Hem progestan hem estrofemHangi ilaclari birakmistin? Eger progrsteronu biraktiysan onda cekilme kanamasi olur. Progesteron.u cok duzenli alman lazim kesinlikle
Ben her gün acilde yaptırıyorum ama sağlık ocaklarıda yapıyor yakınında varsa bilgin olsun ikiside reçete istiyor. Ben iğnelerimin hepsini kalçadan oldum morarmadık yeri kalmadı ve şişiyor üstelik daha da devam edecek bu iğneler. Tavsiyem iğneyi olduktan sonra iyice bastır 1 dk kadar ve ovalama geçmiş olsun şimdiden insallah güzelce tutar bebişlerimiz :)Arkadaşlar selam, bugün progestan iğnemi yaptıktan sonra, iğne yaptığım bölge yaklaşık 6-7 cm çapında kabardı. Kızarıklık vs yok sadece kabardı. Fotoğrafını çekip doktoruma yolladım. Kalçadan yaptır artık dedi... Göbek benim için büyük rahatlıktı, kendim hergün aynı saatte yapabiliyordum. Fakat şimdi iki dozu aynı anda tek seferde yap dedi, hep aynı saat olması için akşam yaptırmam lazım, gündüz çalışma saatlerim hergün farklı çünkü. Acilde vs yapıyorlar mı? Reçete falan istiyorlar değil mi? O da yok bende.
Çok güzel çıkmış çok şükür kanamanız riskli değilmiş demekki2gün önce 57 idi artması lazım %60 yada 2 katı artmış kanamam vardı o yüzden sıkıntılıydı
Hem progestan hem estrofemHangi ilaclari birakmistin? Eger progrsteronu biraktiysan onda cekilme kanamasi olur. Progesteron.u cok duzenli alman lazim kesinlikle
progestanı ve estrofeme kafama göre bıraktım belki o yüzden olduÇok güzel çıkmış çok şükür kanamanız riskli değilmiş demekki
Nerde oldunuz bilmiyorum ama benim doktorumun dediği hasta gibi yatmayın sürekli normal hayatınıza dönün ağır kaldırmayın vs. Şunun için söylüyorum çok yatınca vücut kendini hasta sanıp embriyoyu vücuttan atmaya çalışıyormuş doktor söyledi. Hatta bir arkadaşım 7 kez tutmadı bu tavsiye sonrası 8. De gebe kaldı ve çocuğu var şuan. Naçizane bir tavsiye.Kizlar kan testim 7 haziran. Onca gun nasil gececek?
Beklemeyip erken test yapan var mi? En erken ne zmn yapilabilir? Tarihten once idrar testi mi yapsam? Kafamda deli sorular... Zaman hic gecmiyor. Umudumu yuksek tutmaya calisiyorum, bu sefer ins olacak diyorum. Ama insan 6kez husrana ugrayinca 7.de..... yine umutludur
Evet kan dolaşımı için de sürekli yatmak tavsiye edilmiyor. Dikkat edip ağır kaldirmadigimiz sürece hareket halinde olmak iyiNerde oldunuz bilmiyorum ama benim doktorumun dediği hasta gibi yatmayın sürekli normal hayatınıza dönün ağır kaldırmayın vs. Şunun için söylüyorum çok yatınca vücut kendini hasta sanıp embriyoyu vücuttan atmaya çalışıyormuş doktor söyledi. Hatta bir arkadaşım 7 kez tutmadı bu tavsiye sonrası 8. De gebe kaldı ve çocuğu var şuan. Naçizane bir tavsiye.
Ya alerjik deri reaksiyonu olduğunu düşündü sanırım, çünkü kalçada da şişlik olursa dermatoloğa gitmelisin dedi. Bende reçete olmadığı için bugün akşam dozunu yine göbekten yaptım, ve yarında pazar olduğu için göbekten yapacağım. Ama akşam yaptığım şişmedi, neredeyse bir aydır yapıyorum ilk defa böyle bir reaksiyon olmuştu. Fakat ben climara forte bant da kullanıyorum, oda aşırı kızarıklık ve kaşıntı yapıyor. Sanırım cildim hassas...Bana da hoca gobekten yap demisti biz de nöbetçi eczaneden insulin ignesi bulamadik normal igneyle deri alti gobekten yapmaya korktugum icin koldan kas ici yaptim ama maalesef bende de siskinlik ve agri oldu. Sabah yaptim hala agriyor. Simdi igne bulduk cok sukur. Yarinkini gobekten yapacagim ins sismez. Dr sana siskinlik icin ne dedi?
