- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #23.361
Maalesefkasım ayıydı aynısını yaşadım ve bu lanet virüs geldimi 2 hafta gitmiyor yapışıyor. ne yapsam kar etmedi en son soğan bal karışımı fayda etti sanki biraz bana
11 kiloyla ben takip ediyorum sanirim seniKızlar ben de iflah olmaz bi hamburger aşığıyım ya.Ama size önerim içiniz rahat rahat yemek isterseniz evde yapın. Ben köftesini, ekmeğini Migros’lardan alıyorum köftesi pişmeye yakın üzerine bir dilim hamburger peyniri arasına sevdiğiniz malzemeler, muazzam lezzet. (Mammamia ile yemek tariflerimiz burada sona ermiştir teşekkür ederiz jdhdhdh) Bu arada herhalde en çok kilo alan benim (boyum 1.72i 64le başladım şu an 78im ) ama asla takılmıyorum kilo verilir ya canınızı sıkmayın hiç sağlıkla alakalı bir sorun yoksa. Doktorum çok takılıyordu artık o da baktı benden hayır yok saldı sanırım. Haftaya şeker yüklemem var son güzel günlerim tadını çıkartıyorum. Haftaya gelir burada ağlarım teşekkürler kdhdjdk
Bence canınızı hiç sıkmayın böyle şeylerde doktorların anne ya da bebek için tehlike arz edecek bir durum olması halinde kesinlikle söyleyeceğine inanıyorum, kaldı ki bebeğinizin kilosu normal. Çok az kilo alarak doğuma giren arkadaşlarım oldu bebekleri çok da sağlıklı.Kızlar 25 haftada 3 kilo aldım. Doktor bir şey demiyor ama üzülüyorum. Bebek 800 gram. Besleniyor mudur?
Oyy gel sarılalım ya, doğum sonrası diyet gruplarından yazışıcaz artık11 kiloyla ben takip ediyorum sanirim seni
Kiz ne guzel iste ya benim sirf memelerim 3 kilo aldi valla keske bende senin gibi olsaydim bu gidisle minimum 17-18 kilo almis olacagim cunkuKızlar 25 haftada 3 kilo aldım. Doktor bir şey demiyor ama üzülüyorum. Bebek 800 gram. Besleniyor mudur?
20 yi gecermiyiz ki gecmesek bari yaOyy gel sarılalım ya, doğum sonrası diyet gruplarından yazışıcaz artık
Ben şekerli ve hamurlu şeyler pek tüketmem ona bağlıyorum. Hamilelikten önce de böyleydi. Biraz yesem iyi olacak galiba. Emzirirken güçlü olmam gerekiyor.Kiz ne guzel iste ya benim sirf memelerim 3 kilo aldi valla keske bende senin gibi olsaydim bu gidisle minimum 17-18 kilo almis olacagim cunkubirde genetik bisey oldugunu unutma bence annen varsa ablan falanda senin gibiyse hic kafaya takma bence
İnşallah yolundadır her şey. Hepimizin bebeği sağlıklı olsunBence canınızı hiç sıkmayın böyle şeylerde doktorların anne ya da bebek için tehlike arz edecek bir durum olması halinde kesinlikle söyleyeceğine inanıyorum, kaldı ki bebeğinizin kilosu normal. Çok az kilo alarak doğuma giren arkadaşlarım oldu bebekleri çok da sağlıklı.
Elbette besleniyordur. Bebeğin kg alımını doktorun zaten takip ediyordur hoşuna gitmeyen derecede bir gerilik olsa bunu söyler dikkat et beslenmene der. Bu kg işi şöyle ki kg lu hamile kalan anneler az kg alıyorlar zayıflar bir tık daha hızlı ve fazla kg alıyorlar genelde. Genetik ve beslenme de çok önemli. Canını hiç sıkma hatta sevinKızlar 25 haftada 3 kilo aldım. Doktor bir şey demiyor ama üzülüyorum. Bebek 800 gram. Besleniyor mudur?
Kilomu yazmaya utanıyorum o yüzden yazmadım. Çok zayıfım. İnşallah hepimizin bebeği sağlıklı olur.Elbette besleniyordur. Bebeğin kg alımını doktorun zaten takip ediyordur hoşuna gitmeyen derecede bir gerilik olsa bunu söyler dikkat et beslenmene der. Bu kg işi şöyle ki kg lu hamile kalan anneler az kg alıyorlar zayıflar bir tık daha hızlı ve fazla kg alıyorlar genelde. Genetik ve beslenme de çok önemli. Canını hiç sıkma hatta sevin
Bebeğin kilolu olması sağlıklı olduğu anlamına gelmez ki ters bir durum olsaydı doktorun söylerdiKızlar 25 haftada 3 kilo aldım. Doktor bir şey demiyor ama üzülüyorum. Bebek 800 gram. Besleniyor mudur?
