- 6 Aralık 2022
- 389
- 675
- 18
- 30
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #20.841
Ahhh o problem bende en baştan beri var malesef. Yemediğim erikler kayısılar kalmadı valla aylardırKızlar yardım edin bana sabah tuvalete çıkamadım çok rahatsızım şuan karnım çok kötü ağrıyor. Bu sıkıntıyı yaşayanlar nasıl çözdünüz akıl verin bana. Erik komposto yedim cennet hurması kurusuna ceviz doldurdum yedim banamısın demiyor daha etkili bi çözüm var mı?
Xioaminin 360 derece kamerasını aldık biz ya. Ses ve hareket sensörlü her türlü ses ve harekette telefona bildirim geliyor. Aynı zamanda olduğu yerde 360 derece dönebiliyor. Telefondan kameraya konuşabiliyorsunda. Bizin hoşumuza gitti bayadır aklımaydı bakalım işe yarar inşallahkızlar ya şu bebek kamerası işini nasıl yapacağız alan var mı? marka model belirleyen var mı benim hiçbir fikrim yok çünküü
Detaylıya girmek için normal muayeneyi beklemek zorunda değilsiniz. Direkt kendiniz randevulaşın gidebilirsiniz. Ama yeni bulacağınız doktor da sizi tanıdığı bir yere ya da doktora yönlendirebilir. Bazen hastanedeki perinatoloğa ya da radyoloğa yönlendiriyorlar. Eğer detaylı öncesi yeni doktora giderseniz sonrasında raporu doktorunuza göndermeniz yeterli. İlla ki muayeneye gitmek gerekmiyor. Bu şekilde de yapabilirsiniz. Ya da direkt araştırdığınız bir perinatolog varsa detaylıya girin, sonrasında yeni doktorunuza gidince raporu gösterirsiniz. Biraz karışık anlattım sankiMerhaba kızlar çok kafam karışık 21. Haftamın içindeyim ,son kontrolümde 26 aralığa doktorum normal randevu verdi detaylı ultrasona yönlendirmedi. bende doktoru değiştirmeyi düşünüyorum kendim gidip özele detaylıya mı gitsem yoksa yeni doktora gidip sonrasındamı detaylıya girsem.bide detaylıdan sonrada normal doktor hemen kontrol ediyomuş diye duydum doğrumu maddi olarak durumum olsada bin lira detaylı öncesinde ve sonrasında normal muayene iki bin lira vermek saçma geliyo çok kararsızım akıl verebilirmisiniz
Arya benceKızlar iyi akşamlar
Hangi isim sizce daha güzel?
KİMYA - ARYA
Kimya: 1.Maddelerin temel yapılarını, bileşimlerini, vb.ni inceleyen bilim. 2. Üstün nitelikler taşıyan, çok değerli
Arya: soyluluğu ve aynı zamanda da asaleti temsil eden bir isimdir. Aynı zamanda Arya operada yer alan bir müzik çeşidinin ismidir ve müzik eseri anlamına da gelmektedir.
3 aydan sonrasi yaz olmasa yine alacagim da yazliklar cikmadi henuz magazalara ilk 3 ayda hemen buyuyorlarmis bos yere fazladan almayayim dedim alt ust takim olanlardan belki 1-2 tane daha alirim gibi birde hastane cikisi almadim ben onu alacagimTecrübeli değilim ama ilk 3 aya yeterli benceben daha bunların yarısını aldım bunu ekran görüntüsü alayım da eksikleri tamamlıym
Teşekkür ederimDetaylıya girmek için normal muayeneyi beklemek zorunda değilsiniz. Direkt kendiniz randevulaşın gidebilirsiniz. Ama yeni bulacağınız doktor da sizi tanıdığı bir yere ya da doktora yönlendirebilir. Bazen hastanedeki perinatoloğa ya da radyoloğa yönlendiriyorlar. Eğer detaylı öncesi yeni doktora giderseniz sonrasında raporu doktorunuza göndermeniz yeterli. İlla ki muayeneye gitmek gerekmiyor. Bu şekilde de yapabilirsiniz. Ya da direkt araştırdığınız bir perinatolog varsa detaylıya girin, sonrasında yeni doktorunuza gidince raporu gösterirsiniz. Biraz karışık anlattım sankiumarım yardımcı olmuştur.
