- 18 Ekim 2022
- 1.858
- 2.580
- 63
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #22.901
Ben de henüz yapmadım ama satıcı Amazon Germany. Sadece o yazan ücrete altında yazan transfer ücreti ekleniyor. Sepette 2275 tl ye geliyor. Sonrasında gümrük işlemlerini falan Amazon yerinize hallediyor.Bu ürün yurt dışından yollanıyormuş. Hiç amazondan yurt dışından satış yapan bir yerden almadım.güzel olabilir
Haklısınız, güzel noktaGüzel bir ürüne benziyor ama bir şey olursa servis vs düşünmekte lazım. Acaba tr de servis sağlayıcısı hangi firma?
Ben de yaklaşık bir aydır kullanıyorum aynı yastıktan, memnunum. Sadece yıkamaya cesaret edemedim. Daha önce mycey markasının almıştım bunun gibi ama tek taraflı olandan, o çok rahatsız ediciydi. B bilemegecBen de 3 gecedir kullanıyorum henüz çok yeni tecrübem ama memnunum. Sadece yatarken yastığı iyi konumlandırmak önemli onda da 1-2 denemeden sonra öğreniyorsun nerede dursa daha iyi geliyor diye. Minimal bir şey çok yer kaplamıyor, ileride ihtiyaç duyulursa bacağın altına küçük bir yastık desteği ile de kullanılabilir, dün denedim öyle de rahat oluyor üst gönderilerin birinde önerildiği şekilde kırlenti bacak altına konumlandırınca ekstra bel desteği sağlıyor son aylarda ihtiyaç duyulabilir. Bence tek kötü yanı şu, kılıfı yıkanabiliyor ama kılıfın içinde direk elyaf var, elyafla yıkamak istemezseniz içini boşaltıp tekrar doldurmak zorundasınız.
Valla korkmakta haklıyız sanırım. spor hocası eşliğinde olmayacaksa tehlikeli bence. Benim ayakkabıdan bile ayağım şişti ağrı oluştu kremle geçirdim. Ters hareketten korkuyorum o yüzden.Bende çok istiyorum ama aynı şekilde cesaret edemiyorum yakınımda hamilelik okulu falan baktım yok hepsi çok uzak. Geçen bime ve şoka pilates topu gelmişti almaya niyetlendim eşim bırakmadı düşersin birşey olur uğraşma dedi vazgeçtim.
Hay maşallah 3650 baya iyi doğurmuşGüzel görünüyor bu da. Ama 300 tl olması hiç hoşuma gitmedi. Son 3 aya girdik artık. Diğeri daha uygun. Yalnız onu bile gösterdiğimde anne olan arkadaşlarım ne gerek var yaa evdeki bir yastığı kullan diyor.
Senin durumun ayrı tabii. İkiz bebek annesi olacaksın. O yüzden kullanman iyi.
Ben de biraz evdeki yastıkla deneyip karar vericem.
Demek istediğim o gelişim pek de sağlıklı bir gelişim olmaz. şekerden gelen gelişim iyi değil çünkü. Kilo olarak artıyor ama bebek sağlıklı kalamıyor. Kaşar yine sağlıklı bir şey tabii. Bu arada ben de şekerim yok diye bildiğimden beyaz ekmek yiyorum canım isteyince. Ama abartmadan dediğin gibi. Bahsettiğim bebeği çok iri olan gruptakiler aşırı meyve yiyenler mesela. Günde 1 porsiyondan zaten zarar gelmez. Faydalı da olur.
Bu arada benim kuzen 3650 gr doğurdu bebeğini. Gayet güzel bir kilo bence. O da tavuk çok tükettiğini söylemişti. Çorbası yemeği vs. Çok yaramış ona. Tavuk da organik değil yeme diyen çok ama ben bayılıyorum tavuğa.
Tavuk çok severim ama benim de içim hiç rahat değil yerkenKeşke her şeyin doğalına ulaşabilsek.. sapphire_silk tavuk önerisi geldi canım aklında bulunsun
Çok geçmiş olsun, güzel haberlerle dönMerhaba kızlar, 4 gündür çok hastaydım, eşim ve kızımdan geldi eve, maskeye rağmen bulaştı. Dra gittim viral dedi, ilaç vermedi, sadece parol, bir öksürük sormayın, kendi doktorum doğal yoldan geçirmeye çalışalım dedi, 3 gün uğraştım, öksürük krizi uykusuzluk, serklajlıyım endişe vs. geçmeyince dün öksürük şurubu başladı, epey rahatladım sonunda..
