2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Çok çok üzgünüm başka bir doktora da mı görünseniz? Belki daha farklı şeyler söyler. Allah yardımcınız olsun

Ne diyeceğimi bilemedim inan çok çok üzgünüm...
Ben de arkadaş gibi bir doktora daha görünseniz mi en azından diye düşünüyorum ama.. Öyle zor durumlar ki, Allah yardımcınız olsun dualarım seninle olacak.

Çok çok üzgünüm başka bir doktora da mı görünseniz? Belki daha farklı şeyler söyler. Allah yardımcınız olsun
İlk 15 haftamda ozel bi hastanede bi doktor demişti, kendi ayrıntılı ultrason yapan doktoruna götürdü oda aynısını dedi bebek küçük olduğu icjn emin olamislardi. Zaten hep aklımdaydı. Bu gittiğim doktor şehirde tek dalında perinatolog. Bu 3. Doktor yani. Birsey değişecegini sanmıyorum. Başka bi doktora daha gidicem bu işlem için oda zaten bakmadan yapmaz. Korktuğum şey cana kiymak ne derece doğru hangisi olması gereken resmen araftayım. Her kafadan bir ses geliyor bilmiyorum ne yapicam ne düşüncem

Bunu öyle düşünme lütfen, sen burada kendi özeline göre bir karar vermek durumunda kalmadın ki.. Allah biliyor içini en iyi. Nasıl zorlandığını, içinin yandığını..

Bende ne ara nasıl aldım bilmiyorum, hepsi karın kısmında biraz da basenlerde toplandı. Özellikle uyurken zorluyor beni karnımın baya çıkmış olması

Ay bende başlarda tatlıdan nefret ettim, şimdi yemeye başladım ama şekerden korkuyorum. Henüz şeker yükleme testini yaptırmadım, çevremdekiler yaptırma diyor ama kararsızım

Kuzum çok üzgünüm Rabbim sana dayanma gücü versin, var olan yavruna hayırlı sağlıklı ömürler versin.
Gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum Rabbim yardımcın olsun kalbine inşirah ferahlığı versin

canım ben çokk çok çok üzgünüm şuanda gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorum diyeceğimiz hiçbirşey seni anlamamıza yetmez Rabbim sadece sana ve eşine dayanma gücü, sabır nasip etsin. Allahım bu dünyada çektiğiniz bu kötü günlerin mükafatını inşallah öbür tarafta cennetle ödüllendirsin sizi.. ben çok kötü hissettim kendimi şuanda arkadaşım içim acıdı Allahım senin yardımcın olsun sana kalpten sarılıyorum...

Anne olarak için nasıl rahat edecekse ona karar vermelisin. En doğrusunu sen hissedersin çünkü

Kalitesi nasıl merak ediyorum ben de
Bende şu modeli beğendim ama ağırmıdır dedim

Eklentiler

• 531B4E38-D99C-42E4-9958-EF2DC33DAE31.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 44
evet bende hep ayakalarımı uzatıyorum eşim ve annem o konuda çok yardımcılar çok şükür bir şey yapmıyorum evde

Offf inanilmaz uzuldum allahim herseyin hayirlisini bilir sana uzulme diyemiyecegim tabiki uzuleceksin ama bi evladin var ona sigin allah sabir versin

ah çok üzüldüm hep hayırlısını istiyoruz bu süreçte Rabbim kolaylık versin size. çok zor bir karar ve süreç hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim çok teşekkür ederim umarıum hepimiz en doğru zamanda gelişimlerini tamamladıkları zaman alırız kucağımıza yavrularımızı. isteyeceğim rapor mecbur en iyisi bu süreçte dinlenmek

Aynen birde o var bacak boyu uzunlugu 2 hafta onden gidiyor o aldigim tulumlar insallah olur
İnşallah olmasa da sen giydir az bir şeyde üstünde kalsa yeter görmüş olursn
Ben açken içmem gereken ilaçları bile zor bekliyorum bakalım nasıl olacak.. Allah bir kolaylığını verir diyorum sonra
İnan o kadar kolay oldu ki. O içeck hiç rahatsız etmedi. Kan verdim sonra ilacı içtim 1 saat doldu tekrar kan verdim sonrasında kahvaltı yapabilirsin dedi. Sabah erken saate al bu randevuyu daha kolay olur

en iyisi dediğin gibi farklı bir görüş daha almak olacak galiba amin inşallah en doğru zamanda gelir yavrularımız teşekkür ederim

Çok üzüldüm canımmm Allah yardımcımız olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…