- 2 Ağustos 2022
- 1.244
- 1.032
- 83
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #12.661
Ayaklarını çok sıcak ya da çok soğuğa tutunca oluyor. Bastığın yerde su olsun veya olmasın çok sıcak ve çok soğuk olunca benim direk geliyo. Özellikle duşta su bi anda fazla ısınıyo ilk açtığımda o zaman şarıl şarıl gidiyo tutamıyorumAkıntınız ne renk şeffaf mi açık sari mi hamileligim başında akintilar normaldir bu haftalarda normal mi bilemedim sizlerede sorayim dedim
Evet tuvalete sıkışıyorum bende ama şu gibi olunca bugün korktum biraz
Evet kontrol edildi şu an için bir açıklık söz konusu değil. Ama sancılar çok yüksek çıkıyor bugün çok kez alttan muayene edildi bu da tetikleyecek diye korkuyorumAllah yardımcın olsun tabiki ederiz aşağıdan kontrol yapıldı mi açıklık vs var mı sancıları kesmek icin tedaviler uygulanıyor diye biliyorum .mutlaka durdururlar onu. Habersiz bırakma bizi
Valla nefes aldimBende de oluyor canım . Hatta geçen doktora gittiğim gün yürüyerek gittim ki normalde günlük yürüyüş falan yapıyorum 13 bin adımla falan bitiriyorum, ama yürürken bir sancı girdi zor gittim hastaneye sıramı beklerken bi ıslaklık hissettim lavaboya gittim biraz ıslanmıştı ama progestan kullandığım için rengini anlayamadım doktoruma söylediğimde rahim ağzımın henüz kapalı olduğunu ve suyumun yeterince fazla olduğunu bu haftalarda normal olduğunu söyledi
Benim hamileligimin en başından beri ne zaman duşa girsem akintim artıyor zaten riskli gebelere hızlıca duş alıp çıkın ve sık duşa girmeyin diyorlar .Ayaklarını çok sıcak ya da çok soğuğa tutunca oluyor. Bastığın yerde su olsun veya olmasın çok sıcak ve çok soğuk olunca benim direk geliyo. Özellikle duşta su bi anda fazla ısınıyo ilk açtığımda o zaman şarıl şarıl gidiyo tutamıyorum
Valla benim rahim uzunluğum 30 mm suyum fazla ve erken doğum riskim var doktorum hiç demiyor yürüme falan diye çalışmayada devam ediyorum hiç yat demedi aksine hareket halinde kalmam gerektiğini söylüyor benimde bazen tuhafıma gidiyorValla nefes aldimAllah razi olsun. Bende yürüyüşe başlamak icin 36nci haftayı bekliyorum korkuyorum öncesinde rahim boyum 33 mm cikti cunku en son haftaya kontrolde sorcam eger uygunsa boyu vs 36 da baslicam:)
Benim hamileligimin en başından beri ne zaman duşa girsem akintim artıyor zaten riskli gebelere hızlıca duş alıp çıkın ve sık duşa girmeyin diyorlar .
Korkmayın açıklık varmi rahim boyu kisaldimi ne durumda diye aşağıdan en doğru sonuçlar alınıyor benimde kanamam oldugu zaman alttan baktılar hemde birden çok kere neyden kaynaklandığını görmek icin . Açıklık yoksa sancıları ilaç yada iğne ile durduruyorlar insallah geçicek bu surec. Cok su icin .Evet kontrol edildi şu an için bir açıklık söz konusu değil. Ama sancılar çok yüksek çıkıyor bugün çok kez alttan muayene edildi bu da tetikleyecek diye korkuyorumen son yeter bugünlük bu kadar dedim yani, her gelen alttan muayene etmek istiyor bu kadarı normal mi bilmiyorum
Ben battaniyeli bir set almıştım onu vereceğim isimli falan yaptırdım sonra odada giydireceğimSiz doğumhaneye vermek için bebeğe hangi kıyafetleri koydunuz acaba annemler beyaz penye olan 5 li Bebek takımlarını koy diyor ama videolara bakıyorum bebekleri hep dogumhaneden çıkarken süslü püslü giydirmişler
Normal doğumda aynı gün taburcu olan bile oluyor bazen bir sorun yoksa doktora bağlı olarak. Sancı sıklığı artınca hastaneye gitmeyi düşünüyorum ben orda uzun süre beklemeyeyim diye1 zıbın 1tane takım şapka eldiven çorap bunları koyucam bez i hic düşünmemiştimbide bez koyarım ozaman battaniye vs gerek yok .oda da ki cantasinda olur geriye kalan hersey. Benim doğum paketimde normal doğumda 1 gün sezeryanaa 2 gun dediler odada kalmak icin.normal doğumda 1 gun az değil mi . Ben hiç dogum hikayesi ne dinledim ne izledim ne biliyorum ne araştırıyorum anksiyete krizine girmemek icin o kadar Allaha emanetim ki Sadece bir kaç kişi 36 saat sanci cektim ya da iste 3 gun bekletti bizi bu sipa falan dediğini hatırlıyorum bu durumda o sancılar olunca hastanede olmak gerekir degilmi sancısı olan birini eve göndermezler heralde . Ozaman 1 gun yetmez diye düşündüm.
