- 20 Mart 2011
- 13.947
- 32.545
- 798
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #21.001
Amniyosentez düşünüyor musunuz kuzum?Bu haberi eşim buldu okuduk ama doktor oran 45 üstü olsaydı gonderecekti İstanbula ama oran çok düşük cikti yüzde 19 yaşama şansı organlara göre hesapladı.
Düşünmüyorum cnm ama tabi yarın ordakiler farklı birsey söylerse daha umut dolu o zaman düşünürüm yoksa birsey değiştirmeyecek yaptirmakAmniyosentez düşünüyor musunuz kuzum?
Rabbim hayırlı haberler nasip etsinDüşünmüyorum cnm ama tabi yarın ordakiler farklı birsey söylerse daha umut dolu o zaman düşünürüm yoksa birsey değiştirmeyecek yaptirmak
Allahım yardımcınız olsun güzel kalbinize dayanma gücü versin hakkınızda hayırlısı olsun inşallah rabbim yar ve yardımcınız olsunKizlar hepinizden Allah razı olsunyarın sabah erkenden kendi doktorumdan sevk alıp Ankarada başka bir hastaneye daha gidicem. 4. Cu bir doktorda baksin içimiz rahat etsin istiyorum. Rabbim büyük imtihan dünyası şükürler olsun bilincinde olan kullariz inşallah bu imtihanimizida hakkıyla veririz tek teselli Allahin sevdiği kullarıyiz demekki 4. Kez evlatla sınanıyoruz Elhamdulillah Doktorumda aradi ayin 26sinda dogum için randevu almış bnm için. Yarın da aynı sonuçla gelirsek pazartesi gidicem. Rabbım sizlere hayırlı saglikli gününde doğumlar nasip etsin
Keşke daha erken saatlerde randevu saati alsaydınız. Gerçi bazen kalmıyor ama eğer varsa erkene çekmeye çalışın.Ya benim randevum 29 unda sabah 11 buçukta. Sanırım benimde şeker yüklemesi yapılıcak. Doktorum her randevuda bir sonraki için ufak kağıda neler yapılcağını yazıyor orada gördüm. Ben 11 buçuğa kadar aç duramam aslaçalıştığım için 6 da uyanıyorum vücut alıştı o saatlerde yemeye en geç 8 de kahvaltı yapmış oluyorum nasıl olcak valla bilemedim
Ben! Daha önceden hiç yemezdim şimdi müdavimi oldum. Her gün 1 büyük ayvayı yiyorum kesinAyvayla yatıp kalkan var mı benim gibi
Biraz uzun bi süre keşke daha erken olsaydı randevunuz. Eğer dayanabilirseniz yaptırırsnz yok dayanamadınz yiyin yemeğinizi bı kaç gün sonra ya daha erken saate alın Randevuyu bence. Bide en 12 den önce 10 da karnımı güzelce doyurmuştumYa benim randevum 29 unda sabah 11 buçukta. Sanırım benimde şeker yüklemesi yapılıcak. Doktorum her randevuda bir sonraki için ufak kağıda neler yapılcağını yazıyor orada gördüm. Ben 11 buçuğa kadar aç duramam aslaçalıştığım için 6 da uyanıyorum vücut alıştı o saatlerde yemeye en geç 8 de kahvaltı yapmış oluyorum nasıl olcak valla bilemedim
Kızlar aklıma bir şey takıldı yine. Detaylı muayenede rahim ağzı uzunluğunuz kaç çıktı? Bana perinatolog iyi dedi ben de kaç diye sorunca 30 dedi. Ama mart annelerinde okudum şimdi, birinin doktoru da 30 altına düşerse dikiş atılabilir vs demiş. Tedirgin oldum açıkçası.
Doktor aşırı dolu oluyo bazen öğlen arasına bile veriyor randevuyuKeşke daha erken saatlerde randevu saati alsaydınız. Gerçi bazen kalmıyor ama eğer varsa erkene çekmeye çalışın.
30 altına değil 25 mm altına düşerse risk var canımKızlar aklıma bir şey takıldı yine. Detaylı muayenede rahim ağzı uzunluğunuz kaç çıktı? Bana perinatolog iyi dedi ben de kaç diye sorunca 30 dedi. Ama mart annelerinde okudum şimdi, birinin doktoru da 30 altına düşerse dikiş atılabilir vs demiş. Tedirgin oldum açıkçası.
Karından 33 canım vajinal ölçüm daha yüksekti ama kağıtlara bakmam lazım hatırlamıyorum. Benimki riskli gebelik ve doktorum perinatolog o nedenle her gittiğimde ölçüyor. En son gittiğimde de aynı ölçüde duruyor çok şükür dedi mesela. Doktoruna güvenmelisin. Herkesin durumu bir olmaz belki o arkadaşın ekstra farklı durumu vardır canım.Kızlar aklıma bir şey takıldı yine. Detaylı muayenede rahim ağzı uzunluğunuz kaç çıktı? Bana perinatolog iyi dedi ben de kaç diye sorunca 30 dedi. Ama mart annelerinde okudum şimdi, birinin doktoru da 30 altına düşerse dikiş atılabilir vs demiş. Tedirgin oldum açıkçası.
