- 18 Ekim 2022
- 2.028
- 2.762
- 63
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #20.901
Çok çok üzgünümGünaydın kızlar, size iyi haberlerle gelmeyi çok isterdim ama malesef nasip değilmiş. Ayrıntılı ultrasonda bebeğin diyaframi olmadığını bundan sebeple organların yer değiştirdiğini öğrendik. Ve yaşam oranı %19 çıkarttı doktor. Doktor bize birakti ama sonlandırmami tavsiye etti. Yaşam şansı çok düşük doğar doğmaz İstanbulda sadece bi hastanede ameliyat olması lazımmış oda 19 luk oranla. Sonrasında da sağlık sorunları olan bir bebek olacakmis. O kadar zor bir karar ki dünden beri helak olduk eşimle. Daha önce 3 kaybımız var birini doğduktan 10 gün sonra kaybettik , eşim bi daha o süreci atlatamam hem sana hem çocuğa eziyet etmeyelim diyor. Bebeğim hiç birseyden habersiz içimde kıpır kıpır... dua edin en hayırlısı neyse şu süreci atlatayım. Rabbım sizlerin bebislerini sizlere bagislasin
Ne diyeceğimi bilemedim inan çok çok üzgünüm...Günaydın kızlar, size iyi haberlerle gelmeyi çok isterdim ama malesef nasip değilmiş. Ayrıntılı ultrasonda bebeğin diyaframi olmadığını bundan sebeple organların yer değiştirdiğini öğrendik. Ve yaşam oranı %19 çıkarttı doktor. Doktor bize birakti ama sonlandırmami tavsiye etti. Yaşam şansı çok düşük doğar doğmaz İstanbulda sadece bi hastanede ameliyat olması lazımmış oda 19 luk oranla. Sonrasında da sağlık sorunları olan bir bebek olacakmis. O kadar zor bir karar ki dünden beri helak olduk eşimle. Daha önce 3 kaybımız var birini doğduktan 10 gün sonra kaybettik , eşim bi daha o süreci atlatamam hem sana hem çocuğa eziyet etmeyelim diyor. Bebeğim hiç birseyden habersiz içimde kıpır kıpır... dua edin en hayırlısı neyse şu süreci atlatayım. Rabbım sizlerin bebislerini sizlere bagislasin
İlk 15 haftamda ozel bi hastanede bi doktor demişti, kendi ayrıntılı ultrason yapan doktoruna götürdü oda aynısını dedi bebek küçük olduğu icjn emin olamislardi. Zaten hep aklımdaydı. Bu gittiğim doktor şehirde tek dalında perinatolog. Bu 3. Doktor yani. Birsey değişecegini sanmıyorum. Başka bi doktora daha gidicem bu işlem için oda zaten bakmadan yapmaz. Korktuğum şey cana kiymak ne derece doğru hangisi olması gereken resmen araftayım. Her kafadan bir ses geliyor bilmiyorum ne yapicam ne düşüncemÇok çok üzgünümbaşka bir doktora da mı görünseniz? Belki daha farklı şeyler söyler. Allah yardımcınız olsun
Bunu öyle düşünme lütfen, sen burada kendi özeline göre bir karar vermek durumunda kalmadın ki.. Allah biliyor içini en iyi. Nasıl zorlandığını, içinin yandığını..İlk 15 haftamda ozel bi hastanede bi doktor demişti, kendi ayrıntılı ultrason yapan doktoruna götürdü oda aynısını dedi bebek küçük olduğu icjn emin olamislardi. Zaten hep aklımdaydı. Bu gittiğim doktor şehirde tek dalında perinatolog. Bu 3. Doktor yani. Birsey değişecegini sanmıyorum. Başka bi doktora daha gidicem bu işlem için oda zaten bakmadan yapmaz. Korktuğum şey cana kiymak ne derece doğru hangisi olması gereken resmen araftayım. Her kafadan bir ses geliyor bilmiyorum ne yapicam ne düşüncem
