2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Evet okula başladıkları zamanlarda olacak inşallah
Ada ismine cidden bayılırım ama kıbrıslıyım ada da yaşıyorum ve burda çok ada ismi var
Azra ismine gelecem, Ablamın kızına koyması için söylediğim isim ve koydularda, 2. Kızına da Hira ismini koydu.
Zevklerimiz çok yakınmış peki sen ne koyacaksın çocuğunun ismini merak ettim.

Aynen birde o var bacak boyu uzunlugu 2 hafta onden gidiyor o aldigim tulumlar insallah olur

Evet gordum hatta kuculen bi zibinin cit cit bolgesini kesip kendimizde dikebiliriz bence kolay bissey gibi duruyor
Maşallah bayağı çok. Yeter bence. Güzel günlerde giysin
ay herkes gunde 3 kez ustunu degistirdigin olacak falan diyor azmi aldim diyordum bende
24+4 e 5.6 kg almış olarak giriyorum. Sizlerde durum nedir kızlar? İştahım çok açıldı son zamanlarda kendimi durduramıyorum, ne yapıcam böyle
21+5 ve 7 kg aldim

Geç olmaz canım normal 28 e kadar yapılıyor

Baya araştırdım ya yapılması gerekli cidden. Açlık üstüne bide şekerli birşey veriyorlarmış onunla istifra eden çok kişi var inşallah olmaz ya.
Ben açken içmem gereken ilaçları bile zor bekliyorum bakalım nasıl olacak.. Allah bir kolaylığını verir diyorum sonra

İsim konusu açılmışken gerçekten doğduğu yıla göre bir isim furyası oluşuyor. Bir sınıfta birçok Su, Azra, Arda vs olunca soyisimleri ile çağırıyoruz artık çocukları
Aileler haklı olarak farklı isimlere yöneliyor ama bu defa sanki uydurma isimler ortaya çıkıyor
Çoğunun isim olduğundan bile şüpheliyim

Aynı fikirdeyim farklı olacak diye suyu çıktı işin

Bizin oğluşumuz, Deniz'imiz olacak inşallah

Kızlar bu çantaları bakan var mı? Nasıldır acaba? İndirime girmiş

Kalitesi nasıl merak ediyorum ben de

Ozellikle bazilari kedi ismi gibi geliyor bana benimde yegenimin adi elbette aranizda o isimleri begenenlerde vardir ama mila miya mira kedi gibi

Günaydın kızlaar,

İsim konusu açılmış, ben yeni hamile oldğumu öğrendiğimde rüyamda iki bebek görmüştüm bir kız bir erkek. Hiç de aklımda yokken rüyamda kız için Arya olsun adı demiştim eşime. Oğlumun ismi de Çınar aslında uyumlu da. o yüzden ben Arya istiyordum ama sonra çok mu olacak bu isim etrafta acaba diye bi emin olamayıp havada bıraktım konuyu. Ela çok masum geliyo ama yine aynı şekilde çok olmasından endişeliyim. Bizim 5 yaşındaki minik abi de bir süredir isim bulmuş Yağmur olsun diyor adı :)
Yani şimdi Arya, Yağmur falan derken hala no name bebemiz İlkinde daha hayal aşamasındayken ismi hazır olunca çok zor geldi bu iş bana şimdi :)

Ozellikle bazilari kedi ismi gibi geliyor bana benimde yegenimin adi elbette aranizda o isimleri begenenlerde vardir ama mila miya mira kedi gibi
Hahah çok güldüm buna , ama gerçekten kedi ismi diyince de oturdu yani
Bir de hala bişey su lar var. Onlar bitsin diye bekliyorum ama eşim tarafında gayet güncel de kullanıyorlar

Günaydın kızlar, size iyi haberlerle gelmeyi çok isterdim ama malesef nasip değilmiş. Ayrıntılı ultrasonda bebeğin diyaframi olmadığını bundan sebeple organların yer değiştirdiğini öğrendik. Ve yaşam oranı %19 çıkarttı doktor. Doktor bize birakti ama sonlandırmami tavsiye etti. Yaşam şansı çok düşük doğar doğmaz İstanbulda sadece bi hastanede ameliyat olması lazımmış oda 19 luk oranla. Sonrasında da sağlık sorunları olan bir bebek olacakmis. O kadar zor bir karar ki dünden beri helak olduk eşimle. Daha önce 3 kaybımız var birini doğduktan 10 gün sonra kaybettik , eşim bi daha o süreci atlatamam hem sana hem çocuğa eziyet etmeyelim diyor. Bebeğim hiç birseyden habersiz içimde kıpır kıpır... dua edin en hayırlısı neyse şu süreci atlatayım. Rabbım sizlerin bebislerini sizlere bagislasin

Günaydın çok çok üzüldüm ne desem bilemedim çok zor bir karar dualarım hep sizinle olacak.

Son derede üzgünüm bunları okuduğum ve yaşadığınız için, tüm dualarım sizinle, bu süreci umarım en az hasarla atlatırsınız, kararınız ne olursa olsun imkan varsa lütfen ailenizle destek alın, tüm kalbim sizinle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…