- 18 Ekim 2022
- 2.084
- 2.839
- 63
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #23.341
Panik yapmayın lütfen. Doktorlar neden kaynaklandığını söylemedi mi? Sıkı takipte olursunuz. Tansiyon şeker vs normal mi? Belki bunları takip edebilirsiniz kendiniz. Üzmeyin hemen kendiniziKızlar sizlere bir sorunumu paylasıcam,
Ben carsamba günü doktoruma kontrole gittim 27+2 ydi ogun, 21 gün öncede perinotologta detaylı ultrasona girmiştim herşey yolunda haftasoyla uyumlu demişti. Sımdı gittiğimde 4 gün geri gibi dedi doktor ve cok moralım bozuldu. Aslında artı eksi 2 hafta normalmiş ama ben tabi neden böyle oldu naptım beslenemesim mi vs gibi kendimi kahrettm tüm gün agladım normal giden bebek neden aniden gerıledı diye. Doktor sonra telaşlanma degerler ıcınde zTen suan 2 hafta sonra gene goriyim bakalım takip edelşm sadece dedi, telaşlanacak bısı yok dedi ancak o gerıleme dediği icin tüm psikolojm bozuldu günlerdir. Obur gün başka bir doktora gittim arkadaasımın perinoltlg prof doktoruna o da endıselenme ever bı 4 gğn geri ama takip et endişe edicek bısı degıl dedi sonrasında hatta biraz bilgisini konuşturup işte aslında asprin alsaydn keske başından o engellerdi nöyle seyleri, seker yuklemesi de madem potansiyellisn hem başında hem de ortasında hamileliğim yaptırman gerekiyordu vs vs gbi seyler soyledı daha da karıştım. 2 gündür mantıklı düşünemiyorum malesef , ben biraz kılolu hamile kaldım 96 kg suan 99 kiloyum 7. Ay nerdeyse 3 kg aldım cokta almadım beslenmem de normal vitaminlermi alıyorum ama beni mental olarak mahfetti 2 doktorda. Suan herseyın saglklı oldugunu dusunurken erken dogurucam ya da bebek aniden seker komasına giricekmıs gibi dusunceler saldı. Bu aksam oturdum bır paket cıkolaya yedim iyice basım dondu gene bebeğe bsıı oldu sandım. Kafanızı sısırdım ama böyşe detaylı kımseye anlatamıyorum herkes sacmlama diyor ama belkı sizlerden benı anlayan olur
Bebek cok hareketlı bazen midem bulanıyo hareketinden o zamanda dıyorm bişey mi oluyo rahatsız mı mesela cıkolata yedım bu aksam durmuyor suan hemen aklıma en kotu senaryo geliyor.
Bir de kasılmalar nasıl bilmiyorm ama kasıgıma batmalar oluyor gidiyor geliyor duydugum her kotu belırtıyı yaşar oldum napsamınsallah yardımcı olan olur sımdıden hepınıze iyi haftasonları.
Bendee haftada 1 kez kesin yiyorumBen valla fast foodta yiyorum,cips vs detabiki hergun degil arada bir ama canim cekiyosa kasmiyorum kendimi acikcasi yapicak bir sey yok takilmamak gerek
Canım kendini çoook gereksiz yere yıpratmışsın , seni çok iyi anlıyorum gereksiz dedim diye anlamıyorum sanma çok iyi anlıyoruz hepimiz ama inan 4 gün kafaya takacak birşey değil ya doktorların ki tahmini değerler yani düşünsene şimdi sat aynı tarihli 2 arkadaşımız doktora gitse , bebeğin boyu karın çevresi vs. Birebir aynı çıkar mı çıkmıyor zaten , inan 2 hafta geride denilip sapsağlam doğuran bile çok bebekler sona doğru kimi önde gidiyo kimi geride hayatta da öyle kimi daha iri kimi daha zayıf hiiiç üzülme bebeğin iyi sende iyisin, zaten azıcık bi kilo almışsın , sen kendine dikkat ediyorsun, lütfen moralini yüksek tut inan birşeyi yok bebeğinKızlar sizlere bir sorunumu paylasıcam,
