- 5 Mayıs 2020
- 1.603
- 3.306
- 83
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #12.741
Ben 3 parçalı omuz ve sabahlık kısmı dantelli pamuk kumaş kırmızı renk lohusa takımı aldım. Gecelik giymek istemedim. Onlar güzel görünmüyor. Birde kardeşimin lohusa takımını aldım yedek olarak yanımda dursun diye .Kizlar bir sey sorucam. Dogum icin ve sonrasinda pijama gecelik lohusa takimi neler aldiniz? Ben ne alacagim hic bilmiyorum. Dogum yaptiktan sonra ne giymek gerekiyor? Suslu gecelik takimlarim var zaten oyle bir sey giysem olur mu acaba lohusa takimi olarak?
Ben 32+2deyim 70 kiloyum. 58 ile hamile kaldım. 12 kilo aldım doktorum normal dediGünaydın buarada kızlar kaç kilo aldınız ? 31+4 deyim 6.5 kilo aldım iyi mi değil mi emin değilim her kafadan bi ses çıkıyor
Ya ben kardeşimde istediklerini gördüm. 2 tane getirin demişlerdi. Bir kaç kişide dıydum bunuHasta bezi falan istiyorlaemi yataga sermek icin uoksa hastane veriyormu acaba
Bende de aynı hiperaktiflik vardı evde yürürken bi anda zıplayıp uçan tekme atmaya çalışırdım kocama skfkskd o yüzden bu kadar yavaş hareket etmekte zorlanıyorum şu anAman aman sakin ne camı boşverin benim doktorum bana uzanma artik yukarıya falan dedi bende yukardan tabak alıyordum bi gün kasiklarima oyle bi sanci girdi ki. Yani bende erken dogum korkusu var bide hedef 29 du şükür ilk nefesi aldim şimdi ki hedef 37 38 haftalarozamana kadar fazla dikkat etmeye çalışcam hiperaktif biriyim normalde hızlı yürürüm hızlı iş yaparim ama slow motion modunu açtım kamplumbağa gibiyim artik
Ben resim çekilmek için 3 lü lohusa takımı aldım ekstra yanıma gecelik ve bir tanede önden düğmeli pijama takımı koyucam yeterli diye düşünüyorumKizlar bir sey sorucam. Dogum icin ve sonrasinda pijama gecelik lohusa takimi neler aldiniz? Ben ne alacagim hic bilmiyorum. Dogum yaptiktan sonra ne giymek gerekiyor? Suslu gecelik takimlarim var zaten oyle bir sey giysem olur mu acaba lohusa takimi olarak?
Ben lohusa takımı olarak bu fotoğraftaki 3lü takımı aldım bi tane de önden düğmeli pijama takımı aldım. Şu anda da penye viskon kumaş tarzı gecelik bakıyorum alttan muayenede kolaylık olsun diye. Bunlar yeterli olur heraldeKizlar bir sey sorucam. Dogum icin ve sonrasinda pijama gecelik lohusa takimi neler aldiniz? Ben ne alacagim hic bilmiyorum. Dogum yaptiktan sonra ne giymek gerekiyor? Suslu gecelik takimlarim var zaten oyle bir sey giysem olur mu acaba lohusa takimi olarak?