Sonuna kadar haklısınOzellikle bazilari kedi ismi gibi geliyor bana benimde yegenimin adi elbette aranizda o isimleri begenenlerde vardir ama mila miya mira kedi gibi
Bende ne ara nasıl aldım bilmiyorum, hepsi karın kısmında biraz da basenlerde toplandı. Özellikle uyurken zorluyor beni karnımın baya çıkmış olması23+6’yım. 6 kilo almışım. Ama en başından beri diyorum nasıl aldım nereye aldım anlamadım. incecik bel oyuntum gitti tabi. Karın çevrem çok etkilendi. Onun dışında Hala fıstık gibiyimvücudumu beğenmesem paniklemeye başlarım herhalde. Çünkü her zaman kilosunu koruyan biriydim. Bence gayet iyiyiz
Ay bende başlarda tatlıdan nefret ettim, şimdi yemeye başladım ama şekerden korkuyorum. Henüz şeker yükleme testini yaptırmadım, çevremdekiler yaptırma diyor ama kararsızım24+0 a 5,3 kg almış birisi olarak ardınızdayımşeker yüklemesinde bişi çıkmayınca tatlılara yöneldim. Ki hamileliğimin başından beri canım hiç tatlı istememişti şaşırtıcı biçimde. Şimdi ise kendimi frenlemeye çalışıyorum biraz. En azından tatlı yemiyorum. Evde de sağlıksız atıştırmalık bulundurmamaya çalışıyorum. Bu hafta zeytinyağlı bişiler yapıp dolaba koyayım ki arada acıkınca falan onlardan yerim dedim
Kuzenim kızının ismini Mila koymuş, eşimin kuzeni de köpeğine Mila koymuşOzellikle bazilari kedi ismi gibi geliyor bana benimde yegenimin adi elbette aranizda o isimleri begenenlerde vardir ama mila miya mira kedi gibi
Kuzum çok üzgünümGünaydın kızlar, size iyi haberlerle gelmeyi çok isterdim ama malesef nasip değilmiş. Ayrıntılı ultrasonda bebeğin diyaframi olmadığını bundan sebeple organların yer değiştirdiğini öğrendik. Ve yaşam oranı %19 çıkarttı doktor. Doktor bize birakti ama sonlandırmami tavsiye etti. Yaşam şansı çok düşük doğar doğmaz İstanbulda sadece bi hastanede ameliyat olması lazımmış oda 19 luk oranla. Sonrasında da sağlık sorunları olan bir bebek olacakmis. O kadar zor bir karar ki dünden beri helak olduk eşimle. Daha önce 3 kaybımız var birini doğduktan 10 gün sonra kaybettik , eşim bi daha o süreci atlatamam hem sana hem çocuğa eziyet etmeyelim diyor. Bebeğim hiç birseyden habersiz içimde kıpır kıpır... dua edin en hayırlısı neyse şu süreci atlatayım. Rabbım sizlerin bebislerini sizlere bagislasin
canım ben çokk çok çok üzgünüm şuanda gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorum diyeceğimiz hiçbirşey seni anlamamıza yetmez Rabbim sadece sana ve eşine dayanma gücü, sabır nasip etsin. Allahım bu dünyada çektiğiniz bu kötü günlerin mükafatını inşallah öbür tarafta cennetle ödüllendirsin sizi.. ben çok kötü hissettim kendimi şuanda arkadaşım içim acıdı Allahım senin yardımcın olsun sana kalpten sarılıyorum...Günaydın kızlar, size iyi haberlerle gelmeyi çok isterdim ama malesef nasip değilmiş. Ayrıntılı ultrasonda bebeğin diyaframi olmadığını bundan sebeple organların yer değiştirdiğini öğrendik. Ve yaşam oranı %19 çıkarttı doktor. Doktor bize birakti ama sonlandırmami tavsiye etti. Yaşam şansı çok düşük doğar doğmaz İstanbulda sadece bi hastanede ameliyat olması lazımmış oda 19 luk oranla. Sonrasında da sağlık sorunları olan bir bebek olacakmis. O kadar zor bir karar ki dünden beri helak olduk eşimle. Daha önce 3 kaybımız var birini doğduktan 10 gün sonra kaybettik , eşim bi daha o süreci atlatamam hem sana hem çocuğa eziyet etmeyelim diyor. Bebeğim hiç birseyden habersiz içimde kıpır kıpır... dua edin en hayırlısı neyse şu süreci atlatayım. Rabbım sizlerin bebislerini sizlere bagislasin
