2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Ayaklarını çok sıcak ya da çok soğuğa tutunca oluyor. Bastığın yerde su olsun veya olmasın çok sıcak ve çok soğuk olunca benim direk geliyo. Özellikle duşta su bi anda fazla ısınıyo ilk açtığımda o zaman şarıl şarıl gidiyo tutamıyorum

Allah yardımcın olsun tabiki ederiz aşağıdan kontrol yapıldı mi açıklık vs var mı sancıları kesmek icin tedaviler uygulanıyor diye biliyorum .mutlaka durdururlar onu. Habersiz bırakma bizi
Evet kontrol edildi şu an için bir açıklık söz konusu değil. Ama sancılar çok yüksek çıkıyor bugün çok kez alttan muayene edildi bu da tetikleyecek diye korkuyorum en son yeter bugünlük bu kadar dedim yani, her gelen alttan muayene etmek istiyor bu kadarı normal mi bilmiyorum

Valla nefes aldim Allah razi olsun. Bende yürüyüşe başlamak icin 36nci haftayı bekliyorum korkuyorum öncesinde rahim boyum 33 mm cikti cunku en son haftaya kontrolde sorcam eger uygunsa boyu vs 36 da baslicam:)
Benim hamileligimin en başından beri ne zaman duşa girsem akintim artıyor zaten riskli gebelere hızlıca duş alıp çıkın ve sık duşa girmeyin diyorlar .

Valla benim rahim uzunluğum 30 mm suyum fazla ve erken doğum riskim var doktorum hiç demiyor yürüme falan diye çalışmayada devam ediyorum hiç yat demedi aksine hareket halinde kalmam gerektiğini söylüyor benimde bazen tuhafıma gidiyor

Korkmayın açıklık varmi rahim boyu kisaldimi ne durumda diye aşağıdan en doğru sonuçlar alınıyor benimde kanamam oldugu zaman alttan baktılar hemde birden çok kere neyden kaynaklandığını görmek icin . Açıklık yoksa sancıları ilaç yada iğne ile durduruyorlar insallah geçicek bu surec. Cok su icin .

Ben battaniyeli bir set almıştım onu vereceğim isimli falan yaptırdım sonra odada giydireceğim
Normal doğumda aynı gün taburcu olan bile oluyor bazen bir sorun yoksa doktora bağlı olarak. Sancı sıklığı artınca hastaneye gitmeyi düşünüyorum ben orda uzun süre beklemeyeyim diye

merhaba kaçıncı haftanızda 30 mm çıktı rahim boyunuz acaba?

Ay ne güzel yaaa yaaa ben cok erken evde dinlenmeye gecenlerdenim;( bana da 33 mm normal dedi ama ben daha önce rahim boyundan bi kanama geçirdim ozaman dan bi tedirginlik kaldi kısalır ayakta kalmayım diye korkuyorum;( bakalim haftaya kontrollerde nasil cikicak

Hayirlj aksamlar adkadaslar bu aksam boyle vajinamdan sanki kemik oynarya bir kitirti olur o sekilde oluyo sanki oradan bir kemik iynuyormus gibi belki anlatamadim merak ettim sizlerdede oluyorum

Hayirlj aksamlar adkadaslar bu aksam boyle vajinamdan sanki kemik oynarya bir kitirti olur o sekilde oluyo sanki oradan bir kemik iynuyormus gibi belki anlatamadim merak ettim sizlerdede oluyorum
Hayırlı akşamlar benim hareket ederken ayağı çıkacakmis gibi hissettiriyo altıma kaçıracak gibi hissediyorum canım yaniyo baya çok tuhaf bi his o kadar aşağıda yüzeysel hareket hissetmek

Tatlim hiiiccc korkma benim bebegim 1500 u gectiginde doktorum artik korkmayin dogsa bile hayatta kalir dedi sende korkma 1500 gram az degil masallah haftasida buyudu sag saglim alcaksin kucagina bence sen kizima bisey almadim diye endiselen :)

Nereden nerelere geldiniz kızınla korkma inşallah sağlıcakla gelecek.

Düz pamuklu 5 li set aldım onu koyacağım ben. Zaten anne karnından rahat yerden çıkmış bebiş. Fırfıra süse ne gerek var rahat etsin

Sezeryanda anneyi ameliyathaneye alırken istiyorlar. Hurca değilde kilitli poşete koymak daha mantıklı kaybolma ihtimali var çünkü. Kıyafeti bezi birde penye örtü yeterli bence.

Merhaba kizlar.Benim ikizlerin oglan olani 28+1 haftadan cok hareketsiz.Gun boyu cox az hiss ediyirum hareketini.Ciger gelistirici igneden sonra boyle oldu.Simdi 31+1 haftadayim.2 haftadir kontrole gitmedim,gidicem bir kac gune.Kimdese boyle bir durum oldumu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…