2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kizlar dogum cantasini hazirlayan var mi? Ben daha hazirlamadim icine ne koymak gerekir? Kiyafet disinda? 32+0 oldum henuz erken mi acaba?
Canım bende 31+4 üm. Daha hazırlamadım. Ben doğum iznine ayrıldıktan sonra hazırlamayı düşünüyorum. Süslemeleri koyacaksan koyabilirsin. Onun dışında çocuğun ve kendinin kıyafetleri. Emzirme sütyeni. Depend, hasta pedi. Hani aklıma en gerekliler bunlar geldi. Plastik terlik. Kendine çorap. Doğumdan sonra kan kaybı olduğu için ayaklar üşüyebiliyor.

Ben de durum aynı. Yemeklerden sonra kaburgama baskı oluyordu, uzanmadan geçmiyordu. Baskı bitti. 32. Haftadayız. Ben de daha iyi hissediyorum. Kaburgalara baskı çok zorluyordu.

El ayak şişmeleriniz ne durumda kızlar? Ben yıllar önce merdivenden düşüp bileğimi burkmustm suan sağ ayağımi bileğimi taniyamiorm biraz fazla ayakta kalsam yürüsem iş yapsam inanılmaz şişiyor

Benim de aşağı indi eşim de farketti artık karnın öne doğru dik değil yatay gibi duruyor dedi. Ama çocuk yan duruyo sanki karnımda bende öyle hissediyorum Nefes alışverişim rahatladı benim de ve ayıptır söylemesi günde 1 kere tuvalete çıkan ben 4 kere falan çıkmaya başladım çok garip geliyo

Bence her ihtimale karşı hazırlayın artık bende hazırlıcam son eksiklerim vardı emzirme sütyeni felan onları aldım yıkayıp hazırlayacağım inşallah
Benim kızimdan 2 adet emzirme.atletim var sütyen almasam.olurmuki yoksa.her ihtimale karsi alsammi

Kizlar dogum cantasini hazirlayan var mi? Ben daha hazirlamadim icine ne koymak gerekir? Kiyafet disinda? 32+0 oldum henuz erken mi acaba?
Ben hazırladım valla . Çalıştığım için son zamanlarda zor olacak gibi görünüyor. Zaten 34. Haftadan sonra her an gelebilir gibi düşünmek lazım yani en azından ben öyle düşünüyorum. Biraz erken doğum riskim olduğu için. Henüz valize yerleştirmedim ama hepsini hallettim kafam artık daha rahat

Selamlar kızlar, uzun zamandır takip edemiyorum burayı herkes iyidir inşallah Bizde 32+4 olduk çok şükür herşey yolunda. Sadece bacağa vuran bir bel ağrım var oda normal bu haftalarda sanırım.. Hastane çantasını bende hazırlayamadım eksiklerimiz bitmedi henüz İsimli hastane çıkışı yaptırdım resmini ekliyorum, sizlere de fikir olur belki 3. Çocuğum olacak ama ilk gibi çok heyecanlıyımm Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah..

Eklentiler

• 67761E14-B2A8-4ECF-98D1-25C7E3392239.webp
    57,8 KB · Görüntüleme: 103
Merhaba hangi firmaya yaptırdınız acaba? Bende araştırma sürecine girdim

Benim kızimdan 2 adet emzirme.atletim var sütyen almasam.olurmuki yoksa.her ihtimale karsi alsammi
Siz nasıl rahat edeceğinizi düşünüyorsanız öyle yapın benim ilk çocuğum olacağı için acemiliğim çok olur bide zaten göğüslerim büyüdüğü için evdekiler olmuyordu ebebekte şuan devam ediyormu bilmiyorum 3 al 2 öde kampanyası vardı görmüşken almak istedim

Bebeğin boyu kilosu gayet iyi hatta öne geçebilir dedi doktor. Ben hiç dikkat edemiyorum yediklerime ama çok şükür almadım mide bulantım da olması baştan beri azar azar gidiyoruz aslında kiloyu çok takmıyorum ama bi anda akıp çatlak oluşmasından korkuyorum . Su gerçekten çok işe yarıyor ödem tutma falan bence suyla doğrudan alakalı mutlaka iç bol bol ihmal etme hem cildimiz de nemlenir suyla çatlamayız

Arkadaşlar 33.+0 haftam günde 4 kez Alfamete rağmen tansiyonum her ölçtüğümde 13/8 ya da14 /9 yarın doktor kontrolüm var çok korkuyorum

Ben Erva Zehra Sare felan beğeniyorum eşimde öykü asya felan karar veremedik hala napcam bilmiyorum
İsmin söylenmesi biraz kolay olmalı diye düşünüyorum çünkü ben hala isimlerde r harfini söylerken zorlanıyorum dilim tam dönmüyor görüyorum hep küçücük çocuklar isimlerini söyleyemiyor o yüzden içinde r olanları eledim ben de aylin düşünüyorum nasipse inşallah

Kızlar bebeğime isim bulamadım hala kız ismi önerir misiniz kulağa değişik gelen isimlerden çok hoşlanmıyorum gülce nasıl sizce
Aybüke.aysima.hüma.ecrin.buglem.tuana.ilayda.Cceylin.cemre.mercan.hamileligimi ilk ogrendigimde kız olursa diye bunları bulmustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…