- 16 Haziran 2020
- 5.075
- 11.978
- 248
- 28
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #20.961
Başka değerler de mi düşücek. 2 saate çıkar demişti varsa şimdiye çıkmaz mıydı bilmediğim den soruyorum kusra bakmayn.Evet normal açlık çünkü, 1. ve 2. Saatte önemli onlar da düşer sisteme
Estağfurullah, şeker yüklemesi olduysa, önce aç karnına kan alınıyor, şekerli sıvı içiliyor ve tam 1 ve 2 saat sonra tekrar alınıyor. Size yükleme yapıldı mı? Toplam 3 kere kan verdiniz mi?Başka değerler de mi düşücek. 2 saate çıkar demişti varsa şimdiye çıkmaz mıydı bilmediğim den soruyorum kusra bakmayn.
Yoooo 3 değil 2 kere aldı içeceğin öncesi ve 1 saat sonrasıEstağfurullah, şeker yüklemesi olduysa, önce aç karnına kan alınıyor, şekerli sıvı içiliyor ve tam 1 ve 2 saat sonra tekrar alınıyor. Size yükleme yapıldı mı? Toplam 3 kere kan verdiniz mi?
1 saat sonrası değer de düşmemiş o zaman, benim tüm yüklemeler 1 ve 2. Saatte de alındı, şaşırdım belki farklı prosedürdür sizin, 50 gr mı yüklendi? O zaman tek alınıyor sanırım sadece sıvıdan 1 saat sonra... benim 75 ve 100 yüklenmiştiYoooo 3 değil 2 kere aldı içeceğin öncesi ve 1 saat sonrasıtamamdır bitti kahvaltı yapabilirsin dedi
Aaa iki kere mi verildi size ?1 saat sonrası değer de düşmemiş o zaman, benim tüm yüklemeler 1 ve 2. Saatte de alındı, şaşırdım belki farklı prosedürdür sizin, 50 gr mı yüklendi? O zaman tek alınıyor sanırım sadece sıvıdan 1 saat sonra... benim 75 ve 100 yüklenmişti
Benim ilk gebeliğimde ve rutin hayatımda da yapıldı, insülin tolerans bozukluğu vardı yıllar önce... sizin şimdi 1. Saat sonucu da 140 mg altında ise herşey normal demektir.Aaa iki kere mi verildi size ?
Evet 50 Gr dı.
Çok üzüldüm, çok zor bir karar sizin için. Hakkinızda en hayırlısı neyse o olsun. Dua edicem sizin için.Günaydın kızlar, size iyi haberlerle gelmeyi çok isterdim ama malesef nasip değilmiş. Ayrıntılı ultrasonda bebeğin diyaframi olmadığını bundan sebeple organların yer değiştirdiğini öğrendik. Ve yaşam oranı %19 çıkarttı doktor. Doktor bize birakti ama sonlandırmami tavsiye etti. Yaşam şansı çok düşük doğar doğmaz İstanbulda sadece bi hastanede ameliyat olması lazımmış oda 19 luk oranla. Sonrasında da sağlık sorunları olan bir bebek olacakmis. O kadar zor bir karar ki dünden beri helak olduk eşimle. Daha önce 3 kaybımız var birini doğduktan 10 gün sonra kaybettik , eşim bi daha o süreci atlatamam hem sana hem çocuğa eziyet etmeyelim diyor. Bebeğim hiç birseyden habersiz içimde kıpır kıpır... dua edin en hayırlısı neyse şu süreci atlatayım. Rabbım sizlerin bebislerini sizlere bagislasin
Evet anladm teşekkürler hepimize şifa olsun inşallahBenim ilk gebeliğimde ve rutin hayatımda da yapıldı, insülin tolerans bozukluğu vardı yıllar önce... sizin şimdi 1. Saat sonucu da 140 mg altında ise herşey normal demektir.
50 lik şeker yüklemelerinde sadece 1. Saat, 75 ve 100 g lık şeker yüklemelerinde 1. ve 2. Saatte kan alınıp bakılıyor. Eğer şüpheli bi durum yoksa doktorlar 50lik yaptırıyorlar, iri bebek, fazla su, ailede şeker hikayesi varsa diğerlerini tercih edebiliyorlar. Bu değer açlıksa da iyi 1. saatse de iyi bence. Açlık için 120 altı, 1. saat için 140 altı olmalı diye biliyorum.Yoooo 3 değil 2 kere aldı içeceğin öncesi ve 1 saat sonrasıtamamdır bitti kahvaltı yapabilirsin dedi
Demekki gerek görülmemiş. Buna sevindim açıkçası sağolun bilgilendirdiginiz için50 lik şeker yüklemelerinde sadece 1. Saat, 75 ve 100 g lık şeker yüklemelerinde 1. ve 2. Saatte kan alınıp bakılıyor. Eğer şüpheli bi durum yoksa doktorlar 50lik yaptırıyorlar, iri bebek, fazla su, ailede şeker hikayesi varsa diğerlerini tercih edebiliyorlar. Bu değer açlıksa da iyi 1. saatse de iyi bence. Açlık için 120 altı, 1. saat için 140 altı olmalı diye biliyorum.
