- 27 Ocak 2014
- 833
- 2.479
- 313
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #20.821
Gebelikte karpal tunel sendromu da geçiçi olarak görülebiliyor bu da uyuşukluğa sebep olabilir, yarın gidecekmişsin nasıl olsa bi çaresi bulunur insallah.Tansiyon dün baktırmistm normal dediler. Bugün sağlık ocağına sordum onlarda kadın doğuma sor dedi bide tuz tüketimini sordu ben biraz fazla tüketiyorum onu da bugünden itibaren azalticam inşallah. Yüzüklerimi 1 aya yakındır takmıyorum zaten. Ama elimde ki uyuşukluk çok başka özellikle sağ elimin baş işaret ve orta parmağım gün içi bile hep uyuşuk. İnternette baktım gebelikte de parmak ucu uyuşukluk normal yazıyor. Bende ki farklı ama ya yarın gitcem inşallah ilgilenirler. Örgüyu bende bıraktım bı kaç gün yapmicam bakalım nasıl olacak
Sağlık ocağı tam karşımızda yapıyorlarsa ben de orda yaptırmak istiyorum sabahları aç asla kalamıyorum kalkar kalkmaz ağzıma bişey atmam lazım yoksa çok midem bulanıyorBen hastanede yaptırdım 75 gr, kadın doğum istek yaptı
İnşallah burda da yapıyorlardır. Sağlık ocağı tam karşımızda çok iyi olurEvet bana sağlık ocağındaki hemşire yapıyoruz demişti ona gideceğim
Evet internette baktığım buydu tam olarak. Biraz korkuttu açıkçası. İlerlerse his kaybı olurmuş kalıcı olarak faln. Yarın kadın doğuma değil. Şeker yüklemesi için bide dahiliye doktoruna gitcem inşallah yardımcı olurlarGebelikte karpal tunel sendromu da geçiçi olarak görülebiliyor bu da uyuşukluğa sebep olabilir, yarın gidecekmişsin nasıl olsa bi çaresi bulunur insallah.
Korkma internete bakıp da hayır haber okuyan görmedim daha cadı kazanı gibi kötü haber kaynıyor her yerEvet internette baktığım buydu tam olarak. Biraz korkuttu açıkçası. İlerlerse his kaybı olurmuş kalıcı olarak faln. Yarın kadın doğuma değil. Şeker yüklemesi için bide dahiliye doktoruna gitcem inşallah yardımcı olurlar
İnşallah teşekkür ederimKorkma internete bakıp da hayır haber okuyan görmedim daha cadı kazanı gibi kötü haber kaynıyor her yerdoktor en güzel açıklamayı yapar içini ferah tut sen
Bugün sağlık ocağındaki doktoruma sordum. Yapıyoruz demedi.Kızlar iyi akşamlar. Şeker yüklemesini sağlık ocağında yapıyorlar mı? İnternetten baktım ama kimisi yapıyo kimisi yapmıyo demiş.
Yarın ben de gidip bi soracağım bakalım okuldan sonraBugün sağlık ocağındaki doktoruma sordum. Yapıyoruz demedi.
Dün akşam doktorumla iletişimdeydim yorgunluktan azalabileceğini söyledi hareketlerin biraz dinlenmemi tatlı yememi tavsiye etti. Dediklerini yaptım gece bir iki kez hissettim hareketlerini rahatladımEger normal sartlarda noktorun doguma kadar yat demediyse birsey olacagini sanmam cunku ben laboratuvar sefiyim sabah 8 den aksam 5 e kadar iki katli yeri tek tek gezip surekli kontrol ediyorum calisanlari ne kadar ayakta kalip hatta ne kadar agir isler yaptigimi bir gorseniz allahin izniyle hic birseyde olmadi bu zamana kadar o yuzden kendi kendine boyle dusunup uzulme canim hic
Evet ya öyleymiş doktorumda aynısını söyledi tatlı yiyip dinlendim gece bir iki kez hareket ettiBana abim kızımda hediye olarak almıştı 5 sene oldu, bütçe çok rahatsa alınabilir işe yarıyor baya, sadece ses değil görüntü olması çok iyi. Bendekini aşağı ekliyorum alırken ben wi-fi sız olmasını tercih ettim çünkü biz 2 sene falan çocuğun yanına telefon sokmadık, evde modemi de olduğunca kapalı tuttuk. Bir de wi-fi lı olanlarda karışıklık olabiliyor diye okudum araştırmak lazım. Eğer bakıcı bakacaksa bebeğe işten bağlanmak için tercih edilebilir ama.
