- 4 Nisan 2013
- 4.510
- 3.866
- 448
- 39
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #20.921
Hemde nasılBunu öyle düşünme lütfen, sen burada kendi özeline göre bir karar vermek durumunda kalmadın ki.. Allah biliyor içini en iyi. Nasıl zorlandığını, içinin yandığını..
Canım çok üzgünüm, ne diyeceğimi bilmiyorum, dua edeceğimGünaydın kızlar, size iyi haberlerle gelmeyi çok isterdim ama malesef nasip değilmiş. Ayrıntılı ultrasonda bebeğin diyaframi olmadığını bundan sebeple organların yer değiştirdiğini öğrendik. Ve yaşam oranı %19 çıkarttı doktor. Doktor bize birakti ama sonlandırmami tavsiye etti. Yaşam şansı çok düşük doğar doğmaz İstanbulda sadece bi hastanede ameliyat olması lazımmış oda 19 luk oranla. Sonrasında da sağlık sorunları olan bir bebek olacakmis. O kadar zor bir karar ki dünden beri helak olduk eşimle. Daha önce 3 kaybımız var birini doğduktan 10 gün sonra kaybettik , eşim bi daha o süreci atlatamam hem sana hem çocuğa eziyet etmeyelim diyor. Bebeğim hiç birseyden habersiz içimde kıpır kıpır... dua edin en hayırlısı neyse şu süreci atlatayım. Rabbım sizlerin bebislerini sizlere bagislasin
Sevindim canım sonucun da güzel çıkar inşallahİnşallaholmasa da sen giydir az bir şeyde üstünde kalsa yeter görmüş olursn
İnan o kadar kolay oldu ki. O içeck hiç rahatsız etmedi. Kan verdim sonra ilacı içtim 1 saat doldu tekrar kan verdim sonrasında kahvaltı yapabilirsin dedi. Sabah erken saate al bu randevuyu daha kolay olur
Ama sizde yanına arya yı koyarsanız beğenilmez tabiTeşekkür ederimkimse Kimyayı beğenmedi
Süper çok sevindim. İnş sonuçlar da iyi çıkarŞuan yoldayım gidiyorum bu mesajınz ne kadar iyi geldi anlatamamşifa olsun size
Canım çok üzgünüm sana kocaman sarılıyorum. Bir başka doktor daha görse keşkeGünaydın kızlar, size iyi haberlerle gelmeyi çok isterdim ama malesef nasip değilmiş. Ayrıntılı ultrasonda bebeğin diyaframi olmadığını bundan sebeple organların yer değiştirdiğini öğrendik. Ve yaşam oranı %19 çıkarttı doktor. Doktor bize birakti ama sonlandırmami tavsiye etti. Yaşam şansı çok düşük doğar doğmaz İstanbulda sadece bi hastanede ameliyat olması lazımmış oda 19 luk oranla. Sonrasında da sağlık sorunları olan bir bebek olacakmis. O kadar zor bir karar ki dünden beri helak olduk eşimle. Daha önce 3 kaybımız var birini doğduktan 10 gün sonra kaybettik , eşim bi daha o süreci atlatamam hem sana hem çocuğa eziyet etmeyelim diyor. Bebeğim hiç birseyden habersiz içimde kıpır kıpır... dua edin en hayırlısı neyse şu süreci atlatayım. Rabbım sizlerin bebislerini sizlere bagislasin
Canım kaç saat aç kaldın su vs içtin mi kalkınca bir de kaça randevu almıştım?İnşallaholmasa da sen giydir az bir şeyde üstünde kalsa yeter görmüş olursn
İnan o kadar kolay oldu ki. O içeck hiç rahatsız etmedi. Kan verdim sonra ilacı içtim 1 saat doldu tekrar kan verdim sonrasında kahvaltı yapabilirsin dedi. Sabah erken saate al bu randevuyu daha kolay olur
Bu şeker yükleme konusunu dünyada hiç bir ülke konuşmuyorken bizde herkesin kendini doktor sanıp da konuşmasıAy bende başlarda tatlıdan nefret ettim, şimdi yemeye başladım ama şekerden korkuyorum. Henüz şeker yükleme testini yaptırmadım, çevremdekiler yaptırma diyor ama kararsızım
Kalitesi nasıl merak ediyorum ben de
Aldım kızlar linkte attığım modelin siyah-gri olanını, sitede videolar var umarım güzel çıkarBende şu modeli beğendimama ağırmıdır dedim
Rica ederim, umarım herşey güzel olacakiyi dileklerin için çok teşekkür ederim çok teşekkür ederim umarıum hepimiz en doğru zamanda gelişimlerini tamamladıkları zaman alırız kucağımıza yavrularımızı. isteyeceğim rapor mecbur en iyisi bu süreçte dinlenmek
Evet okula başladıkları zamanlarda olacak inşallah
Ada ismine cidden bayılırım ama kıbrıslıyım ada da yaşıyorum ve burda çok ada ismi var
Azra ismine gelecem, Ablamın kızına koyması için söylediğim isimve koydularda, 2. Kızına da Hira ismini koydu.
