- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #12.681
Penye örtü dediginiz ince battaniye gibi mi yoksa muslin örtü tarzı mi? Hurc da aslinda üstü şeffaf yani içindekiler gözüküyor kucuk bisey fermuarliSezeryanda anneyi ameliyathaneye alırken istiyorlar. Hurca değilde kilitli poşete koymak daha mantıklı kaybolma ihtimali var çünkü. Kıyafeti bezi birde penye örtü yeterli bence.
Ben ecowell aldim arkadaşımın önerisiyleKızlar şampuan ve nemlendirici alıcam mustela ve ecowell arasında kararsız kaldım, siz ne aldınız?
Benim idrar geliyor ondan bahsetmiştimValla nefes aldimAllah razi olsun. Bende yürüyüşe başlamak icin 36nci haftayı bekliyorum korkuyorum öncesinde rahim boyum 33 mm cikti cunku en son haftaya kontrolde sorcam eger uygunsa boyu vs 36 da baslicam:)
Benim hamileligimin en başından beri ne zaman duşa girsem akintim artıyor zaten riskli gebelere hızlıca duş alıp çıkın ve sık duşa girmeyin diyorlar .
Evet ben de goruyorumKizlar benim camasirimda 2 3 damla ıslaklık oluyor bu haftalarda sizinde oyle mi suyu cok içmeye çalışıyorum be bende hareketli ama sizintimi idrar mi insan bi supheye düşüyor. Çamaşırda ıslaklık damla görüyormusunuz?
Ben sampuan olarak prozinc baby losyon olarakta mustela aldimKızlar şampuan ve nemlendirici alıcam mustela ve ecowell arasında kararsız kaldım, siz ne aldınız?
Dün burda okudukça rahatladım iyiki gitmemisim hemen acile bugun hic bisey yok sızıntı olsa gece boyunca akardı sabah kalktım sukur kupkuru. Bu aralar karnim cok sertlesiyorEvet ben de goruyorum
Artık sona yaklaşıyoruz benim o su gibi akıntı bir hafta boyunca gelmişti tekrar gelirse endişe etmeyinDün burda okudukça rahatladım iyiki gitmemisim hemen acile bugun hic bisey yok sızıntı olsa gece boyunca akardı sabah kalktım sukur kupkuru. Bu aralar karnim cok sertlesiyor
Sertleşmenin sayısının ve sıklığını kontrol edin. Eğer 10u geçiyorsa ve belli dakikalarda tekrar ediyorsa , dinlendiğinizde geçmiyorsa o zaman doktorunuza söylemelisinizDün burda okudukça rahatladım iyiki gitmemisim hemen acile bugun hic bisey yok sızıntı olsa gece boyunca akardı sabah kalktım sukur kupkuru. Bu aralar karnim cok sertlesiyor
37 haftayı hayırlısı ile bir görebilseydim nefes alicam . Sagolun valla benim karnımda sertleşme de olunca dun tedirgin oldum. Sertleşmeler de arttiArtık sona yaklaşıyoruz benim o su gibi akıntı bir hafta boyunca gelmişti tekrar gelirse endişe etmeyin
belli bir rutini yok ama bugün kendimi bir dinleyeyim genelde biseyler yedikten sonra sertlesiyorSertleşmenin sayısının ve sıklığını kontrol edin. Eğer 10u geçiyorsa ve belli dakikalarda tekrar ediyorsa , dinlendiğinizde geçmiyorsa o zaman doktorunuza söylemelisiniz
Anneniz kv niz yardım etsin boşverin. Işe basladikmi bir suru ıvır zıvır çıkıyor cok yoruluyoruz aman kendinizi yormayin ben kadin tutucam bu hafta bide Allah nasip ederse 37 38 haftalarda dusunuyorum . Bu hafta sadece mutfak icin alcam tum dolap buzdolabı çekmece ne varsa indirsin temizlensin diye. Ben de yavaş yavaş yatak odası gardolap içini düzenlemeye başlıcam insallah farkında olmadan yormayız kendimizi. Ama kendimden geçiyorum temizlik yaparkenArkadaşlar sizler doğum için ev temizliğine ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz ben 34 haftalık oldum kendim yapmak istiyorum kv veya anneme bırakmak istemiyorum sizce erken mi
Bende şöyle üstten yavaş yavaş bi temizliyim diyorum bi bakıyorum dip köşe girmişim hiç elimin ayarı yok kendimi kaptırır bebeğime zarar veririm diye de korkuyorum ama birini tutsam ben yine ondan çok iş yaparken bulurum kendimi sanki ben yapmayınca olmuyor gibi geliyor tabiki bizden kıymetli değil ev işi varsın pis olsun biz iyi olalım ama mutfak dolapları içimide bi dürtmüyor değil ben onlara onlar bana bakıyorAnneniz kv niz yardım etsin boşverin. Işe basladikmi bir suru ıvır zıvır çıkıyor cok yoruluyoruz aman kendinizi yormayin ben kadin tutucam bu hafta bide Allah nasip ederse 37 38 haftalarda dusunuyorum . Bu hafta sadece mutfak icin alcam tum dolap buzdolabı çekmece ne varsa indirsin temizlensin diye. Ben de yavaş yavaş yatak odası gardolap içini düzenlemeye başlıcam insallah farkında olmadan yormayız kendimizi. Ama kendimden geçiyorum temizlik yaparkenyavas narin is yapamiyorum resmen savastan cikmis gıbı oluyorum .. yattigim yerden duvarlara bakiyorum bebek dogunca cocugu uyutup duvarlarımı silcem diyee hayaller kuruyorum
