- 8 Eylül 2019
- 715
- 298
- 103
- 35
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #12.921
Kizimda tam olarak hatirlamiyorum ama dogumdan bir gada iki gun once olmasi lazim bu hamileligimdede doktor dogumdan 12 saat önce kesecegiz dedi suan rutin kontrol icin bekliyorum nst ya girdim doktorun yanina girince tekrar sorayım
Bilemiyorum canim.Siz oksapar kullaniyormusunuz?Belki o yuzden kes dedi?Ben kullanicam,ne olur olsun.Dogumdan once keserim.Bana bi sey olmaz,yeter ki bebeklere kan iyi gitsinBenim bildigim kan lıhtılasmasi sorunu olan kisilerde son ama kadar kullanılıyor diye biliuirum bebege kan akısı iyi olsun diye ama senin doktorununda bir bildigi vardir illa bisey diyemiyorum
Cok tesekkur ederim canim,o zaman ben de kullanmayayim mi?Oksapar kullaniyorum her gun 0.4 dozDokyora sordum canim oskopar igne 4.000 olumca hicbir sorun olmaz acil sezeryanda bile 1 saat oncesinden kessem bile birsey olmaz dedi aspirini kesti
Soylemedim,ama randevum var 1 haftaya filan.Gidince sorarim,o zamana kadar kullanmak istiyorum,bakalim hayirlisiAa öyleyse tabiki kesmemek dha mı iyi acaba doktorls konuş kaç çıktıgını falan söyle bakalm ne,dicek
Benim doktorum ise oksapari kesti coraspirinle devam et dedi ama bugün ilk de 13u gördüm tansiyonum yükseldi ki normalde 10/6 dir. Onla mi alakali acaba ne yapmak lazim bilemedimMerhaba canim.Nasilsin?Sezeryandan mi bir gun once?Oksapar kullaniyormusun sen?Oksapari kullan,aspirini kes dedi bana.Bilemiyorum,kesdim 2 gun tansiyonum kalkti,korkuyorum.Kan pihtilasma da oldugu icin
Son 2 haftadır bende acayip seviyorum karnımı çok sevesim var yaaYa biz de şimdi eşimle bunu konuşuyorduksona geldik ve resmen anne baba oluyoruz hayatimizin iki kişilik evresi son bulacak ve bambaşka duygulari tadacagiz. Biz yıllardır tedaviler kayıplar çok emek emek geldik bu noktaya ve heyecan inanılmaz ya sağlıkla gelsinler de sevelim minciralim şimdi bile karnimi öpesim sarilasim gelior
Telaşsız anne yokturBende öyleyim kabul edemiyorum bi türlü geçicek ama elbet
Bende telaş varyetişmicek dıe
Bizde eşimle hayretler içerisindeyizbeni hala her çıplak görüdğgğnde inanamıyorum ya şaka gibi kocaman oldu diyobu günleri görmek bizler içinde hayaldi tüp bebek eylül pozitif leri grubundan gelmiştim bende
Hiçbir zaman her şeye 4 4lük yetişemeyiz. Biz anneler de insanız. Kendinize haksızlık etmeyin eminim ki elinizden gelenin en iyisini yapıyosunuzdur. Bebeklerinizin her şeye yeten bir anneye değil sadece size ihtiyacı var, enerjinizi yetersiz hissetmeye harcarsanız çocuklarınıza enerjiniz kalmaz ki bunu siz de istemezsiniz bence. İyi düşünün iyi olsun. Elinizden geldiği kadarını yapın her şeye yetecek kadar mükemmel değiliz sıkmayın kendinizi biz her halimizle çocuklarımız için en iyisiyiz zatenKızlar arada bir girebiliyorum koşturmacadan ama bu aralar sürekli ağlamaya başladım bende sinirlerim boşalıyor süreklikendimi işe yaramaz yetersiz hissediyorum hiç bi şeyi istediğim gibi yapamıyorum 9,5 aylık bebeğim var ona bile doğru düzgün bakamıyorum eşim yardım ediyor hep kızım bile beni istemiyor diye düşünüyorum gerçekten o kadar yoruldum ki psikolojik olarak hemde fiziksel olarak doğumdan sonra kolay olacak diye düşünüyorum ama çok zorlanıyorum hiç iyi hissetmiyorum kendimi 31+4 deyiz sonuna geldik sayılır ama artık bende tükendim
İyiyim canım ssn nasılsın? Nasıl gidiyorMerhaba canim.Nasilsin?Sezeryandan mi bir gun once?Oksapar kullaniyormusun sen?Oksapari kullan,aspirini kes dedi bana.Bilemiyorum,kesdim 2 gun tansiyonum kalkti,korkuyorum.Kan pihtilasma da oldugu icin
Bence onla alakali.Cunki kan pihtilasinca da tansiyon kalkarBenim doktorum ise oksapari kesti coraspirinle devam et dedi ama bugün ilk de 13u gördüm tansiyonum yükseldi ki normalde 10/6 dir. Onla mi alakali acaba ne yapmak lazim bilemedim
Cok sukur canim,tansiyon disinda her sey normal.Sende nasil?Bebekler iyimiİyiyim canım ssn nasılsın? Nasıl gidiyor
Evet oksapar kullanıyorum sadece. 1 gün önce kesmek yeterliymiş. Acil bir sezaryen durumu olursa da 12 saat falan geçmesini bekliyorlarmış. Corasprin daha etkili herhalde onu kestiriyorlar ama ben oksapara devam ya o beni rahatlayıyor psikolojik olarak da sanki.
