- 4 Kasım 2020
- 645
- 569
- 53
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #11.981
Bizde bisiklet var ama kac kere bimdin derzen 2 elin parmaklari kadar anca :))) spor yapmayi sevmiyorum :))))ayy bende 62 evlendim sonra bir kaç ayda 66 oldum hamile kaldım ilkinde 100 kilo gittim doğuma şimdi de doktordan geldim heralde 105 falan oldum dedim am105 falana 98 olmuşum :) gitsem doğuma okyim yanibende de ödem çok fazlaydı doğumdan sonra 1 ayda 16 kilo birden gitmişti ilkinde geçen sene ödemin çokmuş dedi doktor, sonra da normal yedim çok dikkat de etmeme spor hareket vs bişi olmamasına rağmen emzirme vs derken 3.ayda 83 e düşmüştüm, eğer yeniden hamile kalmasaydım heralde 6 ayda 68-70 e düşerdim diye düşünüyorum :) doğum sonrası kolay olacak inşallah vermesi bu sefer :) yürüme bandı aldım bide onu da kullanırsam etki eder diye düşünüyorum
ay bisiklet bende de vardı bende 58 kiloydum o zamanlar evlenmeden önceBizde bisiklet var ama kac kere bimdin derzen 2 elin parmaklari kadar anca :))) spor yapmayi sevmiyorum :))))
Hicbir sey olmaz canim. Dogumu tetikleyen sey gogus ucuna devamli bir temas olmasi diye biliyorum. Hatta dogum vaktimiz gelince gogus ucu masajlari var onlari yapmamiz oneriliyor. Oyle masajla falan tetiklenecek bir sey degil ona bakarsan yatarken de yatak bastiriyor gogusleri o zaman o da sakincali olurduKizlar mustela çatlak yağı kullanan varmi aranizda ben bu aya kadar çatlak icin bakım yağı kremi kullanmadım ilk aylar hindistan cevizi yağı sonra bebe yağı kullandim . Doguma 7 8 hafta var doğum dan sonrada kullanın belirginleşmesin çatlaklar diye. Benim göbekte hic çatlama yok ama göğüste oldu biraz sadece göğüsten sıvı gelmeye başladı yağ sürsem süt kanallarını tetiklermi .süt gelince goguslerinizi sikmayin erken doğumu tetikler dediler ben krem sürmeye bile korkuyorum oyuzden sizlere sorayim dedim hem de yagdan memnun kalan varmi .
Canim ben göğüs ucu icin lansinoh, etrafı için de bebe yağı sürüyorum. Karnima da genel olarak hala bebek yağı sürüyorum karnimda teo bi catlama yok benim de goguslerde.Kizlar mustela çatlak yağı kullanan varmi aranizda ben bu aya kadar çatlak icin bakım yağı kremi kullanmadım ilk aylar hindistan cevizi yağı sonra bebe yağı kullandim . Doguma 7 8 hafta var doğum dan sonrada kullanın belirginleşmesin çatlaklar diye. Benim göbekte hic çatlama yok ama göğüste oldu biraz sadece göğüsten sıvı gelmeye başladı yağ sürsem süt kanallarını tetiklermi .süt gelince goguslerinizi sikmayin erken doğumu tetikler dediler ben krem sürmeye bile korkuyorum oyuzden sizlere sorayim dedim hem de yagdan memnun kalan varmi .