Anne olarak için nasıl rahat edecekse ona karar vermelisin. En doğrusunu sen hissedersin çünküİlk 15 haftamda ozel bi hastanede bi doktor demişti, kendi ayrıntılı ultrason yapan doktoruna götürdü oda aynısını dedi bebek küçük olduğu icjn emin olamislardi. Zaten hep aklımdaydı. Bu gittiğim doktor şehirde tek dalında perinatolog. Bu 3. Doktor yani. Birsey değişecegini sanmıyorum. Başka bi doktora daha gidicem bu işlem için oda zaten bakmadan yapmaz. Korktuğum şey cana kiymak ne derece doğru hangisi olması gereken resmen araftayım. Her kafadan bir ses geliyor bilmiyorum ne yapicam ne düşüncem
Kızlar bu çantaları bakan var mı? Nasıldır acaba? İndirime girmiş
MCD BAG F-35 Kiremit Turuncu Cep Siyah Bebek Bakım Çantası
Bebeğiniz ile günlük gezinti ya da seyahatlerinizdeyken MCD Bag’in size sundukları, onu harika bir bebek bakım çantası yapar. MCD Bag yanınızdayken ihtiyacınız olan her şeye sahip olursunuz. Peki MCD Bag Anne Bebek Bakım Çantası Hangi Özellikleri Taşıyor ? Bebek arabası askı aparatı ve alt açma...mcdbag.com
Bende şu modeli beğendimKalitesi nasıl merak ediyorum ben de
Haklısın galiba rapor alacağım bu durumdabence böyle bir durumda rapor almalısın oturarak durma madem çok aşağıda flan diyor o zman yatmalısın bacakların yukarda falan heralde ne bileyim ama oturunca da olmaz
evet bende hep ayakalarımı uzatıyorum eşim ve annem o konuda çok yardımcılar çok şükür bir şey yapmıyorum evde20+0 benimde geçen hafta sancım olduğu için gittim aynı dediğin gibi bende de durumlar rahim ağzında duruyor dedi.Firsat buldukca ayaklarımı yasliyorum yattığım yerde çok önemli dikkat et lütfen zamanında gelsin.İmkanin varsa ev işleri için birini çağır.
Offf inanilmaz uzuldum allahim herseyin hayirlisini bilir sana uzulme diyemiyecegim tabiki uzuleceksin ama bi evladin var ona sigin allah sabir versinGünaydın kızlar, size iyi haberlerle gelmeyi çok isterdim ama malesef nasip değilmiş. Ayrıntılı ultrasonda bebeğin diyaframi olmadığını bundan sebeple organların yer değiştirdiğini öğrendik. Ve yaşam oranı %19 çıkarttı doktor. Doktor bize birakti ama sonlandırmami tavsiye etti. Yaşam şansı çok düşük doğar doğmaz İstanbulda sadece bi hastanede ameliyat olması lazımmış oda 19 luk oranla. Sonrasında da sağlık sorunları olan bir bebek olacakmis. O kadar zor bir karar ki dünden beri helak olduk eşimle. Daha önce 3 kaybımız var birini doğduktan 10 gün sonra kaybettik , eşim bi daha o süreci atlatamam hem sana hem çocuğa eziyet etmeyelim diyor. Bebeğim hiç birseyden habersiz içimde kıpır kıpır... dua edin en hayırlısı neyse şu süreci atlatayım. Rabbım sizlerin bebislerini sizlere bagislasin
