- 1 Kasım 2022
- 58
- 74
- 3
- 35
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #12.721
bende tam 32+0 oluyoruym 5 nısanda gun verdı randevu ıcınBana tam 32+0 a randevu verdi doktor. 5 nisana denk geliyor o da. Senin durumu bilemiyorum sormak lazım sgkya
Bu arada kızlar kaç kilo aldınız ? 31+4 deyim 6.5 kilo aldım iyi mi değil mi emin değilim her kafadan bi ses çıkıyor
Maşallah ne güzel ilerlemişsiniz ben biraz hızlı gittim heralde 34+2 toplam 12 kilo aldım bile 59 ile başlamıştım 71 oldum benim doktorumda fazla aldın diyorBen de 32+3teyim. Toplam 7 kilo aldım. Doktorum hep dikkat et diyor hala. Gayet normal bence. Ayrıca kilo alımı değil bebeğin gelişimi önemli. Bebeğin kilosu boyu iyi ise sorun yoktur.
Bende 59la başlayıp 54e düşmüştüm şimdi 64 oldum doktorum 10 kilo almışsın çok diyor, bakalım haftaya kontrolüm var yine bi çok kilo aldın falan dicek muhtemelen ama takmıyorum artık bebeğimin sağlığı yerinde olduktan sonra benim kilom niye bu kadar sorun oluyo acabaMaşallah ne güzel ilerlemişsiniz ben biraz hızlı gittim heralde 34+2 toplam 12 kilo aldım bile 59 ile başlamıştım 71 oldum benim doktorumda fazla aldın diyor
Ay valla hamileykende yemiceksek ne zaman yicez bebişlerimiz sağlıklı olduktan sonra ben çok takılmıyorum artıkBende 59la başlayıp 54e düşmüştüm şimdi 64 oldum doktorum 10 kilo almışsın çok diyor, bakalım haftaya kontrolüm var yine bi çok kilo aldın falan dicek muhtemelen ama takmıyorum artık bebeğimin sağlığı yerinde olduktan sonra benim kilom niye bu kadar sorun oluyo acaba
Cihangir Hastanesi, siz?Ay valla hamileykende yemiceksek ne zaman yicez bebişlerimiz sağlıklı olduktan sonra ben çok takılmıyorum artıkBende Bursa’da yaşıyorum siz hangi hastaneye gidiyorsunuz
Evet bebek gelişimi gayet iyi öyle dedi doktorumuz hatta neredeyse önde gidecek ama ben çok yiyorum özellikle fast food tatlı falan maalesef. Son zamanlar kilo aşımı hızlanıyor dedikleri için biraz dikkat edeyim daha sağlıklı besleneyim dedimBen de 32+3teyim. Toplam 7 kilo aldım. Doktorum hep dikkat et diyor hala. Gayet normal bence. Ayrıca kilo alımı değil bebeğin gelişimi önemli. Bebeğin kilosu boyu iyi ise sorun yoktur.
Gemlik Atakente gidiyorum ben deCihangir Hastanesi, siz?
Fazla kilo doğumu zorlaştırıyor diyorlar ondan olabilir birde gebelik şekeri falan çıkmasın diye dikkat et diyordur bence doktorBende 59la başlayıp 54e düşmüştüm şimdi 64 oldum doktorum 10 kilo almışsın çok diyor, bakalım haftaya kontrolüm var yine bi çok kilo aldın falan dicek muhtemelen ama takmıyorum artık bebeğimin sağlığı yerinde olduktan sonra benim kilom niye bu kadar sorun oluyo acaba
bizim seninle aynı son adet tarihimiz sanırım :) en son kaçıncı haftada gittin ve bebişin kilosu nasıldı?bende tam 32+0 oluyoruym 5 nısanda gun verdı randevu ıcın
Kilo alımın çok az ama önemli olan bebeğin gelişimi o yüzden senin için harika bir kilo alımı :) 12,5 kilo aldım 30+6 haftalığım şuan ve halime şükrediyorum çünkü hayatım diyet yapmakla geçti hep kilom vardı daha fazla alırım diye korkuyordum 16 ile kapatacağımı düşünüyorum inşallah :)))Bu arada kızlar kaç kilo aldınız ? 31+4 deyim 6.5 kilo aldım iyi mi değil mi emin değilim her kafadan bi ses çıkıyor
Sırf şekerden şüphelendi diye şeker yüklemesi yaptırdım onda bişey çıkmadı kilom da öyle doğumu engelleyecek bir kilo değil görenler bile sadece karnın var maşallah falan diyo o yüzden doktorun kiloyu bu kadar büyütmesini anlamıyorum ama yine de bi bildiği vardır diyip dikkat ediyorum yediklerimeFazla kilo doğumu zorlaştırıyor diyorlar ondan olabilir birde gebelik şekeri falan çıkmasın diye dikkat et diyordur bence doktor
