- 20 Kasım 2017
- 2.931
- 2.567
- 133
- 30
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #12.861
Benim baştan beri ağrılı geçtiği için ben beklemedim 30. Haftada hepsini hallettim kıyafetleri yıkadım hazırladım yerleştirdim beşik zaten vardı onu odama kurdum temizledim nevresimlerini yıkadım hazırladım çantayı hazırladım bi kaç eksik var sadece onlarda belli zaten yakında koyarım şuan onları koymaya bile üşenir haldeyim temizlikten de bi camlar kapılar mutfak dolapları kaldı sadece bazı halıları vericem yıkamaya o kadar çok şükürKızlar 33.haftadayım evime temizlik için yardımcı gelecek ne zaman alsam bilmiyorum. Şuanda hiçbişey yapamıyorum. Bebeğim kıyafetlerini bile yıkamadım daha boşuna bekliyormuşum gibi geliyor . Bi yandan da erkenmiş gibi geliyo.
Ben 31. Haftadayım bebeğin kıyafetlerini yıkadım haftaya da hastane çantamdaki eksikler tamamlayıp hazırlıycam. Temizlik için bayram öncesi ya da sonrası büyük bi temizlik yaptırıcam sonra da zaten her an her şey olabilirKızlar 33.haftadayım evime temizlik için yardımcı gelecek ne zaman alsam bilmiyorum. Şuanda hiçbişey yapamıyorum. Bebeğim kıyafetlerini bile yıkamadım daha boşuna bekliyormuşum gibi geliyor . Bi yandan da erkenmiş gibi geliyo.
Ben 34.haftadayım hala yaşıyorum. Bebeğiniz büyüyor ve artık huyları varKızlar 30. Haftaya girdik.
4 gündür hareketlerinde tuhaflık hissediyorum.
Geçen haftaki tekmeleri çok kuvvetliyken 4 gündür çok cılız güçsüz geliyor tekmeleri.
Tekme atıyor, hareket ediyor ama
önceki hareketlerine göre daha az hareketli ve tekmeleri güçsüz atıyor.
Bu bu haftalarda bebeklerin kuvvetli tekmeleri ve en hareketli olduğu dönemleriymiş.
Haftaya doktor kontrolüm var ama içim içimi yiyor.
Böyle bir durum yaşayan var mı?
Benimkininde uyku ve uyanıklık saati bile nerdeyse artık hep aynı saatler. Ya da neye nasıl tepki verdiği bile aynı artık. Resmen doğmadan huyu suyu var bu şebeklerin yaBen 34.haftadayım hala yaşıyorum. Bebeğiniz büyüyor ve artık huyları varben kendi adıma söyleyeyim en azından farkettim ki bebeğim rahatı bozulunca ben topluma karışınca çok daha hareketli (sürekli canımı yakan hareketler). Evdeyken de daha az hafif hareketler. Kendini gerip ittirmesi dışında canımı asla yakmıyor, tekmeler daha az kuvvetle oluyor. Bunu da şöyle farkettim annemde kaldım 1 hafta. Aşırı hareketliydi bir ara buraya da yazmıştım hatta 4 saat hiç durmadan tekmeleyip döndüğü zamanlar oldu. Evim sessiz evime geldim bebeğim sakinledi. Galiba evcimen veya sakin ortam seven kalabalıktan hoşlanmayan bir bebeğim var. Dün de hastanedeydim görümcem doğum yaptı. E malum yanınızda konuşan eden çok. Canımı çok yaktı yine. Ne zaman eve geldim gitgide azaldı hareketler . Çok garip ama gerçek. Hareketlilik Zamanları değişiyor siz de gözlemleyin anlarsınız.
Benimde bu hafta bariz belli indigi ama burada tecrübeli anneler aşağı inmiş olması illa hemen erken dogum anlamına gelmez yazmışlardı o zaman rahatlamıştım yoksa erken dogum fobim hortlamıştı yine bu haftaGöbeği biraz aşağı inen var mı? 2 gündür ara ara kısa süreli kasık ağrılarım da oluyor.
