- 18 Ekim 2022
- 2.029
- 2.763
- 63
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #23.081
Benim de suan gozuken 3 mayis ama ultrasonda 30 bisan gozukuyorum bakalim ne zaman gelmek isteyecek30 Nisan’ım bende Kızlar ama hiç belli olmazdaha öncede gelebilir daha geç bile bakalım ilk gebeliğimde 3 mayıstı 19 Nisa’nda geldi kızım mesela 38+0
Benim de suan gozuken 3 mayis ama ultrasonda 30 bisan gozukuyorum bakalim ne zaman gelmek isteyecekicime hep bayramda dogacakmis gibi geliyor
Benim de sezeryan olacak. Günlerimiz aynı zaten. Aynı gün çarşafa dolanabilirizAllah sonumuzu iyi etsin
Canım sen kendini mümkün olduğunca izole etmeye çalış
Özel kundak dikti eltim onun üstüne de battaniye sararım üşürse
İlk ben doğurup yolu açıcam kızlarnasılsa sezaryen olacağı garanti, mart ayının son çarşambası çarşafa sarıcam oğlanı
Babybjorn e çok benziyor rahat görünüyor ondan çok memnun kalmıştım şimdi fiyatlardan dolayı 900 e muadil babybjorn buldum bende onu düşünüyorum inşaallahChicco’ nun Rhythm'n'Sound Ana Kucağı modelini aldım. Yeşil rengi indirime girmişti, Ekim ya da kasım da 1700 tl gibi bir fiyata almıştım.
Nasıl birşey aldın resmi var mi?kendimiz için kullanılırmı bilmiyorum ama emzirme yastığı bence alınmalı. oğlumdan kalma duruyor benimki hala çok rahat ediyordum emzirirken ilk günden itibaren kullandım aylarca. bebeği üstüne yatır rahat rahat emsin kollarımız boşta kalıyor böylece. oturmaya başlayınca da arkasına koyuyordum düşmüyordu :)
Ozamanlar doğsun diye gün sayacaksin taşımaktan yorulmuş ve kavuşmak için can atıyor olacaksın büyük ihtimalleAy bende zaman gecmesin diyenlerdenim kalsin cocugum karnimda boyle hareketlerini hissetmek falan cok guzel degilmi ben 2 sene filler gibi hamile olarak gezebilirim cok sevdim hamileligiama tabi daha zor zamanlari gelmedigi icin bilemiyorum 8. Ayda ayni seyleri hissetcekmiyim
Eski bir listem var buralarda canım dilersen bakabilirsin 4.cocugumu bekliyorum.Kizlar ben bugun aldigim kiyafetleri sayim yapip son eksiklerini alicam artik.Kimisi cok sey alma yenidogan icin diyor kimisi ise gunde 3 kere ust degisiyor yetisemezsin ilk 3 ayi fazla al diyor napicagimi sasirdim.Sizce nasil olmali bu kiyafet isi
Amin canım hoşgeldin hamilelik imzani da açabilirsinMerhaba 24+2 ile aranıza katılmak istiyorumBiraz geç kaldık sanırım başından beri sorunlu bir hamilelik geçirdim 22+0 da rahim boyu acılmam olduğum için acil serklaj ameliyatı oldum evde yatış moduna geçtik ilk hamileliğimde aktif olarak kullanıyodum burayı şimdi bu geçmeyen günlerde hem birbirimize destek olmak adına hemde bu durumu yaşayan olan arkadaşlarımdan tavsiye almak için aranıza katılmak istedim allah nasip eder zamanında doğarsa bebeğim Nisan annesi olacağım inşallah Allah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin bebeişlerimizi iyi akşamlar
HoşbuldukAmin canım hoşgeldin hamilelik imzani da açabilirsin
Zaten yenidoğan 1-2 / 0-3 ay hepsini 40 i ciktiktan sonra üstüne oturacakBana yenidogan takimlarla 0-3 aylar ayni geliyordu farkli miymissssaydim biraz ama karisik cok benim de hm almisim mesela 1-2 ay diyor farkli kaliplar cok.. ilk dogdugunda giyecegi yeni dogan takimi almisim alt ust ic zibin olarak bi 5-6 takimi cikar sanirim.Dogsun oyle bakicam gerisine sanirim kafami cok karistiriyo bu bebekler benim
Yanlış hatırlamıyorsam buradaydı.Baskalarinin mesaj altındaki imzalarını görüntüle...HoşbuldukOnu nasıl açıyoduk
Tamamdır çok sağollYanlış hatırlamıyorsam buradaydı.Baskalarinin mesaj altındaki imzalarını görüntüle...