Ben carsamba günü doktoruma kontrole gittim 27+2 ydi ogun, 21 gün öncede perinotologta detaylı ultrasona girmiştim herşey yolunda haftasoyla uyumlu demişti. Sımdı gittiğimde 4 gün geri gibi dedi doktor ve cok moralım bozuldu. Aslında artı eksi 2 hafta normalmiş ama ben tabi neden böyle oldu naptım beslenemesim mi vs gibi kendimi kahrettm tüm gün agladım normal giden bebek neden aniden gerıledı diye. Doktor sonra telaşlanma degerler ıcınde zTen suan 2 hafta sonra gene goriyim bakalım takip edelşm sadece dedi, telaşlanacak bısı yok dedi ancak o gerıleme dediği icin tüm psikolojm bozuldu günlerdir. Obur gün başka bir doktora gittim arkadaasımın perinoltlg prof doktoruna o da endıselenme ever bı 4 gğn geri ama takip et endişe edicek bısı degıl dedi sonrasında hatta biraz bilgisini konuşturup işte aslında asprin alsaydn keske başından o engellerdi nöyle seyleri, seker yuklemesi de madem potansiyellisn hem başında hem de ortasında hamileliğim yaptırman gerekiyordu vs vs gbi seyler soyledı daha da karıştım. 2 gündür mantıklı düşünemiyorum malesef , ben biraz kılolu hamile kaldım 96 kg suan 99 kiloyum 7. Ay nerdeyse 3 kg aldım cokta almadım beslenmem de normal vitaminlermi alıyorum ama beni mental olarak mahfetti 2 doktorda. Suan herseyın saglklı oldugunu dusunurken erken dogurucam ya da bebek aniden seker komasına giricekmıs gibi dusunceler saldı. Bu aksam oturdum bır paket cıkolaya yedim iyice basım dondu gene bebeğe bsıı oldu sandım. Kafanızı sısırdım ama böyşe detaylı kımseye anlatamıyorum herkes sacmlama diyor ama belkı sizlerden benı anlayan olur
Bebek cok hareketlı bazen midem bulanıyo hareketinden o zamanda dıyorm bişey mi oluyo rahatsız mı mesela cıkolata yedım bu aksam durmuyor suan hemen aklıma en kotu senaryo geliyor.
Bir de kasılmalar nasıl bilmiyorm ama kasıgıma batmalar oluyor gidiyor geliyor duydugum her kotu belırtıyı yaşar oldum napsamınsallah yardımcı olan olur sımdıden hepınıze iyi haftasonları.
Sizi anlıyorum gebelik zaten başlı başına anksiyete tetikler çok normal ama siz yine de elinizden geldiğince rahat olmaya çalışın, hepimiz acaba bir terslik mi var diye zaman zaman korkup endişe duyuyoruz (şu an ben mesela öksürmekten ölüyorum ve korkuyorum) ama inanın diğer arkadaşlar da yazmış 4 gün ileri geri çok normal; 2 haftaya kadar tolerans sınırı içinde yer alıyor diye biliyorum. Rahat olun, sıkıldıkça buraya yazın...Kızlar sizlere bir sorunumu paylasıcam,
canım ben 1 saat sonra ölçüyorum hep doktorun dediği o şekilde olduğu için.Şeker ölçümü yapanlara bir sorum var
Bana doktor yemekten 2 saat sonra ölç dedi
105 çıktı tokluk şekerim şimdi
Bazısı 1 saat sonra ölçüyor
2 saat sonra ölçen var mı?
benim de 5.gün embriyosuydu.en başından beri 1 hafta ilerideydi.şu an 2 hafta ilerideSizi anlıyorum gebelik zaten başlı başına anksiyete tetikler çok normal ama siz yine de elinizden geldiğince rahat olmaya çalışın, hepimiz acaba bir terslik mi var diye zaman zaman korkup endişe duyuyoruz (şu an ben mesela öksürmekten ölüyorum ve korkuyorum) ama inanın diğer arkadaşlar da yazmış 4 gün ileri geri çok normal; 2 haftaya kadar tolerans sınırı içinde yer alıyor diye biliyorum. Rahat olun, sıkıldıkça buraya yazın...