Benimde mide sorunlarım azaldı uyuamıyordum geçtiğimiz haftalarda yanmadan ağrıdan baskıdan bir kaç gündür resmen iyi midem inmiş gerçekten AllahimmmmmAynen benimde mide sorunlarım sırt ağrılarım azaldı ama bu seferde hareketleri çok sert aşağı indi yürürken bi sağa bi sola sallanarak zar zor yürüdüğüm için sağ ayağım burkulmuş gibi çok acıyo uzun süre yürüyüp basamıyorum zaten göğüs göbek arasındaki mesafe açıldı bakınca bariz belli oluyo göbeğimin aşağı indiği bol bol dinlenip uzanıp yavaş hareket ediyorum çok fazla gezmiyorum zaten dışarı çıkmıyorum bi kaç kere yürüyüş yapmak için çıktım kısa mesafe o bile mahvetti beni kütük gibi şişti ayaklarım kasık ağrım oldu çok fazla
Yarin kadın dogumda rutin kontrolüm soyleyecegim doktoruma yarin nsty baglayacakmısHastaneye git muhakkak ben gittim antibiyotik verdi alsarrığımviçin gitmediğim için kızdı bana
Ben kiyafetleri yikadim ütuledim bir bohcaya sarip simdilik cantaya koydum bezini ilislak bendilini alt acmasını aldim koydum kendime pijama takimi alio utuleyip koydum ama hala alacaklarım varKızlar 33.haftadayım evime temizlik için yardımcı gelecek ne zaman alsam bilmiyorum. Şuanda hiçbişey yapamıyorum. Bebeğim kıyafetlerini bile yıkamadım daha boşuna bekliyormuşum gibi geliyor . Bi yandan da erkenmiş gibi geliyo.
Evet sabah kahvaltıdan sonra vee akşam 8 buçuk 10 arası başlıyoruzBenimkininde uyku ve uyanıklık saati bile nerdeyse artık hep aynı saatler. Ya da neye nasıl tepki verdiği bile aynı artık. Resmen doğmadan huyu suyu var bu şebeklerin ya
Kanala girmesiyle doğum yakın diyorlar genelde onu da doktor görebiliyor sadece işte. Artık çok sabırsızlanıyorum onu görmek içinnBenimde bu hafta bariz belli indigi ama burada tecrübeli anneler aşağı inmiş olması illa hemen erken dogum anlamına gelmez yazmışlardı o zaman rahatlamıştım yoksa erken dogum fobim hortlamıştı yine bu hafta
Benimde mide sorunlarım azaldı uyuamıyordum geçtiğimiz haftalarda yanmadan ağrıdan baskıdan bir kaç gündür resmen iyi midem inmiş gerçekten Allahimmmmminsallah en saglikli doğru zamanda gelsinler cok ağırlastim ben total de 12 kilo aldim ama 40 kilo almis gibi hissediyorum kendimi taşıyamıyorum yürümek zorluyor hele yataktan in kalk geceleri fena
Çok geçmiş olsun inşallah bi an önce iyileşirsiniz ben 2aydır hastaydım iki kere 25mglık antibiyotik kullandım balgam sökücü kullandım öksürük napsam geçmedi yeni yeni geçiyo çok şükür böyle olacağını bilseydim en başından hemen giderdimYarin kadın dogumda rutin kontrolüm soyleyecegim doktoruma yarin nsty baglayacakmıs
Iste bende ne bogaz agrısi ne öksürük nede balgam var hapsuruk göz akıntısı burun akintisi gece burun tikanması birde aniden gelen ates basması gibi oluyoyo vücut halsizligiÇok geçmiş olsun inşallah bi an önce iyileşirsiniz ben 2aydır hastaydım iki kere 25mglık antibiyotik kullandım balgam sökücü kullandım öksürük napsam geçmedi yeni yeni geçiyo çok şükür böyle olacağını bilseydim en başından hemen giderdim
Siz atlatmıssıniz insallah birdahada gelmez saglicakla bebislerimizi dogururuz allahin izniyleÇok geçmiş olsun inşallah bi an önce iyileşirsiniz ben 2aydır hastaydım iki kere 25mglık antibiyotik kullandım balgam sökücü kullandım öksürük napsam geçmedi yeni yeni geçiyo çok şükür böyle olacağını bilseydim en başından hemen giderdim
Amin cümlemize, çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin sizede en kısa süredeSiz atlatmıssıniz insallah birdahada gelmez saglicakla bebislerimizi dogururuz allahin izniyle
Yine temizliğin kalmiş ozaman cam kapı dolap uzun iş. Ben sıralamaya karar veremedim. Beşigi'de erken tozlanır diye kurmuyorum. Cık yorgunluk var bendede halsizlik cöküyo yemek yapmak bile eziyetBenim baştan beri ağrılı geçtiği için ben beklemedim 30. Haftada hepsini hallettim kıyafetleri yıkadım hazırladım yerleştirdim beşik zaten vardı onu odama kurdum temizledim nevresimlerini yıkadım hazırladım çantayı hazırladım bi kaç eksik var sadece onlarda belli zaten yakında koyarım şuan onları koymaya bile üşenir haldeyim temizlikten de bi camlar kapılar mutfak dolapları kaldı sadece bazı halıları vericem yıkamaya o kadar çok şükür
Bu durumu doktora danışmalısın. Bu zamanlar artık suyu azalıyor muş o yüzden,hareketlerinde azalma olabiliyor muş ama yinede doktor en iyisini bilir mutlaka doktoruna bildirKızlar 30. Haftaya girdik.
