- 5 Mayıs 2020
- 1.603
- 3.306
- 83
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #12.801
O agrı bende de var yürürken mahvediyor hem. Ama doktoru aramadım 13 nisanda kontrolüm bebek hareket ettiği sürece doktoru aramsyı düşünmüyorum ciddi bişey yaşamazsam. Dün bişey yaşadım kızlar asırı sancım oldu adet sancısı gibi kalktım biraz yürüdüm snra tuvalete çıktım afedersiniz ihtiyacmı giderdikten sonra sancım kesildi. Gaz sancısı ve bağırsak sıkışıklığı da sancı yapıyo o sancılarla karstırmayın derimYa bende de vajina kemikleri aşırı acıyor. Otururken bişey yok sabahları ayağa kalkıp yürüyünce acıyo baya sağ sol. Çatı falan mı genişliyor ne acaba ?
Ama duyuyorlar artik bizi:) ben şarkı söylediğinde hareketleniyor ,esim de karnıma eğilip kizim diye seslenince tepki veriyor yani kelimeleri anlamıyorlar tabiki ama sesimizin tınısından etkileniyorlar bence.oyuzden yumuşak tonlarda sohbet edin diyorlarOkurken bende çok duygulandım Allah bizi bu kadar bağladıysa en sağlıklı şekilde de kucağımıza aldıracaktır, ben hep böyle düşünürüm. Sende öyle düşün ferahlarsın :) Bende sürekli ultrason fotoğrafına bakıp sürekli onu ne kadar çok sevdiğimi, onu ne yaparsa yapsın her zaman çok seveceğimizi söylüyorum, konuşuyorum sürekli falan :)) bazıları abartı bulabilir ama ben iletişim kurduğumuza çok inanıyorum :)
Çok haklısın canım gaz sancım olduğu zamanlarda benimde komple göbeğim ağrıyo karışık sancım oluyo gaz sancısı ihtimali insanın aklına gelmiyo bile artık anlıyorum ama şükür ilklerde sancı mı bu ne noluyo diye korkuyodum berbat bişeyO agrı bende de var yürürken mahvediyor hem. Ama doktoru aramadım 13 nisanda kontrolüm bebek hareket ettiği sürece doktoru aramsyı düşünmüyorum ciddi bişey yaşamazsam. Dün bişey yaşadım kızlar asırı sancım oldu adet sancısı gibi kalktım biraz yürüdüm snra tuvalete çıktım afedersiniz ihtiyacmı giderdikten sonra sancım kesildi. Gaz sancısı ve bağırsak sıkışıklığı da sancı yapıyo o sancılarla karstırmayın derim
Benim karnim hep asagida yani ilk kizimdada öyleyfi hiç gögsümün hen altinda olmaddiSaçlı bebekler cok mide yanması yapar anneye derler cok mideniz yandimi:) masallah bu arada bugün almadıysanız bebe taragi alin trendyolda vardi guzel modeller uzerine isim falan da yazdiriliyor:) karnimizin asagi inmesi nasil oluyor benim sanki aylardır aşağıda gibi bazılarının hemen göğsünün altından başlıyor ama benim basindan beri boyle gibi .Ptsi günü sorucam bunu doktora bir kaç gündür ayna da bakiyorum bende karnim aşağıda mi diye:)
2aydir cebellestiğim ağrı bazen hafifliyo bazen çoğalıyor magnezyum vs yazmadı doktorum normal artık dedi bana kalça ağrım geçiyo çoğu zaman ama o iç kısımlardaki acı ağrı yatarken bile rahatsız ediyo kontrol zamanın yakınsa gittiğinde belki magnezyum verir
Merhaba kızlar kontrolüm vardı bugün 35+0 bebiş 2600 grm 45 cm baya saçlıymış saçları dalgalaniyor resmen suyunda dedi Drbu arada başaşağı dönmüş ve karnın da aşağı inmiş dedi gününden önce gelicek dedi benim daha doğum çantamda eksiklerim var
Burayı okuyunca ben de bir haftadır midemin yanmadığını fark ettimİlk kızım aynı babası hem tip olarak kopyası hem huy olarak kopyası 2. Kızım aynı ben hem tip olarak hem huy olarak benim kopyam bu sefer Allah'ın izniyle oğlumuz olcak oda şimdilik babası gibi tip olarak bende Allah'tan umut kesilmez bana benzer belki diyorum eşimle de çok benziyoruz aslında görenler kardeş sanıyordu bizi çokta dert etmiyorum o yüzden
Benim 32. haftaya kadar tam göğüs altımdaydı göbeğim top gibiydi tekmeleri hareketleri vs yukardaydi midemi aşırı sıkışık hissediyordum 33. haftada aşağı indi otururken bile farkediyorum göğüs altım baya bi boş mesafe var hatta dün dedim eşime aşağı inmiş karnım böyle değildi mesafe boşluk yoktu hiç dedim biraz araştırdım göbeğin aşağı inmesi illa doğum yakın demek değilmiş 2. Hamileliğimde hep aşağıdaydı göbeğim hareketleri hep aşağıdaydı hep kafası aşağıdaydı ama hiç sancım vs olmadı 38de sezeryana gittim bebeğin duruş pozisyonu ile de alakası vardır belki doktorum her hangi bi sıkıntı olsa söylerdi büyük ihtimalle kanala vs girse yinede düşünmüyor değilim apar topar sancıyla hastaneye gitme ihtimalini illaki bı çarpıntı heyecan oluyo
Kilo almamakta iyi değilmişBu arada kızlar kaç kilo aldınız ? 31+4 deyim 6.5 kilo aldım iyi mi değil mi emin değilim her kafadan bi ses çıkıyor
