2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Ben de hem lcw hem h&m aldım, düşüyor, çok rahatsız edici, kemer takıyorum o da rahatsız ediyor öyle komik komik giyiyorum, neysek hep evdeyim sadece kontrollerde giyiyorum

Benimki kabul etmiyor erken döllenmeyi ki bence öyle keşke kabul etseydi. 32. Haftaya daha geç girmiş ve daha fazla çalışmış olucam. Bu beni üzdü biraz.

Ben de hem lcw hem h&m aldım, düşüyor, çok rahatsız edici, kemer takıyorum o da rahatsız ediyor öyle komik komik giyiyorum, neysek hep evdeyim sadece kontrollerde giyiyorum
İşte hepsi düşüyor ağ kısmı göbek altı mecbur yani mükemmel hamile pantolonu yok ben bunu anladım Neyse kaldı 3 -4 ay azıcık katlanalaım sonra en güzel pantolonları giyeriz

Kızlar söylediğiniz taytların modelini, linkini vs atabilir misiniz bir bakayım size zahmet
Ben de asla istediğim gibi bir şey bulamıyorum yamalı bohça gibi geziyorum ortalarda üstler eşimden altların lastiklerine veda

21+6 bugun tam 22 de girmis olcam detayliya Biz grubun en kucukleriyiz heralde
Mümkün
Sen şimdi böyle söyleyince çok merak ettim grubun en minişini ve en büyüğünü bi listeye bakayım
Yaş olarak en büyük benimdir kesin çocuk da yaparım kariyerde kısmının çocuk faslı bitmiş kariyere devam ederken sürpriz yumurtam oppps dedi akademiye biraz daha mola

Allah muahafaza umarım yanlış haberdi
Eski bir haber sanırım bu aşının belli bir partisi için toplatma kararı çıkarıldı ve toplatıldı diye biliyorum. Benim doktorum iki gebeliğimde de tetanoz aşısına gerek görmedi artık evde ahırda doğuran mı kaldı herkes hastanede steril şartlarda doğuruyor gerek yok dedi.
Kızlar sanırım ben hemoroid oldum yaa çok korkuyodum bundan başıma geldi. Yaşayan var mı bu durumu ne tavsiye edersiniz inşallah büyümez çok korkuyorum
off benim de püsküllü belam, ilk hamileliğimin hatırası, olabildiğince kabız olmamaya çalış arada büyüyüp küçülebiliyor. Doğumdan uygun bi süre sonra ameliyat olup kurtulacağım insallah bi sıkıntısı yok ama beni rahatsız ediyor.
Benimde oğluma bitkisel öksürük şurubu verdiler bende de öksürük vardı bi kasik önce ben içtim içmekle 10 dakika sonra tüm vücudum kabardı ve şişti mahvoldum günlerce korkuyorum simdi herseydeb
Kime neyin alerji yapacağı belli olmuyor işte benim de alerjik bir bünyem var mümkün olduğunca içmemeye çalışıyorum ilaç.
21+6 bugun tam 22 de girmis olcam detayliya Biz grubun en kucukleriyiz heralde
Ben de 21+5 le en küçüklerdenim benim tek yumurta ikizi olduğu için hem 18 hem 20 haftalarda yaptı ayrıntılıyı doktor bir de bu pazartesi kontrolüm var belki yine ayrıntılı yapar çok heyecanlıyım

Yeni bir haber canım eski değil ayrıca eski bile olsa güven sarsıcı bu kadar insanı paniğe sürüklemek cok yanlış

Sağlık sektöründe olan biri olarak ben de ilaç firmalarına hiç bayılmıyorum ama gerekli her aşıyı kendim de olurum çocuğuma da yaptırırım şahsen- kar zarar dengesi. Tüm rahatsızlıkların bu kadar artması biraz da yediğimiz, içtiğimiz, kullandığımız herşeyin bu kadar yapay ve toksik kimyasallarla dolu olması. Sürekli gereksiz kimyasal birikimi oluyor vücudumuzda dengemiz bozuluyor. Bunları kullanmayalım diye uğraştığımızda, çok ince düşündüğümüzde de stres zarar veriyor o yüzden çok da şeyetmemek lazım.

Ben aile hekimimizle görüştüm. Bozulmaya yakın olan ilaçları aldıklarını yerine yenilerinin geleceğini söyledi endişe etme dedi. Onun dışında ne olabilir ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…