Kizlar hepinizden Allah razı olsunyarın sabah erkenden kendi doktorumdan sevk alıp Ankarada başka bir hastaneye daha gidicem. 4. Cu bir doktorda baksin içimiz rahat etsin istiyorum. Rabbim büyük imtihan dünyası şükürler olsun bilincinde olan kullariz inşallah bu imtihanimizida hakkıyla veririz tek teselli Allahin sevdiği kullarıyiz demekki 4. Kez evlatla sınanıyoruz Elhamdulillah Doktorumda aradi ayin 26sinda dogum için randevu almış bnm için. Yarın da aynı sonuçla gelirsek pazartesi gidicem. Rabbım sizlere hayırlı saglikli gününde doğumlar nasip etsin
Canım teslimiyetini takdir ettim zaten başımıza gelen şeyde ilk anda gösterdiğimiz tepki aslolan ve sen eminim çok üzgünsün ama teslimiyetin tam.Allah’ın izniyle bütün doktorlar yanılır da Ankara’da ki doktor çok güzel şeyler söyler sana inşallah, duyduğumdan beri duamdasın , Allah’ın gücünü sabrını artırsınKizlar hepinizden Allah razı olsunyarın sabah erkenden kendi doktorumdan sevk alıp Ankarada başka bir hastaneye daha gidicem. 4. Cu bir doktorda baksin içimiz rahat etsin istiyorum. Rabbim büyük imtihan dünyası şükürler olsun bilincinde olan kullariz inşallah bu imtihanimizida hakkıyla veririz tek teselli Allahin sevdiği kullarıyiz demekki 4. Kez evlatla sınanıyoruz Elhamdulillah Doktorumda aradi ayin 26sinda dogum için randevu almış bnm için. Yarın da aynı sonuçla gelirsek pazartesi gidicem. Rabbım sizlere hayırlı saglikli gününde doğumlar nasip etsin
Ne güzel insansınız allah sizinde kalbinize göre versin .Kardeşim Ankarada kimsen var mı geleyim mi yanına hastaneye? Ya da gidecek yerin evim müsait bak. Bir de doktoru ayarlamışsın kafanı bulandırmak istemem ama Özgür Deren var çok çok iyi bir perinatologtur. Hacettepe Perinatoloji biriminin başkanı kendi muayenehanesi de var. eğer aklına birine daha gitsem mi diye gelirse önerimdir.
Allah razı olsun samimiyetini kalbimde hissettim Rabbım sizide iyilerle karşılaştırsın inşallahKardeşim Ankarada kimsen var mı geleyim mi yanına hastaneye? Ya da gidecek yerin evim müsait bak. Bir de doktoru ayarlamışsın kafanı bulandırmak istemem ama Özgür Deren var çok çok iyi bir perinatologtur. Hacettepe Perinatoloji biriminin başkanı kendi muayenehanesi de var. eğer aklına birine daha gitsem mi diye gelirse önerimdir.
Allah razı olsun cnm, şükürler olsunki inancımız sonsuz yoksa dayanılacak şey değil, hep diyorum inancım itikatim olmasa herhalde bu zamana kadar kafayı yerdim, Rabbım çok büyük vardır bunda da bir hayır inşallahCanım teslimiyetini takdir ettim zaten başımıza gelen şeyde ilk anda gösterdiğimiz tepki aslolan ve sen eminim çok üzgünsün ama teslimiyetin tam.Allah’ın izniyle bütün doktorlar yanılır da Ankara’da ki doktor çok güzel şeyler söyler sana inşallah, duyduğumdan beri duamdasın , Allah’ın gücünü sabrını artırsın
Canım Ankara Memorial’daki perinatolog da çok iyi kime sorduysam Ertuğrul hocanın üstüne tanımayız dediler. Bizim detaylı ultrasonda en ufak bir damar farklılığını bile gördü çok detaycı ve titiz. Gözünden hiçbirşey kaçmaz kolay kolay aklında bulunsunAllah razı olsun samimiyetini kalbimde hissettim Rabbım sizide iyilerle karşılaştırsın inşallaheşim ve arkadaşım ile gidicez Zübeyde hanıma düşünüyoruz o olmazsa anatolia mi ne varmış önce muayene edip sonra kurulla karar veriyorlarmış. Benim gittiğim doktorum da dalında çok iyi, sonuç değişmeyecek bilincindeyiz ama biraz daha vicdan rahatlatmak bizimkisi
Arya kulağa çok güzel geliyor bir de sadece Türkçe de değil galiba anlamı. Kimya'yı ilk defa duydum. Tanıdığım birinde olsa farklı düşünürdüm belki ama bana göre Biyoloji'yle aynı şu an isim olarakTeşekkür ederimkimse Kimyayı beğenmedi
Markası modeli filan ne bunun canım? Keşke onlar da görünecek şekilde koysaymışsınBu da çok güzelmiş.
Ben de aldım anne bebek çantamı kasım indirimindeböyle siyah gold fermuarlı. Üst kısım leopar desenli.
Ağır değil bunlar.
Bendeki gibiyse iç kısmı falan da; aynıdır zaten. Ağırlık yok.
Benimki bu. Aslında yanında takım olarak yemek çantası da vardı küçük ama onu almadım.
Eki Görüntüle 3180144
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?