2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Böyle bir kramp hiç yaşamadım canım geçmiş olsun. Ben üç gündür bacak ağrısı çekiyorum çünkü evle uğraşıyorum. Dün yorgunluktan öyle bir uyumuşum ki bir daha sabah uyandım normalde her gece bir iki defa uyanırdım
Şu evi bir düzene sokup rahatça otursam

canım bende de başka bir çeşidi var arkadaşım hediye almıştı bende unutuyorum her ay doldurmayı ama dolduruyorum yani :)
Ben de hevesle aldım ama inşallah doldururum.
Ona hatıra kalsın. Bir de doğumdan sonraki süreçleri de kapsıyor. O hoşuma gitti. Fotoğraflarını çıkarttırıp yapıştırırım diye düşündüm

Geçmiş olsun ben de öyle kramp yaşamadım magnezyumu kramp sorunu yaşadıkça içiyorum düzenli kullanmıyorum çok şekerli geliyor bana. Ben de şu sağa sola yatınca bebeğin o kısımda toplanması olayını çözemedim. Dün solumda toplanmıştı yine kalktığımda öyle gerilmişti ki karnım.

Ben hiç sormadım detaylı da da ölçtüler doktorda ölçüyor sanırım herşey güzel diyorlar aklıma gelmedi sormakta açıkçası. Doktor iyi dediyse öyledir bence de takmayın kafanıza

Düşünmüyorum cnm ama tabi yarın ordakiler farklı birsey söylerse daha umut dolu o zaman düşünürüm yoksa birsey değiştirmeyecek yaptirmak
Dün yazdığınızdan beri sizi düşünüyorum içimden çıkmıyor. Öyle zor bi imtihan ki yakınlarda bi tanıdığım 13 yaşındaki kızını kalp yetmezliğinden kaybetti. Ona da çok üzülmüştüm. Şu an hangisi daha acı karar veremiyorum. Okuduğum kadarıyla elinizden gelenin fazlasını yapıyorsunuz yapmaya çalışıyorsunuz. Çok güçlü bi annesiniz ve ailesiniz gerçekten maşallah. Allah başka bi imtihan vermesin size

Selam kızlar. Detaylı ultrasonda kalpte parlaklık gördü doktor. 30.haftada tekrar gel bakalım dedi. Daha önce hiç böyle bişey yaşayan ya da duyan var mı? O gün sürekli ağladım durdum kendimi de bebeği de strese soktum diye daha da üzüldüm sonra

Forumda sanki okumuştum ama hatırlamıyorum. Dokuyla alakalı bişey sanırım kendiliğinden geçebiliyormuş. İyi düşünün iyi olsun sıkmayın canınızı

Acaba neden bu kadar ağır oluyor. Aslında altında başka bir sebep vardı da hamilelikte mi açığa çıktı? Yani kemiklerde eklemlerde hamilelikle alakası olmayan başka bir şey mi var

Bunu çok duydum çevremden.
Bizzat halamın kızı da yaşadı. Kızı şimdi 5 aylık.
Onun 2’li testi de sıkıntılı çıkmıştı. Amniyosentez yaptır dediler yaptırmadı.
2 farklı perinatoloğa gitti. 2.kez detaylı yaptırdı. 2.sinde bir şey yok sıkıntı etmeyin demişlerdi. Kızı çok sağlıklı şimdi.
İnşallah hiçbir sorun olmayacaktır.

Canım bu tarz durumlar ilerleyen haftalarda düzeliyormuş genellikle, moralini yüksek tut.

Çok teşekkürler bunu duymak içime su serpti

2 gun sonra girecegim bende detayliya oyle bi stres oldumki uyku uyuyamiyorum surekli kafada kuruyor insan gercekten hamilelikte psikolojiyi yonetmek herseyin basinda geliyor bu zamana kadar kalp atisini duyacakmiyiz ikili tarama nasil cikacak dortlu taramada bisey cikarmi diye diye geldik simdi sirada detayli var detayliyi atlatsak bu seferde erken dogum olurmu dogumda bi puruz cikarmi onlari dusunmeye basliycaz allahim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Görümcem 2 li 3 lü , nifty testi yaptırmamıştı. Detaylıda kalpte parlaklık görüldü. Down sendromlu olabilir dendi. Hamileliğim zehir oldu der hep. Sapasağlam kızı.

Kalpte parlaklık, bağırsakta parlaklık çok duydum canım ilerleyen haftalarda düzeliyor genelde

Görümcem 2 li 3 lü , nifty testi yaptırmamıştı. Detaylıda kalpte parlaklık görüldü. Down sendromlu olabilir dendi. Hamileliğim zehir oldu der hep. Sapasağlam kızı.
Ah evet ya bana da aynısı söylendi üstelik fetal dna testim olmasına rağmen. Bu süreci nasıl kendime zehir etmeyebilirim diye uğraşıyorum ben de canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…