- 1 Kasım 2018
- 3.329
- 12.342
- 208
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #12.701
Canım benim 32+0 pazara denk geldiğinden doktorum bana 32+1 de verecek. Yani pazartesi 3 nisanda.Çalışan arkadaşlar bu 32. Hafta raporunu tam 32+0da mı aldınız? Ben doktorumdan en erken 32+1 e randevu bulabildim sgk bi sorun çıkarır mı acaba?
Bende 32. Haftaya girdim bebegin hastaneye goturecegim kiyafstlerini kendi pijama takimimi yikadim utuledim baskada birsey yapmadim kendim icin ic camasiri corap kapali oldugum icin tülbentkoyacagim baska nekoymam.gerekiyo acaba hasta kilodu hasta bezi bunlari almalimiyimki bilemedim
Bende bu cuma gidicem 32 dolmus olcak bende merak ediyorum ama 34ten once konusmaz diye tahmin ediyorum
İyiyim aslında ben kendimi öyle ağırlaşmış gibi hissetmiyorum hep bu zamana kadarda kendim yaptım işimi benim gebeliğim çok şükür güzel geçti gene gücüm varda kendi kaptırıp zarar veririm diye korkuyorum sadeceKendin yapmasan daha iyi değil mi 34. hafta da çok ağırlaşmaz mısın ki. Ben 3 aylıkken süpürme işini bıraktım. Eşim süpürüyor siliyor çoğu zaman silemediğinde ben siliyorum yavaş yavaş. Toz alıyorum falan.. Tehlikeli bence kendini çok yorma
Benim doktorumda 32+0 da izindeydi oyuzden kendisi 32+1 de çağırdı zaten asistanı ayarlıyor onu sorun olmuyorÇalışan arkadaşlar bu 32. Hafta raporunu tam 32+0da mı aldınız? Ben doktorumdan en erken 32+1 e randevu bulabildim sgk bi sorun çıkarır mı acaba?
Aynı bizde öyleyiz eşime kayınvalidem hep çocuk gibi bakmış 30 yaşında adam açlıktan ölür gene mutfaktan bisey alıp yemez önüne gelcek önünden gidicek ama benim hamileliğimle oda hassaslaştı Allah razı olsun yap dediğimi yapıyor elinden geldiğince ama elinden hiç gelmiyor mübarekNormalde hiç alışkın değil çok beceremezde annesi yerden bu iğne alıp kaldırtmamış bir evin bir çocuğu düne kadar çöp attıramazdım hamileliğim zor geçiyo bi yandan ev bi yandan çocuklar bi yandan destek olacak bir ailem yok onun annesi zaten kendi evini zor hallediyo oruçta var mecbur ben yapcam deyince beraber yaparız dedi hiç beklemiyordum bende yaparsın sen yavaş yavaş aslansın kaplansın der diye düşünüyordum
Bende eşime anlatırken daha çok yoruluyorum bir iş yaparken elli kere soru sorar bez nerde kova nerde o nasıl olcak bu böyle mi olcak sonra bir bakmışım o yatıyor iş gene benim elimde oyuzden kimseden bişey beklemek istemiyorumBen de işte kendimi kaybediyorum geçen yere peynir duştu hamile oldugumu unuttum lap lup elime hemen yüzey temizleyici sirkeyi peçete yer Bezı kaptım baktim masa altina kadar giriyorum;( yerleri silmek ne kadar tehlikeli daha 10 gün once kanama geldi diye doktora kostum kadin bana yat dinlen demesine ragmeneğer sizde kendinizi kaybediyorsanız yalnız başlamayın işe. Esim de bana surekli yardim edeyim diyor ama bir insan hic mi is beceremez o yardım edince benim ev isim 3 saat daha uzuyor hic alismamis ordan alip oraya atiyor
Düşünüyorum acaba oğluma bende mi öyle yapicam diye yapmam ya bilsin öğrensin kendine yararı kimseye muhtaç olmaz özellikle eşimle geçirdiğim 11yildan sonra oğluma kesin öğreticemAynı bizde öyleyiz eşime kayınvalidem hep çocuk gibi bakmış 30 yaşında adam açlıktan ölür gene mutfaktan bisey alıp yemez önüne gelcek önünden gidicek ama benim hamileliğimle oda hassaslaştı Allah razı olsun yap dediğimi yapıyor elinden geldiğince ama elinden hiç gelmiyor mübarek
Bende her işi öğretmek istiyorum yemekte yapsın temizlikte sonra eşleri çeker bizim gibi yazık vallaDüşünüyorum acaba oğluma bende mi öyle yapicam diye yapmam ya bilsin öğrensin kendine yararı kimseye muhtaç olmaz özellikle eşimle geçirdiğim 11yildan sonra oğluma kesin öğreticem
Bide "bu kadar detaylara takılmasan" lafları var. Yaptığı zaman da tam yapmak istiyo insan.Ben de işte kendimi kaybediyorum geçen yere peynir duştu hamile oldugumu unuttum lap lup elime hemen yüzey temizleyici sirkeyi peçete yer Bezı kaptım baktim masa altina kadar giriyorum;( yerleri silmek ne kadar tehlikeli daha 10 gün once kanama geldi diye doktora kostum kadin bana yat dinlen demesine ragmeneğer sizde kendinizi kaybediyorsanız yalnız başlamayın işe. Esim de bana surekli yardim edeyim diyor ama bir insan hic mi is beceremez o yardım edince benim ev isim 3 saat daha uzuyor hic alismamis ordan alip oraya atiyor
Bana tam 32+0 a randevu verdi doktor. 5 nisana denk geliyor o da. Senin durumu bilemiyorum sormak lazım sgkya
Canım benim 32+0 pazara denk geldiğinden doktorum bana 32+1 de verecek. Yani pazartesi 3 nisanda.
