2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Ne kadar gurur duymasam da benn
Tuvalette yatma zamanlarımız başladı galiba yolda sıkışmayayım diye bi saat yarım saat önceden sıvıyı kesiyorum . Çıkmadan 3 4 kez tuvalete giriyorum -biri son dk olmak üzere- çıktığım an gene var gene var yok artık ya dedim artık

Evet 5 dk önce bile yapsam hemen geliyo yine Neyse az zamanımız kaldı çok şükür

Evet 5 dk önce bile yapsam hemen geliyo yine Neyse az zamanımız kaldı çok şükür
Ben tuvaletten çıkiyorum kolidordan salona tekrar tuvaletim geldiğini hissediyorum sanıyorum rekor bende çok su içmeye çalışıyorum 2 gündür o etkiliyor iyice

Yaa o kadar güzel söylemişsiniz ki çok hırpalıyorum kendimi eşim de söylüyor daha ne yapacaksın hamilesin normal diye ama her şeyi kendi yapmaya alışık hiç yardım istemeyen biri olduğumdan zor geliyor bana böyle yetememek çok haklısınız

Aynı şeyleri hissediyoruz demek ki bende mi bi anormallik var ben mi çok güçsüzüm diyordum demek ki değil eşim de çok şaşırıyo bu halime sen güçlü bi insansın ne oldu da böyle bıraktın kendini üzüyorsun boşa diyor inşallah bebeklerimiz doğunca daha da güzel olacak Allah gücü verir diye düşünüyorum bende ama bazen insan çok üzülüyor elinde olmadan

Valla Adriana Lima’yı gördüğümden beri kendimle barıştım ona bunları yapan hamilelik bana napmaz diyorum

Şaka bir yana 34+0 bugün, iki gündür el ayaklarda ateş ve şişme hissediyorum. Azcık ayakta dursam hemen rahatsizlik hissi geliyor Şimdiye kadar iyi geldim diyordum ama zorlaşmaya başlayacak sanırım…

Selam arkadaşlar depent kilotmu aldınız yoksa mesane pedimi ben karar veremedim bir türlü
Depend aldim 1 paket ilk günler için yeterliymis sonrasinda kanama azaldığı için molped pamuklu extra uzun gece pedi aldim trendyol da depend kullanan kişilerin yorumlarını okudum cogu boyle tavsiye etmis . 1 tane depend gunu kurtariyor demisler kisiden kisiye akintiya değişir . 9 lu paket hastanede yeterde artarmış .

BEn yazmistim ebebekten alisveris yaptigimizda soylemislerdi bende bugun kullanacagim ceki

Cumartesi günü ebebekteydim ihtiyaclarini ordan aldim gögüs pedinde 100 adet avantajli paketi 60 tl di ondan aldim

Evet ya ben onu unuttum kadının fotosunu arkadaşlarla günlerce aramızda çevirip çevirip gönderdik
Aramızda 1/2 gün var aynen bende bu zamana kadar çok iyiyim diyordum son gunlerde çok yorgun ağırlasmis ve zorlanmış haldeyim .zaten bu gece lavaboya kalkarken her türlü perisanligi yaşadım dönemedim kalkamadım yamuldum bir de bebeğin hareketleri bu aralar acıtıyor iyice kemiklendi ağırlaştı mi napti kontrolde gorcez bugün:)

Cok sukur canim iyi olun her zamanBen de en son 28 nisan gittim.Biri 2 kq,digeri 1.700 olmus dedi doktorumAynen her biri 2.5-2.6 olursa bi problemleri olmaz bence insaAllah

Kizlar günaydın ben kontrolden çıktım gene 25tane kötü senaryo ile kafamda tüm hikayeleri kurup gittim Allah'a bin şükür herşey iyi çıktı .sadece doktorum geç dollenmeyi kabul ediyor hala benim son adet tarihimin onemi yokmuş bebek ilerde diyor oyuzden artık doğum tarihimi guncellicem onun dediği gibi geç döllenme tarihine uyumlandircam boğa burcu olsun isterdim ama neyse ikizlerde de güzel bir albeni oluyor kadını da erkeği de çekici oluyormuş. Hayatta yaptığımız esprilere çok dikkat etmek lazım ben burçlarla çok ilgiliyim ve ağır ikizler burcu esprileri yapmisimdir hep bana mustahak.

32+6haftalik geç dollenmeye göre.
44cm 2.150 gram kilo . Rahim boyumu ozellikle öğrenmek istedim yürüyüş vs yapmaya uygunmuyum diye o zaman alttan olcelim en doğru sonucu verir dedi alttan ölçtü 36mm çıktı bu haftalar için iyi dedi.bebegin suyu da iyi dedi.
Haftaya bakanlıkta uzmanlık sınavı var girmem de sakınca varmı 2bucuk 3 saat oturcam dedim . Bu sana bağlı dayanamazsan çıkarsın dedi;(

Spor meselesini sordum herşey iyi gözüküyor ama kasılma ağrılar olduğu için 37haftaya kadar düzenli yürüyüşlere baslamayalim dedi.
Artık sağa yatma bebek iyice büyümüş dedi. Sola ne kadar yatarsan o kadar iyi dedi sol tarafım çürüdü dedim artık;(

Kasılmaları ağrıları sordum kesinlikle su diyor illa bol su iciceksin. kalsiyum alımı çok önemli yoğurt kefir al bunların eksikliği tetikler dedi .

