2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Keşke elimden gelen başka birşey olsa, gerçekten evim müsait kapım hep açık. Allah yardımcınız olsun nacizane bi önerim olacak yalnız pazartesi söylediğin gibi doğum olursa lütfen genetik test istemeyi unutmayın kromozomal anomaliler sebebiyle olabiliyor böyle durumlar bilmek hakkınız.

Amin kardeşim inşallah şükürler olsun ki bi yavrum var, Allah'ım kayiplarimizin ömrünü yaşayan yavrularimiza versin inşallah

Rabbim selamete çıkarsın canım dualarım seninle çok büyük imtihan, cennet kapısı olacak o yavrular sana

Nasıl yapılıyor ki o bebege mi yapıyorlar. Biliyorum ama nasıl yapılır bilmiyorum. Doğumu Çorum devlet hastanesinde yapicam üniversite hastanesi bayag gelişmiş yaparlar inşallah hatırlattığın iyi oldu çok sağol cnm istiycem

12 den sonra mı? ben 7 den sonra bir şey yemiyorum. Sadece su yA da çay limonlu

İnşallah cnm bnm
Canım inşallah size umut olur . İnternette bak istersen ne kadar insan yavrusu bu şekilde doğmuş ve hemen ameliyatla hayata dönmüş . Diyaframsız doğan bebek yazarsan bir çok haber var . Şahsen umut oldu

Eklentiler

• 160205EA-5476-4771-AC31-CED0EF35F2B0.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 79
Evet bebekten almaları gerekiyor nasıl aldıklarını ben de tam bilmiyorum devlet hastanesi kendisi yapmasa bile anlaşmalı olduğu genetik tanı merkezlerine gönderip oralarda yaptırıyor bunları. Belki sizden de kan isterler. Acısıyla bunu unutup sonradan pişman olanlar olduğu için söylüyorum yanlış anlama lütfen.

Bende yarın gitcem yapmaya 12 den sonra birşey yeme 9 da burda ol dedielr. 24 ile 28. Haftalar arası yapılıyor bu test. Muaneniz bu aralığa denk geliyorsa sıkıntı olmaz
Ya benim randevum 29 unda sabah 11 buçukta. Sanırım benimde şeker yüklemesi yapılıcak. Doktorum her randevuda bir sonraki için ufak kağıda neler yapılcağını yazıyor orada gördüm. Ben 11 buçuğa kadar aç duramam asla çalıştığım için 6 da uyanıyorum vücut alıştı o saatlerde yemeye en geç 8 de kahvaltı yapmış oluyorum nasıl olcak valla bilemedim

Canım inşallah size umut olur . İnternette bak istersen ne kadar insan yavrusu bu şekilde doğmuş ve hemen ameliyatla hayata dönmüş . Diyaframsız doğan bebek yazarsan bir çok haber var . Şahsen umut oldu
Bu haberi eşim buldu okuduk ama doktor oran 45 üstü olsaydı gonderecekti İstanbula ama oran çok düşük cikti yüzde 19 yaşama şansı organlara göre hesapladı.

Eklentiler

• IMG-20221220-WA0000.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 68
Estağfurullah cnm niye yanlış anlayim, yardımcı olmak istiyorsun Allah razı olsun. Aklımda yoktu iyi oldu söylediğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…