnım cok büyüdü hic rahat degiliz cocuk izliyo gibi sankierken doguma sebep die biliyorum ama arkadasima doktoru yapin normal dogum olmasini kolaylastirir demis .
Valla tatlim benim erken dogum riskim var malum doktor hamileligi onayladigi andan itibaren yasakladi. Ayrica burda hamile biri dogumu tetiklesin diye esiyle iliskiye girmis ise yaramis. O yuzden risk almaya hicccc gerek yok boyle iyiyizBizde1. Bucuk aydir ara verdik . Doktora sormayi unutuyorum hep dogrumu yapiyoruz die . Karnım cok büyüdü hic rahat degiliz cocuk izliyo gibi sankierken doguma sebep die biliyorum ama arkadasima doktoru yapin normal dogum olmasini kolaylastirir demis .
Ayyy hicc almadim simdiye kadar aldiklarim hep uzun kollu neyse bundan sonrakileri kisa kollu alirim :)ilk 1 ay-40 gün bende kısa giydirmemiştim ama sonrasında sadece kısa kollu zıbınla bıraktık biz hep doktorumuz öyle önerdi ki ankaradayız çok sıcak bi yer de değil ona rağmen yazın evin içi 29-30 derece oluyor o sıcakta bebek üşümez giydirip terletirseniz hasta olur dedi bizde öyle yaptık, 9 aylık kızım çok şükür hiç hasta olmadık sadece ayağına çorap mutlaka giydiriyodum :)) yazın doğacağı için kısa kollu mutlaka al 40 günden sonra büyükleri dinleme bana çok kızlar giydir giydir diye üşür çocuk diye ama hiç dinlemedik, kışın da pijama üstüne uyku tulumu çok iyi oluyor üstünü de örtmüyoruz hem de yüzüne kapatır nefessiz kalır diye korkmuyosun :)
Nasil yapcan iki tane kucuk bebeklehiç gerek yok ilk 2 yıl yorgan ve yastık önerilmiyor zaten yazın doğacağı için ince uzun kollu bir pijama üzerine ince bir battaniye mis :) geçen yıl kızım haziranda doğru biz öyle yaptık 40 ı çıktıktan sonra gündüzleri de sadece kısa kollu zıbın üstüne ince bi müslin örterek yatırdık. kış için de uzun pijama üstüne uyku tulumu giydiriyorum rahat rahat yatıyor şimdi 9 aylık kızım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?