2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Evet ya baya midem yanıyordu bir haftadır yanmıyor ama ilk başlarda 27 28 haftalarda bebek tekme vs atarken tam göğüs altında hissediyordum ama şuanda oraya vurmuyor hiç aşağı inmesi bu demek oluyor galiba. Sedyeye uzandığım gibi Dr bak göğüs altı boş aşağı inmiş karnın dedi bu da gününden önce gelmesi demek dedi

Kızlar selam 32+4 dün doktora gittim. İlk oğlum 4 kilo doğmuştu ve 32. Haftada 2200gr 45 santimmiş. Bu oğlum da 1720gr 37 santim. Tabi ilk bebeğimde yiyip yiyip yatıyordum. Doktor 33 haftayla uyumlu kilosu boyu iyi dedi ama bu kadar fark olması normal mi? Bir de 3lü tarama orta riskli çıkmıştı 1/450 detaylımız normaldi. Başka bir test yaptırmak istemedim. Yani bebeğim iyidir diyorum ama aklımın nir köşesinde hep acaba var.

Aaa bana hep 1 hafta civarında önde gittiğini söylüyor bundan önceki haftalarda 10 gündü son gittiğimde 31 haftayla uyumlu demişti

Aaa benimde midemin oldugu yer boş hadi bakalim yeni anksiyetem hayirli olsun ama dun gece yukari tekmeliyordu bilemedim artik görücez kadere inanmak çok rahatlatıyor insani zaten hamileliğin bana en buyuk ödülü inancımı güçlendirmesi oldu hic bir dönemde etmedigim duayı bu dönemde ettim yotubeden kuran açıp dinledim cok kere şimdide diyorum kaderde dogum saati gunu zaten yazılı belli ben ne yaparsam yapayım yazıldığı günden once sonra getiremem:) bu da inancın iyileştirici gücü heralde yoksa 24 saat full anksiyete geçebilirdi

Sol Vajina kemiklerim ağrıyor. Bacağı yukarı kaldırırken, ayırırken oluyor genelde ağrılar. Durup dururken yok. Özelliklr gece uykusundan sonra yataktan kalkarken. 12.haftamdan beri magnezyum içiyorum. 24'ten sonra sıfır fayda.

Son düzenleme:
Zamanında geleceklerdir emin ol içini ferah tut dedigin gibi günü saati yazılmış belli

Ya bende de vajina kemikleri aşırı acıyor. Otururken bişey yok sabahları ayağa kalkıp yürüyünce acıyo baya sağ sol. Çatı falan mı genişliyor ne acaba ?

Ya bende de vajina kemikleri aşırı acıyor. Otururken bişey yok sabahları ayağa kalkıp yürüyünce acıyo baya sağ sol. Çatı falan mı genişliyor ne acaba ?
Benim 12.haftadan beri solda var ağrı . Çatı kemikleri ağrıyor diyolardı ama ilk zamanlar ondan olduğunu sanmıyorum. Bebeğiniz daha çok hangi yönde? Benim genelde kafası hep sağda o yüzden varislerim de sağ bacakta oluştu. Muhtemelen diğer tarafta geriliyor . Buna bağladım ben bu durumu. Sağda ağırlık benim genelde arada değişse de.

İlk kızım aynı babası hem tip olarak kopyası hem huy olarak kopyası 2. Kızım aynı ben hem tip olarak hem huy olarak benim kopyam bu sefer Allah'ın izniyle oğlumuz olcak oda şimdilik babası gibi tip olarak bende Allah'tan umut kesilmez bana benzer belki diyorum eşimle de çok benziyoruz aslında görenler kardeş sanıyordu bizi çokta dert etmiyorum o yüzden
Benim 32. haftaya kadar tam göğüs altımdaydı göbeğim top gibiydi tekmeleri hareketleri vs yukardaydi midemi aşırı sıkışık hissediyordum 33. haftada aşağı indi otururken bile farkediyorum göğüs altım baya bi boş mesafe var hatta dün dedim eşime aşağı inmiş karnım böyle değildi mesafe boşluk yoktu hiç dedim biraz araştırdım göbeğin aşağı inmesi illa doğum yakın demek değilmiş 2. Hamileliğimde hep aşağıdaydı göbeğim hareketleri hep aşağıdaydı hep kafası aşağıdaydı ama hiç sancım vs olmadı 38de sezeryana gittim bebeğin duruş pozisyonu ile de alakası vardır belki doktorum her hangi bi sıkıntı olsa söylerdi büyük ihtimalle kanala vs girse yinede düşünmüyor değilim apar topar sancıyla hastaneye gitme ihtimalini illaki bı çarpıntı heyecan oluyo

Dr kağan kocatepe videosunu izliyordum şimdi annemde bakti hakikatten karnin aşağı inmiş dedi .
Bebeği aşağıda taşımak erken doğum belirtisi midir? Karın şeklinden cinsiyet anlaşılır mı?