Teşekkür ederim umarım... Yakında sağlık ocağı var aslnda ama gündüz çalışıyor olacağım... Akşam kapalı olacağı için ancak acile gidebilirim.Ben her gün acilde yaptırıyorum ama sağlık ocaklarıda yapıyor yakınında varsa bilgin olsun ikiside reçete istiyor. Ben iğnelerimin hepsini kalçadan oldum morarmadık yeri kalmadı ve şişiyor üstelik daha da devam edecek bu iğneler. Tavsiyem iğneyi olduktan sonra iyice bastır 1 dk kadar ve ovalama geçmiş olsun şimdiden insallah güzelce tutar bebişlerimiz :)
O zmn korkmayin ilacin geri cekilme kanamasidir insHem progestan hem estrofem
Kahveye bile dönmedi direk kesildi bende şoktayımO zmn korkmayin ilacin geri cekilme kanamasidir ins
Cok saolun evde var zaten ama misafirlikte oldugum icin 5gunluk lazimdi onu aldim. Bir de su mubarek ilaci cok yavas yapmak lazim ben de igneden korktugum icin hizli yaptim ondan da olabilir. Neyse ki artik igneme kavustum .teklifin icin cok saol. İns hepimiz guzel haberler aliriz.Ya alerjik deri reaksiyonu olduğunu düşündü sanırım, çünkü kalçada da şişlik olursa dermatoloğa gitmelisin dedi. Bende reçete olmadığı için bugün akşam dozunu yine göbekten yaptım, ve yarında pazar olduğu için göbekten yapacağım. Ama akşam yaptığım şişmedi, neredeyse bir aydır yapıyorum ilk defa böyle bir reaksiyon olmuştu. Fakat ben climara forte bant da kullanıyorum, oda aşırı kızarıklık ve kaşıntı yapıyor. Sanırım cildim hassas...
Bu arada göbekten normal iğne ile yapmayın sakın. Hatta koldanda normal iğne değil insülin iğnesi ile yapmanız gerekiyor diye biliyorum bana koldan hemşire öyle yapıyordu. Belki ondan şişmiş olabilir. Ben insülin iğnelerini trendyoldan sipariş etmiştim mecburen toplu olunca tanesi daha uyguna geliyor... Bir bakın isterseniz, nerede oturuyorsunuz ben 100lük aldım yakınsa bulamadığınızda size ulaştırmaya çalışırım.
İnşallah :) Progestan çok sorun değil benim için aslında bugün haricinde çok rahat yapıyordum, işyerinde bile masamda otururken hızlıca yapabiliyorum. Ama oksaparı hızlı yapmak tam bir facia.. ama ben oksaparın bug'ını buldum.. Yaparken deriyi sıkıyoruz ya iğne tamamen bitmeden deriyi bırakmıyorum, hatta bittikten sonra da bırakamıyorum bir süre öyle tuttuğum sürece ne yanma ne acı olmuyor. Ama bırakıp alkolü koyduğum an yanmaya başlıo yine de en azından hazır olunca bırakıyorumCok saolun evde var zaten ama misafirlikte oldugum icin 5gunluk lazimdi onu aldim. Bir de su mubarek ilaci cok yavas yapmak lazim ben de igneden korktugum icin hizli yaptim ondan da olabilir. Neyse ki artik igneme kavustum .teklifin icin cok saol. İns hepimiz guzel haberler aliriz.
Yaa tüh keşke doktorunuza sorsaydiniz olsun yine de tutmuş ya bundan sonrası önemli çok dikkat edin kendinizeYerleşme kanaması değildi aktif kanamaydı ben transferin 3. Gününden sonra kafama göre ilaçları bıraktım kanama başlayınca 8. Gün tekrar devam ettim
Canım doktorun bi reçete yollasın sana WhatsApp dan, çıktısını al yaptırırsın öyleArkadaşlar selam, bugün progestan iğnemi yaptıktan sonra, iğne yaptığım bölge yaklaşık 6-7 cm çapında kabardı. Kızarıklık vs yok sadece kabardı. Fotoğrafını çekip doktoruma yolladım. Kalçadan yaptır artık dedi... Göbek benim için büyük rahatlıktı, kendim hergün aynı saatte yapabiliyordum. Fakat şimdi iki dozu aynı anda tek seferde yap dedi, hep aynı saat olması için akşam yaptırmam lazım, gündüz çalışma saatlerim hergün farklı çünkü. Acilde vs yapıyorlar mı? Reçete falan istiyorlar değil mi? O da yok bende.
Hadi inşallahDoktorum folikasit artı birçok vitamini içeren takviye verdi manganez var içindeteşekkürler.öğlenden beri kanamam yok desem yeridir geçiyor sanırım
Amh düşük benim o yüzden yapmıştık bakalım hakkımızda hayırlısı sizin neydiAmin canım inşallahben de 9. Gün test yaptım tek çizgi çıktı eğer olsa çoktan çıkardı hayırlısı böyleymiş canını sıkma. Sizde problem neydi neden tüp bebek yaptırdınız
Bebek kaynaklı değildi kanama da o yüzden canım, hormon kaynaklı kanamaydıKahveye bile dönmedi direk kesildi bende şoktayım
12.günde kendini gösterende var son an a kadar umutsuzluğa kapılmamak lazım inşallah sizinkide sürpriz yaparAmin canım inşallahben de 9. Gün test yaptım tek çizgi çıktı eğer olsa çoktan çıkardı hayırlısı böyleymiş canını sıkma. Sizde problem neydi neden tüp bebek yaptırdınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?