2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Panik yapmayın lütfen. Doktorlar neden kaynaklandığını söylemedi mi? Sıkı takipte olursunuz. Tansiyon şeker vs normal mi? Belki bunları takip edebilirsiniz kendiniz. Üzmeyin hemen kendinizi

Canım kendini çoook gereksiz yere yıpratmışsın , seni çok iyi anlıyorum gereksiz dedim diye anlamıyorum sanma çok iyi anlıyoruz hepimiz ama inan 4 gün kafaya takacak birşey değil ya doktorların ki tahmini değerler yani düşünsene şimdi sat aynı tarihli 2 arkadaşımız doktora gitse , bebeğin boyu karın çevresi vs. Birebir aynı çıkar mı çıkmıyor zaten , inan 2 hafta geride denilip sapsağlam doğuran bile çok bebekler sona doğru kimi önde gidiyo kimi geride hayatta da öyle kimi daha iri kimi daha zayıf hiiiç üzülme bebeğin iyi sende iyisin, zaten azıcık bi kilo almışsın , sen kendine dikkat ediyorsun, lütfen moralini yüksek tut inan birşeyi yok bebeğin

Sizi anlıyorum gebelik zaten başlı başına anksiyete tetikler çok normal ama siz yine de elinizden geldiğince rahat olmaya çalışın, hepimiz acaba bir terslik mi var diye zaman zaman korkup endişe duyuyoruz (şu an ben mesela öksürmekten ölüyorum ve korkuyorum) ama inanın diğer arkadaşlar da yazmış 4 gün ileri geri çok normal; 2 haftaya kadar tolerans sınırı içinde yer alıyor diye biliyorum. Rahat olun, sıkıldıkça buraya yazın...

Günaydın kızlar, çok hastayım moralim o kadar bozuk ki, kbb göğüs tüm doktorlara gittim öksürük kesilmiyor, ciğerimde olmaması en güzeli ama yok böyle birşey öksürmekten boğulacak gibi oluyorum, bebeğime birşey olacak diye çok korkuyorum şiddetli olduğu zamanlarda, çok çok zor, herşeyi denedim 5 gün şurup içtim kesmiyor, Grintuss kullanan vardı sanırım hekim onayı ile? Var mı bu bitkisel şurup ile ilgili bilginiz. son çare onu da alacağım sanırım..ne yapacağımı şaşırdım

Şeker ölçümü yapanlara bir sorum var
Bana doktor yemekten 2 saat sonra ölç dedi
105 çıktı tokluk şekerim şimdi
Bazısı 1 saat sonra ölçüyor

2 saat sonra ölçen var mı?
canım ben 1 saat sonra ölçüyorum hep doktorun dediği o şekilde olduğu için.
yemeğe başladığın ağzına ilk lokmayı attıktan itibaren 1 saati hesaplıcan dedi

benim de 5.gün embriyosuydu.en başından beri 1 hafta ilerideydi.şu an 2 hafta ileride

Ben kullandim canim banada burdan arkadaslar onermisti ben pediatrik olanini aldim ani oksuruk krizlerine iyi geldi bana yariisndan fazlasini kullandim sisenin doktoruma sormustum o kullanabilirsin demisti

Canim oncelikle kafandaki tum olumsuzluklari unut. İcimizde insan olusuyor dusunsene ne kadar mucizevi birsey. Bu surecte iyi seylerde yasayacagiz kotu seylerde cok az yolumuz kaldi zaten sadece biraz kulak tikayarak olumlu dusunerek bu yolu tamamlamamiz lazim. Hamileligi hic bi zaman bi hastalikmis gibi gormememiz lazim bence hatta allah tarafindan verilen bi hediyeymis gibi gormemiz lazim boyle dusununce inan bana hersey o kadar kolaylasiyorki. Sekermis birkac gun gelisim geriligiymis bunlar olabilecek seyler, nasil doktorlarimiz bebegin 1 hafta onden gidiyor deyince oturup moralimizi bozmuyorsak bundada ayni seyi yapmamiz lazim. Bu bi saat degilki surekli tik tak ayni ayarda calissin hic sasmasin tabiki bunlar olacak ve inan gercekten kafaya takacak bir durum degil. Ne zamandir takip ediyorsun burayi bilmiyorum ama gecen ay bi arkadasimizin gebeligi sonlanmak zorunda kaldi cok ciddi bi problemden dolayi allah korusun oyle bi durum olur uzulme diyemem kafaya takma diyemem bizlerde cok uzulduk cunku ama ozellikle doktorlarimizin boyle seyler olabilir dedigi durumlarda bile boyle kafamiza takip kendimize stres yaparsak cok daha buyuk sonuclar dogurturuz.gecen baska bi forumda esiyle tartisan birinin stresten dolayi 27. Haftada suyu gelmeye baslamis yasadiklarini okuyunca gercekten psikolojinin ne kadar onemli oldugunu anladim nolur guzel dusun guzel seyler olsun inan bana bi sonraki kontrolunde hersey cok daha guzel olacak