34 35 haftalarda iniyormuş zaten erken dogum belirtisi degil diyor ama bakalim kontrolde ne dicek .
Siz eşinizle benziyorsanız sorun yok tabi :) biz taban tabana zıt tipleriz hani şurası benzer dediginiz bir uzuv yok birimiz kivircik birimiz düz saçlı renklere hic girmiyorum zaten birimiz esmer birimiz bembeyaz. Birimiz kocaman gözlü birimiz kucuk goz hersey taban tabana farkli zaten eşime diyorum melez olcak bizim kız diye ama iste ikisinin karışımı olmuyor sanirim genelde bir tarafa benziyorlar . Bebegimle tanışmak icin sabirsizlaniyorum

Bende öyle okuduğum için içim rahatladı takmadım o yüzden farklı bı ağrım sızım kramp tarzi şeylerde yok şükür ilk kızımin yeri bambaşka hem ilk göz ağrım hem ona bakınca sanki eşimin kız versiyonunu yeniden büyütüyorum gibi hissediyorum 20yasinda aldım kucağıma arkadaşım gibi şuan diğer kızım aynı ben oda çok farklı bı duygu kendi çocukluğumu goruyorum onda ikisine birden bakınca o duyguların o sevginin tarifi yok gerçekten Rabbim el açıp isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin hepsinin yeri ayrı olsada duyulan o sonsuz büyük sevgi aynı şuan hepimiz ailecek minik bebeğimizi bekliyoruz sabredemiyorlar ablaları

benim eşimde esmer kara kaş kara göz ben açık kumralım kaşlarım falan açıktır tüysüzümdür, eşimin kaşlar da maaşallah yüzü ben burnu ağzı falan ama gözlerini ve kaşlarını göremedik babası olabilir ben de çok sabırsızım bazen tekme attıkça karnımı öpesim geliyor karnımdayken çıldırıyorum sevmek için çok garip bişey herkes böyle değil ben fazla anaç biriyim galiba

Aaa bana hep 1 hafta civarında önde gittiğini söylüyor bundan önceki haftalarda 10 gündü son gittiğimde 31 haftayla uyumlu demişti
Bana da 10 gün dedi en son gittiğimde 30+3 tü 31+6 gözüküyordu :) ama çalışır raporunu son adet tarihine göre verecek ultrasona göre değil. Doğumda öyle olur diye düşünüyorum.

Bende sizin gibiyim:) ben zaten çocukları asiri severim ama doğurmam ben diyordum 30umdan sonra doğuruyorum zaten başkasının çocuklarını bu kadar severken kendi yavrumu nasil severim diyorum şuan mesela tekmeleniyorum karnımı sikasim geliyor. Gelsin kollarını bacaklarını bi somurayım istiyorum zaten beyaz bir elbisesi var yatak odasinda hic kaldirmiuorum ona sariliyorum :) giydircegim gunu hayal ediyorum bide hamile oldugumu ilk ogrendigimde arabayla eve donerken ilk yerde durdum englishhome du o gun oradan patik aldim o benim yatak odamda bas ucumdaki sifonyerimin uzerinde hic kaldirmadim ona sarildim:) ilk kanamam olduğunda 13 14 haftalardi heralde aniden rahim boyumda kısalmıştı bir gece yarisi burayada yazmıştım bana dua edin diye o gün hastaneye giderken o patikleri çantama atmıştım nöbetçi doktor herşeye hazırlıklı olmak lazim dediğinde çıkartıp onlara sarılıp agladim ben cok duygusallastim bu hamilelikte ya valla evladına kıyan anne babaları zaten anlamıyordum simdi hiç anlamıyorum ben daha gormedigim bebege bu kadar heyecanlı severken.Allah hayirli anne baba olmayı nasip etsin hakkıyla büyütmeyi nasip etsin. Allahi doğayı hayvanları insanları cok sevecek bir kiz yetiştirmek suan hayalim insallah becerebilirim

Okurken bende çok duygulandım Allah bizi bu kadar bağladıysa en sağlıklı şekilde de kucağımıza aldıracaktır, ben hep böyle düşünürüm. Sende öyle düşün ferahlarsın :) Bende sürekli ultrason fotoğrafına bakıp sürekli onu ne kadar çok sevdiğimi, onu ne yaparsa yapsın her zaman çok seveceğimizi söylüyorum, konuşuyorum sürekli falan :)) bazıları abartı bulabilir ama ben iletişim kurduğumuza çok inanıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…