2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Ben 3 parçalı omuz ve sabahlık kısmı dantelli pamuk kumaş kırmızı renk lohusa takımı aldım. Gecelik giymek istemedim. Onlar güzel görünmüyor. Birde kardeşimin lohusa takımını aldım yedek olarak yanımda dursun diye .

Kızlar merhaba , uzun zamandır aktif değildim burada . Artık sonlara yaklastikxa heyecan artti Dogum sekli sezeryan olarak kesinlesen ve gün almis olan var mi ?

Bende de aynı hiperaktiflik vardı evde yürürken bi anda zıplayıp uçan tekme atmaya çalışırdım kocama skfkskd o yüzden bu kadar yavaş hareket etmekte zorlanıyorum şu an

Ben resim çekilmek için 3 lü lohusa takımı aldım ekstra yanıma gecelik ve bir tanede önden düğmeli pijama takımı koyucam yeterli diye düşünüyorum

Ben lohusa takımı olarak bu fotoğraftaki 3lü takımı aldım bi tane de önden düğmeli pijama takımı aldım. Şu anda da penye viskon kumaş tarzı gecelik bakıyorum alttan muayenede kolaylık olsun diye. Bunlar yeterli olur heralde

Eklentiler

• 3C8CAC02-F6E7-4F91-83FA-E6C781730C17.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 114
Benim aklıma bir şey takıldı. Doktora gittim bebek aşağı dönmüş dedi. Peki bu bebekler aşağı dönünce doğuma kadar baş aşağı mı kalıyorlar. Karnımızda yer değiştirmiyorlar mı artık.

Ben de aynısını aldim çok da beğendim kumaşı tiril tiril çok da asil duruyor. Aşırı dantelli süslü şeyleri sevmiorm ama bir tane buna uygun sade ama şık lohusa tacı bakiorm begenemiorm ya

Ben de aynısını aldim çok da beğendim kumaşı tiril tiril çok da asil duruyor. Aşırı dantelli süslü şeyleri sevmiorm ama bir tane buna uygun sade ama şık lohusa tacı bakiorm begenemiorm ya
Evet kumaşına ve sadeliğine bende bayıldım hatta sabahlığını doğumdan sonra da kullanırım diye düşündüm İncili lohusa taçları var trendyolda hoş durabilir, normalde tesettürlüyüm diye taş düşünmemiştim ama hatıra fotoğrafı çekilmek için bende alıcam sanırım

Benim 28.haftada döndü hatta burada sordum arkadaşlar bisey deyin doguma az kaldi mi demek oluyor bu diye:) 2 hafta sonra tekrar kontrole gittim bebek donmuş makat geliş dedi ondan 1 hafta sonra tekrar gittiğimde bebek kafası aşağıda ayakları yukarda dedi .ama yerleri iyice daraldı bu saatten sonra dönerleri doguma kadar boyle mi kalırlar bilmiyorum

Canım benim 32+0 pazara denk geldiğinden doktorum bana 32+1 de verecek. Yani pazartesi 3 nisanda.
Benimde pazara geliyor ama :2+1 değil 32+1 yazdıracağım o gün işyeri öyle istedi tam 32+0 da
Bu arada kızlar kaç kilo aldınız ? 31+4 deyim 6.5 kilo aldım iyi mi değil mi emin değilim her kafadan bi ses çıkıyor
Bence çok çok iyi kilo alımınız. 30 kilo alanın bebeği 5-6-7 kilo doğmuyor yada çok az kilo alçalanın zayıf olmuyor hep 3-4 aradı genelde. Bebek sağlıklı olduğu sürece gayet ideal kilo alımını
Ben 4lü lohusa takımı aldım dantelli şık abartısı. Lohusasepetinden malıda güzel beğendim

Kızlar merhaba. Umarım hepimiz için güzel bir gün olur<3 Aramızda kalça ağrısı yaşayanlar vardı, son bir haftadır bende de bir ağrı başladı, özellikle sol bacağımın gövdemle birleştiği yer komple ağrıyor İç taraflar ve üzerine oturduğum yer daha yoğun. Bu ne ağrısı, doktora gitmeli miyim? Sizin de ağrılarınız benzer mi?

Benimde çok agrıyordu doktorum magnezyum yazdı baya iyi geldi

Ben kalça ağrısı icin gittim doktora özelllikle sol taraf ağrıyor Cunku hep soluma yatmaya çalışıyorum doktor magnezyum verdi hala agrilar devam ediyor ama nefesimi kesick kadar degil. Bu sabah sol kalça ağrısına uyandım yine

Merhaba kızlar, durumumdan haberdar etmek istedim sizleri bugün taburcu oldum, ilk günki gibi olmasa da sancılarım devam ediyordu ama açıklık olmadığı için doktorum demek ki bu sancılar şimdilik doğumu başlatır türden değil dedi. O yüzden şimdilik çıkışını yapalım acil bir durumda yeniden gel dedi.
Ciğer geliştirici iğne vurduk iki doz.
Benim hâlâ hissettiğim bir ağrı yok zaten, sadece nstde çıkıyordu.
Hepimiz sağ salim, vaktinde alalım bebişleri kucaklarımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…