Bugün bebeğimi göreceğim çok merak ediyorum, KBB gideceğim bir de burnum tıkalı sürekli...
Pek okuyamadım, umarım herkes iyidir
Benim de uçları yarık gibi böyle ama normalde de böyleydi hiç başka meme görmediğimden hep böyle çirkin zannediyorum ben herkesinkiniKizlar gogusleriniz ne durumda benimki inanılmaz kurudu çatlamış hatta uçları insallah 36ya gelirsem krem baslicam ama ilk defa böyle oldu esim gordu noldu sana diyo
Merhabalar, alışveriş listesi yapan var mı? Mart sonu Nisan başı doğum olacak. Yoğunluktan kafam toplayamadım. Bolu hala soğuk olur o aylarda. Kıyafetler özellikle nasıl almalıyım bir oturup yazamadım, listeyi. Sizlerin varsa paylaşır mısınız?
Liste yapmayı geçtik, baya birşeyi aldık bileMerhabalar, alışveriş listesi yapan var mı? Mart sonu Nisan başı doğum olacak. Yoğunluktan kafam toplayamadım. Bolu hala soğuk olur o aylarda. Kıyafetler özellikle nasıl almalıyım bir oturup yazamadım, listeyi. Sizlerin varsa paylaşır mısınız?
Ben kızımda evden ince bi yastık kullanmıştım ama bu sefer göbeğim yatağa yapışıyor direk çok komikbiri ezilecek diye korkuyorum
Hay maşallah 3650 baya iyi doğurmuşben kızımda cok aşırı sağlıklı beslenmiştim 2990 doğabildi cocuum biraz da genetik tabi minicik karnım vardı, doktorum öyle diyor sen ne yersen ye bebeğin alabileceği maksimum kilo başından belli. O zaman bol balık, bol bol somon, et, yumurta, sebze, yeşillik işte ne bileyim normal kuruyemiş meyve yemiştim. Karbonhidrattan özellikle dikkat ettiğimden değil yiyemediğimden uzak durmuştum. Bu arada son 2-3 haftadır tavuktur hindidir normalden fazla tükettim demek benim tombiş gerçekten kanatlı eti seviyor ay burayı çok seviyorum ya doktordan duyamayacağımız şeylerle içim rahatlayıveriyor bi anda hepiniz iyi ki varsınız
Hahah aynen benim tek eksigim depend suan baska hic eksik kalmadi onuda M mi L mi alsam karar veremedigim icin son ana kadar bekliyorum kilo durumuna goreListe yapmayı geçtik, baya birşeyi aldık bileben hiç liste yapmadım indirimde gördükçe tamamladım eksikleri
Bundan kullanmamıştım chicco nun setini almıştım ondada çıt çıt makas değil düz makas harika olmuştu kesmek için tırnaklar malum kağıt gibi ince oluncaKizlar bu arada herkesin su cok ovdugu tirnak kesme makinasi indirimde haberiniz olsun ben az once aldim bi tane. Normal manikur setide almistim ama birde bundan olsun fiyti dusmusken
TWOX YetiÅkin Ãocuk Bebek Dönerli Pilli Tırnak Kesme Törpüleme Makinası Tırnak Makası Bebek Bakım Fiyatı, Yorumları - Trendyol
TWOX YetiÅkin Ãocuk Bebek Dönerli Pilli Tırnak Kesme Törpüleme Makinası Tırnak Makası Bebek Bakım yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Aclik 88 cikmisti canim bu doktor normal dedi ama gostericem kendi doktoruma daEvet açlığın 90 altı tokluğun 140 altı olması lazım.Mutlaka kendi doktorunuza gösterin bu değerlerden birinde yüksek çıkarsa şüpheleniyorlar. Benimde açlığım bu şekilde 96 çıkmıştı yani rakam olarakta öyle 90 a yakın ki doktor takip önerdi.