Bence yeterli hiç o 1 2 yi bile almayın. Yaz gelmesinden ziyade bebeğiniz kilolu olur faln aldıklarınız 2. 3. Aydan sonra olmaz. Bende kendimce liste çıkarmıştım herşeyden 5 5 Alcam dedim sizinkini görünce aşırı az geldi gözüme3 aydan sonrasi yaz olmasa yine alacagim da yazliklar cikmadi henuz magazalara ilk 3 ayda hemen buyuyorlarmis bos yere fazladan almayayim dedim alt ust takim olanlardan belki 1-2 tane daha alirim gibi birde hastane cikisi almadim ben onu alacagim
Tecrubeli anniskolaar bugun aldiklarimi soyle bi dagittim ortaligada alinanlarin hepsi 0-3 aylik kislik bi bakin bakalim yeterlimi biraz daha alayimmi yaz gelecek diye cok almakda istemiyorum beni yaza kadar cikartirmi bundan veya hangilerine ekleme yapayim
5 adet patikli tulum
2 adet 5 li takim
2 adet alt ust takim
2 adet salopet tulum
12 adet yarisi yenindogan yarisi 0-3 ay beyaz zibin
8 adet renkli uzun-kisa kol karisik zibin ust
7 adet alt pantolon tayt
2 örgu 1 pelus battaniye
5 adet muslin
10 agiz bezi
15 adet corap 3 adet kulotlu corap
2 adet yun patik
4 cift eldiven
5 adet sapka
HAFTalarımız aynı bende yatın gireceğim ayrıntılıya benim doktorum yapmanızı öneriyorum dedi ve çalıştıkları perintologa yönlendirdi onlar bize geçiyor bilgileri diye de ekledi bu ay gelmenize gerek yok dedi detaylı özele gidiyorsanız kendi doktorunuza gitmenize gerek kalmıyor bence biz öyle yapacağız haklısınız sonuçta az bir miktar değil neden iki defa ödeyesinizMerhaba kızlar çok kafam karışık 21. Haftamın içindeyim ,son kontrolümde 26 aralığa doktorum normal randevu verdi detaylı ultrasona yönlendirmedi. bende doktoru değiştirmeyi düşünüyorum kendim gidip özele detaylıya mı gitsem yoksa yeni doktora gidip sonrasındamı detaylıya girsem.bide detaylıdan sonrada normal doktor hemen kontrol ediyomuş diye duydum doğrumu maddi olarak durumum olsada bin lira detaylı öncesinde ve sonrasında normal muayene iki bin lira vermek saçma geliyo çok kararsızım akıl verebilirmisiniz
Kimya güzel bi isim Mevlana’nın da kızının adı ama ben Arya’dan yana kullanıyorum oyumu
Arya bence
Maşallah bayağı çok. Yeter bence. Güzel günlerde giysinTecrubeli anniskolaar bugun aldiklarimi soyle bi dagittim ortaligada alinanlarin hepsi 0-3 aylik kislik bi bakin bakalim yeterlimi biraz daha alayimmi yaz gelecek diye cok almakda istemiyorum beni yaza kadar cikartirmi bundan veya hangilerine ekleme yapayim
5 adet patikli tulum
2 adet 5 li takim
2 adet alt ust takim
2 adet salopet tulum
12 adet yarisi yenindogan yarisi 0-3 ay beyaz zibin
8 adet renkli uzun-kisa kol karisik zibin ust
7 adet alt pantolon tayt
2 örgu 1 pelus battaniye
5 adet muslin
10 agiz bezi
15 adet corap 3 adet kulotlu corap
2 adet yun patik
4 cift eldiven
5 adet sapka
Benimde yarım saati geçti vee en ince ayrıntısına kadar hem baktı hem eşimle bana anlattı mide böbrek kalp akciğer karaciğer beyin göz burun kulak ağız cinsiyet aklına hangi organ geliyosa tek tek baktı söyledi el parmakları ayak parmakları ayak tabanına varana kadar inceledi çok açıklayıcıydı detaylının amacıda bu zaten Allah razı olsun hocamızdan mükemmel bir doktor muş işi gücü rast gelsin inşallahEvet asistana söyledi ama farklı olarak bi plesenta anterior dedi fundal dedi bir de tree li birşey dedi anlamadım ekran yukarda kalıyodu biraz bakmaya çalıştım ama anlayamadım siyah beyaz görüntüden çok birşey anlamıyorum ben. Ben tek tek söylüyolar diye düşünmüştüm işte böbrek mide bilmem ne yapmayınca bakmadı mı diye düşündüm
Aynen canım ya çikolata fln deniyor ama sanki acıkınca daha hareketliler
AryaaaaKızlar iyi akşamlar
Hangi isim sizce daha güzel?
KİMYA - ARYA
Kimya: 1.Maddelerin temel yapılarını, bileşimlerini, vb.ni inceleyen bilim. 2. Üstün nitelikler taşıyan, çok değerli
Arya: soyluluğu ve aynı zamanda da asaleti temsil eden bir isimdir. Aynı zamanda Arya operada yer alan bir müzik çeşidinin ismidir ve müzik eseri anlamına da gelmektedir.
Ya işte herkesin doktoru perinatoloğa yönlendirmiş benimki paragöz galiba hiç bişey demedi yaşadığım şehirde üç prof var detaylı yapan biri benim doktorun kocası ona rağmen.. senin doktorun gibi diyebilirdiHAFTalarımız aynı bende yatın gireceğim ayrıntılıya benim doktorum yapmanızı öneriyorum dedi ve çalıştıkları perintologa yönlendirdi onlar bize geçiyor bilgileri diye de ekledi bu ay gelmenize gerek yok dedi detaylı özele gidiyorsanız kendi doktorunuza gitmenize gerek kalmıyor bence biz öyle yapacağız haklısınız sonuçta az bir miktar değil neden iki defa ödeyesiniz
Bende yarın gitcem yapmaya 12 den sonra birşey yeme 9 da burda ol dedielr. 24 ile 28. Haftalar arası yapılıyor bu test. Muaneniz bu aralığa denk geliyorsa sıkıntı olmazMerhabalar. Nasılsınız? Umarım her şey yolundadır. Kıyafetler alınmaya başlanmış ne güzel. Ben de denk geldikçe LCW online alıyorum. Kupon filan oluyor orda bakınız.
Bu arada şeker yüklemesi için 28. Haftada yaparız dedi doktorum ,24 te gitmiştim aç değildim. Aç olduğun zaman diğer ay muayenede yaparız dedi. Geç mi olur bilemedim.
Oğlumdan hatırlıyorum süreci ama o gün çok acıkıp sabah yemiştimBende yarın gitcem yapmaya 12 den sonra birşey yeme 9 da burda ol dedielr. 24 ile 28. Haftalar arası yapılıyor bu test. Muaneniz bu aralığa denk geliyorsa sıkıntı olmaz
Bende açlığa dayanır mıyım diye düşünüyorumOğlumdan hatırlıyorum süreci ama o gün çok acıkıp sabah yemiştimolmadı devlette denk gelirse gidip yaptırayım yakın zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?