2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Ben her gün acilde yaptırıyorum ama sağlık ocaklarıda yapıyor yakınında varsa bilgin olsun ikiside reçete istiyor. Ben iğnelerimin hepsini kalçadan oldum morarmadık yeri kalmadı ve şişiyor üstelik daha da devam edecek bu iğneler. Tavsiyem iğneyi olduktan sonra iyice bastır 1 dk kadar ve ovalama geçmiş olsun şimdiden insallah güzelce tutar bebişlerimiz :)

Nerde oldunuz bilmiyorum ama benim doktorumun dediği hasta gibi yatmayın sürekli normal hayatınıza dönün ağır kaldırmayın vs. Şunun için söylüyorum çok yatınca vücut kendini hasta sanıp embriyoyu vücuttan atmaya çalışıyormuş doktor söyledi. Hatta bir arkadaşım 7 kez tutmadı bu tavsiye sonrası 8. De gebe kaldı ve çocuğu var şuan. Naçizane bir tavsiye.

Evet kan dolaşımı için de sürekli yatmak tavsiye edilmiyor. Dikkat edip ağır kaldirmadigimiz sürece hareket halinde olmak iyi

Ya alerjik deri reaksiyonu olduğunu düşündü sanırım, çünkü kalçada da şişlik olursa dermatoloğa gitmelisin dedi. Bende reçete olmadığı için bugün akşam dozunu yine göbekten yaptım, ve yarında pazar olduğu için göbekten yapacağım. Ama akşam yaptığım şişmedi, neredeyse bir aydır yapıyorum ilk defa böyle bir reaksiyon olmuştu. Fakat ben climara forte bant da kullanıyorum, oda aşırı kızarıklık ve kaşıntı yapıyor. Sanırım cildim hassas...

Bu arada göbekten normal iğne ile yapmayın sakın. Hatta koldanda normal iğne değil insülin iğnesi ile yapmanız gerekiyor diye biliyorum bana koldan hemşire öyle yapıyordu. Belki ondan şişmiş olabilir. Ben insülin iğnelerini trendyoldan sipariş etmiştim mecburen toplu olunca tanesi daha uyguna geliyor... Bir bakın isterseniz, nerede oturuyorsunuz ben 100lük aldım yakınsa bulamadığınızda size ulaştırmaya çalışırım.

Teşekkür ederim umarım... Yakında sağlık ocağı var aslnda ama gündüz çalışıyor olacağım... Akşam kapalı olacağı için ancak acile gidebilirim.

Cok saolun evde var zaten ama misafirlikte oldugum icin 5gunluk lazimdi onu aldim. Bir de su mubarek ilaci cok yavas yapmak lazim ben de igneden korktugum icin hizli yaptim ondan da olabilir. Neyse ki artik igneme kavustum .teklifin icin cok saol. İns hepimiz guzel haberler aliriz.

İnşallah :) Progestan çok sorun değil benim için aslında bugün haricinde çok rahat yapıyordum, işyerinde bile masamda otururken hızlıca yapabiliyorum. Ama oksaparı hızlı yapmak tam bir facia.. ama ben oksaparın bug'ını buldum.. Yaparken deriyi sıkıyoruz ya iğne tamamen bitmeden deriyi bırakmıyorum, hatta bittikten sonra da bırakamıyorum bir süre öyle tuttuğum sürece ne yanma ne acı olmuyor. Ama bırakıp alkolü koyduğum an yanmaya başlıo yine de en azından hazır olunca bırakıyorum ...

Canım doktorun bi reçete yollasın sana WhatsApp dan, çıktısını al yaptırırsın öyle

Amin canım inşallah ben de 9. Gün test yaptım tek çizgi çıktı eğer olsa çoktan çıkardı hayırlısı böyleymiş canını sıkma. Sizde problem neydi neden tüp bebek yaptırdınız
12.günde kendini gösterende var son an a kadar umutsuzluğa kapılmamak lazım inşallah sizinkide sürpriz yapar

Kızlar 6 gün sonra transferim var. Ama aklımda bazı sorular var size sormak istedim. Benim 2 tane 5.gün embriyom var ikisi aynı tüpte dondurulmuş birine iyi kalite diğerine orta kalite dediler. Doktor ikisini aynı anda koyabiliriz dedi. Ama embriyolar çözdürüldüğünde kalitelerini artırabiliyormuş orta kalite dedikleri embriyo kalitesini artırırsa tekrar dondurulacakmış eğer artırmazsa iki embriyo transfer edilecek. Ama böyle olursa elimde bi daha denemek için hiç embriyo kalmayacak böyle bi durum başına gelen var mı embriyo kalitesini artırır mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…