Eki Görüntüle 3179042
Evet biz yorgunken onlar da yoruluyor daha durgun oluyorlar cok normal
Oo hadi siftahı yaptın deseneçok da minnoşmuş keçeden daha şık görünüyor güle güle kullan
AryaaKızlar iyi akşamlar
Hangi isim sizce daha güzel?
KİMYA - ARYA
Kimya: 1.Maddelerin temel yapılarını, bileşimlerini, vb.ni inceleyen bilim. 2. Üstün nitelikler taşıyan, çok değerli
Arya: soyluluğu ve aynı zamanda da asaleti temsil eden bir isimdir. Aynı zamanda Arya operada yer alan bir müzik çeşidinin ismidir ve müzik eseri anlamına da gelmektedir.
Çok teşekkür ederim.Aryaaçok güzel bence
AryaKızlar iyi akşamlar
KİMYA - ARYA
Kimya: 1.Maddelerin temel yapılarını, bileşimlerini, vb.ni inceleyen bilim. 2. Üstün nitelikler taşıyan, çok değerli
Arya: soyluluğu ve aynı zamanda da asaleti temsil eden bir isimdir. Aynı zamanda Arya operada yer alan bir müzik çeşidinin ismidir ve müzik eseri anlamına da gelmektedir.
Teşekkür ederim
Tecrübeli değilim ama ilk 3 aya yeterli benceTecrubeli anniskolaar bugun aldiklarimi soyle bi dagittim ortaligada alinanlarin hepsi 0-3 aylik kislik bi bakin bakalim yeterlimi biraz daha alayimmi yaz gelecek diye cok almakda istemiyorum beni yaza kadar cikartirmi bundan veya hangilerine ekleme yapayim
5 adet patikli tulum
2 adet 5 li takim
2 adet alt ust takim
2 adet salopet tulum
12 adet yarisi yenindogan yarisi 0-3 ay beyaz zibin
8 adet renkli uzun-kisa kol karisik zibin ust
7 adet alt pantolon tayt
2 örgu 1 pelus battaniye
5 adet muslin
10 agiz bezi
15 adet corap 3 adet kulotlu corap
2 adet yun patik
4 cift eldiven
5 adet sapka
Öyleymiş valla ya. Hafta içi çalıştım hafta sonu evde iş güç derken valla mahfoldum demek ki yavruşumda bayıldı yorgunluktan yaBu kameraları alınca ekstra bir telefon mu gerekiyor? Benim de aklımı bu kurcalıyor. Kullananlar bilgi verebilirse daha iyi olur
babyisloading Evet biz yorgunken onlar da yoruluyormuş, kıyamisuuu bir defasında yiğenimin geldiği gün onunla oynaşmıştık bayaa, sonrasında 1 saat koltukta uzanıp hiç hareket hissetmeyince evham perileri beni de korkutmuştu, cumartesi akşam 6da nöbetçi kadın doğum poliklinik aradım, bir tek Medipol Hastanesi’nde buldum. Orada söylemişti doktor. Siz yorulmuşsunuz, o da yorulmuş diye
Valla siftah geldi. Benim gibiler vardı burada azınlık da olsaben o gruptan çıktım artık, alışverişe başlayacağım yavaştan. Bu çantadan sonra da korbell aldım. Trendyol da falan çok pahalı. E bebek te ucuz. Oradan aldım. Hatta benim ev dubleks, acaba 1 tane daha mı alsam diye düşünüyorum
Kimya güzel bi isim Mevlana’nın da kızının adı ama ben Arya’dan yana kullanıyorum oyumuKızlar iyi akşamlar
KİMYA - ARYA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?