- 26 Temmuz 2022
- 805
- 896
- 23
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #12.841
37 ve sonrası normal kabul ediliyor. Öncesi prematüre geçiyor birde bebeklerin küvez olayı bebekten bebeğe de değişir 39-40 doğan bebeklerde küveze alınabiliyor. Umarım hepimiz zamanında doğurup kucaklarımıza alırız.Sürekli karnıma baktim dun anneme kardeşime eşime bakın inmiş mi diye:) 38 39 haftalar erken dogum degil ya insallah o haftaları görürüm diye dua ediyorum eğer öyleyse hic sorun yok bende sandım ki karın asagi inince cok yakında geliyorum demek:) ama araştırdım burada tecrübeli anneler de yazmış hiç alakası yok demişler .Insallah en saglikli zamanda gelsinler❤
37 haftada kuvezde kaldi mi bebeğimiz bazıları 37 de kuvezde kaldi erken dogum diyor bazilari 37 erken dogum degil kuvezde kalmaz diyor.
Bence erken değil hazırlanabilir. Ben de 33 de Kıyafetleri tıkayıp çantayı hazırlayacağım.Kizlar dogum cantasini hazirlayan var mi? Ben daha hazirlamadim icine ne koymak gerekir? Kiyafet disinda? 32+0 oldum henuz erken mi acaba?
Beren, Çağla, Cansu, Hazal, Hilal, Miray, Masal, İnci, Neva.. bunlar benim begendiklerimKızlar bebeğime isim bulamadım hala kız ismi önerir misiniz kulağa değişik gelen isimlerden çok hoşlanmıyorum gülce nasıl sizce
Ben biraz biraz hazırladımnicine koyduklarımı yazayimKizlar dogum cantasini hazirlayan var mi? Ben daha hazirlamadim icine ne koymak gerekir? Kiyafet disinda? 32+0 oldum henuz erken mi acaba?
Canım korkma yarın kontrolün varmiş. İnşallah iyi şeyler duyarız. Kan,sulandırıcı kullanmıyo msn Doktor'un tansıyon yüksekliği ile ilgli bir şey söyle miş miydiArkadaşlar 33.+0 haftam günde 4 kez Alfamete rağmen tansiyonum her ölçtüğümde 13/8 ya da14 /9 yarın doktor kontrolüm var çok korkuyorum
Geçmiş olsun canım doktoruna danış ağır geçirdiği ni söyle bazen agır durumlarda birşey verebiliyolarHayırli geceler arkadaslar geio oldum 2 gündür cok fenayım gündüzleri burnum gözüm cok fazla akiyo cok hapsıriyorum gece busaatlerde burnum tikaniyo nefes alamiyorum hastaneyede gitm3dim birsey vermiyorlar diye sizin bir öneriniz varmi hapsurmaktan cok kotu oldum
Buruna tuzlu su iyi geliyordu bende atlattim burnum surekli tikaliydi tuzlu su çekmiştim. Zencefili limonlu su içtim ama bu haftalarda zencefil limon ıhlamur nasil olur bilmiyorum doktoruna bir sorar misin.25 26 haftalarda geçirdim ben.Hayırli geceler arkadaslar geio oldum 2 gündür cok fenayım gündüzleri burnum gözüm cok fazla akiyo cok hapsıriyorum gece busaatlerde burnum tikaniyo nefes alamiyorum hastaneyede gitm3dim birsey vermiyorlar diye sizin bir öneriniz varmi hapsurmaktan cok kotu oldum
Yorumun için teşekkür ediyorum Kan sulandırıcı kullanıyorum inşallah iyi şeyler olurCanım korkma yarın kontrolün varmiş. İnşallah iyi şeyler duyarız. Kan,sulandırıcı kullanmıyo msn Doktor'un tansıyon yüksekliği ile ilgli bir şey söyle miş miydi
Hastaneye git muhakkak ben gittim antibiyotik verdi alsarrığımviçin gitmediğim için kızdı banaHayırli geceler arkadaslar geio oldum 2 gündür cok fenayım gündüzleri burnum gözüm cok fazla akiyo cok hapsıriyorum gece busaatlerde burnum tikaniyo nefes alamiyorum hastaneyede gitm3dim birsey vermiyorlar diye sizin bir öneriniz varmi hapsurmaktan cok kotu oldum
Alerji olabilirsin. Hamilelik mevsimsel alerjileri ve alerjik riniti artırıyor. Bende de benzer durum vardı. Dışarı çıkmadım ağaçlar çiçek açtı diye, tozlu iş yapmadım. Dışarıda maske kullanımı ve Sıvı alımını artırdım. Boğazımda ağrıyordu geceleri sabaha sesim çıkmıyordu. Burnum tıkalı olduğu için ağızdan nefes aldığımdan muhtemelen. sürekli su içtim. Vucudumda kırgınlık vardı. Şükür geçti. Ama ben sinizüt /boğaz iltihabı olmadığını düşündüğüm için gitmedim. Süreki hapşırma ve burundan şeffaf akıntı gözlerde kaşınma şeklindeydi. Geçmeseydi giderdim. Yanlış yönlendşrmek istemem.Hayırli geceler arkadaslar geio oldum 2 gündür cok fenayım gündüzleri burnum gözüm cok fazla akiyo cok hapsıriyorum gece busaatlerde burnum tikaniyo nefes alamiyorum hastaneyede gitm3dim birsey vermiyorlar diye sizin bir öneriniz varmi hapsurmaktan cok kotu oldum
Sinüs temizleyici şişelerle yatmadan burnunu temizle. Sadece 2 3 gece çok tıkandım. Bir gece hiç uyuyamadım ama sonra açıldım. Burnum biraz açılınca bıraktım, 1 haftaya yakın kullandım. Şimdi daha iyiyim 2 haftada azalarak tıkanıklık geçti. Ayrıca boğazlara geçmediyse geçmesini de engelliyor.Hayırli geceler arkadaslar geio oldum 2 gündür cok fenayım gündüzleri burnum gözüm cok fazla akiyo cok hapsıriyorum gece busaatlerde burnum tikaniyo nefes alamiyorum hastaneyede gitm3dim birsey vermiyorlar diye sizin bir öneriniz varmi hapsurmaktan cok kotu oldum
1 haftadır aşağıda benimde hareketleri de aşağı indi o yüzden yürümekte çok zorlanıyorum çoğu sert hareketinde rahmime baskı ve acı oluyoGöbeği biraz aşağı inen var mı? 2 gündür ara ara kısa süreli kasık ağrılarım da oluyor.
