Aynı gün test sonucunuzu ogrenicez ben daha ilk günden uflamaya basladm yani nasl yapmadan durucam ama bilmiyorum. Doktor sakın erken yapma dediKizlar kan testim 7 haziran. Onca gun nasil gececek?
Beklemeyip erken test yapan var mi? En erken ne zmn yapilabilir? Tarihten once idrar testi mi yapsam? Kafamda deli sorular... Zaman hic gecmiyor. Umudumu yuksek tutmaya calisiyorum, bu sefer ins olacak diyorum. Ama insan 6kez husrana ugrayinca 7.de..... yine umutludur
Ay inşallah aminİnşallah sımsıkı tutunmuştur bebişin, sağlıcakla kucağına alırsın bebişini
Burada erken yapanlar oldu 6. Gün 7. Gün 8. GünKizlar kan testim 7 haziran. Onca gun nasil gececek?
Beklemeyip erken test yapan var mi? En erken ne zmn yapilabilir? Tarihten once idrar testi mi yapsam? Kafamda deli sorular... Zaman hic gecmiyor. Umudumu yuksek tutmaya calisiyorum, bu sefer ins olacak diyorum. Ama insan 6kez husrana ugrayinca 7.de..... yine umutludur
Ay bende Avrupa yakası izliyorumYa nerden bılıyorsun acaba olmadı dıyorsundaha kan vermedınkı ınşallah pozıtıfı gorursun canım sonra kendıne kızarsın boşuna üzüldüm dıye relax ol bı sal kendını aç avrupa yakasını benım gıbı otur ızle ınşallah guzel olacak herşey
Sonucum çıktı gördün mü 2 gün önce 57.6 idi bugün 253 olmuş kanamam azaldı ama var yineBurada erken yapanlar oldu 6. Gün 7. Gün 8. Günben 8. Gün yaptım mesela sonucunda çok üzülmem diyorsaniz 8. Gün falan yapın bence erken çıkmayabilir sonucundan etkilenirseniz bence yapmayın. Umarım pozitif olur
Bak ilaçlarını düzenli al. Kafana göre bırakma benden sana abla tavsiyesi yoksa kızarımEvet aktif kanamam var dünden beri o yüzden yaptırdım
Evet çok şükür kanamam da dursa rahat nefes alıcamYükselmiş değil mi. Hadi gözün Aydın
Yok bırakmam daha aldim dersimiBak ilaçlarını düzenli al. Kafana göre bırakma benden sana abla tavsiyesi yoksa kızarım
Çok zor evet ama sabırlı olun. Sizi oyalayacak etkinlikler bulun. Mesela ben örgüye başladım bu süreçte. Yaptığım şey hiç bir şeye benzemiyor ama beni oyalıyor en azındanKizlar kan testim 7 haziran. Onca gun nasil gececek?
Benim naklimde salı günü oldu. Genellikle evde yatıyorum ve normal ev işleri yapıyorum kendimi yormadan ama benimde sürekli kasıklarım da bir kıpırtı var gaz sancısı gibi daha çok. Benim ilk denemem ve tecrübem yok umarım bu kıpırtılar tutunma belirtileridir :)Merhaba kızlar. salı günü 2 donmuş 5. gün embriyosunu transfer oldum. açıkçası evde olmama rağmen çok dinlenemedim. iğne ilaç ve fitillerimi aksatmadım ama. sol kaşığımda hafif batmalar oluyo rahim içinde. Daha öncede bir sürü tüp bebek bir hamilelik geçirdim. oğlumda böyle şeyler oldı mu tam hatırlamıyorum. Hayal kırıklığına uğramamak için olmayacak tutmayacak diye kendimi şartlandırıyorum ama böyle acaba tutunuyor mu içeride bu onun zorlanmaları mı diyorum. siz yaşadınız mı ?
Ah canım bence şükret bu uyarı oldu bak değerinde yükselmiş bin şükür asla ama asla ilaçlarını doktor diyene kadar bırakma o kadar emek sevindim İnanlı yüksek çıkmasına heyecanla senin sonucunu bekliyordumYerleşme kanaması değildi aktif kanamaydı ben transferin 3. Gününden sonra kafama göre ilaçları bıraktım kanama başlayınca 8. Gün tekrar devam ettim
Ahh valla kısmet şans biraz ya, hayırlısı hepimiz içinO değişkenlik gösteriyor bana 8 yumurta büyüdü dediler 5 tane toplandı ama 1 tane embriyo oluşturdu onu da koyunca tutmadı zaten yedek de olmadığı için tedavi başa sarıyor
Evet canim maşallah çok güzel artmış tekrar verecekmisin pazartesi azalmış kanamanda artık rahatlasın için.Sonucum çıktı gördün mü 2 gün önce 57.6 idi bugün 253 olmuş kanamam azaldı ama var yine
Benim test günüm 5 Haziran ama sanırım dayanamayıp 1-2 si gibi idrar testi yapicam , bende hiç bir belirti yok ne bir gaz sancısı yada kipirdanma gibi şeyler yazmış arkadaşlar , bilmiyorum Allah yardım etsin, salı günü işe geri dönücem belki oyalanmis olurumKizlar kan testim 7 haziran. Onca gun nasil gececek?
Aynen çok şükür canım bırakmam artıkAh canım bence şükret bu uyarı oldu bak değerinde yükselmiş bin şükür asla ama asla ilaçlarını doktor diyene kadar bırakma o kadar emek sevindim İnanlı yüksek çıkmasına heyecanla senin sonucunu bekliyordum
Hemşire takip edelim pazartesi de ver dedi biraz rahatladımEvet canim maşallah çok güzel artmış tekrar verecekmisin pazartesi azalmış kanamanda artık rahatlasın için.
Ben bu işlerde vukuatlıyım hiç yorum yapmıyımArkadaslar 22 mayısta transfer oldum en erken ne zaman öğrenebilirim ya. Yolculuğa çıkıcaz negatifse boşuna beklemek istemiyorum. 3. Gün embriyosu bu arada. Oğlumda da 3. Gün embrıyosu transfer edilmişti 9. Gün 128 cıkmıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?