- 27 Ocak 2014
- 833
- 2.479
- 313
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #20.981
Allah razı olsun samimiyetini kalbimde hissettim Rabbım sizide iyilerle karşılaştırsın inşallaheşim ve arkadaşım ile gidicez Zübeyde hanıma düşünüyoruz o olmazsa anatolia mi ne varmış önce muayene edip sonra kurulla karar veriyorlarmış. Benim gittiğim doktorum da dalında çok iyi, sonuç değişmeyecek bilincindeyiz ama biraz daha vicdan rahatlatmak bizimkisi
Amin kardeşim inşallahddm_grhn canım Allah zorunu kolaylaştırsın. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Benim de kayıplarım var. Seni çok iyi anlıyorum. Bu evladından aldığı ömrü yaşayan evladına versin Allah. Hep güzel günler görün inşallah.
Rabbim selamete çıkarsın canım dualarım seninleKizlar hepinizden Allah razı olsunyarın sabah erkenden kendi doktorumdan sevk alıp Ankarada başka bir hastaneye daha gidicem. 4. Cu bir doktorda baksin içimiz rahat etsin istiyorum. Rabbim büyük imtihan dünyası şükürler olsun bilincinde olan kullariz inşallah bu imtihanimizida hakkıyla veririz tek teselli Allahin sevdiği kullarıyiz demekki 4. Kez evlatla sınanıyoruz Elhamdulillah Doktorumda aradi ayin 26sinda dogum için randevu almış bnm için. Yarın da aynı sonuçla gelirsek pazartesi gidicem. Rabbım sizlere hayırlı saglikli gününde doğumlar nasip etsin
Nasıl yapılıyor ki o bebege mi yapıyorlar. Biliyorum ama nasıl yapılır bilmiyorum. Doğumu Çorum devlet hastanesinde yapicam üniversite hastanesi bayag gelişmiş yaparlar inşallahKeşke elimden gelen başka birşey olsa, gerçekten evim müsait kapım hep açık. Allah yardımcınız olsunnacizane bi önerim olacak yalnız pazartesi söylediğin gibi doğum olursa lütfen genetik test istemeyi unutmayın kromozomal anomaliler sebebiyle olabiliyor böyle durumlar bilmek hakkınız.
İnşallah cnm bnmRabbim selamete çıkarsın canım dualarım seninleçok büyük imtihan, cennet kapısı olacak o yavrular sana
Markası modeli filan ne bunun canım? Keşke onlar da görünecek şekilde koysaymışsın
Şu 25 haftada 1 tane yiyebildimAyvayla yatıp kalkan var mı benim gibi
Ben aldım. Kalitesi çok güzelKalitesi nasıl merak ediyorum ben de
12 den sonra mı?Gece 12den sonra yeme içmeyi kestim. Ama 2 gibiydi su içtim onu söyledim sorun değil yemek olmasn tamamdır dedi. 8.45 te kan aldı sonra içeceği verdi iç başka birşey yiyip içme 9.50 de yine kan verdim ve bitti. Sonuç 2 saate çıkar e nabzda doktorun bakar Artk dedi.
Rabbim kalbinize ferahlık versin. Sınavınız zor mükafatı da ona göre olacak . Allah sonucu hayırlı eylesin …İnşallah cnm bnm
Evet 12 den sonra dedi hatta ilk kanı alırken de sordu yedin mi diye. Her hastane farklı mı ne12 den sonra mı?ben 7 den sonra bir şey yemiyorum. Sadece su yA da çay limonlu
Canım inşallah size umut olur . İnternette bak istersen ne kadar insan yavrusu bu şekilde doğmuş ve hemen ameliyatla hayata dönmüş . Diyaframsız doğan bebek yazarsan bir çok haber var . Şahsen umut olduİnşallah cnm bnm
Nasıl yapılıyor ki o bebege mi yapıyorlar. Biliyorum ama nasıl yapılır bilmiyorum. Doğumu Çorum devlet hastanesinde yapicam üniversite hastanesi bayag gelişmiş yaparlar inşallahhatırlattığın iyi oldu çok sağol cnm istiycem
Ya benim randevum 29 unda sabah 11 buçukta. Sanırım benimde şeker yüklemesi yapılıcak. Doktorum her randevuda bir sonraki için ufak kağıda neler yapılcağını yazıyor orada gördüm. Ben 11 buçuğa kadar aç duramam aslaBende yarın gitcem yapmaya 12 den sonra birşey yeme 9 da burda ol dedielr. 24 ile 28. Haftalar arası yapılıyor bu test. Muaneniz bu aralığa denk geliyorsa sıkıntı olmaz
Yarın tam 24 oluyorum. Toplamda 4 kilo almışım ben24+4 e 5.6 kg almış olarak giriyorum. Sizlerde durum nedir kızlar? İştahım çok açıldı son zamanlardakendimi durduramıyorum, ne yapıcam böyle
Yaş, şehir, kaçıncı bebek, cinsiyet, son adet tarihi yazıpAa bizimde tablomuz varmış. Ben tabloda yokum kendimiz mi ekliyoruz arkadaşlar?
Bu haberi eşim buldu okuduk ama doktor oran 45 üstü olsaydı gonderecekti İstanbula ama oran çok düşük cikti yüzde 19 yaşama şansı organlara göre hesapladı.Canım inşallah size umut olur . İnternette bak istersen ne kadar insan yavrusu bu şekilde doğmuş ve hemen ameliyatla hayata dönmüş . Diyaframsız doğan bebek yazarsan bir çok haber var . Şahsen umut oldu
Estağfurullah cnm niye yanlış anlayim, yardımcı olmak istiyorsun Allah razı olsun. Aklımda yoktu iyi oldu söylediğinEvet bebekten almaları gerekiyor nasıl aldıklarını ben de tam bilmiyorumdevlet hastanesi kendisi yapmasa bile anlaşmalı olduğu genetik tanı merkezlerine gönderip oralarda yaptırıyor bunları. Belki sizden de kan isterler. Acısıyla bunu unutup sonradan pişman olanlar olduğu için söylüyorum yanlış anlama lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?