- 27 Temmuz 2021
- 254
- 410
- 23
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #20.861
Canim ben motorola vm65 modelini aldim,denedik gayet iyikızlar ya şu bebek kamerası işini nasıl yapacağız alan var mı? marka model belirleyen var mı benim hiçbir fikrim yok çünküü
Ben henüz doktoruma sormadım ama yaptır derse açlığa nasıl dayanırım diye düşünüyorumBende açlığa dayanır mıyım diye düşünüyoruminşallah yemem sizin gibi
Aynen randevu bulursanız yaptırın
Tabii ki AryaKızlar iyi akşamlar
Hangi isim sizce daha güzel?
KİMYA - ARYA
Kimya: 1.Maddelerin temel yapılarını, bileşimlerini, vb.ni inceleyen bilim. 2. Üstün nitelikler taşıyan, çok değerli
Arya: soyluluğu ve aynı zamanda da asaleti temsil eden bir isimdir. Aynı zamanda Arya operada yer alan bir müzik çeşidinin ismidir ve müzik eseri anlamına da gelmektedir.
Baya araştırdım ya yapılması gerekli cidden. Açlık üstüne bide şekerli birşey veriyorlarmış onunla istifra eden çok kişi var inşallah olmaz ya.Ben henüz doktoruma sormadım ama yaptır derse açlığa nasıl dayanırım diye düşünüyorum
Nickin de arya olduğuna göre elbette aryaTabii ki Arya
Hayır benim ismim değil ama çok sevdiğim bir isim, kızıma koyarım belkiNickin de arya olduğuna göre elbette aryasizin mi isminiz? İnşallah benim kızımında Arya olacak 1 kişi bile Kimyaya sıcak bakmadı okadar kötü olacağını düşünmemiştim ama Kimya 1 oy bile alamadı
Ozman kesinlikle başka isim düşünmeden bu ismi koymalısınHayır benim ismim değil ama çok sevdiğim bir isim, kızıma koyarım belki
Ben de 4.5 aldım 20. Hafta yeni bitti ama son 1.5 kilo 1 hafta - 10 günde geldi. İştahım açılmıştı ama bu kadarını da tahmin etmezdim:) Bugün biraz dikkat etmeye başladım. Yavaş yavaş şekeri kaldıracağım beslenmeden, ekmekte de kabız korkusundan tam buğdaya geçmiştim. Başka birşeyden kısmak olmuyor zaten hamileyken. İnşallah sağlıklı makul bir kiloyla gideriz sonuna kadar.24+4 e 5.6 kg almış olarak giriyorum. Sizlerde durum nedir kızlar? İştahım çok açıldı son zamanlardakendimi durduramıyorum, ne yapıcam böyle
İkisi arasından seçmem gerekirse Fatma zehra.İsim konusuna gelmişiz bana da fikir verinkimliğe Fatma zehra mi yoksa hanne maria mi?
24+4 e 5.6 kg almış olarak giriyorum. Sizlerde durum nedir kızlar? İştahım çok açıldı son zamanlardakendimi durduramıyorum, ne yapıcam böyle
Ozman kesinlikle başka isim düşünmeden bu ismi koymalısınbüyüdüklerinde isimlerini beğenirler inşallah
Tecrubeli anniskolaar bugun aldiklarimi soyle bi dagittim ortaligada alinanlarin hepsi 0-3 aylik kislik bi bakin bakalim yeterlimi biraz daha alayimmi yaz gelecek diye cok almakda istemiyorum beni yaza kadar cikartirmi bundan veya hangilerine ekleme yapayim
5 adet patikli tulum
2 adet 5 li takim
2 adet alt ust takim
2 adet salopet tulum
12 adet yarisi yenindogan yarisi 0-3 ay beyaz zibin
8 adet renkli uzun-kisa kol karisik zibin ust
7 adet alt pantolon tayt
2 örgu 1 pelus battaniye
5 adet muslin
10 agiz bezi
15 adet corap 3 adet kulotlu corap
2 adet yun patik
4 cift eldiven
5 adet sapka
KAfana takılan içine sinmeyen durumlar varsa baştan değiştirmen iyi olur tabiYa işte herkesin doktoru perinatoloğa yönlendirmiş benimki paragöz galiba hiç bişey demedi yaşadığım şehirde üç prof var detaylı yapan biri benim doktorun kocası ona rağmen.. senin doktorun gibi diyebilirdi
Ben de anlamadım neden insanlar tiksindi o içecekten. Elmalı maden suyu gibi bişi. Bana verseler 2. Kutuyu da içerdimBaya araştırdım ya yapılması gerekli cidden. Açlık üstüne bide şekerli birşey veriyorlarmış onunla istifra eden çok kişi var inşallah olmaz ya.
24+0 a 5,3 kg almış birisi olarak ardınızdayım24+4 e 5.6 kg almış olarak giriyorum. Sizlerde durum nedir kızlar? İştahım çok açıldı son zamanlardakendimi durduramıyorum, ne yapıcam böyle
Şuan yoldayım gidiyorum bu mesajınz ne kadar iyi geldi anlatamamBen de anlamadım neden insanlar tiksindi o içecekten. Elmalı maden suyu gibi bişi. Bana verseler 2. Kutuyu da içerdim
Açken Kan verdim. 5 dk içinde içeceği bitirin dediler, ki benim bitirmem 2 dk sürmedi. Sonrasında 1 saat bekleyip tekrar kan verdim. Uzun zaman sonra gazlı bişi içmek iyi geldi ne yalan söyliyim
Neden Meryem değil de Maria?İsim konusuna gelmişiz bana da fikir verinkimliğe Fatma zehra mi yoksa hanne maria mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?