2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Günaydın herkese. Kızlar benden beyaz sarı akıntı geliyor normal mi sizce ya

Hayırlı olsun tedavin, olgun çok yumurtan çıkar inşallah..ilaç kullandığın için adet gününle bir alakan yok şuanda herşey iyiyse yapılır transfer merak etme

Kızlar ben gebelik testini yaptim ancak erken gebelik testi olmasına rağmen ben bile zor gördüm sipsilik ince bir belirti var sadece. Yarın tekrar edeceğim sanırım ama bence hayalet çizgi ben görüyorum yani
Günaydın çok sevindim tebrikler

Annemde gördü ama fotoda pek belli olmuyor kızlar yarın tekrar yapacağım yarın sabah pazarteside kan vereceğim heralde o zamana kadar pek emin olmayacağım
Gayet belli gördüm
Bende 8. Gün başladı. 11. Güne kadar aralıklarla devam etti. Hatta adet olduğumu sandım çok ağladım.
dün akşam benimde pembe gelmişti silince.sabah uyandım hem kahveye yakın hem pembe yine geldi çok korkuyorum,hemşireye yazacağım birazdan coraspin kullanıyorum onu bırakacağım muhtemelen umarım bişey yoktur

İnşallah yoktur. Ama lütfen ilaçlarını düzenli kullan. Bu kadar acıya emeğe yazık etme olur mu. Biz üstümüze düşeni yapalım. Sonrası takdiri ilahi

İnşallah yoktur. Ama lütfen ilaçlarını düzenli kullan. Bu kadar acıya emeğe yazık etme olur mu. Biz üstümüze düşeni yapalım. Sonrası takdiri ilahi
Sağlık ocağı sonuçları çıkmış ama doktor diğer testleri de yapmıştı onlar var beta yok unuttu mu acaba beta yı? Daha çıkmadı mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…