Hoşgeldiniz ben de 24+2 ve serklajlıyım, önlem amaçlı serklaj var, ilk gebeliğimde de vardı, yatarak geçiriyorum sonuna kadar böyle gidecek, tekrar hoşgeldinizMerhaba 24+2 ile aranıza katılmak istiyorumBiraz geç kaldık sanırım başından beri sorunlu bir hamilelik geçirdim 22+0 da rahim boyu acılmam olduğum için acil serklaj ameliyatı oldum evde yatış moduna geçtik ilk hamileliğimde aktif olarak kullanıyodum burayı şimdi bu geçmeyen günlerde hem birbirimize destek olmak adına hemde bu durumu yaşayan olan arkadaşlarımdan tavsiye almak için aranıza katılmak istedim allah nasip eder zamanında doğarsa bebeğim Nisan annesi olacağım inşallah Allah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin bebeişlerimizi iyi akşamlar
Uyku tulumu da olabilir kundak istemiyorsan bende istemiyordum kollarını dışarıda bırakıp belden assagisini sariyordum örtüyle yan yatırıyordum korkma olmuyordu gerekirse arkadan küçük bı yastıkla desteklenebilirİlk üç ay için kaç tane alt - üst takım ve de tulum yeterli olur acaba kızlar?
Bir de ben şu uyku tulumu işini hâlâ çözemedim. Bebeklerin üstüne bir şey örterken çok dikkatli olmanız lazım ölüm vs olabilir Allah korusun deniyor. Uyku tulumu giydirmiyorsak kundak yapıp mı uyutacağız nasıl olacak kafam çok karışık
Hoşbuldum günlerimiz aynıymış sağ salim alalım inşallah kucağımıza şu riskli haftaların çabucak geçmesini diliyorum benim ilk gebeliğim sorunsuz geçmişti normal doğumla kucağıma aldım bebeğimi 7 yıl oldu ikincide başıma böle bişey geldi siz ilk doğumunuzu kaçıncı haftanızda yaptınız acaba bu arada sinoplumusunuz bende sinopluyumHoşgeldiniz ben de 24+2 ve serklajlıyım, önlem amaçlı serklaj var, ilk gebeliğimde de vardı, yatarak geçiriyorum sonuna kadar böyle gidecek, tekrar hoşgeldiniz
Umarım sıkıntısız tamamlarız. İlk doğumumu 12 yıl önce yaptım, 39+1de sezeryan ile kızım oldu, bebeğim hem büyüktü hem de dikiş vardı...Sinopta 13 yıldır yaşıyorum İzmirliyimHoşbuldum günlerimiz aynıymış sağ salim alalım inşallah kucağımıza şu riskli haftaların çabucak geçmesini diliyorum benim ilk gebeliğim sorunsuz geçmişti normal doğumla kucağıma aldım bebeğimi 7 yıl oldu ikincide başıma böle bişey geldi siz ilk doğumunuzu kaçıncı haftanızda yaptınız acaba bu arada sinoplumusunuz bende sinopluyum
98 açken çıkmışsa fazla canım sen yanlış anlamış olabilir misin :/Benimki aç karna oldu zaten. Tokken ölçüm yapılmadı. Şekerli sudan önce ve sonra ikisi de aç karna oldu. Şekerli su tokluk diye mi geçiyor anlamadım halaneyse ne bir sorun var işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?