- 20 Mart 2011
- 13.947
- 32.545
- 798
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #22.201
Canım kış geldi bot giyiyoruz sadece bir kg o vardırKesinlikle öyle canım, ben 20 ay hamile kalmayı bekledim çok şükür geçte olsa normal yoldan oldu. Kayınvalidem cinsiyeti öğrendiğimiz gün, bize cinsiyet ne diye sordu. Daha cevabını beklemeden güldüğünüze göre erkektir dedi. Bakış açısına bakha birde kız diyince pipisi arkaya kaçmıştır belki doktor oyüzden görmemiştir dedi. Gülsen mi sinirlensen mi bağırsan mı ne yapsan bilemiyorsun gerçekten. Cinsiyet ayrımı yapmak ne kadar saçma birşey ya, benim kuzenimin 8 yıldır çocuğu olmuyor, bu kadar bekleyenler zorlananlar varken ayrım yapmak şükürsüzlük olur.
Kasık ağrısı bende de var malesef. Geçenlerde çok kuvvetli bir şekilde hapşırmışım ve ligamentleri zedelemişim. Zaten o anda hissettim bişi olduğunuKizlar öğlenden beri kasik ağrısı yaşıyorum tüm evin camlarını açtım acaba usuttum mu bilmiyorum enfeksiyon için daha yeni ilaç kullandım kasik ağrısı yasiyaniniz var mi ya da dikislerim mi agriyor bilmiyorum anlayamıyorum da
Çok güldüm yaaacanım demir ilacı bende ferrum hausmann ama minik şişelerde 20 li sıvı ve tadı karamelli çok güzel hiçte kabız falan yapmadı. ben hergün içmeyi unutuyorum sadece
illaki fark oluyor şuan hem daha sona göre küçükler hemde suyun içinde nasıl görüncekler ya
ayyy bana bi geliyolar ki şöyle kaynana terörü yeminle ben senin yerinde olsam derdim ki ' AAA ANNECİM NEDEN ÇİRKİN DİYORSUN BİZDE AYNI SANA BENZETMİŞTİK BEN SEVİNMİŞTİM HATTA AMA SEN ÇİRKİN Mİ BULDUN ÇOCUĞUMU ' derdim. benimki bana yanaşamıyo öyle biişey dicek bak napıyorum. kimsenin senin çocuğun hakkında dediği hiçbir saçmalığı takma çocuk senin. ismide sen koyucaksın herşeyine sen bakacaksın. vallahi boklu bezine kurban olsunlar çocuğuma çirkin diyenler
1 bardak meşrubatın içindeki şeker oranı bilinmediğinden olabilir. Verilen şey ilaç değil, içindeki şeker miktarını bildikleri bir içecek içirip vücudun şekeri tolere edip etmediğine bakıyorlar. Elmalı soda gibi bişi zaten. Hamilelik başından beri baklava, künefe, reçel, dondurma..tatlı herhangi bir şey yediyseniz dert edilmeyecek bir miktar aslındaO zaman neden bir bardak meşrubat yerine vücudumuza ilaç zerk ediliyor. Bu benim hoşuma gitmeyen yönü
Siz yine 27. Haftada 10 almissiniz ben 24 deyim ve +9 umAy çok şükür biri dahacanım bende 10 kilo aldım
Ya gercekten herkes bilip bilmedigi konularda konusmayi ne kadar seviyor kulaktan kulaga oynar gibi herkes baska bisey ekleyip soyluyor ve gercekten sadece bizim ulkemizde bu durum boyle1 bardak meşrubatın içindeki şeker oranı bilinmediğinden olabilir. Verilen şey ilaç değil, içindeki şeker miktarını bildikleri bir içecek içirip vücudun şekeri tolere edip etmediğine bakıyorlar. Elmalı soda gibi bişi zaten. Hamilelik başından beri baklava, künefe, reçel, dondurma..tatlı herhangi bir şey yediyseniz dert edilmeyecek bir miktar aslında
Türkiye haricinde bu konuyu konuşan kimse yok. Yurtdışındaki forumları da takip ediyorum kimse şeker yüklemek zararlı vs gibi bilime uzak açıklamalar yapmıyor. Ülkemizin bu konudaki tutumu çok enteresan
İşte aradığım ruh, işte insanlıık, işte ferasetayyy bana bi geliyolar ki şöyle kaynana terörü yeminle ben senin yerinde olsam derdim ki ' AAA ANNECİM NEDEN ÇİRKİN DİYORSUN BİZDE AYNI SANA BENZETMİŞTİK BEN SEVİNMİŞTİM HATTA AMA SEN ÇİRKİN Mİ BULDUN ÇOCUĞUMU ' derdim. benimki bana yanaşamıyo öyle biişey dicek bak napıyorum. kimsenin senin çocuğun hakkında dediği hiçbir saçmalığı takma çocuk senin. ismide sen koyucaksın herşeyine sen bakacaksın. vallahi boklu bezine kurban olsunlar çocuğuma çirkin diyenler
Ahahah dogumdan sonra insallah cevremizde birileri kalirsa deliye cikartabilirler benim kabulumİşte aradığım ruh, işte insanlıık, işte ferasetbana da bu ara sağdan soldan çok pis geliyolar normalde insanlara laf sokabilen birsi değilimdir ama nedense doğumdan sonra adımı deliye dayayacakmışım gibi bi hissiyat içindeyim bundan sonra tüm toleransım anca çocuklarıma yeter zaten biraz da yanıma gelen kendi diline dikkat etsin ya ses çıkarmadıkça insanı mal zannediyo kimisi.