canım ben 1 saat sonra ölçüyorum hep doktorun dediği o şekilde olduğu için.
yemeğe başladığın ağzına ilk lokmayı attıktan itibaren 1 saati hesaplıcan dedi

Ben de aynı şekilde doktorumun dediği gibi yapıyorum canım. 2 saat sonra dediği için öyle devam.

C Canimmmmm bu arada senin sonuçların nasıl çıkıyor? Ben çok pişman oldum diyetisyene gidip o kadar para verdiğime. İçim yanıyor cidden
Keşke evde kendim düzenleseydim yeme içmeyi. Çünkü hemen düştü şeker. Zaten kilo kontrolümü yıllardır kendim sağlıyorum. Ama insan çocuğu için her şeyi denemek istiyor galiba.

Ben kullandim canim banada burdan arkadaslar onermisti ben pediatrik olanini aldim ani oksuruk krizlerine iyi geldi bana yariisndan fazlasini kullandim sisenin doktoruma sormustum o kullanabilirsin demisti
Teşekkür ederim, çok sevindim cevap verdiğin için, 3 kere mi kullandın günde? Umarım bana da çare olur, 12 gün oldu...

Teşekkür ederim, çok sevindim cevap verdiğin için, 3 kere mi kullandın günde? Umarım bana da çare olur, 12 gün oldu...
Hastalıklardan sonra öksürüğün geçmesi epey zaman alıyor sanada geçmiş olsun arkadaşım. Dut kürünü çok öneriyorlar denemiş miydin? İnşallah bir an önce rahatlarsın

Hastalıklardan sonra öksürüğün geçmesi epey zaman alıyor sanada geçmiş olsun arkadaşım. Dut kürünü çok öneriyorlar denemiş miydin? İnşallah bir an önce rahatlarsın
Çok teşekkür ederim, Denedim canın ama nafile hatta tereyağ ile yapılan tarifi uyguladım, çok işe yaramadı bir anlık kesiyor
Evet canim ozellikle oksuruk krizleri geldiginde icersen daha rahatlarsin ilac gibi ayni saatte alayim diye dusunme oksuruk oldukca al ilaci
Tamam çok çok teşekkür ederim
sinop_e dut pekmezi özellikle çok ile yarıyor
Denedim de işte sonuç 15 20 dklık oldu

kasım ayıydı aynısını yaşadım ve bu lanet virüs geldimi 2 hafta gitmiyor yapışıyor. ne yapsam kar etmedi en son soğan bal karışımı fayda etti sanki biraz bana

Kızlar ben de iflah olmaz bi hamburger aşığıyım ya. Ama size önerim içiniz rahat rahat yemek isterseniz evde yapın. Ben köftesini, ekmeğini Migros’lardan alıyorum köftesi pişmeye yakın üzerine bir dilim hamburger peyniri arasına sevdiğiniz malzemeler, muazzam lezzet. (Mammamia ile yemek tariflerimiz burada sona ermiştir teşekkür ederiz jdhdhdh) Bu arada herhalde en çok kilo alan benim (boyum 1.72i 64le başladım şu an 78im) ama asla takılmıyorum kilo verilir ya canınızı sıkmayın hiç sağlıkla alakalı bir sorun yoksa. Doktorum çok takılıyordu artık o da baktı benden hayır yok saldı sanırım. Haftaya şeker yüklemem var son güzel günlerim tadını çıkartıyorum. Haftaya gelir burada ağlarım teşekkürler kdhdjdk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…