Aynen ben de 3 aya yakindir göğüs ucu kremi kullanıyorum ve kremi cekene göğüs ucumu hafifçe ovaliyorum baya iyi geliyor çünkü surmeyince cok kuru oluyorHicbir sey olmaz canim. Dogumu tetikleyen sey gogus ucuna devamli bir temas olmasi diye biliyorum. Hatta dogum vaktimiz gelince gogus ucu masajlari var onlari yapmamiz oneriliyor. Oyle masajla falan tetiklenecek bir sey degil ona bakarsan yatarken de yatak bastiriyor gogusleri o zaman o da sakincali olurdu
Ben şubat bitene kadar bebe yağı kullandım 4.ayımın başından itibaren. zaten karnım şubatta fırladı benim. Çatlayan tek yer göğüslerimin üst kısımları oldu. Bu ay bepanthol krem kullanmaya başladım. İyi de geldi gibi. Yağla yayılmıyodu çok sürmek gerekiyodu. Kremle her yer nemleniyor. Daha önceden yağ sürmeme rağmen soyuluyordu bacak kollarım bu ay düzeldi. Karın büyüdükçe çatlar mı göreceğim. Meme uçlarına da kremden sürüyorum. Bir şey olacağını sanmıyorum.Kizlar mustela çatlak yağı kullanan varmi aranizda ben bu aya kadar çatlak icin bakım yağı kremi kullanmadım ilk aylar hindistan cevizi yağı sonra bebe yağı kullandim . Doguma 7 8 hafta var doğum dan sonrada kullanın belirginleşmesin çatlaklar diye. Benim göbekte hic çatlama yok ama göğüste oldu biraz sadece göğüsten sıvı gelmeye başladı yağ sürsem süt kanallarını tetiklermi .süt gelince goguslerinizi sikmayin erken doğumu tetikler dediler ben krem sürmeye bile korkuyorum oyuzden sizlere sorayim dedim hem de yagdan memnun kalan varmi .
onu da dusundum sol gogsumden geliyor sadece hep sola yatmaktan mi acaba diye düşündüm ama haklisin sıkmıyorum sonuçta hızlıca yağ sürüp bırakıcam bu arada bisey farkettim sutyen takmayınca akıyo resmen az da olsa sutyen olunca hic leke görmedim o yuzden sabah aksam çıkarmıyorum büyük beden bi sutyenim var sikmiyorda onu takıyorum surekliHicbir sey olmaz canim. Dogumu tetikleyen sey gogus ucuna devamli bir temas olmasi diye biliyorum. Hatta dogum vaktimiz gelince gogus ucu masajlari var onlari yapmamiz oneriliyor. Oyle masajla falan tetiklenecek bir sey degil ona bakarsan yatarken de yatak bastiriyor gogusleri o zaman o da sakincali olurdu
Ben gümüş kapak aldim son 3 4 hafta kala onu kullanmaya başlıcam onu kullanan arkadaşlarım asiri memnun hic göğüs ucu kremi kullanmamışlar bende etrafına ve göbeğime bebek yağı kullanıyordum ama haftamız ilerledi asıl çatlaklar şimdi olur dediler hemen gittim mustela aldimCanim ben göğüs ucu icin lansinoh, etrafı için de bebe yağı sürüyorum. Karnima da genel olarak hala bebek yağı sürüyorum karnimda teo bi catlama yok benim de goguslerde.
Aynı yaaa gogsumun ust tarafi çatladı sadece ;( ama karın icinde 8nci ayda asıl çatlama olur diyen cok kisi oldu .Aslinda petrol türevi olmasa en baba krem vazelin kaynanam onu kullanmış hic çatlamamış ama burdada sormuştum bir cok kisi bebe bile olsa vazelin kullanma yazdı bende bebe yağına döndüm. Ama son 2 ay olunca gittim en iyisi neyse onu verin dedim mustela verdiler aldim bakalimBen şubat bitene kadar bebe yağı kullandım 4.ayımın başından itibaren. zaten karnım şubatta fırladı benim. Çatlayan tek yer göğüslerimin üst kısımları oldu. Bu ay bepanthol krem kullanmaya başladım. İyi de geldi gibi. Yağla yayılmıyodu çok sürmek gerekiyodu. Kremle her yer nemleniyor. Daha önceden yağ sürmeme rağmen soyuluyordu bacak kollarım bu ay düzeldi. Karın büyüdükçe çatlar mı göreceğim. Meme uçlarına da kremden sürüyorum. Bir şey olacağını sanmıyorum.