bendeeeeeeeAy çok şükür biri dahacanım bende 10 kilo aldım
aynen öyle sustukça tepene biniyorlar kimse kimsenin canını sıkamaz durduk yere anne baba koca kaynana abla herkes daahil. ben hayatım boyunca kime iyilik yapıp sustuysam tepeme bindi bu en yakın arkadaş sevgili dahil. o yüzden beni deli ettiler canımı kimsenin sıkmasına izin vermiyorum tersliyorum benim canım öyle istiyor diyorum en güzeli beni üzeceklerine kendileri üzülsün varsın bana da asi, terbiyesiz desinler graamm umrumda değil. hele ki benim çocuğumla ilgili bana bişey dicekler yemin olsun öyle laflar söylerim ki bir daha asla görmeye gelemezler şükür ki kocamda hep tam destek olduğu için bana böyle manyaklıklarıma gülüyor durduk yere yapmayacağımı bilir, ordan da arada kalma ihtimalim falan yok yaniİşte aradığım ruh, işte insanlıık, işte ferasetbana da bu ara sağdan soldan çok pis geliyolar normalde insanlara laf sokabilen birisi değilimdir ama nedense doğumdan sonra adımı deliye dayayacakmışım gibi bi hissiyat içindeyim bundan sonra tüm toleransım anca çocuklarıma yeter zaten biraz da yanıma gelen kendi diline dikkat etsin ya ses çıkarmadıkça insanı mal zannediyo kimisi.
Hatta 28 Bebişim erken döllenme 1 hafta, böyle motive edin beni lütfen valla çok aldım diye üzülüyordumSiz yine 27. Haftada 10 almissiniz ben 24 deyim ve +9 um
İşte aradığım ruh, işte insanlıık, işte ferasetbana da bu ara sağdan soldan çok pis geliyolar normalde insanlara laf sokabilen birisi değilimdir ama nedense doğumdan sonra adımı deliye dayayacakmışım gibi bi hissiyat içindeyim bundan sonra tüm toleransım anca çocuklarıma yeter zaten biraz da yanıma gelen kendi diline dikkat etsin ya ses çıkarmadıkça insanı mal zannediyo kimisi.
Zaten kimseye isim koyma hakkı tanımıyorum o karakter de değilimde moral bozmaktan başka bisi de yapmıyorlarAa benim yegeniminde adi ipek nesi varmis ki hemde oyle naif oyle minnos oyle cilveliki sormayin gitsin kendi ailemiz bile olsa bizlerin karar verecegi birseye asla karistirmayin ben cevremde cok gordum vallahi cocuguma ismiyle seslenmek icimden gelmiyor diyenleri sen hic canini sıkma ne istiyorsanda onu koy sen tasiyorsun 9 ay sen buyutuyorsun en cok annenin hakkidir isim
Hic zedelicek bisey yapmadım aslında ama yarın idrar tahlilimi tekrar edicem magnezyum 13.haftadan beri içiyorum neden böyle oldu anlamadımKasık ağrısı bende de var malesef. Geçenlerde çok kuvvetli bir şekilde hapşırmışım ve ligamentleri zedelemişim. Zaten o anda hissettim bişi olduğunuAcilen bir doktora gittim ve magnezyum hapı başlattı. 2-3 hafta kadar sürebilir bu kas ağrısı dedi. Benzer bir kas zedelenmesi olabilir mi acaaba?