Bende kullanıyorum, sezeryandan 12 saat önce kullanmış olmak yetiyormuş yanlış hatırlamıyorsamİyiyim canım ssn nasılsın? Nasıl gidiyor
Evet oksapar kullanıyorum sadece. 1 gün önce kesmek yeterliymiş. Acil bir sezaryen durumu olursa da 12 saat falan geçmesini bekliyorlarmış. Corasprin daha etkili herhalde onu kestiriyorlar ama ben oksapara devam ya o beni rahatlayıyor psikolojik olarak da sanki.
Artık bu haftalarda beklenen durumlar bunlarKizlar beni 15 20 gündür goemeyen kişiler bugün iftarda yüzünde ödem başlamış hamilelik yüzü olmuş dediler bı tuhaf oldum 2gun öncede eczaneye gittim eczacim ooo baya şişmiş dudaklar yanaklar ödem başlamış dedi ben annem ve eşim ödem anlamıyoruz heralde hiç değişmemiş gibi göbek dışında birşey ama bu yüz şişmesi dudak vs odem sizde de oldum el ayak duydum da yüz ödemi nedir yani;( suyu arttircam tuzu azalticam bakalım nasıl olcak bide çok tatlı yedim bu aralar;( o tetikledi galiba
Ben hem coraspirin hem oksapar kullaniyorum bugun aspirini kesmemi soyledi sadece igneyle devam edecegim onuda dedigim gibi sezeryandan 12 saat önce kes dediBilemiyorum canim.Siz oksapar kullaniyormusunuz?Belki o yuzden kes dedi?Ben kullanicam,ne olur olsun.Dogumdan once keserim.Bana bi sey olmaz,yeter ki bebeklere kan iyi gitsin
Peki düzelme ihtimali varmı tuz azaltilsa bol su icilse. Bu ünlüler nasıl sismiyor arkadas diyesim geliyor:) bu hafta kaçtır duyuyorum acaba kilo aldım ondan mı diyorum ama ödem diyorlar sağlığım yerinde olsun bebek iyi olsun da tabi bunlar ikinci planda ama yeme düzenine bağlıysa ki şuan çok fena besleniyorum ekmek börek pastalar havada uçuşuyor zaten ramazan sofralarında şerbetli tatlılar eksik olmuyor bende yiyorum beslenmekle mi alakalı yoksa süreç ne yaparsam yapayim böyle mi gecicek bilmiyorum.Artık bu haftalarda beklenen durumlar bunlar
Kan basıncı artıyor, vücut fazlasıyla su tutuyor vs. Bende mesela diğer hamileliklerimde asla yüzümün değiştiğini, şiştiğini düşünmüyordum bana normal geliyordu ta ki doğum yaptıktan sonra hamilelik resimlerime bakana kadar
Anladim,canim benim,cok tesekkur ederim.Ben dun kullanmadim yine,bakalim bu gun tansiyonum iyi olursa kullanmak istemiyorum bi dahaBen hem coraspirin hem oksapar kullaniyorum bugun aspirini kesmemi soyledi sadece igneyle devam edecegim onuda dedigim gibi sezeryandan 12 saat önce kes dedi
İyiyim bende ağrılar oluyor çatı kemiği. Bebekler de İyiler çok şükür en son 2 kilo civarı olmuşlardı canım şimdi hedefim 2.5 inşallahCok sukur canim,tansiyon disinda her sey normal.Sende nasil?Bebekler iyimiKilolari kac dedi doktor en son gittiginde?