Senin tokluklarda sıkıntı var 146 çıkmış. İnşallah doktorun güzel önerilerle süreci kontrol altına alır.Aclik 88 cikmisti canim bu doktor normal dedi ama gostericem kendi doktoruma da
Evet bende chicconun setini aldim ama herkes bunuda cok ovuyor bakalim bide bundan olsun hangisi kullanisli olursa artikBundan kullanmamıştım chicco nun setini almıştım ondada çıt çıt makas değil düz makas harika olmuştu kesmek için tırnaklar malum kağıt gibi ince oluncaBir de bir yerden sonra izin vermedikleri için uykuda kesmek en güzeli. Yoksa o eller kıpır kıpır o sebeple bu ne kadar kullanışlı olur bilemedim ama ilk zamanlar için harika olabilir. Şimdi fiyatlarına bakayım dedim uçmuş 300-400 arası olmuş o setlerde. Güle güle kullanın sizde
Ayyy minicik ellerrrEvet bende chicconun setini aldim ama herkes bunuda cok ovuyor bakalim bide bundan olsun hangisi kullanisli olursa artik
Bu ben resmen, sağıma fazla yatsam sağım ağrıyor, soluma fazla yastsam solum ağrıyor, resmen kimliğim batıyor sanki ne bel ne sırt benim kalçam ağrıyordu, hemen sipariş edeceğim bu yastığı sağol canımBen bu yastığı kullanıyorum, ben de sizin gibiydim özellikle bel boşluğumu bu yastıkla doldurduğumda çok rahat ediyorum. Bir de ağırlık merkezimiz değiştiği için yan yatmak da bende çok ağrı yapmaya başlamıştı, döndüğüm tarafım tutulmuş uyanıyordum sürekli, şimdi ağırlığımı yastıkla dengeleyince daha rahat ettim. Bir avantajı da sürekli sırt üstü yatmak istiyordum; ama önerilen bir tarafa dönük yatmak, yastıkla bele rampa yapınca tam sırt üstü yatmamış da oluyorsunuz
Ben haftada 2 gün yapıyorum, reformer pilates bir hoca eşliğinde. Hamile pilatesinde çok sınırlı hareketler oluyor. Bazen hiç işe yaramıyormuş gibi geliyor, bazen de çok etkiliymiş gibi hissediyorum duygularım karışık bu konudaKızlar aranızda pilates egzersiz vs yapan var mı? Bu saatten sonra evde video ile başlasak sıkıntı olur mu? Ben ağrılar için istiyorum ama korkuyorum da açıkçası, ters bir hareket yaparım kasılma tetiklerim vs diye. Malum kaslar baya gevşek artık.
Ben haftad 3 pilates yapiyorum yaptigim gun cok iyi geliyor gercekten ama yaptigim gun iyi ertesi gun yine kotu uyuyorumBence etkili olur. Ben de böyle giderse mecbur kalıcam. Ama sırt için en güzeli youtubedan egzersizleri yapmak. Çok iyi geliyor. İnanılmaz rahatlatıyor. Yastık almadan denenebilir.
Şimdilik ben de evdekilerle deneme yapıp ona göre karar vericem. Bel ağrım var sadece şu an. Sırt için egzersiz yapmıştım.
Canim ben hamile kalmadan once de agir spor yapan biriydim simdi de pilatesle devam ediyorum.Hamile kalmadan once ne yapiyorsam ayni devam ediyorum pilateste sadece karin calismiyoruz hocamla kendime gore oyle ayarladim.Sirt bel agrilari icin en guzel spor kesinlikle basla hafif hafifKızlar aranızda pilates egzersiz vs yapan var mı? Bu saatten sonra evde video ile başlasak sıkıntı olur mu? Ben ağrılar için istiyorum ama korkuyorum da açıkçası, ters bir hareket yaparım kasılma tetiklerim vs diye. Malum kaslar baya gevşek artık.
Hahahah bende alicam bugun bakiyim aksam nasi bi tepki olacakBenim sirtimi rahatlatti canim bi de bacak arama da yastik koyuyorum. Bas yastigimi da 2 tane koyuyorum adam yastiktan yanima yakladamiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?