- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.178
- 248
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #20.881
Evet okula başladıkları zamanlarda olacak inşallahArya, Alya, Ela gibi isimleri çok beğeniyorum ama bu isimler o kadar çok koyuluyor ki. Napsam bilemedimsonu A ile biten isimler çok moda oldu. Yani kızlarımız okula başladığında bir sürü adaşları olur bu tarz isimleri seçersek
bir yandan da kulağa çok hoş geliyorlar. Kafam karışıyor. Bütün influencerlar ünlüler hep böyle isim koyuyor. Bir ara da herkes Ada ismini koyuyordu. O furya bitti.
Şimdi bunlar var. Bunlara ek mila, lina vb türevler de mevcut
Bi ara da azra ismi çok vardı mesela o da artık yenilerde yok.
Aynen birde o var bacak boyu uzunlugu 2 hafta onden gidiyor o aldigim tulumlar insallah olurBence yeterli hiç o 1 2 yi bile almayın. Yaz gelmesinden ziyade bebeğiniz kilolu olur faln aldıklarınız 2. 3. Aydan sonra olmaz. Bende kendimce liste çıkarmıştım herşeyden 5 5 Alcam dedim sizinkini görünce aşırı az geldi gözüme. Yeter yani bide soğuk yün yelekler hırkalar olacak üstlerinde
Evet gordum hatta kuculen bi zibinin cit cit bolgesini kesip kendimizde dikebiliriz bence kolay bissey gibi duruyorBence gayet dozunda bi alışveriş olmuş ilk 3 ay için. Bebek iri olmazsa zıbınlar daha uzun süre de kullanılıyor hatta trendyolda falan zıbın büyütmek için küçük parçalar da satılıyor onlarla altları yazın bile giydirirsin eline çıkagelir ihtiyaç anında.
ay herkes gunde 3 kez ustunu degistirdigin olacak falan diyor azmi aldim diyordum bendeMaşallah bayağı çok. Yeter bence. Güzel günlerde giysin
21+5 ve 7 kg aldim24+4 e 5.6 kg almış olarak giriyorum. Sizlerde durum nedir kızlar? İştahım çok açıldı son zamanlardakendimi durduramıyorum, ne yapıcam böyle
Geç olmaz canım normal 28 e kadar yapılıyorMerhabalar. Nasılsınız? Umarım her şey yolundadır. Kıyafetler alınmaya başlanmış ne güzel. Ben de denk geldikçe LCW online alıyorum. Kupon filan oluyor orda bakınız.
Bu arada şeker yüklemesi için 28. Haftada yaparız dedi doktorum ,24 te gitmiştim aç değildim. Aç olduğun zaman diğer ay muayenede yaparız dedi. Geç mi olur bilemedim.
Ben de o kadar beğenerek, içime sinen şeyler aldım ki hemencecik büyüyecek giyemeyecek dediklerinde üzülüyorumAynen birde o var bacak boyu uzunlugu 2 hafta onden gidiyor o aldigim tulumlar insallah olur
Ben açken içmem gereken ilaçları bile zor bekliyorum bakalım nasıl olacak.. Allah bir kolaylığını verir diyorum sonraBaya araştırdım ya yapılması gerekli cidden. Açlık üstüne bide şekerli birşey veriyorlarmış onunla istifra eden çok kişi var inşallah olmaz ya.
Çok güzel canım ismi gibi olur inşAllah küçük beyBenim minnaka da Arhan düşünüyoruz teyzeleri
İkisi çok farklı canım neye göre bu isimler arasında kaldınız belki o şekilde yardımcı olabilirizİsim konusuna gelmişiz bana da fikir verinkimliğe Fatma zehra mi yoksa hanne maria mi?
