2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Kızlar selaaamlaaarr kilo muhabbetlerinizi okudum biraz okuyabildiiğim kadar Benimde bugün kontrolüm vardı tam 25 haftalık olduk bugün minnoş bey gayet iyiymiş şükür Benim toplam kilom 5 olmuş ama bu son bir iki haftada aldım resmen kiloyu iştahım bir açıldı bir açıldııı anlatamam

ay kızlar bugün resmen aşırı gerginim, herkese aşırı sinirleniyorum, hemen geçer bu ruh hali inşallah
Şimdi eşime perdeyi çeker misin dedim masanın üzerindeki her şeyi devirdi çiçek vardı bir tane o da bir güzel toprağıyla etrafa saçıldı.
Ama ben çok sakinim Benim normalim sinirli ve gergin hatta eşim diyor ki çocuk senin tripli hallerine çekmez inşAllah
Hamilelik mülayim etti beni tam tersi

MaşAllah kuzuya Ben de +5 ile devam ediyorum bakalım sonumuz ne olur

Niye acaba Doktora sorsam kızar kesin, her şeyden bir anlam çıkarma diye
Bence o da yapısal. Bi arkadaşımın 2 kızı var ikisinde de öyleymiş karnı. Mide kısmım hiç dolmadı hep aşağı doğruydu karnım dedi.
Kizlar kilo konusuna asagidaki fotografla son veriyorum gercekten adrianaya bunu yapan hamilelik bize vurur gecer
ay evet yaaa

MaşAllah kuzuya Ben de +5 ile devam ediyorum bakalım sonumuz ne olur
Bana normal geldi ama şu an ya kendimi strese sokmuyorum çok falan diye. Çevremde bir kaç arkadaşım var onlar benim iki katım aldı. Kendimle gurur duyuyorum çokdaha fazla kilo alırım diye bekliyordum ben. Ee zaten bebiş olmuş 720 gr hadi suyu osu busu derke n zaten çoğu bebişte kilonun

Haha aynıyız sanırım evde bir sürü bez oldu haha
Bezde hangi markayı tercih ediyorsunuz kızlar? Bende yavaştan stoklamaya başlayayım diyorum. Aklımda Sleepy natural ya da bionatural var. Bionatural için çok kalın, bebeği rahatsız ediyor vs yazmışlar o yüzden naturale bakıcam gibi

Canım bence de gayet normal daha ne olacak yani içimizde büyüyen bir can var

Sleepy bio natural aldım ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…