2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Tabii ki Arya

Hayır benim ismim değil ama çok sevdiğim bir isim, kızıma koyarım belki

İsim konusuna gelmişiz bana da fikir verin kimliğe Fatma zehra mi yoksa hanne maria mi?

24+4 e 5.6 kg almış olarak giriyorum. Sizlerde durum nedir kızlar? İştahım çok açıldı son zamanlarda kendimi durduramıyorum, ne yapıcam böyle
Ben de 4.5 aldım 20. Hafta yeni bitti ama son 1.5 kilo 1 hafta - 10 günde geldi. İştahım açılmıştı ama bu kadarını da tahmin etmezdim:) Bugün biraz dikkat etmeye başladım. Yavaş yavaş şekeri kaldıracağım beslenmeden, ekmekte de kabız korkusundan tam buğdaya geçmiştim. Başka birşeyden kısmak olmuyor zaten hamileyken. İnşallah sağlıklı makul bir kiloyla gideriz sonuna kadar.

İsim konusuna gelmişiz bana da fikir verin kimliğe Fatma zehra mi yoksa hanne maria mi?
İkisi arasından seçmem gerekirse Fatma zehra.
Hanne maria neden düşünüyorsunuz, nerden esinlendiniz? T.c de yaşıyorsanız ve yabancı değilseniz bence direk elemeniz gereken bir isim gibi geldi. Tabii bu benim nacizane fikrim. Kız senin

24+4 e 5.6 kg almış olarak giriyorum. Sizlerde durum nedir kızlar? İştahım çok açıldı son zamanlarda kendimi durduramıyorum, ne yapıcam böyle

23+6’yım. 6 kilo almışım. Ama en başından beri diyorum nasıl aldım nereye aldım anlamadım. incecik bel oyuntum gitti tabi. Karın çevrem çok etkilendi. Onun dışında Hala fıstık gibiyim vücudumu beğenmesem paniklemeye başlarım herhalde. Çünkü her zaman kilosunu koruyan biriydim. Bence gayet iyiyiz

Ozman kesinlikle başka isim düşünmeden bu ismi koymalısın büyüdüklerinde isimlerini beğenirler inşallah

Arya, Alya, Ela gibi isimleri çok beğeniyorum ama bu isimler o kadar çok koyuluyor ki. Napsam bilemedim sonu A ile biten isimler çok moda oldu. Yani kızlarımız okula başladığında bir sürü adaşları olur bu tarz isimleri seçersek
bir yandan da kulağa çok hoş geliyorlar. Kafam karışıyor. Bütün influencerlar ünlüler hep böyle isim koyuyor. Bir ara da herkes Ada ismini koyuyordu. O furya bitti.
Şimdi bunlar var. Bunlara ek mila, lina vb türevler de mevcut
Bi ara da azra ismi çok vardı mesela o da artık yenilerde yok.

Şimdi ben de kendiminkilere baktım. Tecrübesizim

Bende de 7 tane patikli tulum var. Kimisi yenidoğan kimisi 1-3 ay için. 3 tanesi şapkalı bunların.

2 tane takım var alt üst sadece. Yenidoğan ve 1-3 ay için.

2 tane 5’li hastane çıkışı (hala kargoya vermediler gerçi. Elime ulaşmadı. İndirimden almıştım.)
2 tane 10’lu hastane çıkışı var

9 tane 1-3 ay kısa kollu zıbın var.
Yenidoğan zıbın 3 tane almıştım. Hastane çıkışlarında da var zaten onlardan.
Eldivenler de o setlerin içinde. Ekstra almadım.

Hemen hemen benzer sayıda almışız.
Ama ben külotlu çorap almadım.
O şart mı acaba?
Kısa çoraplardan da az var.

Bir de 1 tane uzun kollu penye hırka ve penye yelek almıştım.
nasıl olacak bilmiyorum işe yararlar umarım. Hepsini kullanabilmek istiyorum ama bilemedim.

KAfana takılan içine sinmeyen durumlar varsa baştan değiştirmen iyi olur tabi

Baya araştırdım ya yapılması gerekli cidden. Açlık üstüne bide şekerli birşey veriyorlarmış onunla istifra eden çok kişi var inşallah olmaz ya.
Ben de anlamadım neden insanlar tiksindi o içecekten. Elmalı maden suyu gibi bişi. Bana verseler 2. Kutuyu da içerdim
Açken Kan verdim. 5 dk içinde içeceği bitirin dediler, ki benim bitirmem 2 dk sürmedi. Sonrasında 1 saat bekleyip tekrar kan verdim. Uzun zaman sonra gazlı bişi içmek iyi geldi ne yalan söyliyim

24+0 a 5,3 kg almış birisi olarak ardınızdayım şeker yüklemesinde bişi çıkmayınca tatlılara yöneldim. Ki hamileliğimin başından beri canım hiç tatlı istememişti şaşırtıcı biçimde. Şimdi ise kendimi frenlemeye çalışıyorum biraz. En azından tatlı yemiyorum. Evde de sağlıksız atıştırmalık bulundurmamaya çalışıyorum. Bu hafta zeytinyağlı bişiler yapıp dolaba koyayım ki arada acıkınca falan onlardan yerim dedim

Şuan yoldayım gidiyorum bu mesajınz ne kadar iyi geldi anlatamam şifa olsun size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…