- 6 Temmuz 2022
- 2.279
- 1.597
- 83
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #12.881
Canim mesaj yazdigin saate bakilirsa uykularinda duzensizlik var. Bu sekilde yeterince fiziken de ruhen de dinlenmiş olamazsin. Benim dr bu konuda cok hassas. Ben de senin gibi duzensizim ve su an oruc tuttugum icin sahur saatlerine kadar uyanik kalip sabah gec saatlerde uyaniyorum ve hic verimli olmuyor ayni senin dediğin gibi. Aksam 11 gibi uyuyup gunduz de ona gore bir vakitte uyanmis olmak gerekiyor. 11 ile 4 arasi uyuyor olmak gerekiyor zaten. Onun disinda 20 saat de uyusan yine verimli olmayacak ve hep halsiz yorgun olacaksin boyle devam ettikce de bu surec artarak devam edecekBen her gün bi öncekinden daha halsiz ve daha çabuk yoruluyor oluyorum, bünyemle mi alakalı bilmiyorum ama sırf bu yüzden artık evle alakalı işleri falan tamamen bitirmem lazım
Bende deliksiz uyumayı özledim gece kalça ağrısı yine arttı ben mide yanması ağrısı yüzünden çok çektim bir kaç gündür rahatım karnım aşağı indi heralde bebek biraz aşağı inince mide rahatladı ama çok agirlastim hiç bişey yapamıyorum artik halim yok ayakta azcik kalsam rahatsız oluyorumUykular çok kötü artık. Mide suyum sürekli ağzımda yada yanma var. Bel agrısı ve sağa sola dönmekten yorgun düşüyorum. Akşam olmasını hem ıstiyorum dinleneyim ve bir gün daha geçsin diye hemde istemiyorum sabah dayak yemiş gibi kalkıyorum. Bende 12 kiloydu bu ay 1 almışımdır. Ama,ağırlık var bacakları paytak paytak atmalar başladı
Bende ptsi kontrolden sonra dolaplara giriscem dün sadece bir sandelye sildim otururken bişey dökülmüştü bende kosla döktüm baştan aşağı sileuim dedim inanirmisiniz nefes nefese kaldım ve karnım sertleşti .bende diyorum benim bünyemle mi alakalı çok zor geliyor herseyBen her gün bi öncekinden daha halsiz ve daha çabuk yoruluyor oluyorum, bünyemle mi alakalı bilmiyorum ama sırf bu yüzden artık evle alakalı işleri falan tamamen bitirmem lazım
Benimde bu aralar uykularım duzensizlesti ;( oruc kan şekerini düşürmüyor degil mi Allah kabul etsin ben tutmaya cesaret edemedim gün içinde ac kalinca tansiyonlarim hemen yerlere dusuyorCanim mesaj yazdigin saate bakilirsa uykularinda duzensizlik var. Bu sekilde yeterince fiziken de ruhen de dinlenmiş olamazsin. Benim dr bu konuda cok hassas. Ben de senin gibi duzensizim ve su an oruc tuttugum icin sahur saatlerine kadar uyanik kalip sabah gec saatlerde uyaniyorum ve hic verimli olmuyor ayni senin dediğin gibi. Aksam 11 gibi uyuyup gunduz de ona gore bir vakitte uyanmis olmak gerekiyor. 11 ile 4 arasi uyuyor olmak gerekiyor zaten. Onun disinda 20 saat de uyusan yine verimli olmayacak ve hep halsiz yorgun olacaksin boyle devam ettikce de bu surec artarak devam edecek
Oructan yana hicbir sıkıntım yok cok sukur. Dr um tutabilirsin demisti zaten. Aclik hayatim boyunca beni etkileyen bir sey olmadi cok sukur ki. Gayet rahatim. İftar-sahur arasi tuketmem gereken tum besinleri almaya calisiyorum yetiyor da artiyor bileBende deliksiz uyumayı özledim gece kalça ağrısı yine arttı ben mide yanması ağrısı yüzünden çok çektim bir kaç gündür rahatım karnım aşağı indi heralde bebek biraz aşağı inince mide rahatladı ama çok agirlastim hiç bişey yapamıyorum artik halim yok ayakta azcik kalsam rahatsız oluyorum
Bende ptsi kontrolden sonra dolaplara giriscem dün sadece bir sandelye sildim otururken bişey dökülmüştü bende kosla döktüm baştan aşağı sileuim dedim inanirmisiniz nefes nefese kaldım ve karnım sertleşti .bende diyorum benim bünyemle mi alakalı çok zor geliyor hersey
Benimde bu aralar uykularım duzensizlesti ;( oruc kan şekerini düşürmüyor degil mi Allah kabul etsin ben tutmaya cesaret edemedim gün içinde ac kalinca tansiyonlarim hemen yerlere dusuyor
28. Haftada kesmişti kan sulandırıcı yı. Onunla alakası yok bence biz tansıyon hastası değiliz. Sadece bebeğe yeterli kan akısı olsun diye verildi o ilaç. Yinede doktorunu bilgilendirMerhaba kizlar.Siz hala kan sulandirici hap kullaniyormusunuz?Doktorunuz ne zamana kadar devam ediceksiniz diyor?Benim doktorum sezeryanda kan itire bilirsin,o yuzden keselim dedi.Ama ben 2 gundur cok bas agrisi yasadim,tansiyonum da kalkti.Acaba kan sulandirici kullanmadifimdan olabilir mi?