Direk aynı bu kadar detaya gerek yok , ev zaten temiz sen nerede ne görüyorsun diyorBide "bu kadar detaylara takılmasan" lafları var. Yaptığı zaman da tam yapmak istiyo insan.kıza kıza söve söve de olsa istediğim gibi yapmıcaksa hiç yapmasın. Benim yapmam daha kötü olduğu için mecbur yapacak kıyamaz bana ve bebeğe bende boyum kadar olan yerleri silip yardım ederim dolaplarda vs. Üstlere de o girer napayım
Aman aman sakin ne camı boşverin benim doktorum bana uzanma artik yukarıya falan dedi bende yukardan tabak alıyordum bi gün kasiklarima oyle bi sanci girdi ki. Yani bende erken dogum korkusu var bide hedef 29 du şükür ilk nefesi aldim şimdi ki hedef 37 38 haftalarBende dün dayanamadım bebek odasının camını sileyim dedim silerken de bi an parmak ucuma kalkıp uzanarak sildim hemen kasıklarıma karnıma ağrı saplandı sonra da bebek 1 saat falan hiç hareket etmedi o kadar korktum ki. Artık bence kendimizi yoracak, tehlikeye atacak işler yapmamalıyız
Protein bende de hep var ama 24 saatlik idrar biriktirilip bakıldı, birde gebelik zehirlenmesi için safra asidi diye özel bir test var o yapıldı çok şükür çıkmadı, bu testi yaptırmış mıydın canım sen?Merhaba kizlar bende haberler kötü. Bugün kontrolüm vardi, tansiyon yüksek cikti, hemen idrar istedi ve protein cikti idrarda. Bebege giden kan akisi azalmiş, nst de samcin cikmadi ama gebelik zehirlenmesi baslangici dedi. Her an alabiliriz bebegi dedi. 30+5 ama kilosu 1500 az. Saat basi evde ölçmem lazim tansiyonu yüksek çıktığı gibi gitmeliyim
Çok güzel kilo almışsın masallah bebegin de kilosu boyu iyise harika. Ben çok iyi gidiyordum fit hamileyim tribine girdim hatta hersey üstüme oluyor bi tek göbek var dedim cok sukur kendimi nazarladim bu sabah tartildim 70 i gördüm 58 le başlamıştım. Ilk aylar 54 e kadar düştüm suan tam 70 kıloyum. 33+3 haftadayım ama bende ödem olmadi hatta gören herkes sadece gobeginden almissin iyisin diyor 12 kilo göbek mi anlamadim yani mümkün değil ama bu aralar bi su tüketimini azalttım su içmeyince de metabolizma yavasliyorBu arada kızlar kaç kilo aldınız ? 31+4 deyim 6.5 kilo aldım iyi mi değil mi emin değilim her kafadan bi ses çıkıyor
Hasta bezi falan istiyorlaemi yataga sermek icin uoksa hastane veriyormu acabaMedicalde de öyle. İlk doğumum oradaydı ve kendileri giydirip getirdiler. Bezine kadar her şey vardı. Eldiveni, battaniyesi vs. Biz odada değiştirmiştik.
Ben terendi yoldan siyah inci pijama aldim onden dugmeli kizimda lohusa takimi almidtim10 lu set bosa para vermisim geceligi sabahlihi hic giymedimKizlar bir sey sorucam. Dogum icin ve sonrasinda pijama gecelik lohusa takimi neler aldiniz? Ben ne alacagim hic bilmiyorum. Dogum yaptiktan sonra ne giymek gerekiyor? Suslu gecelik takimlarim var zaten oyle bir sey giysem olur mu acaba lohusa takimi olarak?
33+5 8kilo aldım ebe ve doktor kilona göre gayet iyi aldın diyorlar hep normal buluyorlar 10kilo vermiştim zaten hamilelikten önce diyet uyguluyordum kalınca da ilk 3ay 3kilo verdim sonrasında toplamda 8kilo aldımBu arada kızlar kaç kilo aldınız ? 31+4 deyim 6.5 kilo aldım iyi mi değil mi emin değilim her kafadan bi ses çıkıyor
Bende trendyoldan düğmeli pijama takımı aldım 2 adet emzirirken çıkarıp giyerken daha rahat ederim diye düşündüm sezeryanda özellikle ilk günler giyinip soyunmak bile işkence oluyoKizlar bir sey sorucam. Dogum icin ve sonrasinda pijama gecelik lohusa takimi neler aldiniz? Ben ne alacagim hic bilmiyorum. Dogum yaptiktan sonra ne giymek gerekiyor? Suslu gecelik takimlarim var zaten oyle bir sey giysem olur mu acaba lohusa takimi olarak?
Bende aynısından aldım çok beğendim gerçekten altının lastiği beli de çok rahat yumuşakBen terendi yoldan siyah inci pijama aldim onden dugmeli kizimda lohusa takimi almidtim10 lu set bosa para vermisim geceligi sabahlihi hic giymedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?