2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Vıcksi solumasa bile deriden kana karışıp plasentadan bebeğe geçebilir doktor öneriyor mu vicksi kullabmani canım
Evet canım hatırlarsan gebeliğin başında ben bu öksürükten çok çektim. Bir aydan fazla sürdüm ve bu dediğim şekilde kurtuldum. Ki ilk aylar daha tehlikelidir düşük vs nedeniyle
Dün akşam bilmeden göğsüme de sürdüm uyudum inşallah bişey olmaz
Bir kereden bir şey olmaz canım biz hassasız ister istemez bebeklerimiz için. Ben ameliyat oldum radyasyon aldım bu gebeliğimde doktorun söylediği aynen bu şekildeydi.
Bebek organ gelişimini tamamladığı için büyük tehlikeler ortadan kalmış oluyor. Vicksi uzun zaman sürmedim zaten toplam 3 gün ayak altıma sürdüm ve geçti

Gerçekten talep etmedikçe insanların düşündüğü yok. Hele erkekler çok empati yoksunu bu konuda. Okuldaki kadın arkadaşlar sürekli düşünüyor beni, yardım etmek istiyor. İki gün hastanede yattım geldim, müdür yardımcısı geçmiş olsun diyeceği yerde ilk söylediği şey raporun var mı oldu gözlerim doldu, ağlayacaktım sinirden. ezdirmememiz lazım kendimizi.

Benim nöbet tutma zorunluluğum bile yok, şu anki görevlendirmemden dolayı. Yani müfettiş niye yazmadın dahi diyemez. Sanki ben istemişim de tutuyormuşum gibi görünüyor şu an. Kötü niyetle, olması gerekeni ayırt edebiliyorum.

Vıcksi solumasa bile deriden kana karışıp plasentadan bebeğe geçebilir doktor öneriyor mu vicksi kullabmani canım
Eveet yasak çünkü ben 7 haftalıkta corona olduğumda yasak yazıyordu ben terlemek için sürecektim ayak altıma ama yasak yazıyordu doktorumda izin vermedi sürmedim. ama benim okuduğum yerlerde ilk 3 ay yasak yazıyordu sonrasında bilmiyorum yanlış yönlendirmeyeyim

Kızlar bu arada ben baya baya eşyalarını aldım sayılır bebişin. Daha kurulumları yapmadık ama benim gibi başta bebeğe oda yapmayı düşünmeyenler için Pinterestten bulduğum şu fotoğrafı paylaşmak isterim. Biz başlangıçta yeterli olacağını düşünüp Ikea’dan bu fotoğraftaki gibi şifonyer ve tekerlekli servis arabasından aldık. Şifonyerin üzerine de BabyJem marka kundaklı alt açma minderi sipariş ettim. Servis arabası tekerlekli olduğu için banyoya, salona vs de getirilebilir gün içerisinde. İlk defa anne olacağım için en kullanışlı şeyleri bulmaya çalışıyorum, tecrübesizlique.

Ama neden tutuyorsun ki o zaman?

Güle güle kullan canım

Canım bebeklerimiz kaba tabirle organ gelişimini tamamladı. En rahat dönem denilen 2. Trimesterdeyiz. Ameliyat vs durumlar için bile bu dönem bekleniyor

Çünkü tutmak istemiyorum demek yeterli değilmiş ilçe koordinatörüne sordum. Ay neyse vallahi sinirimi bozuyorlar. Boşverelim
Valla hiçbir şey anlamadım bu durumdan branşın neydi arkadaşım bilgisayar mı? Koordinatör vs yazmışsın ya

Bende öyle biliyordum cnm o yüzden sordum

Bende senin gibi sadece sifonyer aldim canim ikeadan ama benimki bidaz daha buyuk gecen gun kurulumunu yaptim yeter de artar gibi herseyini aliyor

Eklentiler

• E3C1C99B-88EC-4AF5-B5EF-596C3D6DE67F.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…