2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Aynı gün test sonucunuzu ogrenicez ben daha ilk günden uflamaya basladm yani nasl yapmadan durucam ama bilmiyorum. Doktor sakın erken yapma dedi

Burada erken yapanlar oldu 6. Gün 7. Gün 8. Gün ben 8. Gün yaptım mesela sonucunda çok üzülmem diyorsaniz 8. Gün falan yapın bence erken çıkmayabilir sonucundan etkilenirseniz bence yapmayın. Umarım pozitif olur

Ay bende Avrupa yakası izliyorum . Birde şu Müge Anlıyı bıraksam iyi olacak ama sabah kahvaltı yaparken iyi oluyor dedikodu dinliyor gibi oluyorum

Sonucum çıktı gördün mü 2 gün önce 57.6 idi bugün 253 olmuş kanamam azaldı ama var yine

Çok zor evet ama sabırlı olun. Sizi oyalayacak etkinlikler bulun. Mesela ben örgüye başladım bu süreçte. Yaptığım şey hiç bir şeye benzemiyor ama beni oyalıyor en azından

Benim naklimde salı günü oldu. Genellikle evde yatıyorum ve normal ev işleri yapıyorum kendimi yormadan ama benimde sürekli kasıklarım da bir kıpırtı var gaz sancısı gibi daha çok. Benim ilk denemem ve tecrübem yok umarım bu kıpırtılar tutunma belirtileridir :)

Son düzenleme:
Yerleşme kanaması değildi aktif kanamaydı ben transferin 3. Gününden sonra kafama göre ilaçları bıraktım kanama başlayınca 8. Gün tekrar devam ettim
Ah canım bence şükret bu uyarı oldu bak değerinde yükselmiş bin şükür asla ama asla ilaçlarını doktor diyene kadar bırakma o kadar emek sevindim İnanlı yüksek çıkmasına heyecanla senin sonucunu bekliyordum

Benim test günüm 5 Haziran ama sanırım dayanamayıp 1-2 si gibi idrar testi yapicam , bende hiç bir belirti yok ne bir gaz sancısı yada kipirdanma gibi şeyler yazmış arkadaşlar , bilmiyorum Allah yardım etsin, salı günü işe geri dönücem belki oyalanmis olurum

Arkadaslar 22 mayısta transfer oldum en erken ne zaman öğrenebilirim ya. Yolculuğa çıkıcaz negatifse boşuna beklemek istemiyorum. 3. Gün embriyosu bu arada. Oğlumda da 3. Gün embrıyosu transfer edilmişti 9. Gün 128 cıkmıstı

Ben bu işlerde vukuatlıyım hiç yorum yapmıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…