merhaba kaçıncı haftanızda 30 mm çıktı rahim boyunuz acaba?Valla benim rahim uzunluğum 30 mm suyum fazla ve erken doğum riskim var doktorum hiç demiyor yürüme falan diye çalışmayada devam ediyorum hiç yat demedi aksine hareket halinde kalmam gerektiğini söylüyor benimde bazen tuhafıma gidiyor
Ay ne güzel yaaa yaaa ben cok erken evde dinlenmeye gecenlerdenim;( bana da 33 mm normal dedi ama ben daha önce rahim boyundan bi kanama geçirdim ozaman dan bi tedirginlik kaldi kısalır ayakta kalmayım diye korkuyorum;( bakalim haftaya kontrollerde nasil cikicakValla benim rahim uzunluğum 30 mm suyum fazla ve erken doğum riskim var doktorum hiç demiyor yürüme falan diye çalışmayada devam ediyorum hiç yat demedi aksine hareket halinde kalmam gerektiğini söylüyor benimde bazen tuhafıma gidiyor
30. Haftadamerhaba kaçıncı haftanızda 30 mm çıktı rahim boyunuz acaba?
Bende bu cuma gidicem 32 dolmus olcak bende merak ediyorum ama 34ten once konusmaz diye tahmin ediyorumAynen bizde daha hiç konuşmadık merak ediyorum ne zaman açıcak konusunu gittiğimde 33 olcak
Benim gittigim 2 doktorda sezeryan dogum olacagi icin tarih verdiBende bu cuma gidicem 32 dolmus olcak bende merak ediyorum ama 34ten once konusmaz diye tahmin ediyorum
Yok canım konuşmadık zaten sadece nstye başladık 15gunde bir gidicem artıkBende bu cuma gidicem 32 dolmus olcak bende merak ediyorum ama 34ten once konusmaz diye tahmin ediyorum
Hayırlı akşamlar benim hareket ederken ayağı çıkacakmis gibi hissettiriyo altıma kaçıracak gibi hissediyorum canım yaniyo baya çok tuhaf bi his o kadar aşağıda yüzeysel hareket hissetmekHayirlj aksamlar adkadaslar bu aksam boyle vajinamdan sanki kemik oynarya bir kitirti olur o sekilde oluyo sanki oradan bir kemik iynuyormus gibi belki anlatamadimmerak ettim sizlerdede oluyorum
Ne guzel biz hic konusunu acmadik zaten 20li haftalarda erken dogum riski vardi sukur 30lara geldik ama hic konusu acilmadiBenim gittigim 2 doktorda sezeryan dogum olacagi icin tarih verdi
Tatlim hiiiccc korkma benim bebegim 1500 u gectiginde doktorum artik korkmayin dogsa bile hayatta kalir dedi sende korkma 1500 gram az degil masallah haftasida buyudu sag saglim alcaksin kucagina bence sen kizima bisey almadim diye endiselen :)Merhaba kizlar bende haberler kötü. Bugün kontrolüm vardi, tansiyon yüksek cikti, hemen idrar istedi ve protein cikti idrarda. Bebege giden kan akisi azalmiş, nst de samcin cikmadi ama gebelik zehirlenmesi baslangici dedi. Her an alabiliriz bebegi dedi. 30+5 ama kilosu 1500 az. Saat basi evde ölçmem lazim tansiyonu yüksek çıktığı gibi gitmeliyim
Nereden nerelere geldiniz kızınla korkma inşallah sağlıcakla gelecek.Merhaba kizlar bende haberler kötü. Bugün kontrolüm vardi, tansiyon yüksek cikti, hemen idrar istedi ve protein cikti idrarda. Bebege giden kan akisi azalmiş, nst de samcin cikmadi ama gebelik zehirlenmesi baslangici dedi. Her an alabiliriz bebegi dedi. 30+5 ama kilosu 1500 az. Saat basi evde ölçmem lazim tansiyonu yüksek çıktığı gibi gitmeliyim
Düz pamuklu 5 li set aldım onu koyacağım ben. Zaten anne karnından rahat yerden çıkmış bebiş. Fırfıra süse ne gerek var rahat etsinSiz doğumhaneye vermek için bebeğe hangi kıyafetleri koydunuz acaba annemler beyaz penye olan 5 li Bebek takımlarını koy diyor ama videolara bakıyorum bebekleri hep dogumhaneden çıkarken süslü püslü giydirmişler
Sezeryanda anneyi ameliyathaneye alırken istiyorlar. Hurca değilde kilitli poşete koymak daha mantıklı kaybolma ihtimali var çünkü. Kıyafeti bezi birde penye örtü yeterli bence.Hemşireye ya da ebeye kıyafet vereceğiz sadece degil mi benim hastane cikisinda battaniye beZ bi suru bisey var sanırım 10 lu oluyor bu. 5 'li hastane çıkışıda var onda battaniye yok.ben organizatörlerden almıştım hurç tarzında onun icine koyup vermeyi dusundum ama ortam nasıl oluyor kiyafetler ne zaman veriliyor yazarken bile kalbim carpti:) cok heyecanli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?