2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
VivaLaJuicy geçmiş olsun evet sen hiç ihtimal vermiyordun çıkacağına, sağlık olsun, aşılabilecek şeyler neyseki. Zaten çok iştahlı değilim diyorsun, daha kolay dengelersin canım. Asıl biz iştahlılar için zor diyet benim de haftaya çarşamba yapılacak şeker yüklemesi, meraklardayım.

30 Nisan’ım bende Kızlar ama hiç belli olmaz daha öncede gelebilir daha geç bile bakalım ilk gebeliğimde 3 mayıstı 19 Nisa’nda geldi kızım mesela 38+0
Benim de suan gozuken 3 mayis ama ultrasonda 30 bisan gozukuyorum bakalim ne zaman gelmek isteyecek icime hep bayramda dogacakmis gibi geliyor

Benim de sezeryan olacak. Günlerimiz aynı zaten. Aynı gün çarşafa dolanabiliriz

Chicco’ nun Rhythm'n'Sound Ana Kucağı modelini aldım. Yeşil rengi indirime girmişti, Ekim ya da kasım da 1700 tl gibi bir fiyata almıştım.

Babybjorn e çok benziyor rahat görünüyor ondan çok memnun kalmıştım şimdi fiyatlardan dolayı 900 e muadil babybjorn buldum bende onu düşünüyorum inşaallah

Nasıl birşey aldın resmi var mi?

Ozamanlar doğsun diye gün sayacaksin taşımaktan yorulmuş ve kavuşmak için can atıyor olacaksın büyük ihtimalle Şimdiden kaburga tekmelemeye günde 10 kez kasılmaya başladı benim ki fırsat bulduğum gibi yatağa atıyorum kendimi birde ay sonu sınavım var bakalım çalışmadan nasıl gecicez.

Merhaba 24+2 ile aranıza katılmak istiyorum Biraz geç kaldık sanırım başından beri sorunlu bir hamilelik geçirdim 22+0 da rahim boyu acılmam olduğum için acil serklaj ameliyatı oldum evde yatış moduna geçtik ilk hamileliğimde aktif olarak kullanıyodum burayı şimdi bu geçmeyen günlerde hem birbirimize destek olmak adına hemde bu durumu yaşayan olan arkadaşlarımdan tavsiye almak için aranıza katılmak istedim allah nasip eder zamanında doğarsa bebeğim Nisan annesi olacağım inşallah Allah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin bebeişlerimizi iyi akşamlar

Kizlar ben bugun aldigim kiyafetleri sayim yapip son eksiklerini alicam artik.Kimisi cok sey alma yenidogan icin diyor kimisi ise gunde 3 kere ust degisiyor yetisemezsin ilk 3 ayi fazla al diyor napicagimi sasirdim.Sizce nasil olmali bu kiyafet isi
Eski bir listem var buralarda canım dilersen bakabilirsin 4.cocugumu bekliyorum.

Amin canım hoşgeldin hamilelik imzani da açabilirsin

Zaten yenidoğan 1-2 / 0-3 ay hepsini 40 i ciktiktan sonra üstüne oturacak

Eklentiler

• Screenshot_2023-01-11-23-54-38-90_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 31
Hoşgeldiniz ben de 24+2 ve serklajlıyım, önlem amaçlı serklaj var, ilk gebeliğimde de vardı, yatarak geçiriyorum sonuna kadar böyle gidecek, tekrar hoşgeldiniz

Uyku tulumu da olabilir kundak istemiyorsan bende istemiyordum kollarını dışarıda bırakıp belden assagisini sariyordum örtüyle yan yatırıyordum korkma olmuyordu gerekirse arkadan küçük bı yastıkla desteklenebilir

Hoşgeldiniz ben de 24+2 ve serklajlıyım, önlem amaçlı serklaj var, ilk gebeliğimde de vardı, yatarak geçiriyorum sonuna kadar böyle gidecek, tekrar hoşgeldiniz
Hoşbuldum günlerimiz aynıymış sağ salim alalım inşallah kucağımıza şu riskli haftaların çabucak geçmesini diliyorum benim ilk gebeliğim sorunsuz geçmişti normal doğumla kucağıma aldım bebeğimi 7 yıl oldu ikincide başıma böle bişey geldi siz ilk doğumunuzu kaçıncı haftanızda yaptınız acaba bu arada sinoplumusunuz bende sinopluyum

Umarım sıkıntısız tamamlarız. İlk doğumumu 12 yıl önce yaptım, 39+1de sezeryan ile kızım oldu, bebeğim hem büyüktü hem de dikiş vardı...Sinopta 13 yıldır yaşıyorum İzmirliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…