4 gündür hareketlerinde tuhaflık hissediyorum.
Geçen haftaki tekmeleri çok kuvvetliyken 4 gündür çok cılız güçsüz geliyor tekmeleri.
Tekme atıyor, hareket ediyor ama
önceki hareketlerine göre daha az hareketli ve tekmeleri güçsüz atıyor.
Bu bu haftalarda bebeklerin kuvvetli tekmeleri ve en hareketli olduğu dönemleriymiş.
Haftaya doktor kontrolüm var ama içim içimi yiyor.
Böyle bir durum yaşayan var mı?
Evet bayram sonrası düşündüm bende 13 nisan kontrolüm var doğum tarihi verirse ona göre şekillendiririm diye dşğndğm ama sürekli yetiş mi çektiler korkusu var. Bi o kdr da erken mi diye düşünüyor mBen 31. Haftadayım bebeğin kıyafetlerini yıkadım haftaya da hastane çantamdaki eksikler tamamlayıp hazırlıycam. Temizlik için bayram öncesi ya da sonrası büyük bi temizlik yaptırıcam sonra da zaten her an her şey olabilir
Çantanın genelinin hazır olması bi huzur veriyor insana. Bende evim temizlenmeden çamaşırlara girişmek istemiyorum. Yanlış mi yapıyorum gecikiyor muyum bilmiyorumBen kiyafetleri yikadim ütuledim bir bohcaya sarip simdilik cantaya koydum bezini ilislak bendilini alt acmasını aldim koydum kendime pijama takimi alio utuleyip koydum ama hala alacaklarım var
Uykular çok kötü artık. Mide suyum sürekli ağzımda yada yanma var. Bel agrısı ve sağa sola dönmekten yorgun düşüyorum. Akşam olmasını hem ıstiyorum dinleneyim ve bir gün daha geçsin diye hemde istemiyorum sabah dayak yemiş gibi kalkıyorum. Bende 12 kiloydu bu ay 1 almışımdır. Ama,ağırlık var bacakları paytak paytak atmalar başladıBenimde bu hafta bariz belli indigi ama burada tecrübeli anneler aşağı inmiş olması illa hemen erken dogum anlamına gelmez yazmışlardı o zaman rahatlamıştım yoksa erken dogum fobim hortlamıştı yine bu hafta
Benimde mide sorunlarım azaldı uyuamıyordum geçtiğimiz haftalarda yanmadan ağrıdan baskıdan bir kaç gündür resmen iyi midem inmiş gerçekten Allahimmmmminsallah en saglikli doğru zamanda gelsinler cok ağırlastim ben total de 12 kilo aldim ama 40 kilo almis gibi hissediyorum kendimi taşıyamıyorum yürümek zorluyor hele yataktan in kalk geceleri fena
Ben her gün bi öncekinden daha halsiz ve daha çabuk yoruluyor oluyorum, bünyemle mi alakalı bilmiyorum ama sırf bu yüzden artık evle alakalı işleri falan tamamen bitirmem lazımEvet bayram sonrası düşündüm bende 13 nisan kontrolüm var doğum tarihi verirse ona göre şekillendiririm diye dşğndğm ama sürekli yetiş mi çektiler korkusu var. Bi o kdr da erken mi diye düşünüyor m
Merhaba canım bende gebeliğin başından beri kullanıyodum 32de kesebiliriz dedi doktorum.dün 32+0 dım doktora gittim kestik bugünden itibaren kullanmayacağım.istersen bi doktoruna danış çünkü tansiyonun bu haftalarda çıkması iyi değil ve hatırladığım kadarıyla sen ikiz gebeydin.Merhaba kizlar.Siz hala kan sulandirici hap kullaniyormusunuz?Doktorunuz ne zamana kadar devam ediceksiniz diyor?Benim doktorum sezeryanda kan itire bilirsin,o yuzden keselim dedi.Ama ben 2 gundur cok bas agrisi yasadim,tansiyonum da kalkti.Acaba kan sulandirici kullanmadifimdan olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?