- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #12.761
Benimde çok agrıyordu doktorum magnezyum yazdı baya iyi geldi
Benim de doktorum geçen hafta magnezyum yazdı ama hiç işe yaramıyorBen kalça ağrısı icin gittim doktora özelllikle sol taraf ağrıyor Cunku hep soluma yatmaya çalışıyorum doktor magnezyum verdi hala agrilar devam ediyor ama nefesimi kesick kadar degil. Bu sabah sol kalça ağrısına uyandım yine
2aydir cebellestiğim ağrı bazen hafifliyo bazen çoğalıyor magnezyum vs yazmadı doktorum normal artık dedi bana kalça ağrım geçiyo çoğu zaman ama o iç kısımlardaki acı ağrı yatarken bile rahatsız ediyo kontrol zamanın yakınsa gittiğinde belki magnezyum verirKızlar merhaba. Umarım hepimiz için güzel bir gün olur<3 Aramızda kalça ağrısı yaşayanlar vardı, son bir haftadır bende de bir ağrı başladı, özellikle sol bacağımın gövdemle birleştiği yer komple ağrıyorİç taraflar ve üzerine oturduğum yer daha yoğun. Bu ne ağrısı, doktora gitmeli miyim? Sizin de ağrılarınız benzer mi?
Düzensizse ve hala devam etmiyorsa büyük ihtimal yalancı kasılmalardır ama devam ediyorsa bence doktorunuzla görüşünKızlar bu gece 5ten 6.30a kadar göbek deliğimin hizasından başlayıp vajinama doğru bi baskı oldu. Yaklaşık 1 dk sürüp geçti ama düzensizdi. Yalancı kasılma dediğiniz şey bunlar mı? Çok korktum sanki çocuk içimden çıkmaya çalışıyo gibiydi
Yok şu an devam etmiyor ama gece yaklaşık 1 saatten fazla sürdü, yaşadığım şey kasılma mıymış yani. İlk gebeliğim olduğu için kasılma nasıl bir şey bilmiyorum daDüzensizse ve hala devam etmiyorsa büyük ihtimal yalancı kasılmalardır ama devam ediyorsa bence doktorunuzla görüşün
O bende ara ara oluyo çok zorluyo beni aşağı doğru hem baskı hemde hareketleri de aşağı da oluyo sertlesiyo bazen çıkacak gibi hissediyorum bı kere başıma geldi benim doguruyorum sandım ben çok panik oldum ağrıdan ağlamaya başladım karnım sertleşiyordu ama bebek çok hareketliydi bı sertlesince karnım ağrı çoğalıyordu karnımdan belime yayılıp sırtıma cikiyodu kasıklarımdan aşağı doğru vuruyodu ağrı bı sure sonra karnım yumusuyodu ağrılar komple geçmiyor sadece hafifliyodu sonra tekrar sertleşip aynı şeyler oluyordu 2 saat yaşadım bunu takip ettim sıkılaşmak yerine aradaki mesafe uzadığı için duzensiz de olduğu için olabildiğince sakin olup soluma uzandım Allah'tan sadece 1kere oldu bu 30. Haftada bir daha başıma gelmedi yalancı doğum sancısı böyleyse normal doğumu düşünemedim Allah yardımcıları olsunKızlar bu gece 5ten 6.30a kadar göbek deliğimin hizasından başlayıp vajinama doğru bi baskı oldu. Yaklaşık 1 dk sürüp geçti ama düzensizdi. Yalancı kasılma dediğiniz şey bunlar mı? Çok korktum sanki çocuk içimden çıkmaya çalışıyo gibiydi
Geçmiyorsa bu kasılmalar sıklaşıyorsa muhakkak bi doktora gidin her kasılma ağrılı sancılı olmayabiliyo çünküKızlar bu gece 5ten 6.30a kadar göbek deliğimin hizasından başlayıp vajinama doğru bi baskı oldu. Yaklaşık 1 dk sürüp geçti ama düzensizdi. Yalancı kasılma dediğiniz şey bunlar mı? Çok korktum sanki çocuk içimden çıkmaya çalışıyo gibiydi
Benimki ağrılı değildi ama daha erken diye korkudan beni ağlatmaya yettiO bende ara ara oluyo çok zorluyo beni aşağı doğru hem baskı hemde hareketleri de aşağı da oluyo sertlesiyo bazen çıkacak gibi hissediyorum bı kere başıma geldi benim doguruyorum sandım ben çok panik oldum ağrıdan ağlamaya başladım karnım sertleşiyordu ama bebek çok hareketliydi bı sertlesince karnım ağrı çoğalıyordu karnımdan belime yayılıp sırtıma cikiyodu kasıklarımdan aşağı doğru vuruyodu ağrı bı sure sonra karnım yumusuyodu ağrılar komple geçmiyor sadece hafifliyodu sonra tekrar sertleşip aynı şeyler oluyordu 2 saat yaşadım bunu takip ettim sıkılaşmak yerine aradaki mesafe uzadığı için duzensiz de olduğu için olabildiğince sakin olup soluma uzandım Allah'tan sadece 1kere oldu bu 30. Haftada bir daha başıma gelmedi yalancı doğum sancısı böyleyse normal doğumu düşünemedim Allah yardımcıları olsun
Bende 3 4 gün olcak mı tekrar diye korkuyla beklemiştim inşallah olmaz tekrarlamaz sizinde internetten o haftalarin bilgilerine baktığımda yalancı sancılar başlayabilir diyodu onları okudukça da rahatladım biraz hiç başına gelmeyince ilk defa yaşadığında korkuyor insan çokBenimki ağrılı değildi ama daha erken diye korkudan beni ağlatmaya yettiEğer bugün de yine olursa doktora gidicem
Çok sevindim cnm ne güzel haberler verdin insallah en saglikli zamanda gelicek bu haftalarda artik boyle kucuk adrenalinler yasicaz gibi duruyor kasilmalar yalanci sancilar agrilar.. insallah hepimizin yavrusu vaktinde gelirMerhaba kızlar, durumumdan haberdar etmek istedim sizleribugün taburcu oldum, ilk günki gibi olmasa da sancılarım devam ediyordu ama açıklık olmadığı için doktorum demek ki bu sancılar şimdilik doğumu başlatır türden değil dedi. O yüzden şimdilik çıkışını yapalım acil bir durumda yeniden gel dedi.