Bende Aynı bu durumdayım da sanki temizliği yaptırırssm ev tekrar batacak son,hafta tekrar alamam kadın o yüzden son,dakikaya bırakıyorumBen her gün bi öncekinden daha halsiz ve daha çabuk yoruluyor oluyorum, bünyemle mi alakalı bilmiyorum ama sırf bu yüzden artık evle alakalı işleri falan tamamen bitirmem lazım
Artık eski gücümüz yok. Ben kabul etmekte zorlanıyorum hala.Bende deliksiz uyumayı özledim gece kalça ağrısı yine arttı ben mide yanması ağrısı yüzünden çok çektim bir kaç gündür rahatım karnım aşağı indi heralde bebek biraz aşağı inince mide rahatladı ama çok agirlastim hiç bişey yapamıyorum artik halim yok ayakta azcik kalsam rahatsız oluyorum
Bende ptsi kontrolden sonra dolaplara giriscem dün sadece bir sandelye sildim otururken bişey dökülmüştü bende kosla döktüm baştan aşağı sileuim dedim inanirmisiniz nefes nefese kaldım ve karnım sertleşti .bende diyorum benim bünyemle mi alakalı çok zor geliyor hersey
Benimde bu aralar uykularım duzensizlesti ;( oruc kan şekerini düşürmüyor degil mi Allah kabul etsin ben tutmaya cesaret edemedim gün içinde ac kalinca tansiyonlarim hemen yerlere dusuyor
Günaydın ben hem cor aspirin kullaniuorum hemdeoskopar igne doktorum bana dogumdan 1e saat önce birakacagız dedi kızimdada oyle oldu ama sunuda düşünüykrum kızımı dogurdugumda cok kanamam oldu diye hatırliyorum acaba ondanmı bilemedim ama kan pıhtılasması sorunum oldugu icin son zamana kadar kullandıriyorlar bebege kan akısında sorun olmasin diyeMerhaba kizlar.Siz hala kan sulandirici hap kullaniyormusunuz?Doktorunuz ne zamana kadar devam ediceksiniz diyor?Benim doktorum sezeryanda kan itire bilirsin,o yuzden keselim dedi.Ama ben 2 gundur cok bas agrisi yasadim,tansiyonum da kalkti.Acaba kan sulandirici kullanmadifimdan olabilir mi?
Evet canim,aynen bana da oyle soyledi.2-3 gun once kesti.Bu gun konusucagim,cunki cok otu etkiledi beni.Bende zaten kan pihtilasma vardiMerhaba canım bende gebeliğin başından beri kullanıyodum 32de kesebiliriz dedi doktorum.dün 32+0 dım doktora gittim kestik bugünden itibaren kullanmayacağım.istersen bi doktoruna danış çünkü tansiyonun bu haftalarda çıkması iyi değil ve hatırladığım kadarıyla sen ikiz gebeydin.
Bende tansiyon kac aydir var canim.Ben ilac kullaniyorum tansiyon icin,normaya donusmustu.Ama kan sulandirici durduktan sonra yine firladi kalkti 160 oldu28. Haftada kesmişti kan sulandırıcı yı. Onunla alakası yok bence biz tansıyon hastası değiliz. Sadece bebeğe yeterli kan akısı olsun diye verildi o ilaç. Yinede doktorunu bilgilendir
Evet canim ikiz bende)Merhaba canım bende gebeliğin başından beri kullanıyodum 32de kesebiliriz dedi doktorum.dün 32+0 dım doktora gittim kestik bugünden itibaren kullanmayacağım.istersen bi doktoruna danış çünkü tansiyonun bu haftalarda çıkması iyi değil ve hatırladığım kadarıyla sen ikiz gebeydin.