Daha geçen hafta mide yanmaları ve kaburga ağrılarından canım çok yanıyordu bu hafta başladı başlayalı bir rahatlama oldu üst tarafta ve kasık kısmım yandan bakınca karnım c şekli gibi duruyordu şimdi karnımda kasığım arası " / " gibi iniyor.1 haftadır aşağıda benimde hareketleri de aşağı indi o yüzden yürümekte çok zorlanıyorum çoğu sert hareketinde rahmine baskı ve acı oluyo
Aynen benimde mide sorunlarım sırt ağrılarım azaldı ama bu seferde hareketleri çok sert aşağı indi yürürken bi sağa bi sola sallanarak zar zor yürüdüğüm için sağ ayağım burkulmuş gibi çok acıyo uzun süre yürüyüp basamıyorum zaten göğüs göbek arasındaki mesafe açıldı bakınca bariz belli oluyo göbeğimin aşağı indiği bol bol dinlenip uzanıp yavaş hareket ediyorum çok fazla gezmiyorum zaten dışarı çıkmıyorum bi kaç kere yürüyüş yapmak için çıktım kısa mesafe o bile mahvetti beni kütük gibi şişti ayaklarım kasık ağrım oldu çok fazlaDaha geçen hafta mide yanmaları ve kaburga ağrılarından canım çok yanıyordu bu hafta başladı başlayalı bir rahatlama oldu üst tarafta ve kasık kısmım yandan bakınca karnım c şekli gibi duruyordu şimdi karnımda kasığım arası " / " gibi iniyor.
Benim de öyle ama yürüyüşü aksatmamak gerek. Varis çorabı edindiğimden beri bacak ağrılarım çok rahat meğersem varis yüzünden ve belden dolayı ağrılarım oluyormuş yürüyüşte. Ara ara dinlenip yürüyüş yapmam gerek. Tekim bende canım istemiyor. Markete çıkınca yolu uzatmaya çalışıyorum. Son aya gireceğiz nerdeyse normal doğum istediğim için şart yürüyüşAynen benimde mide sorunlarım sırt ağrılarım azaldı ama bu seferde hareketleri çok sert aşağı indi yürürken bi sağa bi sola sallanarak zar zor yürüdüğüm için sağ ayağım burkulmuş gibi çok acıyo uzun süre yürüyüp basamıyorum zaten göğüs göbek arasındaki mesafe açıldı bakınca bariz belli oluyo göbeğimin aşağı indiği bol bol dinlenip uzanıp yavaş hareket ediyorum çok fazla gezmiyorum zaten dışarı çıkmıyorum bi kaç kere yürüyüş yapmak için çıktım kısa mesafe o bile mahvetti beni kütük gibi şişti ayaklarım kasık ağrım oldu çok fazla
2 çocukla yürüyüş yapmak biraz zor oluyo ister istemez kimse beni beklemiyo varis şişlik vs yok Allah'tan olmaması için uğraşıyorum daha çok ister istemez zaten evde hareketli olmak zorundayım bu tempoya bide üzerine yürüyüş yapmak beni aşıyoBenim de öyle ama yürüyüşü aksatmamak gerek. Varis çorabı edindiğimden beri bacak ağrılarım çok rahat meğersem varis yüzünden ve belden dolayı ağrılarım oluyormuş yürüyüşte. Ara ara dinlenip yürüyüş yapmam gerek. Tekim bende canım istemiyor. Markete çıkınca yolu uzatmaya çalışıyorum. Son aya gireceğiz nerdeyse normal doğum istediğim için şart yürüyüş
Nipt plus’ta yaptırdım.Merhaba hangi firmaya yaptırdınız acaba? Bende araştırma sürecine girdim
Bnmde hep var bebeğin baskısından dolayı kasık agrısıGöbeği biraz aşağı inen var mı? 2 gündür ara ara kısa süreli kasık ağrılarım da oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?