Yağı 3 ay kullandım ama bence en iyisi krem sürüş rahatlığı ve nemlendirme açısından. Biodermanın Atoderm insentive serisi de harika onu da arada ve hamilelik öncesi sivilce tedavimde kullanmıştım. Çok güzel nemlendiriyor ama pahalı. Şuan bepanthol sensidaly serisini kullanıyorum bir tık daha uygun diye.onu da dusundum sol gogsumden geliyor sadece hep sola yatmaktan mi acaba diye düşündüm ama haklisin sıkmıyorum sonuçta hızlıca yağ sürüp bırakıcam bu arada bisey farkettim sutyen takmayınca akıyo resmen az da olsa sutyen olunca hic leke görmedim o yuzden sabah aksam çıkarmıyorum büyük beden bi sutyenim var sikmiyorda onu takıyorum surekli
Ben gümüş kapak aldim son 3 4 hafta kala onu kullanmaya başlıcam onu kullanan arkadaşlarım asiri memnun hic göğüs ucu kremi kullanmamışlar bende etrafına ve göbeğime bebek yağı kullanıyordum ama haftamız ilerledi asıl çatlaklar şimdi olur dediler hemen gittim mustela aldimvalla doğumdan sonra hala tatile gidermiyiz hayalim var muhtemelen hic bir yere gidemicez guzel yavrum kucuk oldugu icin ama bu yaz antalyada hep ellerinde minicik bebeklerle bi suru turist görünce simdi diyorum bizde gidebilir miyiz acaba bide dogum yapan anneler göbekleri ne zaman indi acaba benim bi arkadaşım doğumdan iki ay sonra bebek gibiydi gayet iyidi
Aynı yaaa gogsumun ust tarafi çatladı sadece ;( ama karın icinde 8nci ayda asıl çatlama olur diyen cok kisi oldu .Aslinda petrol türevi olmasa en baba krem vazelin kaynanam onu kullanmış hic çatlamamış ama burdada sormuştum bir cok kisi bebe bile olsa vazelin kullanma yazdı bende bebe yağına döndüm. Ama son 2 ay olunca gittim en iyisi neyse onu verin dedim mustela verdiler aldim bakalim
Canim hangi gumus kapagi oneriyorlar ben de almayi dusunuyorum korkuyorum yara olur diye emzirme esnasinda. Bu arada bebekler cok kucukken gunesi pek onermiyorlar biz de o yuzden eylul sonrasi ekim gibi falan gideriz tatile.onu da dusundum sol gogsumden geliyor sadece hep sola yatmaktan mi acaba diye düşündüm ama haklisin sıkmıyorum sonuçta hızlıca yağ sürüp bırakıcam bu arada bisey farkettim sutyen takmayınca akıyo resmen az da olsa sutyen olunca hic leke görmedim o yuzden sabah aksam çıkarmıyorum büyük beden bi sutyenim var sikmiyorda onu takıyorum surekli
Ben gümüş kapak aldim son 3 4 hafta kala onu kullanmaya başlıcam onu kullanan arkadaşlarım asiri memnun hic göğüs ucu kremi kullanmamışlar bende etrafına ve göbeğime bebek yağı kullanıyordum ama haftamız ilerledi asıl çatlaklar şimdi olur dediler hemen gittim mustela aldimvalla doğumdan sonra hala tatile gidermiyiz hayalim var muhtemelen hic bir yere gidemicez guzel yavrum kucuk oldugu icin ama bu yaz antalyada hep ellerinde minicik bebeklerle bi suru turist görünce simdi diyorum bizde gidebilir miyiz acaba bide dogum yapan anneler göbekleri ne zaman indi acaba benim bi arkadaşım doğumdan iki ay sonra bebek gibiydi gayet iyidi
Aynı yaaa gogsumun ust tarafi çatladı sadece ;( ama karın icinde 8nci ayda asıl çatlama olur diyen cok kisi oldu .Aslinda petrol türevi olmasa en baba krem vazelin kaynanam onu kullanmış hic çatlamamış ama burdada sormuştum bir cok kisi bebe bile olsa vazelin kullanma yazdı bende bebe yağına döndüm. Ama son 2 ay olunca gittim en iyisi neyse onu verin dedim mustela verdiler aldim bakalim
Bugün mustela yağ la roche nin cica plust kremi bide multivitamin aldim 750 para ödedim şoka girdim burda eko kriz muhabbetine girmek istemiyorum ama çok ayıp ya aldığım seyler ne yani 3 parça seyYağı 3 ay kullandım ama bence en iyisi krem sürüş rahatlığı ve nemlendirme açısından. Biodermanın Atoderm insentive serisi de harika onu da arada ve hamilelik öncesi sivilce tedavimde kullanmıştım. Çok güzel nemlendiriyor ama pahalı. Şuan bepanthol sensidaly serisini kullanıyorum bir tık daha uygun diye.