Peki bu raporu doktordan alıp çalıştığımız yere mi vericez yoksa direkt onların sistemine düşer mi? Yani raporu aldıktan sonra ne yapıcaz biliyo musunuz? Aşırı bilgisizim bu konudaBenim doktorumda 32+0 da izindeydi oyuzden kendisi 32+1 de çağırdı zaten asistanı ayarlıyor onu sorun olmuyor
Canim bence 37 haftalik ol. Oyle yap. Ben kendim temizlik vs yapamiyorum su an ama o haftalara gelince yere oturup yer bile silicem cunku catinin acilmasini sagliyor. Bir de dogum vs baslamis olsa hic sorun degil cunku zaten miadi dolmus oluyor artik bebisin de dogsa dogar insallahArkadaşlar sizler doğum için ev temizliğine ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz ben 34 haftalık oldum kendim yapmak istiyorum kv veya anneme bırakmak istemiyorum sizce erken mi
Bende dün dayanamadım bebek odasının camını sileyim dedim silerken de bi an parmak ucuma kalkıp uzanarak sildim hemen kasıklarıma karnıma ağrı saplandı sonra da bebek 1 saat falan hiç hareket etmedi o kadar korktum ki. Artık bence kendimizi yoracak, tehlikeye atacak işler yapmamalıyızBen de işte kendimi kaybediyorum geçen yere peynir duştu hamile oldugumu unuttum lap lup elime hemen yüzey temizleyici sirkeyi peçete yer Bezı kaptım baktim masa altina kadar giriyorum;( yerleri silmek ne kadar tehlikeli daha 10 gün once kanama geldi diye doktora kostum kadin bana yat dinlen demesine ragmeneğer sizde kendinizi kaybediyorsanız yalnız başlamayın işe. Esim de bana surekli yardim edeyim diyor ama bir insan hic mi is beceremez o yardım edince benim ev isim 3 saat daha uzuyor hic alismamis ordan alip oraya atiyor
Aynı bizde öyleyiz eşime kayınvalidem hep çocuk gibi bakmış 30 yaşında adam açlıktan ölür gene mutfaktan bisey alıp yemez önüne gelcek önünden gidicek ama benim hamileliğimle oda hassaslaştı Allah razı olsun yap dediğimi yapıyor elinden geldiğince ama elinden hiç gelmiyor mübarek
Ah bu kv ler oğullarına hiç mi bişey öğretmezDüşünüyorum acaba oğluma bende mi öyle yapicam diye yapmam ya bilsin öğrensin kendine yararı kimseye muhtaç olmaz özellikle eşimle geçirdiğim 11yildan sonra oğluma kesin öğreticem
Evet sizin iş yerinize bildirmeniz gerekiyorPeki bu raporu doktordan alıp çalıştığımız yere mi vericez yoksa direkt onların sistemine düşer mi? Yani raporu aldıktan sonra ne yapıcaz biliyo musunuz? Aşırı bilgisizim bu konuda
Son 2 3 yıldır ben demeden yapiyo artık yinede evin koca bebeği gibi kendisi öğretene kadar göbeğim çatladı bunada şükür diyorum kızlarıma ne yaptiriyorsam oğlumda onu yapıcak ayrım yapamam evde isyan çıkar yoksaAh bu kv ler oğullarına hiç mi bişey öğretmezallahtan eşim kendi evindeki gibi değil evlendiğimizde değişti. Arkasını fazla toplamak zorunda kalmıyorum. Yediğini içtiğini kirlisini kaldırır koyar makineye atmasa bile götürür mutfağa sepete. Nasıl alıştıysa öyle gidiyor artık söylemiyorum bile yapmasını baştan alıştırın eşleri alıştıramadıysanız bari erkek çocuklarımızı
Çalışan arkadaşlar bu 32. Hafta raporunu tam 32+0da mı aldınız? Ben doktorumdan en erken 32+1 e randevu bulabildim sgk bi sorun çıkarır mı acaba?
Günü farketmez canım ve iş yerine veriyorsun diye biliyorumPeki bu raporu doktordan alıp çalıştığımız yere mi vericez yoksa direkt onların sistemine düşer mi? Yani raporu aldıktan sonra ne yapıcaz biliyo musunuz? Aşırı bilgisizim bu konuda
Medicalde de öyle. İlk doğumum oradaydı ve kendileri giydirip getirdiler. Bezine kadar her şey vardı. Eldiveni, battaniyesi vs. Biz odada değiştirmiştik.Doguma girerken 10 lu hastane çıkisını veriyorlar yaninda kim varsa giyinik sekilde geliyo ben kizimi acibademde dogurmustum ve hicbirsey vermedim acibadem kendi tulumuyla guzelce temizlenmis birsekilde cikarmisti odaya insallah medicalparktada oyledir diye umut.ediyorum
Ben de 32+3teyim. Toplam 7 kilo aldım. Doktorum hep dikkat et diyor hala. Gayet normal bence. Ayrıca kilo alımı değil bebeğin gelişimi önemli. Bebeğin kilosu boyu iyi ise sorun yoktur.Bu arada kızlar kaç kilo aldınız ? 31+4 deyim 6.5 kilo aldım iyi mi değil mi emin değilim her kafadan bi ses çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?