- 6 Aralık 2022
- 389
- 675
- 18
- 30
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #22.221
Bazı idareler sağolsun işi zorlaştırmak için elinden geleni yapıyor. Benim müdürde Ocak listesini hazırlamadan geldi sordu yazayım mı adını yazmayayım mı diye sordu bende yazın dedim kaldı zaten 2 haftam devam edicem nöbete dedimOkul illa ki rapor mu talep ediyor? Benden istemediler. Okulda 1 kişi yeni doğurdu. 3 kişi de hamile şu an. Sadece gidip durumu belirttik listeden adımız silindi.
Bence verirler raporu nereye gitsen.
Canim odem sanirim bende hastayken 2 kg verdim sonraki hafta geri aldim tabiAy kızlar dünden bugüne erimişim resmen hastayım dün çok yiyemedim ödem mi gitti su mu kaybettim anlamadım 900 gr gitmiş. İnşallah ödem gitmiştir
Sevindim ben de bi aldığım kilo 5kiloya düştü diyeCanim odem sanirim bende hastayken 2 kg verdim sonraki hafta geri aldim tabi
Açlık tokluk ve 3 aylık şeker yeterli değil derken neye göre bunu söylüyorsunuz anlayamadım ziraa bana bunu söyleyen profesör ve ayrıca perinatolog yani burda bence kimse kimseyi eleştirmesin yaptıranların da kendi tercihi yaptirmayanlarindaBen de eğer başka insanları, kamu sağlığını tehdit eden bir durum oluşturmuyorsa kimsenin bu konularda zorlanmaması taraftarıyım ki zaten şeker yüklemesi zorunlu değil bildiğim kadarıyla; ama ben de altı bomboş argümanlarla bilimin bu kadar değersizleştirilmesine çok üzülüyorum geleceğimiz için. Bilimsel her işlemde belli bir standardizasyonu sağlamak zorundasınız gelen verinin doğru şekilde yorumlanması için altında başka şeylerin çıkan sonucu etkilemediğini anlayabilmek için. Bu nedenle herkese aynı içerikte ürün veriliyor, “2 dilim baklava ye” deseler eklenen şeker oranı farkı, kullanılan yağ, baklavanın kaç katlı oluşu, içeriğindeki un gibi bir sürü farklı değişken eklenecek, sonuçlar bu durumda nasıl yorumlansın. Tüm bunlar kontrol edilip prosedür tekrar oluşturulsa ve glikozu baklavaya dönüştürüp hastaneler verse bu sefer ilaçlı baklava veriyorlar olacak yine benzer argümanlar çıkacak çünkü şu anda glikozu meşrubat halinde veriyorlar yine benzer şeyler söyleniyor. İlaç firmalarına olan güvensizliği de anlıyorum nihayetinde ticari kaygı ile yürütülen kurumlar, ama içeriği bitkiselmiş denerek satışta olan alternatiflerine hemen yönenilmesini de anlamıyorum. Eşim dahiliye doktoru bazen ben de bir yerlerde görüyorum kullandığım ilaçların ‘içeriği temiz’ alternatiflerini bunu kullansam daha iyi olmaz mı dediğimde, bu ilacın geçtiği bir sürü test aşaması var, olumlu-olumsuz etkilerini anlatan bir çok yayın var, hamileler üzerinde yapılmış çalışmalar var, kullanan hastalardan geri dönüşler var ama diğerinde yok, bizim ülkemizde bu tip şeylerin izinleri sağlık bakanlığından da alınabiliyor tarım ve orman işlerinden o yüzden birçoğunu güvenli bulmuyorum diyor.
Uzun lafın kısası, yine de siz şeker yüklemesi yaptırmayacaksanız evde her öğünden önce, yemeklerden 1 saat ve 2 saat sonra olmak üzere öğün başına 3 kere kan şekerinizi ölçerek dahiliye doktorunuz ile takipli devam edin derim. Yediklerinizi not alın böylece hangi besinlerin şekerinizi daha çok yükselttiğini öğrenmiş olursunuz. Diyetle düşmüyorsa gebelikte direk insüline geçiliyor çünkü. Açlık, tokluk şekerine bakmak, 3 aylık şekere bakmak yeterli yöntemler değil ne yazık ki; çünkü şeker yükleme testinde vücudu zorlayarak ne kadar şekeri tolere edebildiğiniz test ediliyor sizin tokluk için yediğiniz besinler bu toleransın altında kalabilir. Gebelik şekeri çoğunlukla 20li haftalardan sonra görüldüğü için 3 aylık şeker ölçümü sizi bu konuda yanıltabilir, 32. Haftalarda baktırırsanız herhalde gebelik şekeri için daha doğru bir sonuç verir ama onda da geçmiş geçmiş olabilir.