Ben yenileri de kurutmaya koyuyorum cekmiyor aslinda. Belki cok yüksek devirde kullanilirsa cekebilir.yeni kıyafetleri ilk kurutmada atma dedi arkadaşım bana çekiyormuş özellikle bebek kıyafetleri, ilk yıkmayı normal askıda kurut 2.den sonra at makinaya demişti ben öyle yapıyorum çekme olmadı
Eylül sonrası olabilir aslında bebeklerimiz de toparlanmış olurlar olmazsa da seneye gideriz . 925 ayar almaya gittim e bebek de 999 ayar gümüş kapak buldum onları aldim ordaki çalışan bu daha iyi dedi. Ben krem kullanmamak icin alternatif arıyordum baya araştırdım kullanan arkadaşlarımda memnun bakalim bende işe yaricakmiCanim hangi gumus kapagi oneriyorlar ben de almayi dusunuyorum korkuyorum yara olur diye emzirme esnasinda. Bu arada bebekler cok kucukken gunesi pek onermiyorlar biz de o yuzden eylul sonrasi ekim gibi falan gideriz tatile.
Cumartesiden beri de girmemiş insallah iyidir hersey yolundadirOmenlove dan bilgisi olan var mı?
Markasi ne bunun?Eylül sonrası olabilir aslında bebeklerimiz de toparlanmış olurlar olmazsa da seneye gideriz . 925 ayar almaya gittim e bebek de 999 ayar gümüş kapak buldum onları aldim ordaki çalışan bu daha iyi dedi. Ben krem kullanmamak icin alternatif arıyordum baya araştırdım kullanan arkadaşlarımda memnun bakalim bende işe yaricakmi
Çok pahalı yaBugün mustela yağ la roche nin cica plust kremi bide multivitamin aldim 750 para ödedim şoka girdim burda eko kriz muhabbetine girmek istemiyorum ama çok ayıp ya aldığım seyler ne yani 3 parça seypahali olmayan bisey kalmamış yani
Ya bende merak ettim nasıllar acaba?Omenlove dan bilgisi olan var mı?
Resim olarak ekliyorum nikel ve kimyasal yok sertifikası da varmis iso belgeside var .en son bi kisi ile konuştum göğüsleri yara olmus emzirirken once ayva çekirdeği yağı kaynattım doğal yağlarla tedavi etmeye çalıştım olmadi sonra eczaneden en iyi kremleri denedim durduramadım en son gümüş kapak sipariş ettim 1 haftaya kalmadan göğüs ucumda ne yara ne kan oldu dedi. Karbonatlı su ile dezenfekte etmiş emzirme disinda da hic çıkarmamış.Markasi ne bunun?
Kullanimi falan nasil hic bilgim yok. Ben de alacagim. Karbonatli suyla mi yapiliyormus rutin temizligi acaba nasil?Resim olarak ekliyorum nikel ve kimyasal yok sertifikası da varmis iso belgeside var .en son bi kisi ile konuştum göğüsleri yara olmus emzirirken once ayva çekirdeği yağı kaynattım doğal yağlarla tedavi etmeye çalıştım olmadi sonra eczaneden en iyi kremleri denedim durduramadım en son gümüş kapak sipariş ettim 1 haftaya kalmadan göğüs ucumda ne yara ne kan oldu dedi. Karbonatlı su ile dezenfekte etmiş emzirme disinda da hic çıkarmamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?