Ciğer geliştirici iğne vurduk iki doz.
Benim hâlâ hissettiğim bir ağrı yok zaten, sadece nstde çıkıyordu.
Hepimiz sağ salim, vaktinde alalım bebişleri kucaklarımıza
Benim de gobegim sertleşiyor bu hafta ve doktorum ptsi ye kadar yokmuş;( yalancı kasılma çatı ağrısı tam olarak nasıl oluyor anlamıyorum ama daha sonra düzelince normaldir heralde deyip yatıyorumKızlar bu gece 5ten 6.30a kadar göbek deliğimin hizasından başlayıp vajinama doğru bi baskı oldu. Yaklaşık 1 dk sürüp geçti ama düzensizdi. Yalancı kasılma dediğiniz şey bunlar mı? Çok korktum sanki çocuk içimden çıkmaya çalışıyo gibiydi
son 2 ay 4-5 kilo alınır genelde. Özellikle doğum yaklaşınca vücut ödem de tutuyor. Dikkat etmekte fayda var bence deEvet bebek gelişimi gayet iyi öyle dedi doktorumuz hatta neredeyse önde gidecek ama ben çok yiyorum özellikle fast food tatlı falan maalesef. Son zamanlar kilo aşımı hızlanıyor dedikleri için biraz dikkat edeyim daha sağlıklı besleneyim dedim
Bana hepsini verdiler. Kendi getirdiklerimi bile kullanmamıştım. Yatağa da hasta bezi seriyorlar. Depend gibi hasta bezi de veriyorlar. A’dan z’ye her şey vardı.Hasta bezi falan istiyorlaemi yataga sermek icin uoksa hastane veriyormu acaba
Benim ilk oğlum 5. Aydan itibaren hep baş aşağı idi. Bu oğlum da hep baş aşağı duruyor. Doğuma kadar böyle gider. Bu saatten sonra yer değiştirme çok yapmıyorlar. Yerleri dar çünkü. Sadece baş aşağı değilse baş aşağı döner.Benim aklıma bir şey takıldı. Doktora gittim bebek aşağı dönmüş dedi. Peki bu bebekler aşağı dönünce doğuma kadar baş aşağı mı kalıyorlar. Karnımızda yer değiştirmiyorlar mı artık.
İnşallah şu zamanları da atlatıp sağlıkla kucağımıza alırız bebişleriBende 3 4 gün olcak mı tekrar diye korkuyla beklemiştim inşallah olmaz tekrarlamaz sizinde internetten o haftalarin bilgilerine baktığımda yalancı sancılar başlayabilir diyodu onları okudukça da rahatladım biraz hiç başına gelmeyince ilk defa yaşadığında korkuyor insan çok
Tecrübesizlikten hiçbir şeyi anlamayıp korkuyoruz maalesef böyle.. Benim de randevuma 1 hafta var aşırı ağrılı ya da Allah korusun kanamalı bir durum olmadıkça doktora gitmiycem ama gittiğimde de ilk işim bu kasılma olayını sormak olucakBenim de gobegim sertleşiyor bu hafta ve doktorum ptsi ye kadar yokmuş;( yalancı kasılma çatı ağrısı tam olarak nasıl oluyor anlamıyorum ama daha sonra düzelince normaldir heralde deyip yatıyorumbu aralar sindirim sorunu yasiyorum karnim hep sertleşiyor ama bebek hareketleri var insallah ptsi ye kadar beklemekle hata etmiyorum normaldir
Benim de 30+3 te 1808 çıktı 40 cm çıktı, suyum normalmiş aynılar neredeyse :)Benimde 23 Ağustosen son 30+3 te gittim 1800 gr 41 cm’di. Ama benim suyum fazla olduğu için biraz iri gidiyor
Kalça ağrısı bel ağrısı cok duyuyorum doktorada sirf bu yuzden gitmiştim kalça ağrısı normal dedi işte magnezyum verdi hafif rahatlatır gibi oldu ama yine ağrıyor yine uyandırıyor zaten geceleri sağ sol 40 kere dönüyorum tuvalete gidiyorum en az 2 3 kere rüyalarım doğumhane formatından bebek formatına geçiş yapti . Sürekli arkadaşlarım kuzenlerim acaba nasil bisey olcak kime benzicek diye diye bilinçaltı o tarafa kaydi. Saglikli olsun aklı yerinde olsunda nasip kismetBenim de doktorum geçen hafta magnezyum yazdı ama hiç işe yaramıyorSabahları uyandığımda özellikle çok zorlanıyorum. Doktora mı gitsem diye düşündüm ama endişe edilecek bir şey yoksa dayanıcaz o zaman:/ Pazartesi gidince sorayım madem..