Amin amin son 1 haftadır ilerlemiyo sanki günler durdu yavaşladı gibi geliyo bana sanki 33. Haftada takılı kaldım gibi hissediyorum ağrı sızıyı geçtim duygusal yönden de bitik durumdayım herşeye ağlıyorum tükendim sanki evdekilere istifa edicem ben artık diyorum gülüyolar ama hem bedenen hem ruhen çok yoruldum Rabbim bugünleri gülerek hatırlamayı nasip etsin dediğiniz gibi ileride tebessüm ettirecek bize bu anılarSon kontrolden beri kullanıyorum ama hiç etki göremedimbacağımı kaldırıp indirmek eziyet oldu iyice, hele de bugün.. Sağlıklıca kucağımıza alalım da bugünleri gülerek hatırlarız heralde<3
Son kontrolden beri kullanıyorum ama hiç etki göremedimbacağımı kaldırıp indirmek eziyet oldu iyice, hele de bugün.. Sağlıklıca kucağımıza alalım da bugünleri gülerek hatırlarız heralde<3
Benim 40. Haftam 2 mayis denk geliyor . Simdi sata gore 35 ultrason yasina gore 36 gozukuyor . 48 cm 2780 gr bebisim erken gelir felan demediler banaYa bu arada bunu da söylemiş olayım Dr karnın aşağı inmiş gününden önce gelecek demesi aslında tahmini doğum 3 Mayıs görünüyor benim. 28 Nisan 1 Mayıs arası gelebilir dedi. Yani erken doğum söz konusu değil 40. Haftada değilde 39. Haftada gelmesi demek. karnın aşağı inmesi sizi korkutmasın
Bu tezi şöyle curutebilirim ki ilk cocugumda 37+0 da suyum erkenden geldi ve doğuma girdiğimde dahi bebek hala göğsümün altındaydı gram aşağı inmemişti ebeler bastırdı karnımı eze eze insin diye. Yani aşağıda diye erken gelir yukarıda diye geç gelir diye bir kesinlik yok bence.Evet ya baya midem yanıyordu bir haftadır yanmıyor amailk başlarda 27 28 haftalarda bebek tekme vs atarken tam göğüs altında hissediyordum ama şuanda oraya vurmuyor hiç aşağı inmesi bu demek oluyor galiba. Sedyeye uzandığım gibi Dr bak göğüs altı boş aşağı inmiş karnın dedi bu da gününden önce gelmesi demek dedi
Sürekli karnıma baktim dun anneme kardeşime eşime bakın inmiş mi diye:) 38 39 haftalar erken dogum degil ya insallah o haftaları görürüm diye dua ediyorum eğer öyleyse hic sorun yok bende sandım ki karın asagi inince cok yakında geliyorum demek:) ama araştırdım burada tecrübeli anneler de yazmış hiç alakası yok demişler .Insallah en saglikli zamanda gelsinlerYa bu arada bunu da söylemiş olayım Dr karnın aşağı inmiş gününden önce gelecek demesi aslında tahmini doğum 3 Mayıs görünüyor benim. 28 Nisan 1 Mayıs arası gelebilir dedi. Yani erken doğum söz konusu değil 40. Haftada değilde 39. Haftada gelmesi demek. karnın aşağı inmesi sizi korkutmasın
37 haftada kuvezde kaldi mi bebeğimiz bazıları 37 de kuvezde kaldi erken dogum diyor bazilari 37 erken dogum degil kuvezde kalmaz diyor.Bu tezi şöyle curutebilirim ki ilk cocugumda 37+0 da suyum erkenden geldi ve doğuma girdiğimde dahi bebek hala göğsümün altındaydı gram aşağı inmemişti ebeler bastırdı karnımı eze eze insin diye. Yani aşağıda diye erken gelir yukarıda diye geç gelir diye bir kesinlik yok bence.
37. haftada doğumda küveze alınmıyor. Kızım 37 haftalık doğdu. Erken doğum sayılmıyor diye biliyorum ben de.37 haftada kuvezde kaldi mi bebeğimiz bazıları 37 de kuvezde kaldi erken dogum diyor bazilari 37 erken dogum degil kuvezde kalmaz diyor.
Az daha beklersen zaten normal dogum olcak :))Dün gittim ben 32+4 üm.3 hafta sonra gel o zaman gün vereyim dedi
36 haftadan sonrasi erken dogum sayilmiyor diye biliyorumSürekli karnıma baktim dun anneme kardeşime eşime bakın inmiş mi diye:) 38 39 haftalar erken dogum degil ya insallah o haftaları görürüm diye dua ediyorum eğer öyleyse hic sorun yok bende sandım ki karın asagi inince cok yakında geliyorum demek:) ama araştırdım burada tecrübeli anneler de yazmış hiç alakası yok demişler .Insallah en saglikli zamanda gelsinler❤
37 haftada kuvezde kaldi mi bebeğimiz bazıları 37 de kuvezde kaldi erken dogum diyor bazilari 37 erken dogum degil kuvezde kalmaz diyor.
Bence her ihtimale karşı hazırlayın artık bende hazırlıcam son eksiklerim vardı emzirme sütyeni felan onları aldım yıkayıp hazırlayacağım inşallahKizlar dogum cantasini hazirlayan var mi? Ben daha hazirlamadim icine ne koymak gerekir? Kiyafet disinda? 32+0 oldum henuz erken mi acaba?
Benimde kararsız olduğum konu nevresim kapı süsü takı yastığı şerbetlik çikolata felan götürecekmisiniz acabaKizlar dogum cantasini hazirlayan var mi? Ben daha hazirlamadim icine ne koymak gerekir? Kiyafet disinda? 32+0 oldum henuz erken mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?