2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Ahhh o problem bende en baştan beri var malesef. Yemediğim erikler kayısılar kalmadı valla aylardır

kızlar ya şu bebek kamerası işini nasıl yapacağız alan var mı? marka model belirleyen var mı benim hiçbir fikrim yok çünküü
Xioaminin 360 derece kamerasını aldık biz ya. Ses ve hareket sensörlü her türlü ses ve harekette telefona bildirim geliyor. Aynı zamanda olduğu yerde 360 derece dönebiliyor. Telefondan kameraya konuşabiliyorsunda. Bizin hoşumuza gitti bayadır aklımaydı bakalım işe yarar inşallah

Detaylıya girmek için normal muayeneyi beklemek zorunda değilsiniz. Direkt kendiniz randevulaşın gidebilirsiniz. Ama yeni bulacağınız doktor da sizi tanıdığı bir yere ya da doktora yönlendirebilir. Bazen hastanedeki perinatoloğa ya da radyoloğa yönlendiriyorlar. Eğer detaylı öncesi yeni doktora giderseniz sonrasında raporu doktorunuza göndermeniz yeterli. İlla ki muayeneye gitmek gerekmiyor. Bu şekilde de yapabilirsiniz. Ya da direkt araştırdığınız bir perinatolog varsa detaylıya girin, sonrasında yeni doktorunuza gidince raporu gösterirsiniz. Biraz karışık anlattım sanki umarım yardımcı olmuştur.

Arya bence

Tecrübeli değilim ama ilk 3 aya yeterli bence ben daha bunların yarısını aldım bunu ekran görüntüsü alayım da eksikleri tamamlıym
3 aydan sonrasi yaz olmasa yine alacagim da yazliklar cikmadi henuz magazalara ilk 3 ayda hemen buyuyorlarmis bos yere fazladan almayayim dedim alt ust takim olanlardan belki 1-2 tane daha alirim gibi birde hastane cikisi almadim ben onu alacagim

Teşekkür ederim

3 aydan sonrasi yaz olmasa yine alacagim da yazliklar cikmadi henuz magazalara ilk 3 ayda hemen buyuyorlarmis bos yere fazladan almayayim dedim alt ust takim olanlardan belki 1-2 tane daha alirim gibi birde hastane cikisi almadim ben onu alacagim
Bence yeterli hiç o 1 2 yi bile almayın. Yaz gelmesinden ziyade bebeğiniz kilolu olur faln aldıklarınız 2. 3. Aydan sonra olmaz. Bende kendimce liste çıkarmıştım herşeyden 5 5 Alcam dedim sizinkini görünce aşırı az geldi gözüme . Yeter yani bide soğuk yün yelekler hırkalar olacak üstlerinde

Bence gayet dozunda bi alışveriş olmuş ilk 3 ay için. Bebek iri olmazsa zıbınlar daha uzun süre de kullanılıyor hatta trendyolda falan zıbın büyütmek için küçük parçalar da satılıyor onlarla altları yazın bile giydirirsin eline çıkagelir ihtiyaç anında.

HAFTalarımız aynı bende yatın gireceğim ayrıntılıya benim doktorum yapmanızı öneriyorum dedi ve çalıştıkları perintologa yönlendirdi onlar bize geçiyor bilgileri diye de ekledi bu ay gelmenize gerek yok dedi detaylı özele gidiyorsanız kendi doktorunuza gitmenize gerek kalmıyor bence biz öyle yapacağız haklısınız sonuçta az bir miktar değil neden iki defa ödeyesiniz

Maşallah bayağı çok. Yeter bence. Güzel günlerde giysin

Benimde yarım saati geçti vee en ince ayrıntısına kadar hem baktı hem eşimle bana anlattı mide böbrek kalp akciğer karaciğer beyin göz burun kulak ağız cinsiyet aklına hangi organ geliyosa tek tek baktı söyledi el parmakları ayak parmakları ayak tabanına varana kadar inceledi çok açıklayıcıydı detaylının amacıda bu zaten Allah razı olsun hocamızdan mükemmel bir doktor muş işi gücü rast gelsin inşallah

Aynen canım ya çikolata fln deniyor ama sanki acıkınca daha hareketliler
Aryaaaa

Ya işte herkesin doktoru perinatoloğa yönlendirmiş benimki paragöz galiba hiç bişey demedi yaşadığım şehirde üç prof var detaylı yapan biri benim doktorun kocası ona rağmen.. senin doktorun gibi diyebilirdi

Merhabalar. Nasılsınız? Umarım her şey yolundadır. Kıyafetler alınmaya başlanmış ne güzel. Ben de denk geldikçe LCW online alıyorum. Kupon filan oluyor orda bakınız.

Bu arada şeker yüklemesi için 28. Haftada yaparız dedi doktorum ,24 te gitmiştim aç değildim. Aç olduğun zaman diğer ay muayenede yaparız dedi. Geç mi olur bilemedim.

Bende yarın gitcem yapmaya 12 den sonra birşey yeme 9 da burda ol dedielr. 24 ile 28. Haftalar arası yapılıyor bu test. Muaneniz bu aralığa denk geliyorsa sıkıntı olmaz

Bu arada çok fazla yenidoğan almıyorum ben. Oğlum mesela biraz iri bebek doğdu. Bazı kıyafetleri hiç giyemedi ya da birkaç hafta giydi.

Bende yarın gitcem yapmaya 12 den sonra birşey yeme 9 da burda ol dedielr. 24 ile 28. Haftalar arası yapılıyor bu test. Muaneniz bu aralığa denk geliyorsa sıkıntı olmaz
Oğlumdan hatırlıyorum süreci ama o gün çok acıkıp sabah yemiştim olmadı devlette denk gelirse gidip yaptırayım yakın zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…