Evet bende öyle duydum. Ozaman devam iğneyeBende kullanıyorum, sezeryandan 12 saat önce kullanmış olmak yetiyormuş yanlış hatırlamıyorsam
Benide uzun süre görmeyenlere öyle diyor dudaklar burun şişmiş gelebiliyor. Bazen yüzün süzülmüş diyor annem değişiyor. Çok takmamak lazım kendin hissedersin ödemi vs benim akşamları ellerim şişiyor mesela.Kizlar beni 15 20 gündür goemeyen kişiler bugün iftarda yüzünde ödem başlamış hamilelik yüzü olmuş dediler bı tuhaf oldum 2gun öncede eczaneye gittim eczacim ooo baya şişmiş dudaklar yanaklar ödem başlamış dedi ben annem ve eşim ödem anlamıyoruz heralde hiç değişmemiş gibi göbek dışında birşey ama bu yüz şişmesi dudak vs odem sizde de oldum el ayak duydum da yüz ödemi nedir yani;( suyu arttircam tuzu azalticam bakalım nasıl olcak bide çok tatlı yedim bu aralar;( o tetikledi galiba
Benim gece uykuda eller ayaklar şişiyor. Yüz şişliğini görmediğim için bişey diyemiyorum canım. Yüzük takmıyorum mesela artık batıyor uyurken elimde takılıysa. Artık takarsam çıkaramam diye de takmıycam.Kizlar beni 15 20 gündür goemeyen kişiler bugün iftarda yüzünde ödem başlamış hamilelik yüzü olmuş dediler bı tuhaf oldum 2gun öncede eczaneye gittim eczacim ooo baya şişmiş dudaklar yanaklar ödem başlamış dedi ben annem ve eşim ödem anlamıyoruz heralde hiç değişmemiş gibi göbek dışında birşey ama bu yüz şişmesi dudak vs odem sizde de oldum el ayak duydum da yüz ödemi nedir yani;( suyu arttircam tuzu azalticam bakalım nasıl olcak bide çok tatlı yedim bu aralar;( o tetikledi galiba
Beslenme ile alakası olabilir. Hamilelik sürecim mecburi bir diyetle geçiyor. Ödem vs şimdiye kadar hiç olmadı. Ama çok fena sivilcelendim ben de. Herkesin bünyesinde farklı şeylere sebep oluyor.Peki düzelme ihtimali varmı tuz azaltilsa bol su icilse. Bu ünlüler nasıl sismiyor arkadas diyesim geliyor:) bu hafta kaçtır duyuyorum acaba kilo aldım ondan mı diyorum ama ödem diyorlar sağlığım yerinde olsun bebek iyi olsun da tabi bunlar ikinci planda ama yeme düzenine bağlıysa ki şuan çok fena besleniyorum ekmek börek pastalar havada uçuşuyor zaten ramazan sofralarında şerbetli tatlılar eksik olmuyor bende yiyorum beslenmekle mi alakalı yoksa süreç ne yaparsam yapayim böyle mi gecicek bilmiyorum.
Dün ki modum buydu sürekli ağlak. Geçecek az kaldı üzme kendiniKızlar arada bir girebiliyorum koşturmacadan ama bu aralar sürekli ağlamaya başladım bende sinirlerim boşalıyor süreklikendimi işe yaramaz yetersiz hissediyorum hiç bi şeyi istediğim gibi yapamıyorum 9,5 aylık bebeğim var ona bile doğru düzgün bakamıyorum eşim yardım ediyor hep kızım bile beni istemiyor diye düşünüyorum gerçekten o kadar yoruldum ki psikolojik olarak hemde fiziksel olarak doğumdan sonra kolay olacak diye düşünüyorum ama çok zorlanıyorum hiç iyi hissetmiyorum kendimi 31+4 deyiz sonuna geldik sayılır ama artık bende tükendim
Tabiki öyle her anı keyifli bi yandan bitecek diye üzülüyorum bi yandan bebegimi kucagıma alcm diye seviniyorumSon 2 haftadır bende acayip seviyorum karnımı çok sevesim var yaa
Telaşsız anne yokturaz ya da çok telaşlı anneler vardır... ya da telaşın çoğalıp azaldığı dönemler vardır çok zor ama zor olan her şeyin keyfini yaşamak da bir başka olur öyle düşünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?