2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Nasıl arttırıyorlar acaba?

Kızlar günaydın ya birşey sorucam, normalde benim raporun bitti yarın işe başlıcam ama ben iş için 6 buçukta kalkıyorum 7 buçukta mesaim başlıyor akşam üzeri 5 buçukta mesaim bitiyor. Masa başıyım ama saatlerdir oturunca nasıl olur bilemedim. Napayım sizce ya 1 hafta daha mı alsam rapor yoksa normal işe gidip geleyim mi acaba bilemedim

Kaç gün oldu canım transfer olalı ben de bu hafta başlıycam işe geçen hafta ful evdeydim

Bugün transferin 5. Günü
4. Gün işe başlayanlar var ama ben olsam bir hafta daha evde olurdum iş yerin senin için çok rahat olmayacaksa ilaçlarını rahat kullanamıycaksan aklın kalmasın bu hafta da izin al ama rahat ederim iyi de hissediyorum dersen başlayanlar oldu işe benim yarın 9. Gün olacak başlayacağım artık ben

Amh düşük benim o yüzden yapmıştık bakalım hakkımızda hayırlısı sizin neydi
Hayırlısı olsun Rabbim aratmasın inşallah bizim eşimde varikosel var o yüzden ama olmadı bakalım yine deniycez inşallah

İğnelerim var ama onları akşam yapıyorum, oturuyorum ama bütün gün oturmak iyi gelir mi bilmiyorum ama çok şükür ağrım kanamam yokken gideyim diyorum. Yarın ömür gün Allah korusun kanamam filan olursa o zaman rapor alırım diyorum ama bilmiyorum işte yine de emin değilim

Ben transferden iki gün sonra başladım işe izin veya rapor kullanmadım. Aynı şekilde masa başı bir iş benim için bir sorun olmadı. Hatta işlem meşgul olunca kafam dağıldı biraz.

Bende aynen akşam yapıyorum. Öğle arası çıkıp biraz yürüyorum. Sadece Progestan fitil biraz saatleri kayıyor ama şuana kadar sorun olmadı. Ben de aynı şeyi düşündüm iyiyken gideyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…