2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Bunu öyle düşünme lütfen, sen burada kendi özeline göre bir karar vermek durumunda kalmadın ki.. Allah biliyor içini en iyi. Nasıl zorlandığını, içinin yandığını..
Hemde nasıl

Canım çok üzgünüm, ne diyeceğimi bilmiyorum, dua edeceğim

Sevindim canım sonucun da güzel çıkar inşallah

Aa bizimde tablomuz varmış. Ben tabloda yokum kendimiz mi ekliyoruz arkadaşlar?

Canım çok üzgünüm sana kocaman sarılıyorum. Bir başka doktor daha görse keşke

Canım kaç saat aç kaldın su vs içtin mi kalkınca bir de kaça randevu almıştım?

Ay bende başlarda tatlıdan nefret ettim, şimdi yemeye başladım ama şekerden korkuyorum. Henüz şeker yükleme testini yaptırmadım, çevremdekiler yaptırma diyor ama kararsızım
Bu şeker yükleme konusunu dünyada hiç bir ülke konuşmuyorken bizde herkesin kendini doktor sanıp da konuşması doktorlarda bile var bana sağlık ocağındaki doktor “yaptırmasan mı acaba, inceciksin gerek yok” gibi saçma sapan bir şeyler söyledi de neyse ki bilime olan inancım tam olduğundan kendisini duymazdan gelip cevap bile vermedim

Şeker ile ilgili bir probleminiz varsa bunu öğrenmek için tek yolunuz bu testi yaptırmak. Testi yaptırmayıp metabolizmanız açısından normal olmayan bir şekilde, yani diyabetik olarak hamileliği sürdürürseniz çocukta sorun çıkabilir, kilosu önden gidip normal doğumu zorlaştırabilir, kötü gebelik sonucu çıkarabilir vs vs… lütfen bilime inanın. Aldığınız şeker 2 dilim baklavaya eşdeğer. Hamile kaldığınızdan beri de illa ki şeker içeren bir şeyler yemişsinizdir. Haddimi aşmış olmak istemem ancak böyle fırsatlarımız varken, herhangi bir hastalığı önceden teşhis edebiliyorken bu testleri yaptırmamak bana içinde bulunduğumuz devirde yaşamayıp taş devrinde yaşamak gibi geliyor

Kalitesi nasıl merak ediyorum ben de
Bende şu modeli beğendim ama ağırmıdır dedim
Aldım kızlar linkte attığım modelin siyah-gri olanını, sitede videolar var umarım güzel çıkar
Rica ederim, umarım herşey güzel olacak

Son düzenleme:

Ela ismine yakınım ben daha çok ama böyle herkes kullanınca da soğuyorum bi yandan bilemedim

Ahh ne desem. Allah yardımcın olsun. Bir an önce feraha çıkarsın inşallah

Ay bende başlarda tatlıdan nefret ettim, şimdi yemeye başladım ama şekerden korkuyorum. Henüz şeker yükleme testini yaptırmadım, çevremdekiler yaptırma diyor ama kararsızım

Ben de doktorum kesinlikle yaptır derse yaptıracağım. Yoksa yaptırmam.
Zaten şeker olunca genelde vücutta belli oluyor.

Bebeğin önde olması, iri olması, suyun fazla olması vs. bunlar hemen şeker düşündüren şeyler.

Benim ailemde de yok. Ama tüm bunlara karşın gizlice sinsice yerleşmiş de olabilir tabii. O açıdan doktorum ne derse ona göre hareket edeceğim.

Mesela arkadaşım erken haftalarda anladı. Zayıf bir kız aslında ama suyu fazlaymış. Diyetisyene yönlendirdiler hemen. Parmaktan şeker ölçüp. Böyle şeyler fikir veriyor.

Bende şu modeli beğendim ama ağırmıdır dedim

Bu da çok güzelmiş.
Ben de aldım anne bebek çantamı kasım indiriminde böyle siyah gold fermuarlı. Üst kısım leopar desenli.
Ağır değil bunlar.
Bendeki gibiyse iç kısmı falan da; aynıdır zaten. Ağırlık yok.
Benimki bu. Aslında yanında takım olarak yemek çantası da vardı küçük ama onu almadım.

Buda güzelmiş canım

Canım kaç saat aç kaldın su vs içtin mi kalkınca bir de kaça randevu almıştım?
Gece 12den sonra yeme içmeyi kestim. Ama 2 gibiydi su içtim onu söyledim sorun değil yemek olmasn tamamdır dedi. 8.45 te kan aldı sonra içeceği verdi iç başka birşey yiyip içme 9.50 de yine kan verdim ve bitti. Sonuç 2 saate çıkar e nabzda doktorun bakar Artk dedi.

Uuuu leopar annem bayılır ondan göre göre ben de sevdim

Ne desem bilemedim kocaman sarılmak istedim sadece sana. Allahım hakkınızda hayırlı olan kararı vermenizi nasip etsin, içinize ferahlık versin

Cumartesiyi iple cekiyorum bende saglikli olsunda varsin yuzunu gostermesin icim icime sigmiyor vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…