- 2 Ağustos 2022
- 1.244
- 1.032
- 83
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #12.961
Tuvalette yatma zamanlarımız başladı galibaNe kadar gurur duymasam da benn
Evet 5 dk önce bile yapsam hemen geliyo yineTuvalette yatma zamanlarımız başladı galibayolda sıkışmayayım diye bi saat yarım saat önceden sıvıyı kesiyorum . Çıkmadan 3 4 kez tuvalete giriyorum -biri son dk olmak üzere- çıktığım an gene var gene var yok artık ya dedim artık
Az mı?? Az da ol sa mı??? Bildiğin şar şar yaKahkaha atınca, hapşırınca ve öksürünce az da olsa kaçıran var mı
Ben depend aldımSelam arkadaşlar depent kilotmu aldınız yoksa mesane pedimi ben karar veremedim bir türlü
Tuvalette yatma zamanlarımız başladı galibayolda sıkışmayayım diye bi saat yarım saat önceden sıvıyı kesiyorum . Çıkmadan 3 4 kez tuvalete giriyorum -biri son dk olmak üzere- çıktığım an gene var gene var yok artık ya dedim artık
Ben tuvaletten çıkiyorum kolidordan salona tekrar tuvaletim geldiğini hissediyorum sanıyorum rekor bendeEvet 5 dk önce bile yapsam hemen geliyo yineNeyse az zamanımız kaldı çok şükür
Yaa o kadar güzel söylemişsiniz ki çok hırpalıyorum kendimi eşim de söylüyor daha ne yapacaksın hamilesin normal diye ama her şeyi kendi yapmaya alışık hiç yardım istemeyen biri olduğumdan zor geliyor bana böyle yetememek çok haklısınızHiçbir zaman her şeye 4 4lük yetişemeyiz. Biz anneler de insanız. Kendinize haksızlık etmeyin eminim ki elinizden gelenin en iyisini yapıyosunuzdur. Bebeklerinizin her şeye yeten bir anneye değil sadece size ihtiyacı var, enerjinizi yetersiz hissetmeye harcarsanız çocuklarınıza enerjiniz kalmaz ki bunu siz de istemezsiniz bence. İyi düşünün iyi olsun. Elinizden geldiği kadarını yapın her şeye yetecek kadar mükemmel değiliz sıkmayın kendinizi biz her halimizle çocuklarımız için en iyisiyiz zaten
Aynı şeyleri hissediyoruz demek ki bende mi bi anormallik var ben mi çok güçsüzüm diyordum demek ki değil eşim de çok şaşırıyo bu halime sen güçlü bi insansın ne oldu da böyle bıraktın kendini üzüyorsun boşa diyor inşallah bebeklerimiz doğunca daha da güzel olacak Allah gücü verir diye düşünüyorum bende ama bazen insan çok üzülüyor elinde olmadanAynı durumdayım Allah yardımcımız olsun iki kızım var biri 7 biri 9 yaşında eşim bi yere kadar ağır eşyaları çekip ittiriyo kaldırıyo en azından ama diğer hersey bende maalesef o yapsa zaten beceremiyo ben tekrar yapmak zorunda kalıyorum bugün 34+3 oldum o kadar ağırlaştım ki hiçbişey yapasım gelmiyo artık çabuk yoruluyorum ağrılarım oluyo geceleri uyku uyuyamıyorum sağa sola dönmekten birde dönerken canım yanıyo uyumaya çalışmak bile yoruyo artık bugün camları sildim halıları kaldırdım süpürge tuttum perdeleri yıkadım astım yetişemeyeceğim perdeleri bıraktım eşim gelince ona astırıcam birtek kapılar ve mutfak dolapları kaldı sadece çok şükür ama bugün çok zoruma gitti ilk defa bütün bunları tek başıma yapmak çok koydu ağlayarak yaptım bi kardeş bi anne bi hala teyze vs gibi kimsenin olmaması yardıma gelen duygulandım zoruma gitti ağlayarak yaptım bi süre sonra işlerin çoğunu halledince Rabbim bana iki kız vermiş kendi canımdan yoldaş arkadaş ilerde herşey hallolur diye teselli ettim kendimi devam ettim çok yoruldum ama deydi son zamanlara bırakırsam çok daha zor gelecekti eminim
Aynı durumdayım sürekli sinirlerim boşalıyo en ufak bişeyde ağlıyorum herşey çok dokunuyo ağırlaştıkça yetişemiyorum hiçbişeye kendimi yetersiz hissettikçe daha çok sinirlenip ağlıyorum iki kızım var 7 9 yaşında sürekli koşuşturma içerisindeyim buda beni çok yoruyo ilgilenecek hiçkimse de yok tek başıma üstesinden gelmeye çalışıyorum az kaldı 1 ay daha sabret sonrası selamet diyorum karnımda değilde Allah'ın izniyle kucağımda olursa herseye daha rahat yetişebilirim yine karnım da olunca daha zor her şekilde ağrı sızıyı ağırlığı geçtim hızlı hareket edemiyorum uyuyamıyorum uyusam uyanamıyorum hızlı hareket etsem ağrım oluyo o zamanda eyvah bişey mi oldu aman Allah korusun ağrım geçcek mi noluyo diye korkmaktan hem bedenen hem ruhen tükeniyo insan hiçbişey için kendini suçlama yetersiz görme kendini üzme az kaldı ileride kucağına aldığında yavrunu ikisine de yetişecek gücü verecek yaradan mevlam ikinci cocuğum olacağını öğrendiğimde ilk kızım 1bucuk yaşlarındaydı nerdeyse çok zorlanıyodum ama doğunca eskisinden daha güçlü daha yeterliydim içini ferah tut
Peki düzelme ihtimali varmı tuz azaltilsa bol su icilse. Bu ünlüler nasıl sismiyor arkadas diyesim geliyor:) bu hafta kaçtır duyuyorum acaba kilo aldım ondan mı diyorum ama ödem diyorlar sağlığım yerinde olsun bebek iyi olsun da tabi bunlar ikinci planda ama yeme düzenine bağlıysa ki şuan çok fena besleniyorum ekmek börek pastalar havada uçuşuyor zaten ramazan sofralarında şerbetli tatlılar eksik olmuyor bende yiyorum beslenmekle mi alakalı yoksa süreç ne yaparsam yapayim böyle mi gecicek bilmiyorum.