ultrasondaki fotoğraflarından az çok kime benzediği belli oluyordur. Ben kime göstersem bana benzetiyorlar minnoş kızımı bende bana benzetiyorumKalça ağrısı bel ağrısı cok duyuyorum doktorada sirf bu yuzden gitmiştim kalça ağrısı normal dedi işte magnezyum verdi hafif rahatlatır gibi oldu ama yine ağrıyor yine uyandırıyor zaten geceleri sağ sol 40 kere dönüyorum tuvalete gidiyorum en az 2 3 kere rüyalarım doğumhane formatından bebek formatına geçiş yapti . Sürekli arkadaşlarım kuzenlerim acaba nasil bisey olcak kime benzicek diye diye bilinçaltı o tarafa kaydi. Saglikli olsun aklı yerinde olsunda nasip kismet
Gördüğüm rüyaların sayısını unuttum artık sürekli ya doguruyorum ya doğurup hastanede yatarken emziriyorum vs falan sürekli o günün gelmesini düşündüğüm için sanırımKalça ağrısı bel ağrısı cok duyuyorum doktorada sirf bu yuzden gitmiştim kalça ağrısı normal dedi işte magnezyum verdi hafif rahatlatır gibi oldu ama yine ağrıyor yine uyandırıyor zaten geceleri sağ sol 40 kere dönüyorum tuvalete gidiyorum en az 2 3 kere rüyalarım doğumhane formatından bebek formatına geçiş yapti . Sürekli arkadaşlarım kuzenlerim acaba nasil bisey olcak kime benzicek diye diye bilinçaltı o tarafa kaydi. Saglikli olsun aklı yerinde olsunda nasip kismet
Hem perinatalog hem kadin dogum doktorum ikiside bu aynı baba dediler. Ne kadar mutluyum anlatamamultrasondaki fotoğraflarından az çok kime benzediği belli oluyordur. Ben kime göstersem bana benzetiyorlar minnoş kızımı bende bana benzetiyorumen son gittiğimde göstermedi iki eliyle kapattı yüzünü parmakları dolma ben gibi çok komik Acayip heyecan verici değil mi :)
Benim kızında aynı babası.. belki doğduktan bir kaç ay sonra değişir umudundayim:) artik karnımı sarışın yeşil gözlü beyaz tenli kizim diye seviyorum artik evrenemi gider msj bi şeyi 40 kere söylersen olurmu gorcez. Esim tam tersi esmer kara kaş kara göz. Ben çok beyazım sarışın yeşil goz. Baskın gen hangisiymiş gorcezGördüğüm rüyaların sayısını unuttum artık sürekli ya doguruyorum ya doğurup hastanede yatarken emziriyorum vs falan sürekli o günün gelmesini düşündüğüm için sanırımbizim aynı babasına benziyo ayrintiliya biraz geç girmek zorunda kaldım net bir şekilde yüz ifadesi bile aynı babasıydı dudakları burnu vs kim görse aynısını diyo
Saçlı bebekler cok mide yanması yapar anneye derler cok mideniz yandimi:) masallah bu arada bugün almadıysanız bebe taragi alin trendyolda vardi guzel modeller uzerine isim falan da yazdiriliyor:) karnimizin asagi inmesi nasil oluyor benim sanki aylardır aşağıda gibi bazılarının hemen göğsünün altından başlıyor ama benim basindan beri boyle gibi .Ptsi günü sorucam bunu doktora bir kaç gündür ayna da bakiyorum bende karnim aşağıda mi diye:)Merhaba kızlar kontrolüm vardı bugün 35+0 bebiş 2600 grm 45 cm baya saçlıymış saçları dalgalaniyor resmen suyunda dedi Drbu arada başaşağı dönmüş ve karnın da aşağı inmiş dedi gününden önce gelicek dedi benim daha doğum çantamda eksiklerim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?