2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Başka değerler de mi düşücek. 2 saate çıkar demişti varsa şimdiye çıkmaz mıydı bilmediğim den soruyorum kusra bakmayn.
Estağfurullah, şeker yüklemesi olduysa, önce aç karnına kan alınıyor, şekerli sıvı içiliyor ve tam 1 ve 2 saat sonra tekrar alınıyor. Size yükleme yapıldı mı? Toplam 3 kere kan verdiniz mi?

Estağfurullah, şeker yüklemesi olduysa, önce aç karnına kan alınıyor, şekerli sıvı içiliyor ve tam 1 ve 2 saat sonra tekrar alınıyor. Size yükleme yapıldı mı? Toplam 3 kere kan verdiniz mi?
Yoooo 3 değil 2 kere aldı içeceğin öncesi ve 1 saat sonrası tamamdır bitti kahvaltı yapabilirsin dedi

Yoooo 3 değil 2 kere aldı içeceğin öncesi ve 1 saat sonrası tamamdır bitti kahvaltı yapabilirsin dedi
1 saat sonrası değer de düşmemiş o zaman, benim tüm yüklemeler 1 ve 2. Saatte de alındı, şaşırdım belki farklı prosedürdür sizin, 50 gr mı yüklendi? O zaman tek alınıyor sanırım sadece sıvıdan 1 saat sonra... benim 75 ve 100 yüklenmişti

Aaa iki kere mi verildi size ?
Evet 50 Gr dı.

Çok üzüldüm, çok zor bir karar sizin için. Hakkinızda en hayırlısı neyse o olsun. Dua edicem sizin için.

Kizlar hepinizden Allah razı olsun yarın sabah erkenden kendi doktorumdan sevk alıp Ankarada başka bir hastaneye daha gidicem. 4. Cu bir doktorda baksin içimiz rahat etsin istiyorum. Rabbim büyük imtihan dünyası şükürler olsun bilincinde olan kullariz inşallah bu imtihanimizida hakkıyla veririz tek teselli Allahin sevdiği kullarıyiz demekki 4. Kez evlatla sınanıyoruz Elhamdulillah Doktorumda aradi ayin 26sinda dogum için randevu almış bnm için. Yarın da aynı sonuçla gelirsek pazartesi gidicem. Rabbım sizlere hayırlı saglikli gününde doğumlar nasip etsin

50 lik şeker yüklemelerinde sadece 1. Saat, 75 ve 100 g lık şeker yüklemelerinde 1. ve 2. Saatte kan alınıp bakılıyor. Eğer şüpheli bi durum yoksa doktorlar 50lik yaptırıyorlar, iri bebek, fazla su, ailede şeker hikayesi varsa diğerlerini tercih edebiliyorlar. Bu değer açlıksa da iyi 1. saatse de iyi bence. Açlık için 120 altı, 1. saat için 140 altı olmalı diye biliyorum.

Demekki gerek görülmemiş. Buna sevindim açıkçası sağolun bilgilendirdiginiz için haftaya doktora da giderim zaten ne olduğunu oda söyler

Kardeşim Ankarada kimsen var mı geleyim mi yanına hastaneye? Ya da gidecek yerin evim müsait bak. Bir de doktoru ayarlamışsın kafanı bulandırmak istemem ama Özgür Deren var çok çok iyi bir perinatologtur. Hacettepe Perinatoloji biriminin başkanı kendi muayenehanesi de var. eğer aklına birine daha gitsem mi diye gelirse önerimdir.

Canım teslimiyetini takdir ettim zaten başımıza gelen şeyde ilk anda gösterdiğimiz tepki aslolan ve sen eminim çok üzgünsün ama teslimiyetin tam.Allah’ın izniyle bütün doktorlar yanılır da Ankara’da ki doktor çok güzel şeyler söyler sana inşallah, duyduğumdan beri duamdasın , Allah’ın gücünü sabrını artırsın

Ne güzel insansınız allah sizinde kalbinize göre versin .

Allah razı olsun samimiyetini kalbimde hissettim Rabbım sizide iyilerle karşılaştırsın inşallah eşim ve arkadaşım ile gidicez Zübeyde hanıma düşünüyoruz o olmazsa anatolia mi ne varmış önce muayene edip sonra kurulla karar veriyorlarmış. Benim gittiğim doktorum da dalında çok iyi, sonuç değişmeyecek bilincindeyiz ama biraz daha vicdan rahatlatmak bizimkisi

Allah razı olsun cnm, şükürler olsunki inancımız sonsuz yoksa dayanılacak şey değil, hep diyorum inancım itikatim olmasa herhalde bu zamana kadar kafayı yerdim, Rabbım çok büyük vardır bunda da bir hayır inşallah

Canım Ankara Memorial’daki perinatolog da çok iyi kime sorduysam Ertuğrul hocanın üstüne tanımayız dediler. Bizim detaylı ultrasonda en ufak bir damar farklılığını bile gördü çok detaycı ve titiz. Gözünden hiçbirşey kaçmaz kolay kolay aklında bulunsun

Teşekkür ederim kimse Kimyayı beğenmedi
Arya kulağa çok güzel geliyor bir de sadece Türkçe de değil galiba anlamı. Kimya'yı ilk defa duydum. Tanıdığım birinde olsa farklı düşünürdüm belki ama bana göre Biyoloji'yle aynı şu an isim olarak ilk defa duyanların çoğuna öyle gelebilir.

Markası modeli filan ne bunun canım? Keşke onlar da görünecek şekilde koysaymışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…