2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Gebelikte karpal tunel sendromu da geçiçi olarak görülebiliyor bu da uyuşukluğa sebep olabilir, yarın gidecekmişsin nasıl olsa bi çaresi bulunur insallah.

Gebelikte karpal tunel sendromu da geçiçi olarak görülebiliyor bu da uyuşukluğa sebep olabilir, yarın gidecekmişsin nasıl olsa bi çaresi bulunur insallah.
Evet internette baktığım buydu tam olarak. Biraz korkuttu açıkçası. İlerlerse his kaybı olurmuş kalıcı olarak faln. Yarın kadın doğuma değil. Şeker yüklemesi için bide dahiliye doktoruna gitcem inşallah yardımcı olurlar

Korkma internete bakıp da hayır haber okuyan görmedim daha cadı kazanı gibi kötü haber kaynıyor her yer doktor en güzel açıklamayı yapar içini ferah tut sen

Dün akşam doktorumla iletişimdeydim yorgunluktan azalabileceğini söyledi hareketlerin biraz dinlenmemi tatlı yememi tavsiye etti. Dediklerini yaptım gece bir iki kez hissettim hareketlerini rahatladım bugünde maşallah eski formunda bebişim

Evet ya öyleymiş doktorumda aynısını söyledi tatlı yiyip dinlendim gece bir iki kez hareket etti bugün yine kıpır kıpır maşallah

Kızlar iyi akşamlar
Hangi isim sizce daha güzel?
KİMYA - ARYA

Kimya: 1.Maddelerin temel yapılarını, bileşimlerini, vb.ni inceleyen bilim. 2. Üstün nitelikler taşıyan, çok değerli

Arya: soyluluğu ve aynı zamanda da asaleti temsil eden bir isimdir. Aynı zamanda Arya operada yer alan bir müzik çeşidinin ismidir ve müzik eseri anlamına da gelmektedir.

Aryaa çok güzel bence

Arya

Merhaba kızlar çok kafam karışık 21. Haftamın içindeyim ,son kontrolümde 26 aralığa doktorum normal randevu verdi detaylı ultrasona yönlendirmedi. bende doktoru değiştirmeyi düşünüyorum kendim gidip özele detaylıya mı gitsem yoksa yeni doktora gidip sonrasındamı detaylıya girsem.bide detaylıdan sonrada normal doktor hemen kontrol ediyomuş diye duydum doğrumu maddi olarak durumum olsada bin lira detaylı öncesinde ve sonrasında normal muayene iki bin lira vermek saçma geliyo çok kararsızım akıl verebilirmisiniz

Tecrubeli anniskolaar bugun aldiklarimi soyle bi dagittim ortaligada alinanlarin hepsi 0-3 aylik kislik bi bakin bakalim yeterlimi biraz daha alayimmi yaz gelecek diye cok almakda istemiyorum beni yaza kadar cikartirmi bundan veya hangilerine ekleme yapayim
5 adet patikli tulum
2 adet 5 li takim
2 adet alt ust takim
2 adet salopet tulum
12 adet yarisi yenindogan yarisi 0-3 ay beyaz zibin
8 adet renkli uzun-kisa kol karisik zibin ust
7 adet alt pantolon tayt
2 örgu 1 pelus battaniye
5 adet muslin
10 agiz bezi
15 adet corap 3 adet kulotlu corap
2 adet yun patik
4 cift eldiven
5 adet sapka

Tecrübeli değilim ama ilk 3 aya yeterli bence ben daha bunların yarısını aldım bunu ekran görüntüsü alayım da eksikleri tamamlıym

Öyleymiş valla ya. Hafta içi çalıştım hafta sonu evde iş güç derken valla mahfoldum demek ki yavruşumda bayıldı yorgunluktan ya

Kimya güzel bi isim Mevlana’nın da kızının adı ama ben Arya’dan yana kullanıyorum oyumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…