ah çok üzüldümGünaydın kızlar, size iyi haberlerle gelmeyi çok isterdim ama malesef nasip değilmiş. Ayrıntılı ultrasonda bebeğin diyaframi olmadığını bundan sebeple organların yer değiştirdiğini öğrendik. Ve yaşam oranı %19 çıkarttı doktor. Doktor bize birakti ama sonlandırmami tavsiye etti. Yaşam şansı çok düşük doğar doğmaz İstanbulda sadece bi hastanede ameliyat olması lazımmış oda 19 luk oranla. Sonrasında da sağlık sorunları olan bir bebek olacakmis. O kadar zor bir karar ki dünden beri helak olduk eşimle. Daha önce 3 kaybımız var birini doğduktan 10 gün sonra kaybettik , eşim bi daha o süreci atlatamam hem sana hem çocuğa eziyet etmeyelim diyor. Bebeğim hiç birseyden habersiz içimde kıpır kıpır... dua edin en hayırlısı neyse şu süreci atlatayım. Rabbım sizlerin bebislerini sizlere bagislasin
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim çok teşekkür ederim umarıum hepimiz en doğru zamanda gelişimlerini tamamladıkları zaman alırız kucağımıza yavrularımızı. isteyeceğim rapor mecbur en iyisi bu süreçte dinlenmekÇok geçmiş olsun, hemen moralinizi aşağı çekmeyin, ne riskli gebeler anne oluyor..önerim eğer gitmediyseniz bir perinatologa görünün, çalışıyormusunuz bilmiyorum ama hareket kısıtlıyorlar. Ben 12. Haftadan beri yatıyorum, serklajlıyım rahim ağzı yetmezliği var ve raporluyum, çok zor ama iyi şeyler düşünmeye çalışıyoruz ki iyi enerjimiz olsun...siz de iyi olacaksınız inşallah, lütfen çalışıyorsanız bu kadar risk varsa rapor vs isteyin..iyi haberlerinizi bekliyorum
İnşallahAynen birde o var bacak boyu uzunlugu 2 hafta onden gidiyor o aldigim tulumlar insallah olur
İnan o kadar kolay oldu ki. O içeck hiç rahatsız etmedi. Kan verdim sonra ilacı içtim 1 saat doldu tekrar kan verdim sonrasında kahvaltı yapabilirsin dedi. Sabah erken saate al bu randevuyu daha kolay olurBen açken içmem gereken ilaçları bile zor bekliyorum bakalım nasıl olacak.. Allah bir kolaylığını verir diyorum sonra
en iyisi dediğin gibi farklı bir görüş daha almak olacak galiba amin inşallah en doğru zamanda gelir yavrularımız teşekkür ederimBöyle kendini üzeceğine imkan varsa 2. Bi güvenilir doktor görüşü alsan, belki rapor verir dinlenme imkanın olur. Erken doğum riski gördüklerinde genelde dinlen temel ihtiyaçlar haricinde ayağa kalkma da diyorlar, durumu daha net anlamış olursun hem. Allah korktuğuna uğratmasın güzel düşün güzel olsun annesi, onlar bizim düşündüğümüzden çok daha dayanıklı, güçlü
Çok üzüldüm canımmm Allah yardımcımız olsun inşallahGünaydın kızlar, size iyi haberlerle gelmeyi çok isterdim ama malesef nasip değilmiş. Ayrıntılı ultrasonda bebeğin diyaframi olmadığını bundan sebeple organların yer değiştirdiğini öğrendik. Ve yaşam oranı %19 çıkarttı doktor. Doktor bize birakti ama sonlandırmami tavsiye etti. Yaşam şansı çok düşük doğar doğmaz İstanbulda sadece bi hastanede ameliyat olması lazımmış oda 19 luk oranla. Sonrasında da sağlık sorunları olan bir bebek olacakmis. O kadar zor bir karar ki dünden beri helak olduk eşimle. Daha önce 3 kaybımız var birini doğduktan 10 gün sonra kaybettik , eşim bi daha o süreci atlatamam hem sana hem çocuğa eziyet etmeyelim diyor. Bebeğim hiç birseyden habersiz içimde kıpır kıpır... dua edin en hayırlısı neyse şu süreci atlatayım. Rabbım sizlerin bebislerini sizlere bagislasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?