Amaaan veririz bee bacimHatta 28 Bebişim erken döllenme 1 hafta, böyle motive edin beni lütfen valla çok aldım diye üzülüyordum
Ben de eğer başka insanları, kamu sağlığını tehdit eden bir durum oluşturmuyorsa kimsenin bu konularda zorlanmaması taraftarıyım ki zaten şeker yüklemesi zorunlu değil bildiğim kadarıyla; ama ben de altı bomboş argümanlarla bilimin bu kadar değersizleştirilmesine çok üzülüyorum geleceğimiz için. Bilimsel her işlemde belli bir standardizasyonu sağlamak zorundasınız gelen verinin doğru şekilde yorumlanması için altında başka şeylerin çıkan sonucu etkilemediğini anlayabilmek için. Bu nedenle herkese aynı içerikte ürün veriliyor, “2 dilim baklava ye” deseler eklenen şeker oranı farkı, kullanılan yağ, baklavanın kaç katlı oluşu, içeriğindeki un gibi bir sürü farklı değişken eklenecek, sonuçlar bu durumda nasıl yorumlansın. Tüm bunlar kontrol edilip prosedür tekrar oluşturulsa ve glikozu baklavaya dönüştürüp hastaneler verse bu sefer ilaçlı baklava veriyorlar olacak yine benzer argümanlar çıkacak çünkü şu anda glikozu meşrubat halinde veriyorlar yine benzer şeyler söyleniyor. İlaç firmalarına olan güvensizliği de anlıyorum nihayetinde ticari kaygı ile yürütülen kurumlar, ama içeriği bitkiselmiş denerek satışta olan alternatiflerine hemen yönenilmesini de anlamıyorum. Eşim dahiliye doktoru bazen ben de bir yerlerde görüyorum kullandığım ilaçların ‘içeriği temiz’ alternatiflerini bunu kullansam daha iyi olmaz mı dediğimde, bu ilacın geçtiği bir sürü test aşaması var, olumlu-olumsuz etkilerini anlatan bir çok yayın var, hamileler üzerinde yapılmış çalışmalar var, kullanan hastalardan geri dönüşler var ama diğerinde yok, bizim ülkemizde bu tip şeylerin izinleri sağlık bakanlığından da alınabiliyor tarım ve orman işlerinden o yüzden birçoğunu güvenli bulmuyorum diyor.Ya gercekten herkes bilip bilmedigi konularda konusmayi ne kadar seviyor kulaktan kulaga oynar gibi herkes baska bisey ekleyip soyluyor ve gercekten sadece bizim ulkemizde bu durum boyleYillarca bu konuda okumus calismis doktorlar var hala onlarin fikirlerini yok sayip zararli oldugu kanisini nasil olusturabiliyorlar anlamiyorum. Yaklasik 4 sene bir ilac fabrikasinda ( ismi halk arasinda cok iyi bilinen) kalite kontrol muhendisligi yaptim ne ilaclar ne gida takviyeleri gecti elimizden neyin zararli neyin olmadigini az cok biliyoruz allaha sukur ama yok yani bu bizim halkimizin eczanede satilan hersey ilactir zararlidir
mantigi beni öldürüyorglikoz yahu verilen sey baya baya glikoz hemen hemen yedigimiz ictigimiz herseyin icerisinde olan glikoz yaptirip yaptirmama konusunda kimseyi zorlayamayiz ama kendisi yaptirmayip ortalikta ay zararliymis ay ilac veriyorlarmis diyerek gezenler gercekten komik geliyor
Hızlı alınan hızlı verilir diye de düşünmek rahatlatabilirHatta 28 Bebişim erken döllenme 1 hafta, böyle motive edin beni lütfen valla çok aldım diye üzülüyordum
Onu ben de okumuştum bebek hareket ettikçe yüzünü kapatma ihtimali olduğundan sanırım. Nefessiz kalabilir diyorlardı Allah korusun.Neden tehlikeli denilmiş peki
Aaa ciddi mi söylediler bunuAy ben pek benzetemiyorum yine de baya fark var. Şimdi detaylı ve geçen gittiğim kontroldeki resimleri ekleyeyim ikisi birbirinden çok farklı... Sanırım son zamanlardaki ultrasonlarda daha benzer görüntüler çıkıyordur. Son ultrasona bakınca çirkinnn dedilerterslesem de kafaya taktım biraz
Biz yedi kız kardeşiz eşimin tarafı da hep erkek. Kız olmasını çok istiyorlardı. Annemde her doğum yaptığında o kadar canını acıtmışlar ki zamanında. Ama benim oğlum olacağını duyunca annem keşke kızın olsaydı dediYa elbetteki benim için en güzel bebekama insanlar okadar saçma spaan konuşuyor ki, biz eşimle hep kız bebek istiyorduk şimdi kız olduğunu duyanlar, olsun diyorlar. Bende olsun derken? Zaten biz kız istiyorduk diyorum. Sanki erkeğin bir artısı var gibi saçma sapan cahil insan düşünceleri okadar yaygın ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?