2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Benimki satina gore gitmiyo ama boyu sat ve bel cevresi sata uyuyo diye geri almadi :)
benim sat yok :) doğumdan sonra 1 defa regl oldum 14 ağustosta ama hayır 22 ağustosta olmuşsun dedi doktorum bebek onunla uyumlu göründü öyle girdi düzenli bir regl durumu olmadığndan :) satı 22 ağustos girdi o yüzden ona göre gidiyoruz ama 14 ünü baz alırsak 1 hafta önce doğar mı diye de düşünüyorum :)

Sagol bitanem dinlenince gecti ertesi gune biseyim kalmadi karnim genisliyodu herhalde ondan agri yapmis olabilir
Seninde artık yavaş yavaş başlar agrilarin geçen aya kadar çok az olurdu şimdi hergun mutlaka biyerlrrim ağrıyor. Hepsi normal bı dönemde en tehlikelisi artık kanama

Benimde agrim geçmemişti ve karnim acitiyordu resmen acile gittim nst'ye bağladılar bisey cikmadi ama susuzluk da kasılma gibi agrilar yapar dedi serum baglicam dedi bende baglattirmadim o günden beri 3lt su içiyorum eve 1.5 luk su sipariş ediyorum 2 tanesini bitiriyorum 3un altina hic inmemeye calisiyorum birde hergun 1 maden suyu içiyorum. Benimde hafta sonu sol kasigim cok ağrıdı ama sukur geçti üşütmek katı beslenmek ayakta kalmak hep etkiliyor artik ama ben sizin yerinizde olsam bi gözükürüm doktora içiniz rahat eder hemde bi durum olursa önlem alinir
Benim de şu an durumum tam olarak bu ama ısrarla tarihi de normale çekmiyor bi de boşu boşuna şeker yüklemesi yaptırdı bugün bebek önden gidiyo diye
Bire-bir ayni durum her kontrolde bana 1hafta 10 gun ileride diyor hocam aslinda kendi sat i imla uyumlu diyorum ama o kabul etmiyor en başta 10 gun gec döllenme dedi hala o hesapta gidiyor her kontrolde de bebek haftasına gore ilerde diyor sadece bir kere haftasıyla tam uyumlu dedi icimden dedim eyvah yavrum geri kalmis o zaman pekmez tahin kadar peynir ceviz tarhana çorbası gibi boy kilo etkilicek seyleri tükettim 15 gun sonra tekrar gittim yine 1 hafta ileride dedi yani açığı kapattı. Ben birde perinataloga gidiyorum başka hastanede ona sordum gec döllenme olmamis olabilir dedi. Cunku onun ultrasonunda da tam satma uyumlu çıkıyordu . 1 2 haftalik farklar cok mühim değil neyseki .
28 nci haftada bile olsa boy kilo erken alincak kadar sınırda degil ki. 1 2 hafta geri ileri bunlari doktorlar cok ciddî bulmuyor ama şöyle bisey var eğer ölçümlerde duzenli artış yoksa ozaman gelişim geriliği var deniyor ve evet ozaman erken dogum öneriyor sizin bir once ki kontrolde nasıldı boy kilo ?

Son 1 haftadır su içmeyi bıraktım normalde 3 litre düzenli içerdim bir süredir anca 1 buçuk litre su içiyorumdur bronşittim öksürük hala biraz devam ediyo bol bol dinlendim bugün yavaş hareket ettim sabahtan beri suyumu içiyorum şimdilik iyiyim şükür her hangi bi kasılma sertleşme olmadı kasığımdaki ağrılar geçti inşallah bi daha olmaz o zaman direk gidicem zaten beklemeden çok teşekkür ederim

Sen kendinj en iyi bilensin cnm inşallah bi sıkıntı yoktur ama ginede aklinda bulunsun bekleme cok agrin felan olursa
Çok teşekkür ederim ilk defa olunca napıcamı bilemedim aşırı panik oldum bir daha olursa muhakkak beklemeden gidicem çok şükür iyiyim

Bol bol dinlen canim ne demek bide magnezyumu arttır oda etkiliyir kasilmayi
Sade maden suyu içiyorum günde 1 tane magnezyum vermedi doktorum daha önce kasık ağrılarımdan bahsettiğimde de normal dedi vermedi bende günlük o yüzden bir tane maden suyu içiyorum uzun zamandır

Benimki satina gore gitmiyo ama boyu sat ve bel cevresi sata uyuyo diye geri almadi :)
Zaten her tarafları farklı bi hafta çıkıyo ben anlamadım bu bebişleri
Bende farkları çok önemsemiyorum kesinlikle yediklerimizle gelişiyor bebekler ama sabahtan beri boşa şeker yüklemesi yüzünden midem allak bullak yani ona yanıyorum

30+4 de kontrole gittim 28+4 ölçüyorum dedi bu verdiğim ölçülere göre çok fazla küçük bir bebek , 1500 gr ı geçip 43 cm civarında olması gerekiyordu bu haftada dedi
Eger 1500ü gecmesi gerekiyosa sanirim nerdeyse hepimizin bebegi geriden geliyor. Neye göre kime göre bu ölcüler. Bence doktorun geriden geliyor ileridem gidiyor gibi söylemlerini bile dogru bulmuyorum. Yerinizde olsam baska doktora giderim

Kızlar biraz özel bir soru olacak ama cinsel münasebetiniz nasıl eşinizle? Sıkıntı oluyor mu bugün bende aşırı yanma oldu zaten sık olmuyordu ilişki nolur nolmaz diye. Bir dahaki sefer yanma olursa sanırım doğumdan sonraya kadar kesinlikle yaklaşmam eşime çok yandı

Benim de aynı sanırım kuruluktan oluyor ben hissediyorum artık kuruluk sorunu yaşıyorum galiba o yüzden çok yanıyor içim, ben de sanırım artik yapamycam ama istiyorum

Kızlar doğum mayıs 10-15 arası gibi olucak gözüküyor. Anne yanı besik aldım. Nevresim olarak yorgan almalı mıyım? Yoksa battaniye yeterli olur mu sizce? Kıyafet icin de cok zor oluyor bu mevsim ne alıcağımı bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…