Niçin üzülüyorsun ben 28. haftadayım sürekli diyetle devam etmek zorunda kaldım 4 kg aldım toplamda bebiş de 1130 gram. Normal yani bebişin. Bebeğin beslenmesi aldığın kilo ile alakasız ne kadar sağlıklı beslendiğin ile alakalı. Burası da yine bugün ne yesem programına dönmüş, gereksiz bir şekilde tarifler havalarda uçuşuyor. Keşke birçok şeyi yiyemeyen hamişleri düşünüp biraz daha hassas olabilsek kimseyi ilgilendirmeyen yediklerimiz yerine faydalı paylaşımlarla devam etsekKızlar 25 haftada 3 kilo aldım. Doktor bir şey demiyor ama üzülüyorum. Bebek 800 gram. Besleniyor mudur?
Arada doğum sonrası hayallerimizden bahsettik ne yazık ki bizde bir çok şeyi tüketemiyoruz şeker dolayısıyla ama hayallerimiz varNiçin üzülüyorsun ben 28. haftadayım sürekli diyetle devam etmek zorunda kaldım 4 kg aldım toplamda bebiş de 1130 gram. Normal yani bebişin. Bebeğin beslenmesi aldığın kilo ile alakasız ne kadar sağlıklı beslendiğin ile alakalı. Burası da yine bugün ne yesem programına dönmüş, gereksiz bir şekilde tarifler havalarda uçuşuyor. Keşke birçok şeyi yiyemeyen hamişleri düşünüp biraz daha hassas olabilsek kimseyi ilgilendirmeyen yediklerimiz yerine faydalı paylaşımlarla devam etsek
Galiba fazla pimpirikliyim. 5. Haftadan beri sürekli yatınca düşünecek mevzu çok oluyor. Herkese güzel hamilelik diliyorumBebeğin kilolu olması sağlıklı olduğu anlamına gelmez ki ters bir durum olsaydı doktorun söylerdiGr olarak da gayet iyi maşAllah, benimki gr olarak senin haftalarında daha azdı. Keşke ben de sadece 3 kg almış olsaydım
Hassas dönemdeyiz oluyor böyle şeyler. Umarım her şey gönlünüzce olur. Hepimiz mutlu olalımNiçin üzülüyorsun ben 28. haftadayım sürekli diyetle devam etmek zorunda kaldım 4 kg aldım toplamda bebiş de 1130 gram. Normal yani bebişin. Bebeğin beslenmesi aldığın kilo ile alakasız ne kadar sağlıklı beslendiğin ile alakalı. Burası da yine bugün ne yesem programına dönmüş, gereksiz bir şekilde tarifler havalarda uçuşuyor. Keşke birçok şeyi yiyemeyen hamişleri düşünüp biraz daha hassas olabilsek kimseyi ilgilendirmeyen yediklerimiz yerine faydalı paylaşımlarla devam etsek
Bilmiyorum belki ozel bi durumun var diyetle ilerliyorsun ama hicmi tv izlemiyorsun mesela, yada suan bile kk nin sayfasinda asagida reklam cikiyor yemek resmi var bende tamda suanda hic mi bunlari gormuyorsun veya hic disari cikip bi restoranin onunden gecmiyormusun birisi burda bunu yedim dedi diye bu kadar duyar kasmak bana cok yanlis geliyor ya, birisi yukarda hamburger yedi diye baska birinin bunu problem haline getirmesi biraz garip acikcasiNiçin üzülüyorsun ben 28. haftadayım sürekli diyetle devam etmek zorunda kaldım 4 kg aldım toplamda bebiş de 1130 gram. Normal yani bebişin. Bebeğin beslenmesi aldığın kilo ile alakasız ne kadar sağlıklı beslendiğin ile alakalı. Burası da yine bugün ne yesem programına dönmüş, gereksiz bir şekilde tarifler havalarda uçuşuyor. Keşke birçok şeyi yiyemeyen hamişleri düşünüp biraz daha hassas olabilsek kimseyi ilgilendirmeyen yediklerimiz yerine faydalı paylaşımlarla devam etsek
Haklısın canım zor bir süreç, Allah kolaylık versin. Güzel şeyler düşünGaliba fazla pimpirikliyim. 5. Haftadan beri sürekli yatınca düşünecek mevzu çok oluyor. Herkese güzel hamilelik diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?