- 20 Mart 2011
- 13.947
- 32.545
- 798
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #21.021
Böyle bir kramp hiç yaşamadım canım geçmiş olsun. Ben üç gündür bacak ağrısı çekiyorum çünkü evle uğraşıyorum. Dün yorgunluktan öyle bir uyumuşum ki bir daha sabah uyandım normalde her gece bir iki defa uyanırdımkızlar günaydın dünden önceki akşam çok zor bir gece geçirdim tam 2 saat yatakta döndüm söylendim ağrılarımla halbuki magnezyumu da eksik etmeden içiyorum.. eşim masaj yaptı bebeğim sağolsun asla durmadan tekme tokat attı durdu.. ağlayarak uykuya daldım gece yarısı bir krampla uyandım yine Allah sabır versin cidden tırnaklarımı elime geçirdim eşime vura vura uyandırdım hemen masaj yaptı ama o 2-3 dk ağlayıp kendimi sıkmaktan öyle acıdı ki caanım ya sizinde kramplarınız böyle mi oluyor? uykudan böyle uyanınca ekstra çok korkuyorum da bu başından beri 3. krampım çok kötüdün akşam bu yüzden güzel bir duşa girdim kendimi yağladım birde papatya çayı içtim sonra yatağa girmemle uyumam 10 dk sürdü miss gibi uyumuşum çok rahatlattı benim gibi huzursuzluk yaşayan arkadaşlarım papatya çayını ihmal etmeyin
Ben de hevesle aldım ama inşallah doldururum.canım bende de başka bir çeşidi var arkadaşım hediye almıştı bende unutuyorum her ay doldurmayı ama dolduruyorum yani :)
Geçmiş olsun ben de öyle kramp yaşamadım magnezyumu kramp sorunu yaşadıkça içiyorum düzenli kullanmıyorum çok şekerli geliyor bana. Ben de şu sağa sola yatınca bebeğin o kısımda toplanması olayını çözemedim. Dün solumda toplanmıştı yine kalktığımda öyle gerilmişti ki karnım.kızlar günaydın dünden önceki akşam çok zor bir gece geçirdim tam 2 saat yatakta döndüm söylendim ağrılarımla halbuki magnezyumu da eksik etmeden içiyorum.. eşim masaj yaptı bebeğim sağolsun asla durmadan tekme tokat attı durdu.. ağlayarak uykuya daldım gece yarısı bir krampla uyandım yine Allah sabır versin cidden tırnaklarımı elime geçirdim eşime vura vura uyandırdım hemen masaj yaptı ama o 2-3 dk ağlayıp kendimi sıkmaktan öyle acıdı ki caanım ya sizinde kramplarınız böyle mi oluyor? uykudan böyle uyanınca ekstra çok korkuyorum da bu başından beri 3. krampım çok kötüdün akşam bu yüzden güzel bir duşa girdim kendimi yağladım birde papatya çayı içtim sonra yatağa girmemle uyumam 10 dk sürdü miss gibi uyumuşum çok rahatlattı benim gibi huzursuzluk yaşayan arkadaşlarım papatya çayını ihmal etmeyin
Ben hiç sormadım detaylı da da ölçtüler doktorda ölçüyor sanırım herşey güzel diyorlar aklıma gelmedi sormakta açıkçası. Doktor iyi dediyse öyledir bence de takmayın kafanızaKızlar aklıma bir şey takıldı yine. Detaylı muayenede rahim ağzı uzunluğunuz kaç çıktı? Bana perinatolog iyi dedi ben de kaç diye sorunca 30 dedi. Ama mart annelerinde okudum şimdi, birinin doktoru da 30 altına düşerse dikiş atılabilir vs demiş. Tedirgin oldum açıkçası.