Ben kullandim canim banada burdan arkadaslar onermisti ben pediatrik olanini aldim ani oksuruk krizlerine iyi geldi bana yariisndan fazlasini kullandim sisenin doktoruma sormustum o kullanabilirsin demistiGünaydın kızlar, çok hastayım moralim o kadar bozuk ki, kbb göğüs tüm doktorlara gittim öksürük kesilmiyor, ciğerimde olmaması en güzeli ama yok böyle birşey öksürmekten boğulacak gibi oluyorum, bebeğime birşey olacak diye çok korkuyorum şiddetli olduğu zamanlarda, çok çok zor, herşeyi denedim 5 gün şurup içtim kesmiyor, Grintuss kullanan vardı sanırım hekim onayı ile? Var mı bu bitkisel şurup ile ilgili bilginiz. son çare onu da alacağım sanırım..ne yapacağımı şaşırdım
Kızlar sizlere bir sorunumu paylasıcam,
canım ben 1 saat sonra ölçüyorum hep doktorun dediği o şekilde olduğu için.
yemeğe başladığın ağzına ilk lokmayı attıktan itibaren 1 saati hesaplıcan dedi
Teşekkür ederim, çok sevindim cevap verdiğin için, 3 kere mi kullandın günde? Umarım bana da çare olur, 12 gün oldu...Ben kullandim canim banada burdan arkadaslar onermisti ben pediatrik olanini aldim ani oksuruk krizlerine iyi geldi bana yariisndan fazlasini kullandim sisenin doktoruma sormustum o kullanabilirsin demisti
Hastalıklardan sonra öksürüğün geçmesi epey zaman alıyor sanada geçmiş olsun arkadaşım. Dut kürünü çok öneriyorlar denemiş miydin? İnşallah bir an önce rahatlarsınTeşekkür ederim, çok sevindim cevap verdiğin için, 3 kere mi kullandın günde? Umarım bana da çare olur, 12 gün oldu...
Evet canim ozellikle oksuruk krizleri geldiginde icersen daha rahatlarsin ilac gibi ayni saatte alayim diye dusunme oksuruk oldukca al ilaciTeşekkür ederim, çok sevindim cevap verdiğin için, 3 kere mi kullandın günde? Umarım bana da çare olur, 12 gün oldu...
Hastalıklardan sonra öksürüğün geçmesi epey zaman alıyor sanada geçmiş olsun arkadaşım. Dut kürünü çok öneriyorlar denemiş miydin? İnşallah bir an önce rahatlarsın
Çok teşekkür ederimHastalıklardan sonra öksürüğün geçmesi epey zaman alıyor sanada geçmiş olsun arkadaşım. Dut kürünü çok öneriyorlar denemiş miydin? İnşallah bir an önce rahatlarsın
Tamam çok çok teşekkür ederimEvet canim ozellikle oksuruk krizleri geldiginde icersen daha rahatlarsin ilac gibi ayni saatte alayim diye dusunme oksuruk oldukca al ilaci
Denedim de işte sonuç 15 20 dklık oldusinop_e dut pekmezi özellikle çok ile yarıyor
Maksimum dozuna bakmam lazım sanırım, 3 ölçü mü acaba? sürekli öksürük var maalesefEvet canim ozellikle oksuruk krizleri geldiginde icersen daha rahatlarsin ilac gibi ayni saatte alayim diye dusunme oksuruk oldukca al ilaci
Pediatrik olani aldigim icin ben dozu zaten dusuktu gunde 3-4 kez kullandimMaksimum dozuna bakmam lazım sanırım, 3 ölçü mü acaba? sürekli öksürük var maalesef
kasım ayıydı aynısını yaşadım ve bu lanet virüs geldimi 2 hafta gitmiyor yapışıyor. ne yapsam kar etmedi en son soğan bal karışımı fayda etti sanki biraz banaGünaydın kızlar, çok hastayım moralim o kadar bozuk ki, kbb göğüs tüm doktorlara gittim öksürük kesilmiyor, ciğerimde olmaması en güzeli ama yok böyle birşey öksürmekten boğulacak gibi oluyorum, bebeğime birşey olacak diye çok korkuyorum şiddetli olduğu zamanlarda, çok çok zor, herşeyi denedim 5 gün şurup içtim kesmiyor, Grintuss kullanan vardı sanırım hekim onayı ile? Var mı bu bitkisel şurup ile ilgili bilginiz. son çare onu da alacağım sanırım..ne yapacağımı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?