Nasıl arttırıyorlar acaba?Kızlar 6 gün sonra transferim var. Ama aklımda bazı sorular var size sormak istedim. Benim 2 tane 5.gün embriyom var ikisi aynı tüpte dondurulmuş birine iyi kalite diğerine orta kalite dediler. Doktor ikisini aynı anda koyabiliriz dedi. Ama embriyolar çözdürüldüğünde kalitelerini artırabiliyormuş orta kalite dedikleri embriyo kalitesini artırırsa tekrar dondurulacakmış eğer artırmazsa iki embriyo transfer edilecek. Ama böyle olursa elimde bi daha denemek için hiç embriyo kalmayacakböyle bi durum başına gelen var mı embriyo kalitesini artırır mı
Embriyolar transfer saatinden önce çözdürülüyor ya bölünmeye devam ediyorlarmış bi kaç saat daha bölündüğü için kendiliğinden kaliteleri artıyormuşNasıl arttırıyorlar acaba?
Canım sende mardınlımısın??gerçı ben değilim koca bey mardınlıBiz kadınlar hepimiz mi aynıyız
Kaç gün oldu canım transfer olalı ben de bu hafta başlıycam işe geçen hafta ful evdeydimKızlar günaydın ya birşey sorucam, normalde benim raporun bitti yarın işe başlıcam ama ben iş için 6 buçukta kalkıyorum 7 buçukta mesaim başlıyor akşam üzeri 5 buçukta mesaim bitiyor. Masa başıyım ama saatlerdir oturunca nasıl olur bilemedim. Napayım sizce ya 1 hafta daha mı alsam rapor yoksa normal işe gidip geleyim mi acaba bilemedim
Bugün transferin 5. GünüKaç gün oldu canım transfer olalı ben de bu hafta başlıycam işe geçen hafta ful evdeydim
Bebeğiniz tutunduysa artık yerleşmiş olmalı o evre geçmiş şuan ben 4. Gün döndüm işe sorun olmaz bence.Bugün transferin 5. Günü
4. Gün işe başlayanlar var ama ben olsam bir hafta daha evde olurdum iş yerin senin için çok rahat olmayacaksa ilaçlarını rahat kullanamıycaksan aklın kalmasın bu hafta da izin al ama rahat ederim iyi de hissediyorum dersen başlayanlar oldu işe benim yarın 9. Gün olacak başlayacağım artık benBugün transferin 5. Günü
Hayırlı olsun canım tekrar gözün aydın kan hiç baktırdın mı senKızlar bugün ben dayanamadım kaset test yapayım dedim bide geç çıkıyorya bunlarda yarın olmaz bana şimdi
Teşekkür ediyorum canım darısı size inşallahHayırlı olsun canım tekrar gözün aydın kan hiç baktırdın mı sen
Sağol canım inşallah hadi bakalım yarın büyük gün o zamanTeşekkür ediyorum canım darısı size inşallahkan hiç baktirmadim evde test yaptım sadece. Bugünde seçim var baktiramam yarını bekliyorum mecbur
Amin inşallahAhh valla kısmet şans biraz ya, hayırlısı hepimiz için
Hayırlısı olsun Rabbim aratmasın inşallahAmh düşük benim o yüzden yapmıştık bakalım hakkımızda hayırlısı sizin neydi
Umutlanmıyorum ama inşallah öyle olur12.günde kendini gösterende var son an a kadar umutsuzluğa kapılmamak lazım inşallah sizinkide sürpriz yapar
İğnelerim var ama onları akşam yapıyorum, oturuyorum ama bütün gün oturmak iyi gelir mi bilmiyorum ama çok şükür ağrım kanamam yokken gideyim diyorum. Yarın ömür gün Allah korusun kanamam filan olursa o zaman rapor alırım diyorum ama bilmiyorum işte yine de emin değilim4. Gün işe başlayanlar var ama ben olsam bir hafta daha evde olurdum iş yerin senin için çok rahat olmayacaksa ilaçlarını rahat kullanamıycaksan aklın kalmasın bu hafta da izin al ama rahat ederim iyi de hissediyorum dersen başlayanlar oldu işe benim yarın 9. Gün olacak başlayacağım artık ben
Benim embriyom öyle olmuştu canım bölünmeye devam etmiştiEmbriyolar transfer saatinden önce çözdürülüyor ya bölünmeye devam ediyorlarmış bi kaç saat daha bölündüğü için kendiliğinden kaliteleri artıyormuş
Bende aynen akşam yapıyorum. Öğle arası çıkıp biraz yürüyorum. Sadece Progestan fitil biraz saatleri kayıyor ama şuana kadar sorun olmadı. Ben de aynı şeyi düşündüm iyiyken gideyim dedimİğnelerim var ama onları akşam yapıyorum, oturuyorum ama bütün gün oturmak iyi gelir mi bilmiyorum ama çok şükür ağrım kanamam yokken gideyim diyorum. Yarın ömür gün Allah korusun kanamam filan olursa o zaman rapor alırım diyorum ama bilmiyorum işte yine de emin değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?