- 19 Mayıs 2023
- 342
- 564
- 33
Evet pazartesi tekrar istediAy çok güzel artmış maşallah bir daha istedim doktorun
korkma yerleşme kanamasıdır. Genelde oluyor. Bende de oldu.Kızlar bende 5 gün tek embriyo transferi oldum dün 7 gün dü öğlen kahve rengi lekelenme geldi bir kere birdaha gelmedi aranız da böyle olan var mı ?
İnşallah peki bi kere mi geldi bende dün geldi saha gelmedi inşallah öyledir bu benim 4 cü denememkorkma yerleşme kanamasıdır. Genelde oluyor. Bende de oldu.
Bozuk test canım
Yerleşme kanaması canım benimde 8. Gün olmuştu korkmana gerek yok hamilesin inşallahKızlar bende 5 gün tek embriyo transferi oldum dün 7 gün dü öğlen kahve rengi lekelenme geldi bir kere birdaha gelmedi aranız da böyle olan var mı ?
Dur bakalım canım hiç belli olmaz belki kanda çıkar. 1 tane mi test yaptınBenim olmadı kızlar
İnşallah kuzum bir tek dün geldi daha gelmedi yarın test günüm dua edin kızlar peki sen kaçıncı haftadasın bir kere mi geldi senden deYerleşme kanaması canım benimde 8. Gün olmuştu korkmana gerek yok hamilesin inşallah
Hayırlı olsun tedavin, olgun çok yumurtan çıkar inşallah..ilaç kullandığın için adet gününle bir alakan yok şuanda herşey iyiyse yapılır transfer merak etmeKızlar merhaba size bi sorum olacak benim pazartesi yumurta toplamam olacak inşallah doktorum rahim kalınlığın iyi görünüyor böyle devam edersek 5. Gün transferin olur dedi ama o dediği tarihe bakıyorum adetime 4 gün kalmış oluyor adete bu kadar yakın transfer oluyor mu biri beni aydınlatsın lütfen
Günaydın çok sevindim tebriklerKızlar ben gebelik testini yaptim ancak erken gebelik testi olmasına rağmen ben bile zor gördüm sipsilik ince bir belirti var sadece. Yarın tekrar edeceğim sanırım ama bence hayalet çizgi ben görüyorum yani
Gayet belli gördümAnnemde gördü ama fotoda pek belli olmuyor kızlar yarın tekrar yapacağım yarın sabah pazarteside kan vereceğim heralde o zamana kadar pek emin olmayacağım
Bende 8. Gün başladı. 11. Güne kadar aralıklarla devam etti. Hatta adet olduğumu sandım çok ağladım.İnşallah peki bi kere mi geldi bende dün geldi saha gelmedi inşallah öyledir bu benim 4 cü denemem
Ben gördüm çizgiyi aaayyyy çok güzel maşallahAnnemde gördü ama fotoda pek belli olmuyor kızlar yarın tekrar yapacağım yarın sabah pazarteside kan vereceğim heralde o zamana kadar pek emin olmayacağım
Gayet belli gördümAnnemde gördü ama fotoda pek belli olmuyor kızlar yarın tekrar yapacağım yarın sabah pazarteside kan vereceğim heralde o zamana kadar pek emin olmayacağım
dün akşam benimde pembe gelmişti silince.sabah uyandım hem kahveye yakın hem pembe yine geldi çok korkuyorum,hemşireye yazacağım birazdan coraspin kullanıyorum onu bırakacağım muhtemelen umarım bişey yokturBende 8. Gün başladı. 11. Güne kadar aralıklarla devam etti. Hatta adet olduğumu sandım çok ağladım.
İnşallah yoktur. Ama lütfen ilaçlarını düzenli kullan. Bu kadar acıya emeğe yazık etme olur mu. Biz üstümüze düşeni yapalım. Sonrası takdiri ilahiGayet belli gördüm
dün akşam benimde pembe gelmişti silince.sabah uyandım hem kahveye yakın hem pembe yine geldi çok korkuyorum,hemşireye yazacağım birazdan coraspin kullanıyorum onu bırakacağım muhtemelen umarım bişey yoktur
Yarın sabah tekrar edeceğim canım sabah gün ışığında daha net belli olduGayet belli gördüm
Sağlık ocağı sonuçları çıkmış ama doktor diğer testleri de yapmıştı onlar var beta yok unuttu mu acaba beta yı? Daha çıkmadı mı acabaİnşallah yoktur. Ama lütfen ilaçlarını düzenli kullan. Bu kadar acıya emeğe yazık etme olur mu. Biz üstümüze düşeni yapalım. Sonrası takdiri ilahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?