2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
37 ve sonrası normal kabul ediliyor. Öncesi prematüre geçiyor birde bebeklerin küvez olayı bebekten bebeğe de değişir 39-40 doğan bebeklerde küveze alınabiliyor. Umarım hepimiz zamanında doğurup kucaklarımıza alırız.
Kizlar dogum cantasini hazirlayan var mi? Ben daha hazirlamadim icine ne koymak gerekir? Kiyafet disinda? 32+0 oldum henuz erken mi acaba?
Bence erken değil hazırlanabilir. Ben de 33 de Kıyafetleri tıkayıp çantayı hazırlayacağım.

Kizlar dogum cantasini hazirlayan var mi? Ben daha hazirlamadim icine ne koymak gerekir? Kiyafet disinda? 32+0 oldum henuz erken mi acaba?
Ben biraz biraz hazırladımnicine koyduklarımı yazayim
-dogumdan çikar cıkmaz giyecegim klasik yatak pijaması
-terlik
-kapalı oldugum için yazma
  • emzirme atleti
  • Sabahlık
  • ertesi gün bebisle foto çekinmek için beyaz güzel bir pijama takımı
-şal
  • hasta bezi
  • gögüs pedi
-gümüs kapak
- havlu
-dis fırçası-macunu
Bebek için
  • foto için isimli hastane çıkış seti
  • hastaneden çikarken sarmak için puffy battaniye
  • kundak için müslin battaniye
  • dogumdan cıkarken hastane kendi giydiriyor o yüzden ek hastane cıkış setine gerek duymadim
  • hastaneden cikarken giydirmek için alt üst takım
  • philips biberon
-philips emzik
  • 1 numara sleppy bez
  • sleppy ıslak havlu
  • bebek temjzleme pamugu birkaç tane
  • ağiz bezi
Misafirlere ikram için
- yaptirdigim magnetlerden
-ikramlık çikolata
Hastane de ayrıca şerbet ikramı yapıyor.
Aklıma gelenler bunlar .

Arkadaşlar 33.+0 haftam günde 4 kez Alfamete rağmen tansiyonum her ölçtüğümde 13/8 ya da14 /9 yarın doktor kontrolüm var çok korkuyorum
Canım korkma yarın kontrolün varmiş. İnşallah iyi şeyler duyarız. Kan,sulandırıcı kullanmıyo msn Doktor'un tansıyon yüksekliği ile ilgli bir şey söyle miş miydi

Hayırli geceler arkadaslar geio oldum 2 gündür cok fenayım gündüzleri burnum gözüm cok fazla akiyo cok hapsıriyorum gece busaatlerde burnum tikaniyo nefes alamiyorum hastaneyede gitm3dim birsey vermiyorlar diye sizin bir öneriniz varmi hapsurmaktan cok kotu oldum

Geçmiş olsun canım doktoruna danış ağır geçirdiği ni söyle bazen agır durumlarda birşey verebiliyolar

Buruna tuzlu su iyi geliyordu bende atlattim burnum surekli tikaliydi tuzlu su çekmiştim. Zencefili limonlu su içtim ama bu haftalarda zencefil limon ıhlamur nasil olur bilmiyorum doktoruna bir sorar misin.25 26 haftalarda geçirdim ben.

Hastaneye git muhakkak ben gittim antibiyotik verdi alsarrığımviçin gitmediğim için kızdı bana

Alerji olabilirsin. Hamilelik mevsimsel alerjileri ve alerjik riniti artırıyor. Bende de benzer durum vardı. Dışarı çıkmadım ağaçlar çiçek açtı diye, tozlu iş yapmadım. Dışarıda maske kullanımı ve Sıvı alımını artırdım. Boğazımda ağrıyordu geceleri sabaha sesim çıkmıyordu. Burnum tıkalı olduğu için ağızdan nefes aldığımdan muhtemelen. sürekli su içtim. Vucudumda kırgınlık vardı. Şükür geçti. Ama ben sinizüt /boğaz iltihabı olmadığını düşündüğüm için gitmedim. Süreki hapşırma ve burundan şeffaf akıntı gözlerde kaşınma şeklindeydi. Geçmeseydi giderdim. Yanlış yönlendşrmek istemem.

Son düzenleme:
Sinüs temizleyici şişelerle yatmadan burnunu temizle. Sadece 2 3 gece çok tıkandım. Bir gece hiç uyuyamadım ama sonra açıldım. Burnum biraz açılınca bıraktım, 1 haftaya yakın kullandım. Şimdi daha iyiyim 2 haftada azalarak tıkanıklık geçti. Ayrıca boğazlara geçmediyse geçmesini de engelliyor.

Göbeği biraz aşağı inen var mı? 2 gündür ara ara kısa süreli kasık ağrılarım da oluyor.

Göbeği biraz aşağı inen var mı? 2 gündür ara ara kısa süreli kasık ağrılarım da oluyor.
1 haftadır aşağıda benimde hareketleri de aşağı indi o yüzden yürümekte çok zorlanıyorum çoğu sert hareketinde rahmime baskı ve acı oluyo

1 haftadır aşağıda benimde hareketleri de aşağı indi o yüzden yürümekte çok zorlanıyorum çoğu sert hareketinde rahmine baskı ve acı oluyo
Daha geçen hafta mide yanmaları ve kaburga ağrılarından canım çok yanıyordu bu hafta başladı başlayalı bir rahatlama oldu üst tarafta ve kasık kısmım yandan bakınca karnım c şekli gibi duruyordu şimdi karnımda kasığım arası " / " gibi iniyor.

Aynen benimde mide sorunlarım sırt ağrılarım azaldı ama bu seferde hareketleri çok sert aşağı indi yürürken bi sağa bi sola sallanarak zar zor yürüdüğüm için sağ ayağım burkulmuş gibi çok acıyo uzun süre yürüyüp basamıyorum zaten göğüs göbek arasındaki mesafe açıldı bakınca bariz belli oluyo göbeğimin aşağı indiği bol bol dinlenip uzanıp yavaş hareket ediyorum çok fazla gezmiyorum zaten dışarı çıkmıyorum bi kaç kere yürüyüş yapmak için çıktım kısa mesafe o bile mahvetti beni kütük gibi şişti ayaklarım kasık ağrım oldu çok fazla

Benim de öyle ama yürüyüşü aksatmamak gerek. Varis çorabı edindiğimden beri bacak ağrılarım çok rahat meğersem varis yüzünden ve belden dolayı ağrılarım oluyormuş yürüyüşte. Ara ara dinlenip yürüyüş yapmam gerek. Tekim bende canım istemiyor. Markete çıkınca yolu uzatmaya çalışıyorum. Son aya gireceğiz nerdeyse normal doğum istediğim için şart yürüyüş

2 çocukla yürüyüş yapmak biraz zor oluyo ister istemez kimse beni beklemiyo varis şişlik vs yok Allah'tan olmaması için uğraşıyorum daha çok ister istemez zaten evde hareketli olmak zorundayım bu tempoya bide üzerine yürüyüş yapmak beni aşıyo

Kızlar 33.haftadayım evime temizlik için yardımcı gelecek ne zaman alsam bilmiyorum. Şuanda hiçbişey yapamıyorum. Bebeğim kıyafetlerini bile yıkamadım daha boşuna bekliyormuşum gibi geliyor . Bi yandan da erkenmiş gibi geliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…