Çalıştığın yerde personel birimine veriyorsun canım.Peki bu raporu doktordan alıp çalıştığımız yere mi vericez yoksa direkt onların sistemine düşer mi? Yani raporu aldıktan sonra ne yapıcaz biliyo musunuz? Aşırı bilgisizim bu konuda
Ben de aynısını aldim çok da beğendim kumaşı tiril tiril çok da asil duruyor. Aşırı dantelli süslü şeyleri sevmiorm ama bir tane buna uygun sade ama şık lohusa tacı bakiorm begenemiorm yaBen lohusa takımı olarak bu fotoğraftaki 3lü takımı aldım bi tane de önden düğmeli pijama takımı aldım. Şu anda da penye viskon kumaş tarzı gecelik bakıyorum alttan muayenede kolaylık olsun diye. Bunlar yeterli olur heralde
Evet kumaşına ve sadeliğine bende bayıldım hatta sabahlığını doğumdan sonra da kullanırım diye düşündümBen de aynısını aldim çok da beğendim kumaşı tiril tiril çok da asil duruyor. Aşırı dantelli süslü şeyleri sevmiorm ama bir tane buna uygun sade ama şık lohusa tacı bakiorm begenemiorm ya
Benim 28.haftada döndü hatta burada sordum arkadaşlar bisey deyin doguma az kaldi mi demek oluyor bu diye:) 2 hafta sonra tekrar kontrole gittim bebek donmuş makat geliş dediBenim aklıma bir şey takıldı. Doktora gittim bebek aşağı dönmüş dedi. Peki bu bebekler aşağı dönünce doğuma kadar baş aşağı mı kalıyorlar. Karnımızda yer değiştirmiyorlar mı artık.
Benimde pazara geliyor ama :2+1 değil 32+1 yazdıracağım o gün işyeri öyle istedi tam 32+0 daCanım benim 32+0 pazara denk geldiğinden doktorum bana 32+1 de verecek. Yani pazartesi 3 nisanda.
Bence çok çok iyi kilo alımınız. 30 kilo alanın bebeği 5-6-7 kilo doğmuyor yada çok az kilo alçalanın zayıf olmuyor hep 3-4 aradı genelde. Bebek sağlıklı olduğu sürece gayet ideal kilo alımınıBu arada kızlar kaç kilo aldınız ? 31+4 deyim 6.5 kilo aldım iyi mi değil mi emin değilim her kafadan bi ses çıkıyor
Ben 4lü lohusa takımı aldım dantelli şık abartısı. Lohusasepetinden malıda güzel beğendimKizlar bir sey sorucam. Dogum icin ve sonrasinda pijama gecelik lohusa takimi neler aldiniz? Ben ne alacagim hic bilmiyorum. Dogum yaptiktan sonra ne giymek gerekiyor? Suslu gecelik takimlarim var zaten oyle bir sey giysem olur mu acaba lohusa takimi olarak?
24 agustos son adet tarıhım en son 29 haftada gıttım 1318 kılosu 35 cm boyu gayet normal dedıbizim seninle aynı son adet tarihimiz sanırım :) en son kaçıncı haftada gittin ve bebişin kilosu nasıldı?
Benimde çok agrıyordu doktorum magnezyum yazdı baya iyi geldiKızlar merhaba. Umarım hepimiz için güzel bir gün olur<3 Aramızda kalça ağrısı yaşayanlar vardı, son bir haftadır bende de bir ağrı başladı, özellikle sol bacağımın gövdemle birleştiği yer komple ağrıyorİç taraflar ve üzerine oturduğum yer daha yoğun. Bu ne ağrısı, doktora gitmeli miyim? Sizin de ağrılarınız benzer mi?
Ben kalça ağrısı icin gittim doktora özelllikle sol taraf ağrıyor Cunku hep soluma yatmaya çalışıyorum doktor magnezyum verdi hala agrilar devam ediyor ama nefesimi kesick kadar degil. Bu sabah sol kalça ağrısına uyandım yineKızlar merhaba. Umarım hepimiz için güzel bir gün olur<3 Aramızda kalça ağrısı yaşayanlar vardı, son bir haftadır bende de bir ağrı başladı, özellikle sol bacağımın gövdemle birleştiği yer komple ağrıyorİç taraflar ve üzerine oturduğum yer daha yoğun. Bu ne ağrısı, doktora gitmeli miyim? Sizin de ağrılarınız benzer mi?
Benim de aynı 24 ağustos aynı gidiyoruz sezaryen olursak doğum zamanımız da pek değişmez :)24 agustos son adet tarıhım en son 29 haftada gıttım 1318 kılosu 35 cm boyu gayet normal dedı
Benimde 23 AğustosBenim de aynı 24 ağustos aynı gidiyoruz sezaryen olursak doğum zamanımız da pek değişmez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?