Valla Adriana Lima’yı gördüğümden beri kendimle barıştımValla ünlülerinkini şansa yormak istiyorummşaka bir yana beslenmenin de etkisi vardır belki tabi ama ben bunları hamileliğin bir parçası olarak görüyorum. Düzelme ihtimali hakkında bişey söyleyemicem, ben de maalesef hiçbir hamileliğimde yediklerine dikkat eden biri olamadım Zaten Rabbim nasip ederse 1.5 ay sonra böyle bir sorunumuz kalmayacak Geçici bir süreç olduğu için çok takmıyorum. Doğum sonrası hepsi iniyor. Bir de eklemeden geçemicem ben sizi hep profil resminizle bağdaştırıyorum Eminim çok güzel bir hamiş oldunuz
Depend aldim 1 paket ilk günler için yeterliymis sonrasinda kanama azaldığı için molped pamuklu extra uzun gece pedi aldim trendyol da depend kullanan kişilerin yorumlarını okudum cogu boyle tavsiye etmis . 1 tane depend gunu kurtariyor demisler kisiden kisiye akintiya değişir . 9 lu paket hastanede yeterde artarmış .Selam arkadaşlar depent kilotmu aldınız yoksa mesane pedimi ben karar veremedim bir türlü
Ben sadece lohusa pedi aldim. Depend almadim. Cok gerekli bir sey mi acabaSelam arkadaşlar depent kilotmu aldınız yoksa mesane pedimi ben karar veremedim bir türlü
BEn yazmistim ebebekten alisveris yaptigimizda soylemislerdi bende bugun kullanacagim cekiBen depend aldım. Bi de dün bi arkadaş yazmıştı burda e bebekte 500tllik alışverişe 100tl çek veriliyor ben bugün hastane çantası için son eksikleri aldım, zıbınlarda tulumlarda vs indirim de vardı bi uğrayın bence
Cumartesi günü ebebekteydim ihtiyaclarini ordan aldim gögüs pedinde 100 adet avantajli paketi 60 tl di ondan aldimBen depend aldım. Bi de dün bi arkadaş yazmıştı burda e bebekte 500tllik alışverişe 100tl çek veriliyor ben bugün hastane çantası için son eksikleri aldım, zıbınlarda tulumlarda vs indirim de vardı bi uğrayın bence
Evet ya ben onu unuttum kadının fotosunu arkadaşlarla günlerce aramızda çevirip çevirip gönderdikValla Adriana Lima’yı gördüğümden beri kendimle barıştımona bunları yapan hamilelik bana napmaz diyorum
Şaka bir yana 34+0 bugün, iki gündür el ayaklarda ateş ve şişme hissediyorum. Azcık ayakta dursam hemen rahatsizlik hissi geliyorŞimdiye kadar iyi geldim diyordum ama zorlaşmaya başlayacak sanırım…
Cok sukur canim iyi olun her zamanİyiyim bende ağrılar oluyor çatı kemiği. Bebekler de İyiler çok şükür en son 2 kilo civarı olmuşlardı canım şimdi hedefim 2.5 inşallahsenin kaçtı?
Evet bende öyle duydum. Ozaman devam iğneye
Benide uzun süre görmeyenlere öyle diyor dudaklar burun şişmiş gelebiliyor. Bazen yüzün süzülmüş diyor annem değişiyor. Çok takmamak lazım kendin hissedersin ödemi vs benim akşamları ellerim şişiyor mesela.