Zevklerimiz çok yakınmışpeki sen ne koyacaksın çocuğunun ismini merak ettim.
Günaydın kızlar, size iyi haberlerle gelmeyi çok isterdim ama malesef nasip değilmiş. Ayrıntılı ultrasonda bebeğin diyaframi olmadığını bundan sebeple organların yer değiştirdiğini öğrendik. Ve yaşam oranı %19 çıkarttı doktor. Doktor bize birakti ama sonlandırmami tavsiye etti. Yaşam şansı çok düşük doğar doğmaz İstanbulda sadece bi hastanede ameliyat olması lazımmış oda 19 luk oranla. Sonrasında da sağlık sorunları olan bir bebek olacakmis. O kadar zor bir karar ki dünden beri helak olduk eşimle. Daha önce 3 kaybımız var birini doğduktan 10 gün sonra kaybettik , eşim bi daha o süreci atlatamam hem sana hem çocuğa eziyet etmeyelim diyor. Bebeğim hiç birseyden habersiz içimde kıpır kıpır... dua edin en hayırlısı neyse şu süreci atlatayım. Rabbım sizlerin bebislerini sizlere bagislasin
Ay bende başlarda tatlıdan nefret ettim, şimdi yemeye başladım ama şekerden korkuyorum. Henüz şeker yükleme testini yaptırmadım, çevremdekiler yaptırma diyor ama kararsızım
Bende şu modeli beğendimama ağırmıdır dedim
Buda güzelmiş canımBu da çok güzelmiş.
Ben de aldım anne bebek çantamı kasım indirimindeböyle siyah gold fermuarlı. Üst kısım leopar desenli.
Ağır değil bunlar.
Bendeki gibiyse iç kısmı falan da; aynıdır zaten. Ağırlık yok.
Benimki bu. Aslında yanında takım olarak yemek çantası da vardı küçük ama onu almadım.
Eki Görüntüle 3180144
Gece 12den sonra yeme içmeyi kestim. Ama 2 gibiydi su içtim onu söyledim sorun değil yemek olmasn tamamdır dedi. 8.45 te kan aldı sonra içeceği verdi iç başka birşey yiyip içme 9.50 de yine kan verdim ve bitti. Sonuç 2 saate çıkar e nabzda doktorun bakar Artk dedi.Canım kaç saat aç kaldın su vs içtin mi kalkınca bir de kaça randevu almıştım?
Uuuu leoparBu da çok güzelmiş.
Ben de aldım anne bebek çantamı kasım indirimindeböyle siyah gold fermuarlı. Üst kısım leopar desenli.
Ağır değil bunlar.
Bendeki gibiyse iç kısmı falan da; aynıdır zaten. Ağırlık yok.
Benimki bu. Aslında yanında takım olarak yemek çantası da vardı küçük ama onu almadım.
Eki Görüntüle 3180144
Günaydın kızlar, size iyi haberlerle gelmeyi çok isterdim ama malesef nasip değilmiş. Ayrıntılı ultrasonda bebeğin diyaframi olmadığını bundan sebeple organların yer değiştirdiğini öğrendik. Ve yaşam oranı %19 çıkarttı doktor. Doktor bize birakti ama sonlandırmami tavsiye etti. Yaşam şansı çok düşük doğar doğmaz İstanbulda sadece bi hastanede ameliyat olması lazımmış oda 19 luk oranla. Sonrasında da sağlık sorunları olan bir bebek olacakmis. O kadar zor bir karar ki dünden beri helak olduk eşimle. Daha önce 3 kaybımız var birini doğduktan 10 gün sonra kaybettik , eşim bi daha o süreci atlatamam hem sana hem çocuğa eziyet etmeyelim diyor. Bebeğim hiç birseyden habersiz içimde kıpır kıpır... dua edin en hayırlısı neyse şu süreci atlatayım. Rabbım sizlerin bebislerini sizlere bagislasin
Cumartesiyi iple cekiyorum bende saglikli olsunda varsin yuzunu gostermesin icim icime sigmiyor vallahiMerhaba hanımlar ayrıntılı ultrason girdim herseyine bakıldı çok şükür herşy yolunda detaylıca inceledi doktor o kadar netti ki anlatamam görseli darısı sizlerin başına sizlerde hayırlısıyla atlatın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?