Merhabe canim.Evet aynen bende de kan pihtilasma var.O yuzden keserken bu kadar kotu etkiledi defe dusunuyorum.Kac saat once kestiler sizde?Ben de oksapar kullaniyorumGünaydın ben hem cor aspirin kullaniuorum hemdeoskopar igne doktorum bana dogumdan 1e saat önce birakacagız dedi kızimdada oyle oldu ama sunuda düşünüykrum kızımı dogurdugumda cok kanamam oldu diye hatırliyorum acaba ondanmı bilemedim ama kan pıhtılasması sorunum oldugu icin son zamana kadar kullandıriyorlar bebege kan akısında sorun olmasin diye
Maalesef artık hiç uyuyamıyorum özellikle bacak ağrıları beni bitiriyor. Eşime sahur hazırlamak için 4.30da kalkıyorum sonra 7.30a kadar uykuya dalamıyorum ama sadece uykusuzluk beni bu hale getiriyor olamaz çünkü aradaki farkı geç uyanarak kapatıyorumCanim mesaj yazdigin saate bakilirsa uykularinda duzensizlik var. Bu sekilde yeterince fiziken de ruhen de dinlenmiş olamazsin. Benim dr bu konuda cok hassas. Ben de senin gibi duzensizim ve su an oruc tuttugum icin sahur saatlerine kadar uyanik kalip sabah gec saatlerde uyaniyorum ve hic verimli olmuyor ayni senin dediğin gibi. Aksam 11 gibi uyuyup gunduz de ona gore bir vakitte uyanmis olmak gerekiyor. 11 ile 4 arasi uyuyor olmak gerekiyor zaten. Onun disinda 20 saat de uyusan yine verimli olmayacak ve hep halsiz yorgun olacaksin boyle devam ettikce de bu surec artarak devam edecek
Bende Aynı bu durumdayım da sanki temizliği yaptırırssm ev tekrar batacak son,hafta tekrar alamam kadın o yüzden son,dakikaya bırakıyorum
Canım bende kullanıyorum hala. 1 gün öncr kesilir dedi de acil bir sezeryan durumu olursa ne olur o beni korkutuyor.Merhaba kizlar.Siz hala kan sulandirici hap kullaniyormusunuz?Doktorunuz ne zamana kadar devam ediceksiniz diyor?Benim doktorum sezeryanda kan itire bilirsin,o yuzden keselim dedi.Ama ben 2 gundur cok bas agrisi yasadim,tansiyonum da kalkti.Acaba kan sulandirici kullanmadifimdan olabilir mi?
Kizimda tam olarak hatirlamiyorum ama dogumdan bir gada iki gun once olmasi lazim bu hamileligimdede doktor dogumdan 12 saat önce kesecegiz dedi suan rutin kontrol icin bekliyorum nst ya girdim doktorun yanina girince tekrar sorayımMerhabe canim.Evet aynen bende de kan pihtilasma var.O yuzden keserken bu kadar kotu etkiledi defe dusunuyorum.Kac saat once kestiler sizde?Ben de oksapar kullaniyorum
Merhabe canim.Evet aynen bende de kan pihtilasma var.O yuzden keserken bu kadar kotu etkiledi defe dusunuyorum.Kac saat once kestiler sizde?Ben de oksapar kullaniyo
Dokyora sordum canim oskopar igne 4.000 olumca hicbir sorun olmaz acil sezeryanda bile 1 saat oncesinden kessem bile birsey olmaz dedi aspirini kestiMerhaba kizlar.Siz hala kan sulandirici hap kullaniyormusunuz?Doktorunuz ne zamana kadar devam ediceksiniz diyor?Benim doktorum sezeryanda kan itire bilirsin,o yuzden keselim dedi.Ama ben 2 gundur cok bas agrisi yasadim,tansiyonum da kalkti.Acaba kan sulandirici kullanmadifimdan olabilir mi?
Yaa ne güzel tutabiliyorsunuz. Ben ilk üç gün tuttum ölü gibiydim yataktan kalkamıyordum aşırı halsizlik oluşmuştu. Sizin tahmini doğum ne zaman ? Benim Dr dediğine göre 28 gün falan kalmış o yüzden tam son haftalar olduğu için tutmamaya karar verdimOructan yana hicbir sıkıntım yok cok sukur. Dr um tutabilirsin demisti zaten. Aclik hayatim boyunca beni etkileyen bir sey olmadi cok sukur ki. Gayet rahatim. İftar-sahur arasi tuketmem gereken tum besinleri almaya calisiyorum yetiyor da artiyor bile
Ben de çok kötü oluyorum sanki kafamdan göğüs kafesine doğru sıkıntı basıyor iş bitince. O sıcaklama bile daraltıyo beni. Hemen dinlenmek istiyorum. Elimden gelse yemek yapmicam aç kalmıyım diye yapıyorum onu daArtık eski gücümüz yok. Ben kabul etmekte zorlanıyorum hala.
Sürekli bi adam lazm bana elimin altında işlerimi görecek. Allah'tan eşim evde az biraz sknti mı hafifletiyor.
Yatınca da her yerimiz uyuşuyorGünaydın kızlar benimde artık hiç gücüm yokmuş gibi hissediyorum ordan kalkıp oraya yatıyorum keyfim bile yok ağırlaştık diye mi heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?