Demek ki kişiye göre değişiyor. Çünkü forumu okudum biraz, 40 ve üstü olanlar varmış.Karından 33 canım vajinal ölçüm daha yüksekti ama kağıtlara bakmam lazım hatırlamıyorum. Benimki riskli gebelik ve doktorum perinatolog o nedenle her gittiğimde ölçüyor. En son gittiğimde de aynı ölçüde duruyor çok şükür dedi mesela. Doktoruna güvenmelisin. Herkesin durumu bir olmaz belki o arkadaşın ekstra farklı durumu vardır canım.
Muhakkak canımDemek ki kişiye göre değişiyor. Çünkü forumu okudum biraz, 40 ve üstü olanlar varmış.
Evet benim mesela vajinal 41 mm idi, karından 38 ölçüyorlar, serklaj oldum, operasyon sırasında rahim ağzının yumuşak olduğu yetersizlik olduğu görüldü hatırlıyorsanız yazmıştım, ilk gebeliğimde de serklaj vardı, bu iş dr a göre bile değişiyor, önemli olan aynı dr un ölçmesi, en doğru sonuç vajinal ve mesane boşken olan ölçüm, bazı doktorlar hastası 40 ile başlamış 30 a düşmüş ise 25in altına geçmesini beklemiyor, düşüş net olduğu için dikiyor, hastanın genel gidişatı çok önemli, kısaldıkça serklaj başarısı düşüyormuş bir de, uzun halde dikiş atmak çok daha rahat demişlerdi, rahat ol doktoruna ayrıntılı sorabilirsin, 30dan önce kaçtı biliyor musunuz??Demek ki kişiye göre değişiyor. Çünkü forumu okudum biraz, 40 ve üstü olanlar varmış.
Evet hatırlıyorum sizin öykünüzü. Daha önceki ölçümleri hiç bilmiyorum, söylenmedi. Verilen ultrason görüntülerinde yazar mı? Görmedim hiç.Evet benim mesela vajinal 41 mm idi, karından 38 ölçüyorlar, serklaj oldum, operasyon sırasında rahim ağzının yumuşak olduğu yetersizlik olduğu görüldü hatırlıyorsanız yazmıştım, ilk gebeliğimde de serklaj vardı, bu iş dr a göre bile değişiyor, önemli olan aynı dr un ölçmesi, en doğru sonuç vajinal ve mesane boşken olan ölçüm, bazı doktorlar hastası 40 ile başlamış 30 a düşmüş ise 25in altına geçmesini beklemiyor, düşüş net olduğu için dikiyor, hastanın genel gidişatı çok önemli, kısaldıkça serklaj başarısı düşüyormuş bir de, uzun halde dikiş atmak çok daha rahat demişlerdi, rahat ol doktoruna ayrıntılı sorabilirsin, 30dan önce kaçtı biliyor musunuz??
Yazabilir ölçüm alırken görüntüyü yazdırdıysa, ben takipli olduğum için bendekilerde var, tedirgin olmayın, bir daha gidince vajinal muayene isteyebilirsiniz rica edersiniz, doktor gerek görürse, genel durum yumuşama vs spekulum takarak (en sevmediğim muayene) bakıyorlar yumuşamaya...Evet hatırlıyorum sizin öykünüzü. Daha önceki ölçümleri hiç bilmiyorum, söylenmedi. Verilen ultrason görüntülerinde yazar mı? Görmedim hiç.
Evet benim ölçümümü yaparken de doktorum mesanen boş olmalı demişti çok idrarım olmamasına rağmen wcye göndermiştiEvet benim mesela vajinal 41 mm idi, karından 38 ölçüyorlar, serklaj oldum, operasyon sırasında rahim ağzının yumuşak olduğu yetersizlik olduğu görüldü hatırlıyorsanız yazmıştım, ilk gebeliğimde de serklaj vardı, bu iş dr a göre bile değişiyor, önemli olan aynı dr un ölçmesi, en doğru sonuç vajinal ve mesane boşken olan ölçüm, bazı doktorlar hastası 40 ile başlamış 30 a düşmüş ise 25in altına geçmesini beklemiyor, düşüş net olduğu için dikiyor, hastanın genel gidişatı çok önemli, kısaldıkça serklaj başarısı düşüyormuş bir de, uzun halde dikiş atmak çok daha rahat demişlerdi, rahat ol doktoruna ayrıntılı sorabilirsin, 30dan önce kaçtı biliyor musunuz??
Şu anı defterini 105 liraya aldım. Kargolandığı gibi fiyatı indirime girdi.iptal etme şansım da kalmadı. şansa bakın.
Almayı düşünen varsa değerlendirebilir. Çok iyi indirimde. Harika bir defter. Bebeğim için anı olsun istedim.
Eki Görüntüle 3180244
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?