Korkma artık Allah'ın izni ile ilacını al yaslan geriyeHemşire takip edelim pazartesi de ver dedi biraz rahatladım
Gayet güzel..pazartesiyi beklicwz inşallah o zamana kadar kanama dururEvet tek istemiştim önceki gebeliğimde de beta çok yüksek gidiyordu 8.gün 190 dı bunda 9. Gün 253
Canım benim tecrübeyle sabittir ki buradakiler de beni onaylar..ERKEN TEST YAPMA..zaman dediğin gerçekten çabuk geçiyor..Erken test yapınca çıksa bi dert çıkmasa bi dert, her şekilde strese giriyorsun ve bu da bebeği olumsuz etkiliyor..yapma test gününü bekle canım kafan rahat olsun..hayırlısıyla sımsıkı tutunsun bebeğinKizlar kan testim 7 haziran. Onca gun nasil gececek?
Beklemeyip erken test yapan var mi? En erken ne zmn yapilabilir? Tarihten once idrar testi mi yapsam? Kafamda deli sorular... Zaman hic gecmiyor. Umudumu yuksek tutmaya calisiyorum, bu sefer ins olacak diyorum. Ama insan 6kez husrana ugrayinca 7.de..... yine umutludur
İnşallah sımsıkı tutunmuştur bebişinBenim naklimde salı günü oldu. Genellikle evde yatıyorum ve normal ev işleri yapıyorum kendimi yormadan ama benimde sürekli kasıklarım da bir kıpırtı var gaz sancısı gibi daha çok. Benim ilk denemem ve tecrübem yok umarım bu kıpırtılar tutunma belirtileridir :)
Katım katım katım katılıyorumCanım benim tecrübeyle sabittir ki buradakiler de beni onaylar..ERKEN TEST YAPMA..zaman dediğin gerçekten çabuk geçiyor..Erken test yapınca çıksa bi dert çıkmasa bi dert, her şekilde strese giriyorsun ve bu da bebeği olumsuz etkiliyor..yapma test gününü bekle canım kafan rahat olsun..hayırlısıyla sımsıkı tutunsun bebeğin
Gözün aydın olsun yaaa çok şükür Allah'ım daha da sağlıklı gittiğini görmeyi nasip etsinHemşire takip edelim pazartesi de ver dedi biraz rahatladım
Sağol canım benim darısı başına tez vakitteGözün aydın olsun yaaa çok şükür Allah'ım daha da sağlıklı gittiğini görmeyi nasip etsin
Amiiiiiiin Allah'ım hayırla tez zaman da versin benim gibi isteyen bekleyen herkese inşallahSağol canım benim darısı başına tez vakitte
Bende üç istemiştim aslında embriyolog ikna edip ikiye düşürmüştüAhahaha bana kalsa 3 koy dedım de koymadı doktorbaya kullanmıssın sende canım ya dıgerınde ıgne vermemıstı de sımdı baya zorluyor beni iğneler
Ay bugun oglum o kadar zorladı ki bizi ikizi hiç düşünemiyorumBende üç istemiştim aslında embriyolog ikna edip ikiye düşürmüştüçocukları büyütürken kocamda dahil herkes birde üç istiyordun demişti. İnşallah ikizlerin tutarda ne demek istemisler kendin görürsün ilk olunca canım zamanla alışırsın. O iğne normalde çok yakışmış da beni çok yakmadi. Hayırlı haberlerinu bekliyorum. Eskisi gibi girmiyorum artık senin için takip edeceğim.
Hangi iğneyi kullanıyorsun merak ettimAy bugun oglum o kadar zorladı ki bizi ikizi hiç düşünemiyorumkuru peçeteyle siliyorum siliyorum hafif kızarıyor karnım o şekilde acısını daha az hissediyorum canım. 31 inde kan vericem inşallah canım
Ben de okurken ben mi karıştırdım diyodum. Aynıymış ikinizinki de. Sen de bozma moralini bak güzel olacak her şeySonuçun benim gibidarısı bana
Ahahaah bende bağımlısıyım mügoşunAy bende Avrupa yakası izliyorum. Birde şu Müge Anlıyı bıraksam iyi olacak ama sabah kahvaltı yaparken iyi oluyor dedikodu dinliyor gibi oluyorum
Aynen sadece günler farklı..Ben biraz çekildim kenara..Dua ediyorum artsın artık.İn şa Allah öyle olur canımBen de okurken ben mi karıştırdım diyodum. Aynıymış ikinizinki de. Sen de bozma moralini bak güzel olacak her şey
Biz kadınlar hepimiz mi aynıyızAhahaah bende bağımlısıyım mügoşunkız hergun kaçırmam ızlerım eşım kızıyor bıde adama anlatmaya çalışıyorum dıyor kastenmı yapıyorsun dukkandada hep ızlerım eskı bölümlerınıde açarım baştan tekrarlarım güzel küfür edıyorum rahatlıyorum
Hocam dinlenin, magnezyum alin gunde iki kez ama yemekten sonra mutlaka yoksa ishal olursunuz bir de cinsel iliski kesinlikle yasak madem kanama var, en azindan 10.haftaya kadar eger kanama kesilirse tabi. Hayirli olsun insSonucum çıktı gördün mü 2 gün önce 57.6 idi bugün 253 olmuş kanamam azaldı ama var yine
Hangi ilaclari birakmistin? Eger progrsteronu biraktiysan onda cekilme kanamasi olur. Progesteron.u cok duzenli alman lazim kesinlikleYok bırakmam daha aldim dersimi
Bana da hoca gobekten yap demisti biz de nöbetçi eczaneden insulin ignesi bulamadik normal igneyle deri alti gobekten yapmaya korktugum icin koldan kas ici yaptim ama maalesef bende de siskinlik ve agri oldu. Sabah yaptim hala agriyor. Simdi igne bulduk cok sukur. Yarinkini gobekten yapacagim ins sismez. Dr sana siskinlik icin ne dedi?Arkadaşlar selam, bugün progestan iğnemi yaptıktan sonra, iğne yaptığım bölge yaklaşık 6-7 cm çapında kabardı. Kızarıklık vs yok sadece kabardı. Fotoğrafını çekip doktoruma yolladım. Kalçadan yaptır artık dedi... Göbek benim için büyük rahatlıktı, kendim hergün aynı saatte yapabiliyordum. Fakat şimdi iki dozu aynı anda tek seferde yap dedi, hep aynı saat olması için akşam yaptırmam lazım, gündüz çalışma saatlerim hergün farklı çünkü. Acilde vs yapıyorlar mı? Reçete falan istiyorlar değil mi? O da yok bende.
Doktorum folikasit artı birçok vitamini içeren takviye verdi manganez var içindeHocam dinlenin, magnezyum alin gunde iki kez ama yemekten sonra mutlaka yoksa ishal olursunuz bir de cinsel iliski kesinlikle yasak madem kanama var, en azindan 10.haftaya kadar eger kanama kesilirse tabi. Hayirli olsun ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?