2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Sezeryanda anneyi ameliyathaneye alırken istiyorlar. Hurca değilde kilitli poşete koymak daha mantıklı kaybolma ihtimali var çünkü. Kıyafeti bezi birde penye örtü yeterli bence.
Penye örtü dediginiz ince battaniye gibi mi yoksa muslin örtü tarzı mi? Hurc da aslinda üstü şeffaf yani içindekiler gözüküyor kucuk bisey fermuarli

Benim idrar geliyor ondan bahsetmiştim

Dün burda okudukça rahatladım iyiki gitmemisim hemen acile bugun hic bisey yok sızıntı olsa gece boyunca akardı sabah kalktım sukur kupkuru. Bu aralar karnim cok sertlesiyor
Artık sona yaklaşıyoruz benim o su gibi akıntı bir hafta boyunca gelmişti tekrar gelirse endişe etmeyin

Dün burda okudukça rahatladım iyiki gitmemisim hemen acile bugun hic bisey yok sızıntı olsa gece boyunca akardı sabah kalktım sukur kupkuru. Bu aralar karnim cok sertlesiyor
Sertleşmenin sayısının ve sıklığını kontrol edin. Eğer 10u geçiyorsa ve belli dakikalarda tekrar ediyorsa , dinlendiğinizde geçmiyorsa o zaman doktorunuza söylemelisiniz

Arkadaşlar sizler doğum için ev temizliğine ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz ben 34 haftalık oldum kendim yapmak istiyorum kv veya anneme bırakmak istemiyorum sizce erken mi

Artık sona yaklaşıyoruz benim o su gibi akıntı bir hafta boyunca gelmişti tekrar gelirse endişe etmeyin
37 haftayı hayırlısı ile bir görebilseydim nefes alicam . Sagolun valla benim karnımda sertleşme de olunca dun tedirgin oldum. Sertleşmeler de artti
Sertleşmenin sayısının ve sıklığını kontrol edin. Eğer 10u geçiyorsa ve belli dakikalarda tekrar ediyorsa , dinlendiğinizde geçmiyorsa o zaman doktorunuza söylemelisiniz
belli bir rutini yok ama bugün kendimi bir dinleyeyim genelde biseyler yedikten sonra sertlesiyor

Arkadaşlar sizler doğum için ev temizliğine ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz ben 34 haftalık oldum kendim yapmak istiyorum kv veya anneme bırakmak istemiyorum sizce erken mi
Anneniz kv niz yardım etsin boşverin. Işe basladikmi bir suru ıvır zıvır çıkıyor cok yoruluyoruz aman kendinizi yormayin ben kadin tutucam bu hafta bide Allah nasip ederse 37 38 haftalarda dusunuyorum . Bu hafta sadece mutfak icin alcam tum dolap buzdolabı çekmece ne varsa indirsin temizlensin diye. Ben de yavaş yavaş yatak odası gardolap içini düzenlemeye başlıcam insallah farkında olmadan yormayız kendimizi. Ama kendimden geçiyorum temizlik yaparken yavas narin is yapamiyorum resmen savastan cikmis gıbı oluyorum .. yattigim yerden duvarlara bakiyorum bebek dogunca cocugu uyutup duvarlarımı silcem diyee hayaller kuruyorum

Bende şöyle üstten yavaş yavaş bi temizliyim diyorum bi bakıyorum dip köşe girmişim hiç elimin ayarı yok kendimi kaptırır bebeğime zarar veririm diye de korkuyorum ama birini tutsam ben yine ondan çok iş yaparken bulurum kendimi sanki ben yapmayınca olmuyor gibi geliyor tabiki bizden kıymetli değil ev işi varsın pis olsun biz iyi olalım ama mutfak dolapları içimide bi dürtmüyor değil ben onlara onlar bana bakıyor

Bende başlıcam Allah izin verirse evim zaten çok büyük değil kendim yavaş yavaş üstesinden gelirim zaten eşim gündüz yapma ben gelince birlikte yaparız diyo oturma odasını yatak odasını çocuk odasını eşimle hallettik çok yardımcı oldu Allah razı olsun kapılar camlar mutfak kaldı onları da birlikte yaparız gene dedi bu hafta yapacaktık hava bozdu fırtına yağmur var geçsin öyle yapicaz artık ağırlari o kaldırıyo tepelere o uzaniyo ben kendimi zorlamadan yapabildiklerini yapıp ona tarif ediyorum şöyle böyle yap diye

Eşinizin destek olması ne güzel benim eşim hafta sonu evde bende ona camları sildirmeyi düşünüyorum

Ben de işte kendimi kaybediyorum geçen yere peynir duştu hamile oldugumu unuttum lap lup elime hemen yüzey temizleyici sirkeyi peçete yer Bezı kaptım baktim masa altina kadar giriyorum;( yerleri silmek ne kadar tehlikeli daha 10 gün once kanama geldi diye doktora kostum kadin bana yat dinlen demesine ragmen eğer sizde kendinizi kaybediyorsanız yalnız başlamayın işe. Esim de bana surekli yardim edeyim diyor ama bir insan hic mi is beceremez o yardım edince benim ev isim 3 saat daha uzuyor hic alismamis ordan alip oraya atiyor

Eşinizin destek olması ne güzel benim eşim hafta sonu evde bende ona camları sildirmeyi düşünüyorum
Normalde hiç alışkın değil çok beceremezde annesi yerden bu iğne alıp kaldırtmamış bir evin bir çocuğu düne kadar çöp attıramazdım hamileliğim zor geçiyo bi yandan ev bi yandan çocuklar bi yandan destek olacak bir ailem yok onun annesi zaten kendi evini zor hallediyo oruçta var mecbur ben yapcam deyince beraber yaparız dedi hiç beklemiyordum bende yaparsın sen yavaş yavaş aslansın kaplansın der diye düşünüyordum

Çalışan arkadaşlar bu 32. Hafta raporunu tam 32+0da mı aldınız? Ben doktorumdan en erken 32+1 e randevu bulabildim sgk bi sorun çıkarır mı acaba?

Kendin yapmasan daha iyi değil mi 34. hafta da çok ağırlaşmaz mısın ki. Ben 3 aylıkken süpürme işini bıraktım. Eşim süpürüyor siliyor çoğu zaman silemediğinde ben siliyorum yavaş yavaş. Toz alıyorum falan.. Tehlikeli bence kendini çok yorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…