Aynen canım maşallahCok sukur canim iyi olun her zamanBen de en son 28 nisan gittim.Biri 2 kq,digeri 1.700 olmus dedi doktorum Aynen her biri 2.5-2.6 olursa bi problemleri olmaz bence insaAllah
Aynı şeyleri hissediyoruz demek ki bende mi bi anormallik var ben mi çok güçsüzüm diyordum demek ki değil eşim de çok şaşırıyo bu halime sen güçlü bi insansın ne oldu da böyle bıraktın kendini üzüyorsun boşa diyor inşallah bebeklerimiz doğunca daha da güzel olacak Allah gücü verir diye düşünüyorum bende ama bazen insan çok üzülüyor elimdeAynı durumdayım Allah yardımcımız olsun iki kızım var biri 7 biri 9 yaşında eşim bi yere kadar ağır eşyaları çekip ittiriyo kaldırıyo en azından ama diğer hersey bende maalesef o yapsa zaten beceremiyo ben tekrar yapmak zorunda kalıyorum bugün 34+3 oldum o kadar ağırlaştım ki hiçbişey yapasım gelmiyo artık çabuk yoruluyorum ağrılarım oluyo geceleri uyku uyuyamıyorum sağa sola dönmekten birde dönerken canım yanıyo uyumaya çalışmak bile yoruyo artık bugün camları sildim halıları kaldırdım süpürge tuttum perdeleri yıkadım astım yetişemeyeceğim perdeleri bıraktım eşim gelince ona astırıcam birtek kapılar ve mutfak dolapları kaldı sadece çok şükür ama bugün çok zoruma gitti ilk defa bütün bunları tek başıma yapmak çok koydu ağlayarak yaptım bi kardeş bi anne bi hala teyze vs gibi kimsenin olmaması yardıma gelen duygulandım zoruma gitti ağlayarak yaptım bi süre sonra işlerin çoğunu halledince Rabbim bana iki kız vermiş kendi canımdan yoldaş arkadaş ilerde herşey hallolur diye teselli ettim kendimi devam ettim çok yoruldum ama deydi son zamanlara bırakırsam çok daha zor gelecekti eminim
Aynı durumdayım sürekli sinirlerim boşalıyo en ufak bişeyde ağlıyorum herşey çok dokunuyo ağırlaştıkça yetişemiyorum hiçbişeye kendimi yetersiz hissettikçe daha çok sinirlenip ağlıyorum iki kızım var 7 9 yaşında sürekli koşuşturma içerisindeyim buda beni çok yoruyo ilgilenecek hiçkimse de yok tek başıma üstesinden gelmeye çalışıyorum az kaldı 1 ay daha sabret sonrası selamet diyorum karnımda değilde Allah'ın izniyle kucağımda olursa herseye daha rahat yetişebilirim yine karnım da olunca daha zor her şekilde ağrı sızıyı ağırlığı geçtim hızlı hareket edemiyorum uyuyamıyorum uyusam uyanamıyorum hızlı hareket etsem ağrım oluyo o zamanda eyvah bişey mi oldu aman Allah korusun ağrım geçcek mi noluyo diye korkmaktan hem bedenen hem ruhen tükeniyo insan hiçbişey için kendini suçlama yetersiz görme kendini üzme az kaldı ileride kucağına aldığında yavrunu ikisine de yetişecek gücü verecek yaradan mevlam ikinci cocuğum olacağını öğrendiğimde ilk kızım 1bucuk yaşlarındaydı nerdeyse çok zorlanıyodum ama doğunca eskisinden daha güçlü daha yeterliydim içini ferah tut
evet depend bende ilk doğumumda kullandıım 1 paket aldım 9 lu 7 tane kullandım, bence de yeterli şimdi 1 paket daha alıcam yeniden en güzeli ve en rahatı o oluyor :)Depend aldim 1 paket ilk günler için yeterliymis sonrasinda kanama azaldığı için molped pamuklu extra uzun gece pedi aldim trendyol da depend kullanan kişilerin yorumlarını okudum cogu boyle tavsiye etmis . 1 tane depend gunu kurtariyor demisler kisiden kisiye akintiya değişir . 9 lu paket hastanede yeterde artarmış .
doğumun sezeryan olacaksa bence gerekli çünkü normal doğumdaki gibi suyun gelmediği için su kan akıntısı sezeryanda çok fazla oluyor ped vs tutmuyor hiç bi şekilde ben 1 paket almıştım 9 taneden 7 tane kullandım sonra normal pede geçtim kanama ve su gelmesi 20-25 gün sürdü ama ilk 1 hafta çok yoğunduBen sadece lohusa pedi aldim. Depend almadim. Cok gerekli bir sey mi acaba
ahaha bende işten çıkmadan önce 3-4 kere tuvalete gidiyorum yol 40-45 dk sürüyo eve kendimi zor atıyorum koşa koşa tuvalete, bi yere gitsek dışarda sürekli benim tuvalete gitmem lazım diyorum çocuk gibiTuvalette yatma zamanlarımız başladı galibayolda sıkışmayayım diye bi saat yarım saat önceden sıvıyı kesiyorum . Çıkmadan 3 4 kez tuvalete giriyorum -biri son dk olmak üzere- çıktığım an gene var gene var yok artık ya dedim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?