Boğazlar için antibiyotik kullandınız mıkızlaar kızlar bugün hesapladım tam 20 gündür hastayım geçti diyorum burnum akıyor, tam geçti diyorum bademciğim şişiyor, tam geçti diyorum boş öksürüğe çeviriyor
ben ki en ağır gribi 3 günde atlatan insan resmen kısır döngüye girmiş gibi hissediyorum
dün gece tek taraflı boğaz ağrısından yutkunamadım geçmişti yine tekrarladı
nolur dikkat edin kendinize ilaçsız geçmiyor maskesiz çıkmayın perişan oldum
kullanmadım canım kadın dogum doktorum bu viral bişey gargara yap geçer dediBoğazlar için antibiyotik kullandınız mı
Yaa gerçekten şu anda çok güzeller, insana özgüven veriyor. Azıcık büyüdü benimkiler ama bana yetti doğrusu. Hatta geçenlerde fotoğraflarını çektik eşimle. Emzirme işleri falan bitince gidip aynı büyüklükte yaptırayım diyeHemde insanların tonlarca para harcadığı görüntüİnan hiç o kadar özgüvenli ve güzel hissetmemiştim o zamana kadar
Ben daha büyüsün istemiyorum ya acı çekiyorum her yanı çatladı :/ 75dim simdi 85oldular çok ağırlar sarktilar sanki ya küçük meme canmiş meğer hep dimdiksüt dolacak Canım ve onun dolgunlugu olacak ama çok abartı olmaz merak etme benim yoktu mesela dolgunlukla 80 ancak oldu
Bizim senle bir gidiyo zaten canimAy çok şükür biri dahacanım bende 10 kilo aldım
kullanmadım canım kadın dogum doktorum bu viral bişey gargara yap geçer dedi
gerçekten de 2 gün geçti 3. gün tekrarladı derken 20 günü devirdim
bağışıklık düşüyor sanırım hamilelikte
yoksa bunlar beni böyle yormazdı ama baya zorlandım sıkıldım artık cidden :/
Viral ise antibiyotik verilmez doğru doktoruna sorarak zencefil bal tüketmeye çalış cnm boğaz ağrısına da iyi gelir bağışıklığı da güçlendirir ama kan sulandirici kullanıyorsan içmekullanmadım canım kadın dogum doktorum bu viral bişey gargara yap geçer dedi
gerçekten de 2 gün geçti 3. gün tekrarladı derken 20 günü devirdim
bağışıklık düşüyor sanırım hamilelikte
yoksa bunlar beni böyle yormazdı ama baya zorlandım sıkıldım artık cidden :/
Benim hiç cesaretim yok ya yaptırmayaYaa gerçekten şu anda çok güzeller, insana özgüven veriyor. Azıcık büyüdü benimkiler ama bana yetti doğrusu. Hatta geçenlerde fotoğraflarını çektik eşimle. Emzirme işleri falan bitince gidip aynı büyüklükte yaptırayım diye
Ben daha büyüsün istemiyorum ya acı çekiyorum her yanı çatladı :/ 75dim simdi 85oldular çok ağırlar sarktilar sanki ya küçük meme canmiş meğer hep dimdik
Ayyy çok güzelmiş bu bayıldımHastane icin bi tane alt ust krem tengi takim almistim birde gomlek gecelik bakiyorum suvenden acaba kullanisli olurmu sizce kizlar bu model bayada indirime girmis. Bu arada ben oyle hanim hanimcik seyleri cok seven biri degilim model belki size biraz sey gelebilir
Suwen Koalina Gömlek Gecelik - Fiyatı, Yorumları
Suwen Koalina Gömlek Gecelik yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bende L aldim guvenemedim kendimeAyyy çok güzelmiş bu bayıldımkullanışlı olur mu bilemicem ben henüz hastane çantası da yapmaya başlamadım zaten ve tecrübesizim ama bu gecelik çok tatlışmış. Yorumlarda bedeni büyük deniyor, m bedeni attım yine de sepete
Çok tatlı bence Canım ben çok beğendimHastane icin bi tane alt ust krem tengi takim almistim birde gomlek gecelik bakiyorum suwenden acaba kullanisli olurmu sizce kizlar bu model bayada indirime girmis. Bu arada ben oyle hanim hanimcik seyleri cok seven biri degilim model belki size biraz sey gelebilir
Suwen Koalina Gömlek Gecelik yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
çok tatlı, kapalı olmasam giyerdim vallaHastane icin bi tane alt ust krem tengi takim almistim birde gomlek gecelik bakiyorum suwenden acaba kullanisli olurmu sizce kizlar bu model bayada indirime girmis. Bu arada ben oyle hanim hanimcik seyleri cok seven biri degilim model belki size biraz sey gelebilir
bu arada lohusa kıyafeti alacaksan tam bu ay al canım dünkü dogumdan hemen sonra 6 aylık halin gibi olunuyor :)çok tatlı, kapalı olmasam giyerdim valla
ama bu bildiğin hanım hanımcık zaten, seksilik dantel dantel hiçbir şey yok ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?