Bende başlıcam Allah izin verirse evim zaten çok büyük değil kendim yavaş yavaş üstesinden gelirim zaten eşim gündüz yapma ben gelince birlikte yaparız diyo oturma odasını yatak odasını çocuk odasını eşimle hallettik çok yardımcı oldu Allah razı olsun kapılar camlar mutfak kaldı onları da birlikte yaparız gene dedi bu hafta yapacaktık hava bozdu fırtına yağmur var geçsin öyle yapicaz artık ağırlari o kaldırıyo tepelere o uzaniyo ben kendimi zorlamadan yapabildiklerini yapıp ona tarif ediyorum şöyle böyle yap diyeArkadaşlar sizler doğum için ev temizliğine ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz ben 34 haftalık oldum kendim yapmak istiyorum kv veya anneme bırakmak istemiyorum sizce erken mi
Eşinizin destek olması ne güzel benim eşim hafta sonu evde bende ona camları sildirmeyi düşünüyorumBende başlıcam Allah izin verirse evim zaten çok büyük değil kendim yavaş yavaş üstesinden gelirim zaten eşim gündüz yapma ben gelince birlikte yaparız diyo oturma odasını yatak odasını çocuk odasını eşimle hallettik çok yardımcı oldu Allah razı olsun kapılar camlar mutfak kaldı onları da birlikte yaparız gene dedi bu hafta yapacaktık hava bozdu fırtına yağmur var geçsin öyle yapicaz artık ağırlari o kaldırıyo tepelere o uzaniyo ben kendimi zorlamadan yapabildiklerini yapıp ona tarif ediyorum şöyle böyle yap diye
Ben de işte kendimi kaybediyorum geçen yere peynir duştu hamile oldugumu unuttum lap lup elime hemen yüzey temizleyici sirkeyi peçete yer Bezı kaptım baktim masa altina kadar giriyorum;( yerleri silmek ne kadar tehlikeli daha 10 gün once kanama geldi diye doktora kostum kadin bana yat dinlen demesine ragmenBende şöyle üstten yavaş yavaş bi temizliyim diyorum bi bakıyorum dip köşe girmişim hiç elimin ayarı yok kendimi kaptırır bebeğime zarar veririm diye de korkuyorum ama birini tutsam ben yine ondan çok iş yaparken bulurum kendimi sanki ben yapmayınca olmuyor gibi geliyor tabiki bizden kıymetli değil ev işi varsın pis olsun biz iyi olalım ama mutfak dolapları içimide bi dürtmüyor değil ben onlara onlar bana bakıyor
Normalde hiç alışkın değil çok beceremezde annesi yerden bu iğne alıp kaldırtmamış bir evin bir çocuğu düne kadar çöp attıramazdım hamileliğim zor geçiyo bi yandan ev bi yandan çocuklar bi yandan destek olacak bir ailem yok onun annesi zaten kendi evini zor hallediyo oruçta var mecbur ben yapcam deyince beraber yaparız dedi hiç beklemiyordum bende yaparsın sen yavaş yavaş aslansın kaplansın der diye düşünüyordumEşinizin destek olması ne güzel benim eşim hafta sonu evde bende ona camları sildirmeyi düşünüyorum
Bana tam 32+0 a randevu verdi doktor. 5 nisana denk geliyor o da. Senin durumu bilemiyorum sormak lazım sgkyaÇalışan arkadaşlar bu 32. Hafta raporunu tam 32+0da mı aldınız? Ben doktorumdan en erken 32+1 e randevu bulabildim sgk bi sorun çıkarır mı acaba?
Kendin yapmasan daha iyi değil mi 34. hafta da çok ağırlaşmaz mısın ki. Ben 3 aylıkken süpürme işini bıraktım. Eşim süpürüyor siliyor çoğu zaman silemediğinde ben siliyorum yavaş yavaş. Toz alıyorum falan.. Tehlikeli bence kendini çok yormaArkadaşlar sizler doğum için ev temizliğine ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz ben 34 haftalık oldum kendim yapmak istiyorum kv veya anneme bırakmak istemiyorum sizce erken mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?