Aynı fikirdeyim farklı olacak diye suyu çıktı işinİsim konusu açılmışken gerçekten doğduğu yıla göre bir isim furyası oluşuyor. Bir sınıfta birçok Su, Azra, Arda vs olunca soyisimleri ile çağırıyoruz artık çocukları
Aileler haklı olarak farklı isimlere yöneliyor ama bu defa sanki uydurma isimler ortaya çıkıyor
Çoğunun isim olduğundan bile şüpheliyim
MaşAllah çok güzel isim çok severimAynı fikirdeyim farklı olacak diye suyu çıktı işin
Bizin oğluşumuz, Deniz'imiz olacak inşallah
AynenMaşAllah çok güzel isim çok severim
Kalitesi nasıl merak ediyorum ben deKızlar bu çantaları bakan var mı? Nasıldır acaba? İndirime girmiş
MCD BAG F-35 Kiremit Turuncu Cep Siyah Bebek Bakım Çantası
Bebeğiniz ile günlük gezinti ya da seyahatlerinizdeyken MCD Bag’in size sundukları, onu harika bir bebek bakım çantası yapar. MCD Bag yanınızdayken ihtiyacınız olan her şeye sahip olursunuz. Peki MCD Bag Anne Bebek Bakım Çantası Hangi Özellikleri Taşıyor ? Bebek arabası askı aparatı ve alt açma...mcdbag.com
Ozellikle bazilari kedi ismi gibi geliyor bana benimde yegenimin adi elbette aranizda o isimleri begenenlerde vardir ama mila miya mira kedi gibiİsim konusu açılmışken gerçekten doğduğu yıla göre bir isim furyası oluşuyor. Bir sınıfta birçok Su, Azra, Arda vs olunca soyisimleri ile çağırıyoruz artık çocukları
Aileler haklı olarak farklı isimlere yöneliyor ama bu defa sanki uydurma isimler ortaya çıkıyor
Çoğunun isim olduğundan bile şüpheliyim
Hahah çok güldüm buna , ama gerçekten kedi ismi diyince de oturdu yaniOzellikle bazilari kedi ismi gibi geliyor bana benimde yegenimin adi elbette aranizda o isimleri begenenlerde vardir ama mila miya mira kedi gibi
GünaydınGünaydın kızlar, size iyi haberlerle gelmeyi çok isterdim ama malesef nasip değilmiş. Ayrıntılı ultrasonda bebeğin diyaframi olmadığını bundan sebeple organların yer değiştirdiğini öğrendik. Ve yaşam oranı %19 çıkarttı doktor. Doktor bize birakti ama sonlandırmami tavsiye etti. Yaşam şansı çok düşük doğar doğmaz İstanbulda sadece bi hastanede ameliyat olması lazımmış oda 19 luk oranla. Sonrasında da sağlık sorunları olan bir bebek olacakmis. O kadar zor bir karar ki dünden beri helak olduk eşimle. Daha önce 3 kaybımız var birini doğduktan 10 gün sonra kaybettik , eşim bi daha o süreci atlatamam hem sana hem çocuğa eziyet etmeyelim diyor. Bebeğim hiç birseyden habersiz içimde kıpır kıpır... dua edin en hayırlısı neyse şu süreci atlatayım. Rabbım sizlerin bebislerini sizlere bagislasin
Son derede üzgünüm bunları okuduğum ve yaşadığınız için, tüm dualarım sizinle, bu süreci umarım en az hasarla atlatırsınız, kararınız ne olursa olsun imkan varsa lütfen ailenizle destek alın, tüm kalbim sizinle...Günaydın kızlar, size iyi haberlerle gelmeyi çok isterdim ama malesef nasip değilmiş. Ayrıntılı ultrasonda bebeğin diyaframi olmadığını bundan sebeple organların yer değiştirdiğini öğrendik. Ve yaşam oranı %19 çıkarttı doktor. Doktor bize birakti ama sonlandırmami tavsiye etti. Yaşam şansı çok düşük doğar doğmaz İstanbulda sadece bi hastanede ameliyat olması lazımmış oda 19 luk oranla. Sonrasında da sağlık sorunları olan bir bebek olacakmis. O kadar zor bir karar ki dünden beri helak olduk eşimle. Daha önce 3 kaybımız var birini doğduktan 10 gün sonra kaybettik , eşim bi daha o süreci atlatamam hem sana hem çocuğa eziyet etmeyelim diyor. Bebeğim hiç birseyden habersiz içimde kıpır kıpır... dua edin en hayırlısı neyse şu süreci atlatayım. Rabbım sizlerin bebislerini sizlere bagislasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?