Dün yazdığınızdan beri sizi düşünüyorum içimden çıkmıyor. Öyle zor bi imtihan kiDüşünmüyorum cnm ama tabi yarın ordakiler farklı birsey söylerse daha umut dolu o zaman düşünürüm yoksa birsey değiştirmeyecek yaptirmak
Forumda sanki okumuştum ama hatırlamıyorum. Dokuyla alakalı bişey sanırım kendiliğinden geçebiliyormuş. İyi düşünün iyi olsun sıkmayın canınızıSelam kızlar. Detaylı ultrasonda kalpte parlaklık gördü doktor. 30.haftada tekrar gel bakalım dedi. Daha önce hiç böyle bişey yaşayan ya da duyan var mı? O gün sürekli ağladım durdum kendimi de bebeği de strese soktum diye daha da üzüldüm sonra
kızlar günaydın dünden önceki akşam çok zor bir gece geçirdim tam 2 saat yatakta döndüm söylendim ağrılarımla halbuki magnezyumu da eksik etmeden içiyorum.. eşim masaj yaptı bebeğim sağolsun asla durmadan tekme tokat attı durdu.. ağlayarak uykuya daldım gece yarısı bir krampla uyandım yine Allah sabır versin cidden tırnaklarımı elime geçirdim eşime vura vura uyandırdım hemen masaj yaptı ama o 2-3 dk ağlayıp kendimi sıkmaktan öyle acıdı ki caanım ya sizinde kramplarınız böyle mi oluyor? uykudan böyle uyanınca ekstra çok korkuyorum da bu başından beri 3. krampım çok kötüdün akşam bu yüzden güzel bir duşa girdim kendimi yağladım birde papatya çayı içtim sonra yatağa girmemle uyumam 10 dk sürdü miss gibi uyumuşum çok rahatlattı benim gibi huzursuzluk yaşayan arkadaşlarım papatya çayını ihmal etmeyin
Selam kızlar. Detaylı ultrasonda kalpte parlaklık gördü doktor. 30.haftada tekrar gel bakalım dedi. Daha önce hiç böyle bişey yaşayan ya da duyan var mı? O gün sürekli ağladım durdum kendimi de bebeği de strese soktum diye daha da üzüldüm sonra
Daha önce olsa da olur olmasa da olur dediğim bir meyveydi. Bende her gün 1 büyük ayva yiyorumBen! Daha önceden hiç yemezdim şimdi müdavimi oldum. Her gün 1 büyük ayvayı yiyorum kesin
Canım bu tarz durumlar ilerleyen haftalarda düzeliyormuş genellikle, moralini yüksek tut.Selam kızlar. Detaylı ultrasonda kalpte parlaklık gördü doktor. 30.haftada tekrar gel bakalım dedi. Daha önce hiç böyle bişey yaşayan ya da duyan var mı? O gün sürekli ağladım durdum kendimi de bebeği de strese soktum diye daha da üzüldüm sonra
Daha önce olsa da olur olmasa da olur dediğim bir meyveydi. Bende her gün 1 büyük ayva yiyorum
Bir de bebekler çok güzel olur diyorlarYiyin ayvaları bebişler gamzeli olurben kızımda çok yemiştim baya gamzesi vardı doğduğunda şimdi belli belirsiz.
Çok teşekkürler bunu duymak içime su serptiBunu çok duydum çevremden.
Bizzat halamın kızı da yaşadı. Kızı şimdi 5 aylık.
Onun 2’li testi de sıkıntılı çıkmıştı. Amniyosentez yaptır dediler yaptırmadı.
2 farklı perinatoloğa gitti. 2.kez detaylı yaptırdı. 2.sinde bir şey yok sıkıntı etmeyin demişlerdi. Kızı çok sağlıklı şimdi.
İnşallah hiçbir sorun olmayacaktır.
Görümcem 2 li 3 lü , nifty testi yaptırmamıştı. Detaylıda kalpte parlaklık görüldü. Down sendromlu olabilir dendi. Hamileliğim zehir oldu der hep. Sapasağlam kızı.Selam kızlar. Detaylı ultrasonda kalpte parlaklık gördü doktor. 30.haftada tekrar gel bakalım dedi. Daha önce hiç böyle bişey yaşayan ya da duyan var mı? O gün sürekli ağladım durdum kendimi de bebeği de strese soktum diye daha da üzüldüm sonra
Ben de burdan mideye iyi geldiğini okuduktan sonra yemeye başladım, şu an çok hoşuma gidiyor. Her gün olmasa da iki günde bir falan yiyorumDaha önce olsa da olur olmasa da olur dediğim bir meyveydi. Bende her gün 1 büyük ayva yiyorum
Kalpte parlaklık, bağırsakta parlaklık çok duydum canım ilerleyen haftalarda düzeliyor geneldeSelam kızlar. Detaylı ultrasonda kalpte parlaklık gördü doktor. 30.haftada tekrar gel bakalım dedi. Daha önce hiç böyle bişey yaşayan ya da duyan var mı? O gün sürekli ağladım durdum kendimi de bebeği de strese soktum diye daha da üzüldüm sonra
Ah evet ya bana da aynısı söylendi üstelik fetal dna testim olmasına rağmen. Bu süreci nasıl kendime zehir etmeyebilirim diye uğraşıyorum ben de canımGörümcem 2 li 3 lü , nifty testi yaptırmamıştı. Detaylıda kalpte parlaklık görüldü. Down sendromlu olabilir dendi. Hamileliğim zehir oldu der hep. Sapasağlam kızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?