2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Canım benim tecrübeyle sabittir ki buradakiler de beni onaylar..ERKEN TEST YAPMA..zaman dediğin gerçekten çabuk geçiyor..Erken test yapınca çıksa bi dert çıkmasa bi dert, her şekilde strese giriyorsun ve bu da bebeği olumsuz etkiliyor..yapma test gününü bekle canım kafan rahat olsun..hayırlısıyla sımsıkı tutunsun bebeğin

İnşallah sımsıkı tutunmuştur bebişin belirtiler herkeste farklı kimisinde hiçbirşey olmuyor

Katım katım katım katılıyorum

Ahahaha bana kalsa 3 koy dedım de koymadı doktor baya kullanmıssın sende canım ya dıgerınde ıgne vermemıstı de sımdı baya zorluyor beni iğneler
Bende üç istemiştim aslında embriyolog ikna edip ikiye düşürmüştü çocukları büyütürken kocamda dahil herkes birde üç istiyordun demişti. İnşallah ikizlerin tutarda ne demek istemisler kendin görürsün ilk olunca canım zamanla alışırsın. O iğne normalde çok yakışmış da beni çok yakmadi. Hayırlı haberlerinu bekliyorum. Eskisi gibi girmiyorum artık senin için takip edeceğim.

Ay bugun oglum o kadar zorladı ki bizi ikizi hiç düşünemiyorum kuru peçeteyle siliyorum siliyorum hafif kızarıyor karnım o şekilde acısını daha az hissediyorum canım. 31 inde kan vericem inşallah canım

Hangi iğneyi kullanıyorsun merak ettim

Ay bende Avrupa yakası izliyorum . Birde şu Müge Anlıyı bıraksam iyi olacak ama sabah kahvaltı yaparken iyi oluyor dedikodu dinliyor gibi oluyorum
Ahahaah bende bağımlısıyım mügoşunkız hergun kaçırmam ızlerım eşım kızıyor bıde adama anlatmaya çalışıyorum dıyor kastenmı yapıyorsun dukkandada hep ızlerım eskı bölümlerınıde açarım baştan tekrarlarım güzel küfür edıyorum rahatlıyorum

Biz kadınlar hepimiz mi aynıyız

Arkadaşlar selam, bugün progestan iğnemi yaptıktan sonra, iğne yaptığım bölge yaklaşık 6-7 cm çapında kabardı. Kızarıklık vs yok sadece kabardı. Fotoğrafını çekip doktoruma yolladım. Kalçadan yaptır artık dedi... Göbek benim için büyük rahatlıktı, kendim hergün aynı saatte yapabiliyordum. Fakat şimdi iki dozu aynı anda tek seferde yap dedi, hep aynı saat olması için akşam yaptırmam lazım, gündüz çalışma saatlerim hergün farklı çünkü. Acilde vs yapıyorlar mı? Reçete falan istiyorlar değil mi? O da yok bende.

Sonucum çıktı gördün mü 2 gün önce 57.6 idi bugün 253 olmuş kanamam azaldı ama var yine
Hocam dinlenin, magnezyum alin gunde iki kez ama yemekten sonra mutlaka yoksa ishal olursunuz bir de cinsel iliski kesinlikle yasak madem kanama var, en azindan 10.haftaya kadar eger kanama kesilirse tabi. Hayirli olsun ins

Bana da hoca gobekten yap demisti biz de nöbetçi eczaneden insulin ignesi bulamadik normal igneyle deri alti gobekten yapmaya korktugum icin koldan kas ici yaptim ama maalesef bende de siskinlik ve agri oldu. Sabah yaptim hala agriyor. Simdi igne bulduk cok sukur. Yarinkini gobekten yapacagim ins sismez. Dr sana siskinlik icin ne dedi?

Hocam dinlenin, magnezyum alin gunde iki kez ama yemekten sonra mutlaka yoksa ishal olursunuz bir de cinsel iliski kesinlikle yasak madem kanama var, en azindan 10.haftaya kadar eger kanama kesilirse tabi. Hayirli olsun ins
Doktorum folikasit artı birçok vitamini içeren takviye verdi manganez var içinde teşekkürler.öğlenden beri kanamam yok desem yeridir geçiyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…