Kizlar akıntıyi konuştuk bir de benim tüm testlerim temiz çıkıyor ama sarı akıntı var çok çok azda olsa. Vajinadan kültür alındı temiz idrar testi temiz kültür temiz ama ona rağmen sarı yesil çok açık renkde olsa akıntı var doktor her zaman kulturde yakalayamiyoruz o yüzden bu renk varsa 3 gün fitil vericem dedi.ne alaka bilmiyoeum annemle bana bakıp sizin gibi sarışın irk da enfeksiyona açık oluyor mu öyle birşeyler dedi ama annemde bende anlamadık maskeden heralde

Akıntı rengi çok onemli erken doğumu tetikler dedi aranızda sarıya dönen akıntısı olan varsa mutlaka doktoruna söylesin. 3gunluk fitil verdi

Doğum şekli için 37 ye kadar düşünme dedi 37de cari muayenesi yapicak o zaman konuscaz dedi. Normal doğuma uygunmusun ben alttan çatı muayenei yaptığım zamanki uyumunu da görücem dedi o nedemek yani anlamadım ama o gün sakın davranicam yani o anki tepkime göre mi bu normal doğuma uygun değil yada evet dicek anlamadım. Bebeğin kilosuda önemli doğum şeklini belirlemede dedi. Ben artık 37 ye kadar yine dinlenme modunda doğumu düşünmeden devam edicem.

Bu saatten sonra yediğin herşey artık bebeği etkiler çok güzel beslen dedi.

Duş u sordum. Duş u çok kısa tutmaya çalış ve sıcak su ile yikanma ve kesinlikle ayakta duş alıcaksın dedi aranızda oturarak duş alanlar varsa bu iyi değilmiş bilgisi olsun.

Gece uyku sorunlarini sordum bu haftalarda artık normal ama ne yap ne et gece yarısı yatağa gir gündüz uykusu değil melatonin için gece uykusuna ihtiyacın var dedi.

Ev işi yapamıyorum kasılıp kalıyorum dedim. Kizlar deterjan kokuları bizi rahatsız etmesede bebek için hiç iyi değilmiş.
Bunun üzerinde durdu biraz nolur temizlik ürünlerini çok solumayin sizde

Destan şeklinde yazdım bazı doktorlar 3dk muayene edip gönderiyor çünkü belki birilerine faydası olan bilgi olur işe yarar kusura bakmayın uzunluk için. Ve son olarak 70 kilo(+12kilo) olmuşum diyetisyene geçiyorum şimdi herkese güzel günler diliyorum

Aynı şeyleri hissediyoruz demek ki bende mi bi anormallik var ben mi çok güçsüzüm diyordum demek ki değil eşim de çok şaşırıyo bu halime sen güçlü bi insansın ne oldu da böyle bıraktın kendini üzüyorsun boşa diyor inşallah bebeklerimiz doğunca daha da güzel olacak Allah gücü verir diye düşünüyorum bende ama bazen insan çok üzülüyor elimde
evet depend bende ilk doğumumda kullandıım 1 paket aldım 9 lu 7 tane kullandım, bence de yeterli şimdi 1 paket daha alıcam yeniden en güzeli ve en rahatı o oluyor :)

Ben sadece lohusa pedi aldim. Depend almadim. Cok gerekli bir sey mi acaba
doğumun sezeryan olacaksa bence gerekli çünkü normal doğumdaki gibi suyun gelmediği için su kan akıntısı sezeryanda çok fazla oluyor ped vs tutmuyor hiç bi şekilde ben 1 paket almıştım 9 taneden 7 tane kullandım sonra normal pede geçtim kanama ve su gelmesi 20-25 gün sürdü ama ilk 1 hafta çok yoğundu

ahaha bende işten çıkmadan önce 3-4 kere tuvalete gidiyorum yol 40-45 dk sürüyo eve kendimi zor atıyorum koşa koşa tuvalete, bi yere gitsek dışarda sürekli benim tuvalete gitmem lazım diyorum çocuk gibi

kızlar doğum çantasını hazırladı mı herkes benim 31+6 şuan ama doğumum 15-16 mayıs olacak en geç hazırlamalı mıyım artık hiç bişey yapmadım, bebek kıyafetlerini de yıkamadım, ev de temizlenmedi evi 1 mayıs gibi temizletsem diyorum, diğer hazırlıkları da bu hafta yapsam mı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…